Recension – Fetish Fantasy Bondagegunga

31

Testandet av Fetish Fantasy Bondagegunga med tillhörande manschetter för handleder och vrister blev en svettig och nästintill akrobatisk historia med utforskande av många olika ställningar, några bekväma men de flesta obekväma.

Med pirr i hela kroppen lekte vi med de tillhörande manschetterna men känslan av elegans blev som förlorad vid varje ställningsbyte och vi båda hade träningsvärk i hela kroppen dagen efter från allt bökande.

Fetish Fantasy Bondagegunga är från märket Pipedream passar både de mer erfarna och nyfikna ”gungarna” där ute. Nedpackad tar gungan inte alltför stor plats och upphängd fungerar den även för de som har lågt i tak.

Tack vare bondagegungans höga maxvikt på 180kg går den tacksamt att använda av antingen tyngre personer eller av två personer samtidigt. Variationerna av ställningarna kan därför bli nästintill oändliga där bara fantasin sätter gränser.

Anna testare
“Hej, jag är Lovebuddy´s testare Anna och är 37 år. Jag och min pojkvän har testat Fetish Fantasy Bondagegunga ihop, det var minst sagt en upplevelse. Läs mer här nedan”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Enkel montering
  • Hög maxvikt på 180kg
  • Tar liten plats nedpackad
  • Möjlighet för många ställningar
  • Kul med bondage

Nackdelar

  • Inte bekväm i alla ställningar
  • Bökigt att byta ställning
  • Skumgummivadderade remmar-låg hållbarhet

Recension

Första intryck

Redan vid leveransen förstod jag tacksamt att den här bondagegungan inte skulle bli svår att hålla gömd när den inte används då fraktlådan den kom i var rätt så liten. Förpackningen i sig, som gungan låg i, är prydd med diverse avslöjande foton med inspiration på vilka ställningar man kan ha i gungan.

Fotona i kombination med att förpackningen i sig är gjord av väldigt tunt och fladdrigt papper gjorde att den inte blev ett självklart val som förvaringslåda till bondagegungan. Istället fick förpackningen tyvärr åka till återvinningen och en random påse hemma fick istället bli gungans hem för när den inte hänger i taket.

Bondagegungan i sig har en svart halvmånformad metallbåge med en tvärgående metallpinne som stabiliserar remmarna i gungan och gör det smidigare att sätta sig i den utan att banden flyger iväg åt alla håll. Bondagegungan har två större band som fungerar som stöd för till exempel rumpa och rygg när man ligger eller sitter i gungan.

Fetish Fantasy Bondagegunga

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det finns även två större öglor där man kan vila sina lår. Alla remmar på gungan är gjorda av slitstark vit nylon som går att reglera längden på med hjälp av de svarta reglerarna. Banden för rygg/rumpa samt öglorna för låren är mjuka, vadderade med svart skumgummiliknande material och har ett metallisk silverfärgat tyg.

För den bondage-sugna finns det fyra stycken manschetter med kardborrband, i samma vadderande material, för antingen vrister eller handleder och gungan har några utplacerade D-ringar med tveksam kvalité där man kan koppla fast manschetterna. Vill man ta i ordentligt med manschetterna så kanske det kan vara en god idé att byta ut D-ringarna mot något mer rejält.

Upplevelse

Efter att ha testat en annan fantastisk sexgunga för nybörjare var min förväntning när jag skulle testa den här bondagegungan med min pojkvän att det hela skulle bli riktigt sexigt och även kul. Och även om vi är väldigt bekväma med varandra och nyfikna av oss vart det kanske inte riktigt så som vi hade tänkt oss. Vi båda provade att sitta i den och kunde konstatera att vi hade samma intryck och upplevelse av gungans bekvämlighet.

Klicka för att läsa recensionen om sexgunga för nybörjare

För det första tog det lite tid för att komma till rätta i någon ställning i gungan. De mest bekväma ställningarna skulle jag säga var de där jag satt eller halvlåg på rygg. Vägen till en bekväm position var dock inte alltid den mest graciösa.

Jag skulle nog säga att uppgiften att testa gungan i sig blev en sorts ”team-building” där vi behövde hjälpas åt för att placera alla remmar och lemmar rätt för att det inte skulle bli för obekvämt alltför länge innan man till slut hamnade i en bra position.

Balanserandet i bondagegungan som inte riktigt hänger helt stilla i kombination med koordinationen tillsammans med pojkvännen som behövde hjälpa mig att trä på öglorna på benen medan jag höll i mig i metallbågen för att inte glida av gjorde det hela minst sagt svettigt. Sekunderna kunde kännas som flera minuter innan remmarna satt där de skulle. Svetten droppade och de röda märkena på huden från att ha försökt flytta en felplacerad rem gjorde det hela rätt så olustfyllt.

Fetish Fantasy Bondagegunga

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Men väl på plats, när jag väl satt så bekvämt man nu kan göra i en bondagegunga, så blev det hela väldigt roligt. Det trevliga med den här bondagegungan är bland annat att den tål en vikt på 180kg vilket gjorde att vi inte bara vågade ta i ordentligt med gungandet utan även kunde sitta i den båda två samtidigt.

