Recension – Baseks Anal Douche

27

En anal douche är ett bra tillbehör om du ofta har analsex och vill sätta hygienen på en viktig plats innan ligget. Du kommer få läsa allt du inte ville veta och allt du antagligen redan anade eller visste, så nu tar jag med dig på en resa över både saklighet och irritation, men absolut mest frustration. Denna anal douche kommer få dig att bli både ren och galen.

En rejäl anal douche som gör grovjobbet så du kan slippa tänka och bara njuta. Eller i alla fall om du lyckas få till din anal douche bra, annars är den lite vass och kommer göra dig på ett så dåligt humör som kommer hålla i sig varje gång du ser denna blå ballong ligga bland dina favoritleksaker i byrålådan.

Erica, 23 testare
“Hej! Mitt namn är Erica, jag är 23 år och jag har skrivit om Baseks Anal Douche. .”

Fördelar

  • Vit pip, lätt att rengöra
  • Kraftig så funkar för dig som vill ha mera vatten
  • Smal pip som gör att den inte märks väl där inne

Nackdelar

  • Svår att rengöra inuti då pipen inte går att ta av
  • Lite svår att fylla då du måste ta upp den från vattnet och tömma luften ofta
  • Smal pip vilket gör den lite vass, även om man har mycket glid på
  • Stor och lite klumpig

Recension

Första intryck

Jag förväntar mig nästan alltid att produkterna ska vara mindre känns det som, för när jag öppnade mitt diskreta paket och tog upp min nya anal douche så kände jag ”oj, den var rejäl” och ja det är väl klart den ska vara, annars får du antagligen inte upp tillräckligt med vattnen för att det ska bli rent på första försöket, annars hade du fått sitta där på toan och upprepa med vatten (denna tanken får jag ångra senare…).

Analduschen är ljus, klarblå i plastbehållaren, pipen är vit och detta uppskattade jag direkt. Man får då direkt en fingervisning om den är ren efter eller inte, man ser alltså tydligt om den är skitig eller inte så man inte behöver noggrant städa ”utifall att”.

 

Upplevelse

När jag skulle testa första gången så började jag klura på om den skulle vara fylld med vatten eller om man bara skulle ha i en del vatten, men kände att om det är luft i lär det mest bli att luften åker ut först och så blir man mest fisig. Så bestämde mig i slutet ändå för att fylla den helt med vatten.

Fyllde den direkt under kranen genom att tömma den på luft och släpa greppet om den så den sög i sig vatten, insåg att detta var krångligt och slösade en del på vatten så fyllde istället en skål och sög upp vattnet därifrån. Två deciliter tog den upp innan den var full, fick göra det i två omgångar och tömma lite luft från behållaren i mellan åt.

baseks anal douche

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sen satte jag mig över toaletten, tog på lite glid på pipen och försökte peta in den. Det var svårare än jag trott. Pipen stack mig lite, även om den känns väldigt mjuk och okej när man bara rör den vanligt så blev den nästan vass mot min ändtarm. Kände mig otroligt klumpig och lite dum när jag försökte klämma på behållaren.

Den var ganska stor så jag hade svårt att både klämma på ballongen och hålla den kvar inne under tiden. Kändes inte heller som det kom ut något vatten, tog liksom bara stopp. Jaha hur fan gör jag nu då?

Försökte klämma ut lite till av vattnet men det kom liksom inte ut hur hårt jag än försökte trycka på ballongen. Tog ut pipen och väntade lite, försökte slappna av och se om jag kunde få ut något vatten, men det hände inget.

Torkade med lite papper och fick lite halvbrunt vatten på pappret men inget mer. Kände mig lite bajsnödig ett tag efteråt och sen lade jag projektet på hyllan någon dag. Kände att detta var inte värt att hålla på med för att slippa krångla med kondomer medan man leker i analen.

Sen gick det några dagar eller kanske en vecka innan jag tog upp min anal douche igen. Kände att en chans till måste jag ge det. Tittade i förebyggande syfte på lite videos på youtube om att analduscha och insåg lite punkter jag borde ha i åtanke, att dels, sitt kvar längre och se till att vattnet verkligen är ute för annars kommer det sista vattnet komma ut under akten.

Dels insåg jag även att det är en process som kan ta lite längre tid och dels måste du ge det några gånger innan du får det att funka.

baseks anal douche

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Så jag testade kanske två eller tre gånger till lite olika dagar, och det längsta jag kom var att lyckas spruta in kanske en halv deciliter vatten. Men att sen få ut det? Det var svårare, satt länge och väl på toa och pressade men typ inget vatten kom ut.

Torkade lite blaskbrunt vatten från rumpan men inte mer än så. Däremot var mina bajsar mycket vattnigare än vanligt så tror det mesta av mitt försvunna vatten kom ut några timmar senare med det.

Douchade flera gånger i rad för att verkligen få ut vatten och för att få det rent men det hände liksom inget. Råkade även spruta ner min slida och hela låret medan jag drog ut den så höll mig i duschen för att analdoucha efter det.

