Recension – Lovebotz Versa Fuk Sexmaskin

25
Jag har testat sexmaskinen Versa Fuk Sexmaskin från LoveBotz och jag säger bara: wow!

Under en längre tid har jag varit sugen på att ha en trekant med min partner, men min partner har varit skeptisk till idén.

Tack vare LoveBotz Versa Fuk Sexmaskin kunde jag få min fantasi uppfylld (nåväl, åtminstone delvis) och min partner behövde inte oroa sig för att blanda in en utomstående i vår härliga lek. Man blir ganska snabbt beroende av den.

LoveBotz Versa Fuk Sexmaskin är en eldriven och justerbar sexmaskin som definitivt kryddar till ditt sexliv – vare sig du använder den med en partner eller inte. Som en extra bonus får du dessutom en dildovibrator på köpet, som även kan användas som fjärrkontroll.

Standardräckvidden är 7,5 cm, men tack vare den medföljande förlängararmen kan maskinen nå så långt som 28 cm! Och vad sägs om ett stötdjup på 7,5 cm?

Lovebotz versa fuk sexmaskin

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Orgasmgaranti
  • Eldriven – starka vibrationer och ingen risk för oväntade avbrott
  • Juster- och anpassningsbar
  • Passar både män och kvinnor
  • Dildovibrator ingår = extra stimulering = himmelsk njutning

Nackdelar

  • Stor och tung = svår att förvara diskret och smidigt
  • Kräver att man har ett eluttag i närheten

Recension

Första intryck

Jag har som sagt varit nyfiken och sugen på en trekant rätt länge, men min partner har hela tiden varit emot att ha med en utomstående under våra sexlekar. Därför blev jag eld och lågor när jag hittade LoveBotz Versa Fuk Sexmaskin! Den satte definitivt igång min fantasi.

LoveBotz Versa Fuk Sexmaskin är större och tyngre än vad jag trodde att den skulle vara och den tar således en hel del plats, men den var förvånansvärt enkel att bygga ihop – trots den smått komplicerade beskrivningen i bruksanvisningen.

Jag uppskattar det finurliga i att dildovibratorn som följer med ska användas som fjärrkontroll.

Det tråkiga är att den inte är trådlös (vare sig som vibrator eller fjärrkontroll), utan man måste ansluta den till maskinen med en sladd. Som tur är, är i alla fall sladden relativt lång – vilket är ett plus.

Till en början var jag orolig för att motorljudet skulle förstöra stämningen, men den här maskinens motor är väldigt tystgående, så det är inga som helst problem att bara ge sig hän.

Kanske är det bara jag som är ovan, men jag tyckte att det var lite komplicerat och krångligt att använda den. Den sexuella stämningen sänktes därför något. Fast jag tror att det kommer bli bättre om jag får öva några gånger och därmed blir mer bekant med den.

Lovebotz versa fuk sexmaskin

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Men – när jag väl lyckades få till det med den i vår lek, var den magisk! Stimuleringen som man fick var realistisk, men fördelen att den inte tröttnade om man körde intensivt.

OBS! Något som är viktigt att tänka på är att ha ordentligt med glidmedel på dildon.

Upplevelse

När LoveBotz Versa Fuk Sexmaskin används på rätt sätt, tar den sexakten till en ny nivå och jag skämtar inte när jag säger att den har orgasmgaranti. Jag hade inte använt den länge när jag kom första gången.

På grund av storleken är det bästa att i förväg förbereda så att den står redo för användning direkt. Det är ju omöjligt att behålla den sexuella stämningen om man ska släpa fram maskinen mitt i allt.

Dildon som sitter på maskinen både känns och ser verklighetstrogen ut, vilket jag definitivt tyckte om. Det stärkte känslan av att vi hade en trekant och den känslan gjorde mig om möjligt ännu kåtare.

Visserligen kan en maskin aldrig ersätta en människa, men det spelade mindre roll när vi väl använde LoveBotz Versa Fuk Sexmaskin. Då kunde jag bara tänka på hur skönt det var och jag hade till och med svårt att ge min partner oralsex samtidigt – det var omöjligt att fokusera på något annat än den njutning jag själv fick.

Min partner fick ansvaret för kontrollen och det var galet skönt när min partner retades genom att växla mellan de olika styrkorna på vibrationerna.

Lovebotz versa fuk sexmaskin

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Hur man använder den

Man ansluter dildovibratorn/fjärrkontrollen till sexmaskinen och därefter ansluter man maskinen till ett eluttag. Sedan är det bara att använda den.

Jag tyckte att det blev bäst resultat om man stod på alla fyra och lät sig bli tagen bakifrån. Och du kan med fördel låta din partner använda fjärrkontrollen och på så sätt låta hen styra över vibrationsstyrkan och själv bara njuta.

Rekommenderat till

Alla – oavsett kön – kan använda den här sexmaskinen. Det viktiga är bara att man har tillräckligt med utrymme för både användning och förvaring, då den kräver ganska mycket plats.

 

Det säger andra kunder

Teo – “Åh, herrejävlar! LoveBotz Versa Fuk Sexmaskin borde alla ha hemma. Fungerar för både män och kvinnor. Helt klart värd pengarna, även om den är lite av det dyrare slaget!”

Anders – “ LoveBotz Versa Fuk Sexmaskin  är lätt att ändra till olika vinklar. Man blir snabbt bortskämd med den här maskinen. Ingen trötthet oavsett hur långsamt, retsamt eller full fart man kör. Den har snabbt blivit min och pojkvännens absoluta favorit.”

Sammanfattning

LoveBotz Versa Fuk Sexmaskin är enkel att använda och garanterar maximal njutning. Du kan variera position och tack vare att den är eldriven, behöver du inte oroa dig för oväntade avbrott. Dock måste du ha ett eluttag i närheten och ha gott om plats.

Jag ger LoveBotz Versa Fuk Sexmaskin 4 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här