Recension – Feels Like Heaven Sexgunga

39

En stabil och rejäl sexgunga – perfekt för nybörjaren såväl som för den erfarne. Denna sexgunga har gett både mig och min pojkvän några skratt och många sköna viktlösa stunder.

Feels Like Heaven Sexgunga, av märket You2Toys, är en rejäl sexgunga som är gjord i höga kvalitetsmaterial och som kan bli din bästa sexleksak livet ut.

Gungan lämpar sig extra bra för nybörjare då den är stabil, har bekväm sits och inte är bondage-fokuserad. Den är oerhört bekväm och med dess rätt så oskyldiga utseende skulle den nästan kunna användas som en del av din inredning.

Släng på en pläd och du kan ha den som en läshörna utan att gäster skulle kunna ana vad den egentligen är till för. Och skulle de veta så har ni automatiskt ett pirrigt samtalsämne att prata om.

Anna testare
Hej, mitt namn är Anna och jag är 37 år. Jag och min pojkvän testade sexgungan tillsammans. Det var så kul och den är riktigt skön att använda. Fortsätt läs för att veta mer.”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Stabil
  • Bra kvalitet
  • Rejält material utan att skava
  • Enkel att hänga upp och ta ned

Nackdelar

  • Onödiga och konstiga hållare för ben och armar
  • Limiterade antal ställningar möjliga

Recension

Första intryck

När jag först fick sexgungan levererad hem till dörren vart jag väldigt tacksam för att dess förpackning var förpackad i en fraktlåda för att dölja den gigantiska bilden som prydde produktförpackningen. Att sedan gå med förpackningen till återvinningen var en resa i sig och jag kan bara föreställa mig hur många grannar som skulle slängde sina nyfikna blickar på avdelningen för pappersförpackningar och undra vilken granne som har så kul.

På bilden så ser man ett naket par visa upp olika ställningar i sexgunga. Färgen på sexgunga skiljer sig lite på förpackningsbilden jämfört med den faktiska produkten. På bilden har sexgunga vita sömmar längs med remmar och sits medan den faktiska produkten jag fick inte har några sömmar i remmarna alls och att sömmarna i sitsen är svarta. I övrigt verkar produkten stämma överens med förpackningsbilden.

Jag blev väldigt förvånad av den höga kvalitén som sexgunga är gjord i. Det känns helt klart som en leksak som kan hålla livet ut. Särskilt i och med materialvalet som alla delarna var gjorda av – inget gummi, stretchmaterial eller plast som kan spricka med tiden. Den halvmånformade metallbågen som sexgunga är fäst i känns tryggt rejäl och kraftig – likt putsat järnsmide.

Tyget för sitsen till gungan som mäter 88x66cm är gjord av extremt kraftigt, vadderat och rejält polyestertyg som är lätt att hålla ren med fuktig trasa. De slitstarka remmarna för fästena och de justerbara öglorna för ben och armar är gjorda av vävd nylon med mjuka sidor som inte skaver in i huden. Vore det inte för att mitt fäste i taket säkerligen inte skulle kunna hålla för mer än maxvikten för gungan så tvivlar jag inte på att sexgunga lätt hade kunnat klara av mer tyngd än så.

Sexgunga Feels like heaven

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Till gungan följde det med en liten lapp med produktinformation där det stod att gungan kan användas av två personer samtidigt men att den totala maxvikten för gungan är 100 kg, jämfört med informationen som finns online där maxvikten står sig vara 120kg. Smått förvirrande men då jag och min pojkvän dessvärre inte har en gemensam totalvikt under 120kg ändå så vågade vi inte riktigt sitta i den samtidigt. Om man inte redan har upphängningskedjor eller krokar i taket behöver detta beställas separat.

Upplevelse

Varken jag eller min pojkvän hade testat en sexgunga förut så det var med fjärilar i magen, nervöst fnitter och rosa kinder som vi tillsammans hjälptes åt att hänga upp den i källartaket. Då vårt tak där vi bestämde oss för att hänga upp gungan är lågt hamnade gungan alldeles för långt ned och nuddade nästan golvet.

Vi fick därför spänna åt remmarna så gott vi kunde vilket påverkade sittdynans vinkel och avstånd till metallbågen så att den som satte sig i gungan behövde vara försiktig för att inte slå i huvudet i metallskenan.

Väl i sexgungan så sitter en väldigt bekvämt och tryggt med bra stöd för både rygg och stjärt. Då gungan är av hammock-design så är det en sexgunga jag kan tänka mig att sitta i för att läsa en bok, så bekväm var den! Vi försökte förstå oss på de remmarna som utgjorde öglor för ben och armar men fann inte riktigt poängen med de då de vare sig var hjälpsamma eller gjorde någon skillnad visuellt.

Sexgunga Feels like heaven

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

I och med att vi var tvungna att korta ner remmarna till sexgungan på grund av låg takhöjd så fyllde öglorna ingen extra funktion. Vi hade hoppats på att öglorna skulle hålla våra armar och ben på plats utanför självaste sitsen för att skapa en känsla av bondage men istället hängde de bara längs med gungans egna remmar där ben och armar redan var placerade.