Även om det stundvis kändes lite otäckt i och med att gungan trots allt endast hänger i en kedja i taket så kändes remmarna som starka nog för att hålla.

Möjligheterna till att man kan utforska alla möjliga olika ställningar i en bondagegunga sporrade oss till att verkligen testa allt vi kunde komma på. Tacksamt tog vi även inspiration från några av ställningarna som visades på förpackningen.

Sittandes och på rygg var det enkelt för penetration och upplevelsen av gungandet var riktigt häftig. Det var också fantastiskt kul att testa bondage då den tvärgående metallpinnen i bågen möjliggjorde för ytterligare variation av fastlåsning.

Men utöver bökandet med att komma på plats i gungan så var alla ställningar liggandes på mage inte alls något jag kan rekommendera. Inte nog med att jag precis som vid sittande ställning behövde hålla i mig för livet medan jag med spända ben fick hjälp av pojkvännen att trä på öglorna runt benen så var banden allt annat än bekväma att ha mot framsidan av kroppen.

Du känner kanske igen känslan av att försöka ställa dig upp från en lädersoffa en varm sommardag när du har korta shorts på dig?- Huden klibbar fast. Ta den känslan och lägg till hela din kroppstyngd på två smått skavande kanter av nylonremmar. I alla ställningar liggandes på mage hade det behövts något bord eller liknande i närheten att spjärna emot med händerna för att hjälpa när man försöker justera sin position i gungan.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Som kvinna var det desto mer obekvämt då det övre bandet antingen kunde placeras ovanför brösten och därmed skava in i armhålorna, tvärs över bröstet så brösten plattas till eller under bröstet så det blir obalans i gungan och alltför stort tryck på revbenen med risk för att tippa ner på golvet med näsan först.

Vi lyckades helt enkelt inte hitta någon position med framsidan av kroppen mot gungbandet som var bekväm nog för att hålla kvar ställningen i mer än en ynka minut eller två. Både jag och min pojkvän har atletiska kroppar så för att uppskatta ställningar som dessa bör man inte ha något emot en hel del bök och spända muskler.

Med lite mer övning så kan nog byten av ställningar framöver gå lite smidigare men det tar inte bort det faktum att det ändå är något som tar sin lilla tid och är rätt så obekvämt, oavsett erfarenhet.

Det roliga med gungan var möjligheten till alla de olika ställningarna samt de fyra manschetterna som kunde användas av antingen den som satt i gungan eller den som stod bredvid, eller både och. När väl en någorlunda bekväm ställning i gungan hittades så gav bondage-biten en kittlande krydda till det hela. Däremot vart det nästan klaustrofobiskt att ha manschetterna på medan man samtidigt svettigt bökade runt för att få till en bekväm ställning.

 

Hur man använder den

Om man är nybörjare av sexgungor såsom jag är så rekommenderar jag att öva lite med gungan innan det är tänkt att hetta till alternativt att ni har avsatt mycket tid när det väl är dags. Det kan vara en fördel om du och din partner är bekväma med varandra och har lätt till skratt då tålamod är en ingrediens som behövs här.

Fetish Fantasy Bondagegunga

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

När man väl är på plats i gungan kan det vara skönt att stanna kvar i den positionen en längre stund då ett byte till en annan ställning inte är särskilt smidig. Manschetterna är en kul detalj och borde användas när man väl hittat en position man vill vara kvar i ett tag. De skönaste ställningarna, där också penetration är enklast, är sittandes eller liggandes på rygg i gungan.

Tar man bort fokus på penetration och öppnar upp för lekar som innefattar hela kroppen så får man ut desto. Om man har ömtålig hud eller inte så hög smärttröskel så kan det vara en god idé för den som sitter i gungan att ha kläder på sig.

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera den här gungan till erfarna likväl tålmodiga och lekfulla sex-utövare. Enbart fantasin, smidigheten, smärttrösklar och tid sätter gräns för vad man kan hitta på i denna gunga. Den här bondagegungan är en kul grej men pga att vadderingen i banden är gjord av något skumgummiliknande material misstänker jag att den inte kan bli en leksak som håller livet ut vid flitigt användande.

Jag skulle nog också våga påstå att det kan vara fördelaktigt om man som användare av gungan är någorlunda stark för att orka hålla upp sin egen kroppstyngd medan man byter ställning.

Det säger andra kunder

Bagge – 3 stjärnor
80% nöjd.

Lee M – 3 stjärnor
The straps are very very very uncomfortable. Plus it does not allow for easy exiting either if you use the foot placements. We tried putting blankets across it but the straps just dig into you – the padding is basically none existent. Trying to do any inverted poses – dangerous. I would suggest a yoga swing.

Fetish Fantasy Bondagegunga

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

En bondagegungan gjord för att utforska alla möjliga sex-ställningar som annars hade varit omöjliga. De bekvämaste ställningarna i gungan är sittandes eller liggandes på rygg och variationerna för fastlåsning gör denna gunga till ett pirrigt äventyr för alla bondageintresserade.

Plus för manschetterna och möjlighet till olika ställningar. Minus för bökigheten att byta ställning samt de obekväma banden som skaver och fastnar i huden när man blir varm.

Jag skulle ge Fetish Fantasy Bondagegunga 3 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här