Recension – CB-6000 Kyskhetsbur

38

Kyskhet är något som ingår flera fetischer t.ex. sissifiering, kvinnlig dominans och andra där mannen är undergiven. Ett av de världsledande inom kyskhetsburar för män är märket ”CB-X” I denna recension kommer få läsa om en av CB-X kyskhetsburar nämligen ”CB-6000 Kyskhetsbur”

Så fort jag fick paket var jag beslutsam om att testa och ge min ärliga åsikt.

Jag skulle säga att upplevelsemässigt så överträffade den här produkten alla mina förväntningar. Enda problemet jag kan se är att om du inte har en partner så kan man alltid låsa upp när man tröttnar, vilket är ju inte meningen.

Viktor sexleksakstestare
“Hej, det är jag som är Viktor. Jag har testat denna spännande kyskhetsbur, på flera olika sätt, så läs här nedan för att veta mer.”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Hållbar
  • Enkla instruktioner
  • Anpassad för långtidsanvändning
  • Flera U ringar och lås

Nackdelar

  • Priset
  • Inga instruktioner på svenska
  • Att smörja in kyskhetsburen före användning stod sist i instruktionerna
  • I manualen står det om en ”Keyholder Service” på hemsidan ”cb-x.com”. Jag kunde inte hitta någon sådan tjänst.

Recension

Första intryck

Mitt första intryck var lådan som CB-6000 Kyskhetsbur kom i. Den hade väldigt mycket text, som mest var skryt om hur bra produkten är. Texterna var taglines som ”HE OWES IT TO HIMSELF TO HAVE THE MALE CHASTITY EXPERIENCE™”, ”You don’t just hold the key to his heart. You hold the key to EVERYTHING” eller ”CB-X World Leader in Male Chastity”

På grund av texten har jag valt att bedöma den mer kritiskt. De påstår också att det har en livstidsgaranti med väldigt otydliga villkor.

Den hade en lucka på framsidan som man kunde öppna för att se kyskhetsburen och hänglåset i mässing på insidan.  Jag öppnade lådan och tittade närmare på kyskhetsburen och hänglåset med nycklar. Jag kände att den vägde väldigt lite. Detta är däremot inget dåligt för att trots vikten kändes kyskhetsburen väldigt hållbar. Hänglåset kändes billigt och av sämre kvalité än vad jag hade hoppats på. Jag anser att om den får jobbet gjort så kan jag inte klaga.

Förutom dessa två fanns en manual, en förpackning med glidmedel och en tygpåse som innehöll tre plastpåsar, en med u-ringar, en med låsstift och en med plastlås. Alla produkterna så gedigna ut, vilket de bör göra med tanke på priset. Med tanke på alla dessa extra saker som kom med kyskhetsburen så måste ändå säga det förväntningar jag hade har blivit överträffade.

 

Upplevelse

Kyskhetsburen tyckte jag var svår att sätta ihop, tills det jag tittade på instruktionerna. Första steget är att sätt på en u-ring bakom pungen. Jag antar att jag har en stor pung med tanke på att endast den två största u-ringarna passade. Jag trodde att skulle kännas obekväm. Jag blev överraskad för det kändes faktiskt skönt. Efter det var det ganska enkelt tills huvuddelen skulle på.

CB-6000 Kyskhetsbur

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag hade inte smörjt in kyskhetsburen med glidmedel vilket du bör göra om du vill få det njutbart. Jag smörjde insidan av huvuddelen med glidmedel och fick på den och låste med det medföljande hänglåset. Jag tänkte jag ska bara ha på kyskhetsburen en kort stund sen tar jag av den. Men desto längre jag hade på kyskhetsburen ju mindre ville jag ta av den.

Jag satte en timer på 3 timmar och skulle se hur det känns efteråt. Resultatet var att jag kände mig bra och upphetsad trots att penisen blev slak. Jag tycker att den blev ännu skönare med plastlåset. Jag valde att testa att göra fyra saker med den på som jag gör vanligtvis gör utan ha på en kyskhetsbur. Dem fyra sakerna var att kissa, att duscha, att sova och att onanera.

Jag tyckte att kissa var inte så konstigt. Den enda skillnaden är att du måste sitta när du kissar. Att duscha tyckte jag var inte så bra för det är svårt att få könsdelarna rena medan man har kyskhetsburen på sig. Att sova gick överraskande bra. Jag sov jättebra och vaknade väldigt utvilad. Att onanera skulle vissa säga är meningslöst med den på för du kan nästan inte röra penisen.

Jag tycker detta är fel och upplevelsen är ett bevis på detta. Jag medger att jag inte kunde stimulera mig på mitt vanliga sätt vilket betyda att jag fick vara experimentell och stimulera mig på andra sätt än vad jag normalt skulle göra. Jag lyckades att få utlösning vilket kändes helt annorlunda från hur det känns utan någon på.