När vi försökte fästa öglorna längre ut på armar och ben för att skapa avstånd till självaste gungan så gick det inte att spänna åt öglorna så de upplevdes istället som fladdrigt stora och onödiga. Öglorna går nämligen enbart att spänna åt kring ben och armar när de hänger nära gungans egna remmar.  Så vi fick tyvärr ingen användning alls för öglorna, vilket var lite av en besvikelse.

 

Hur man använder den

Det kan vara behjälpligt att ha en bra takhöjd när man hänger upp den här sexgungan. Sexgungan i sig har en bra höjd så tillsammans med upphängningskedjor blir den rätt så lång så det är lättare att justera höjden från golvet till gungan i ett högt till medelhögt tak. Har man lågt tak får man räkna med att ens partner eventuellt kommer behöva stå på knä.
Vi försökte testa så många olika ställningar vi bara kunde komma på som kunde användas med hjälp av sexgungan.

Men den absolut roligaste och härligaste användningen vi fick för den här sexgungan var när min pojkvän stod precis under självaste gungfästet och liksom lät gravitationen styra min ”tillbaka-swing”.

Jag låg på rygg i gungan med stjärten precis vid kanten och med högt uppdragna ben som vilade längs med gungans remmar. Han knuffade med lätthet bort mig från sig själv och lät mig få sexgunga tillbaka på hans kuk med hjälp av gravitationen. Detta skapade en fantastisk härlig känsla av tyngdlöshet och en ny känsla av penetration som vi aldrig upplevt förut.

Sexgunga Feels like heaven

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Produktnamnet ”Feels Like Heaven” är verkligen beskrivande för hur det faktiskt känns att ligga i den här gungan; viktlöst, spännande, enkelt och superhärligt. Denna gravitationsteknik vi upptäckte fungerade för både vaginal såväl som anal penetration. Med denna teknik gick det att få in en bra takt och även ett oförväntat högt tempo.

Min pojkvän tyckte att det såg så härligt ut i sexgungan och vi båda kunde med lätthet även se penetrationen så vi vart sugna på att en vacker dag i framtiden kunna byta plats.  När vi kommit längre i vårt utforskande av hans prostatamassage hoppas vi på att även han kan ligga i gungan och få samma upplevelse som jag.

Förvaringen av sexgungan visade sig vara lite svårare än vad vi hade väntat oss. Just nu funderar jag på att låta den hänga uppe och göra den till en del av inredningen här hemma. Gungan är nämligen både tung och rätt så stor och får inte helt plats i en Ikea-kasse utan att bågen sticker ut. Och i och med hur förpackningen ser ut så var den inte något jag ville förvara sexgungan i medan den inte används, så därför slängdes förpackningen i återvinningen.

 

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera den här sexgungan till alla par! Till det vältränade, utforskande sexintresserade paret såväl som till de som kanske av fysiska hinder annars inte har kraft eller möjlighet till att annars få till ett bra och snabbt tempo i sin penetration.  För den som letar efter något som kan kittla ens bondage-intresse skulle jag dock rekommendera att köpa till något extra såsom handbojor eller dylikt då sexgungans egna öglor inte är särskilt spännande.

Sexgunga Feels like heaven

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det säger andra kunder

Malin- Smidig, bekväm sexgunga att ligga i och enkel att rigga. Vi har kraftiga takbalkar, vilket gör det helt perfekt. Lätt att torka av och inget som skaver…. klart bland dom bästa modellerna! Köp! Ger högsta betyg!

Marcus – Paketet kom med trasig fraktkartong och blottade produktförpackningen som visade grafiska foton av ett naket par i olika positioner. Brevbäraren verkade vara väldigt road av leveransen. Gungan är dock vacker och fantastisk att använda.

Sammanfattning

En fantastiskt överraskande bekväm sexgunga som med lätthet kan användas för att uppleva en tyngdlös känsla och härlig penetration.

Extra plus då den som sitter i gungan även får en härlig utsikt och kan se penetrationen vilket annars kan vara svårt utan hjälp av så här bekvämt ryggstöd. Kvalitén är så hög att jag misstänker att detta är något jag kommer ha glädje av livet ut.

Priset på gungan är i den övre klassen men med den goda kvaliteten tycker jag absolut att den är prisvärd.

Även om jag avancerar till mindre bekväma och mer bondage-liknande gungor framöver så tror jag starkt på att den här kommer förbli en favorit tack vare komforten och den höga kvalitén.

Sexgunga Feels like heaven

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Nu ska jag bara övertala min pojkvän till att vi kan låta den hänga kvar i taket som en chill-hammock för bokläsning så får vi desto fler användningsområden för den, och förhoppningsvis även öppna upp spontana gunglekar.

Jag skulle ge Sexgungan Feels Like Heaven 5 av 5 stjärnor! Även om jag inte fick användning av öglorna för ben och armar vilket i sig är ett minus så är gungan i sig så pass bra och bekväm att jag skulle gett mer än fem stjärnor om det var möjligt.
stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här