Men trots flera svärande försök med att få in pipen utan att den kändes vass mot min anal och utan att låta den ramla ut medan jag greppade om för att kunna klämma ut vatten så fick jag liksom aldrig det där vattenfallet jag förväntar mig ska glida ut, utan vattnet kommer ut i samband med att jag bajsar senare på dagen.

För min del känns det ganska ovärt därmed för då är det ju ändå inte rent igen. Så jag gav det fler chanser än jag vanligtvis ger grejer som inte funkar för mig, för jag så ville gärna få det att funka. Men tyvärr ledde det mig inte hela vägen här.

baseks anal douche

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Hur man använder den

Så det första du gör är att se till att tvätta av din anal douche utvändigt, speciellt pipen så den är ren innan du använder den. Sen fyller du upp den med ljummet vatten, observera att för varmt vatten kan irritera din anal så hellre kallare än varmare vatten.

Ta dig in i ditt badrum med lite glidmedel redo. Sen klär du av dig nertill, rekommenderar att man tar av sig byxorna här så man kan spreta och testa olika positioner. Jag rekommenderar i duschen, om du inte vill ha vatten i halva badrummet.

Lägg på glidmedel på pipen och för in den i rumpan. Pressa ut vattnet, det behöver absolut inte vara allt vatten som ska ut, utan mer så det känns lagom, alla har olika stora tarmar. Fortsätt tryck ut vatten medan du drar ut pipen men håll kvar spänningen i rumpan, annars suger anal douchen tillbaka vattnet i behållaren.

Försök att hålla inne vattnet i alla fall 10 sekunder innan du sätter dig på toa och släpper ut vattnet. Sitt kvar lite extra och se till att det sista vattnet verkligen kommer ut, annars finns det risk att det kommer ut över sängen när ni har sex och man drar ut vad som nu finns inne.

Titta på vattnet i toan, torka med papper och ser både toavattnet och pappret rent ut, gör om det en gång till, ser det rent ut andra gången med? Grymt! Då är det bara att köra.

baseks anal douche

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Vill man vara extra säker så duschar man efteråt och medan man tvättar rumpan så stick in ett finger, lukta på det och är det okej är du good to go. Men känner du att det luktar lite fortfarande, testa att doucha en gång till. Tänk på att inte göra detta flera gånger om dagen för precis som andra kroppsdelar så kan det torka ut om man tvättar för ofta och torrsprickor är inte härligt att ha i analen.

Se till att skölja ur din anal douche efter användning så den inte hinner torka med något oönskat kvar inne. Placera den sedan sp pipen är neråt så den kan rinna ur.

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera Baseks Anal Douche till någon som vill ha analsex och slippa tänka på om det kommer vara lite bajs med i leken.

Det säger andra kunder

Några på sinfuls hemsida som varit väldigt nöjda är bland annat ”Bunnyboy” som skrev en femstjärnig recension som lyder ”Den är enkel att använda, ANVÄND GLIDMEDEL innan du för in den så kommer ingen till skada. Riktigt härlig produkt som gör det den ska och hjälper dig kunna slappna av efteråt!”

Sen har vi ännu en lycklig användare i ”Smulan<3” som skriver ”Min första anal douche och jag är supernöjd! Perfekt storlek, lätt att använda jag använder den i stort sett varje dag. Man känner sig verkligen superfräsch efter användning. RECOMMEND RECOMMEND!” Och gav 5 stjärnor.

baseks anal douche

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

En recensent som hade lite problem med anal douchen är dock ”hon” som till 3 stjärnor skriver ”Var super första gångerna jag använde den! Men efter ett tag när jag sprutat in vatten och skulle dra ut den så fastnade röret i rumpan. Fick panik men fick ut röret. Jag rekommenderar produkt man skruvar dit röret så den inte kan lossna. Annars är den lätt i materialet och lätt att använda”.

Jag började dock på denna recension fundera på om man syftade på en annan anal douche då dennas rör inte går att ta av (jag försökte verkligen) och materialet är ganska tungt.

Vår sista nöjda kund har en fundering dock som jag kan hålla med om: ”Funkar fint! Smidig att använda och inga konstigheter. Undrar dock hur den rengörs på bästa sätt? Röret sitter ju fast. Vill inte gärna veta hur bakterier etc frodas där inne i ”ballongen” efter ett tag..” Och nej ”Kvinna33” jag kan inte mer än hålla med, hur rengör man inne i den på bästa sätt?

 

Sammanfattning

Får du den att funka? Good for you! Många andra recensioner jag läst är jätteglada för sin douche, men personligen så känner jag att det får komma med lite bajs om min kille får lyckan att komma in i min anal för jag tänker inte bajsa vatten flera timmar senare för den sakens skull.

baseks anal douche

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Men det känns som denna anal douchen är välgjord och rejäl men hade pipen varit bara någon millimeter tjockare så tror jag den hade känts skönare att föra in och då hade den fått en stjärna extra. Men tyvärr får denna anal douche bara två stjärnor av mig idag. En för att den egentligen är bra i sin storlek och form, bara inte för mig. Och en stjärna för att den trots att den inte går att ta isär ändå är lätt att rengöra ty sin vita pip och bra sprut-förmåga.

stjärnor

Jag ger Baseks Anal Douche 2 av 5  stjärnor.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här