CB-6000 Kyskhetsbur

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det är som att hela kroppen är fylld med någon slags kåthet som bara kan komma ut genom att ta av kyskhetsburen. Men jag lät den vara på tills min kropp inte orkade längre och då kom jag. Jag tycker trots att det är svårare att få en orgasm med kyskhetsburen på så är det mycket skönare när man lyckats.

Hur man använder den

Följ instruktionerna och använd mycket glidmedel. Jag kan inte betona vikten av detta mer. Jag använde glidmedlet som kom med kyskhetsburen och det fungerar perfekt. Jag kunde lätt få in penisen i kyskhetsburen och ha den kvar där länge utan att penisen kändes torr.

Om har väldigt mycket pubeshår så rekommenderar jag att ni trimmar eller rakar bort håren då hår kan fastna och då gör det ont vilket inte är meningen. Jag tycker stegen för att sätta på kyskhetsburen är enkla.

Steget 1 är att sätta en U ring bakom testiklarna.

Steg 2 är att sätta bas 1 med stiften pekande utåt från kroppen i U ringen. Försök att dra ut penisen så ingen del av den är på fel sida av U ringen.

Steg 3 är att sätta in låsstiftet genom mitten hålet i bas 1 och sen sätta på bas 2.

Steg 4 är att sätta en spacer på låsstiftet.

Steg 5 är att se till att det är rätt storlek på spacern annars kanske sitter delar för tät på pungen och ligamenten. Steg 6 för baserna in i buren.

Steg 7 sätt på låset genom hålet i låsstiftet.

Jag tycker att det var väldigt enkelt att rengöra kyskhetsburen. Själv använde jag vatten, mild tvål och en mjuk borste. Kyskhetsburen blir ren på bara några minuter.

CB-6000 Kyskhetsbur

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera CB-6000 Kyskhetsbur till alla som är intresserade av kyskhet och dominanslekar. Speciellt om man har en partner. Att inte kunna stimulera ens kön kändes för mig väldigt upphetsande och gör att jag känner mig mindre stressad. Jag upplevde att andra känsliga delar av kroppen blev mycket skönare att stimulera.

En dominant person kan tycka om känslan av att bestämma när deras partner får njuta och en undergiven kan känna sig mer lojal till den som bär deras nyckel till frihet. Vilket gör att man kan få mer glöd i ens kärleksliv.

Det finns även viss forskning som har visat att kyskhetsburar kan minska stress (som den gjorde för mig), öka ens emotionella lyhördhet, göra att man har mer energi och göra att orgasmer efter att kyskhetsburen blir mycket skönare än vanligt.

Enligt lådan rekommenderar tillverkarna främst kyskhetsburen till engagerade par, BDSM utövare och personer som har fetischer. Jag rekommenderar däremot INTE den här kyskhetsburen för public-play för den syns genom byxor. För public-play skulle en mindre kyskhetsbur vara bättre tror jag. Jag anser också att jag bör påpeka visa myter om kyskhetsburar.

Till exempel, kan kyskhetsburar orsaka erektil dysfunktion eller genital krympning? Sanningen är att kyskhetsburar kan inte orsaka erektil dysfunktion och endast orsaka tillfällig genital krympning. Penisen återgår till normal storlek efter ett tag.

CB-6000 Kyskhetsbur

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det säger andra kunder

Andra kunder säger att de älskar produkten och att partner har blivit mycket på att tillfredsställa dem.

En kund skriver så här:

”Jag och min bättre hälft investerade i denna fantastiska bur för att krydda till det lite och vi båda ÄLSKAR den. Helt plötsligt har jag kontrollen och styr min mans njutning. Kvaliteten är fantastisk och buren är bekväm. Rekomenderas till alla som vill testa. Väl värd varenda krona!”

Sammanfattning

Jag blev positivt överraskad och kommer använda den här kyskhetsburen flera gånger framöver. Kommer testa långtidsanvändning under ”locktober”. CB-6000 Kyskhetsbur känns både bra i handen och ännu bättre runt min penis. Priset kan verka högt men jag anser att den är väl prisvärd.

Det finns även de positiva psykologiska effekterna av att bli låst i kyskhetsburen så därför kan jag även rekommendera den till personer som inte har ett direkt intresse av dominanslekar. Om ni eller er partner vill testa att använda en kyskhetsbur så kan jag rekommendera denna.

Jag tror att ni kan till och med upptäcka en sida av er ni inte visste fanns. Den gick över mina förväntningar och har fått mig att bli mer positivt inställd till kyskhet och dominanslekar.

CB-6000 Kyskhetsbur får 3 av 5 stjärnor. Den kunde fått fler eller färre om jag hade en annan kyskhetsbur att jämföra med och haft en keyholder.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här