Male Edge – Bästa produkter i test

738

Male Edge är framförallt produkter som riktar sig till penisförlängning för männen som vill se ett permanent resultat.

Kanske har man tidigare hört talas om penispumpar, men dessa ger endast en temporär penisförstoring som håller ett kort tag.

Med penisförlängare är det en helt annan visa då detta är ett verktyg som man använder varje dag under flera månaders tid för att öka ens penisstorlek permanent.

Det är ett ganska långvarigt arbete, men många anser att resultaten är väl värda besväret.

Översikt Priskoll
male edge pro penis forstørrer ny Testvinnare Se priset
male edge extra penis forstørrer ny Nybörjaren Se priset
maleedge basic 2000x2000 Den billiga Se priset

 

Vilka är då de topprankade Male Edge penisförlängarna som man bara måste ha och vilka tillbehör är lämpliga att köpa tillsammans med penisförlängaren?

För att få reda på mer är det läge att kika på listan nedan där vi ska gå igenom de 6 bästa Male Edge produkterna. Ta även en titt på för- och nackdelarna för att se vad som passar ens individuella behov och önskemål.

 


 

TESTVINNAREMale Edge Pro Penisförlängare

 

male edge pro penis forstørrer ny

Se priset här

För de som vill njuta av fördelarna av en permanent penisförstoring kommer Male Edge Pro Penisförlängare att komma väl tillhands. Med en penisförlängare som ger permanenta resultat är det viktigt att komma ihåg hur man behöver använda produkten under en mycket lång tid för bästa möjliga effekt, så det gäller att man är dedikerad till att använda penisförlängaren dagligen.

Just Male Edge Pro Penisförlängare ger en möjligheten att förlänga sin penis så att den blir upp till 60 % större än i dagsläget. Vad som krävs är att produkten används under ett visst antal månader. För en 30 % förstoring får man räkna med 3-6 månaders användning. För bästa möjliga resultat bör man dock använda penisförstoraren under 6-18 månader under 2-4 timmar varje dag. Om man inte skulle vilja dra nytta av penisförstoraren under dagen är detta inte något problem, då man istället kan bära den under natten.

Vad är det då egentligen som ser till så att Male Edge Pro kan förlänga ens penis? Jo, penisen sträcks långsamt ut under en viss tidsperiod medan penisens vävnad uppmuntras att sträckas ut för ett permanent resultat. Så länge man använder produkten på rätt sätt kommer det aldrig att kännas smärtsamt på något vis, men man ska ha i åtanke att inte skynda på processen. Förutom själva penisförlängaren kommer det här paketet även med några fler händiga tillbehör. Dessa består av en linjal, fyra stycken gummiremmar, en gasbinda, skyddspåse, skyddsstoppning samt en förvaringspåse där allting får plats för enkel transport under exempelvis resor.

Fördelar:

 • Ett flertal händiga tillbehör medföljer
 • Ger effektiv permanent penisförstoring
 • Tillverkad av material i hög kvalitet

Nackdelar:

 • Stegen mellan de olika längderna kan anses vara lite för långa

DEN BILLIGAMale Edge Basic

maleedge basic 2000x2000

 

Se priset här

 

Male Edge Basic är en av de olika penisförlängarna som märket Male Edge har att bjuda på. Trots att den har namnet ”basic” är den lika högkvalitativ som Male Edge Pro – den enda skillnaden är mängden tillbehör som medföljer. I det här paketet får man inte tillbehör såsom gasbindor och dylikt, men i gengäld är produkten förvånansvärt billig.

Hur fungerar då en Male Edge Basic och varför har det blivit ett så populärt verktyg världen över? Jo, denne penisförlängare används varje dag i några timmar under en period på några månader för att förse en med en permanent penisförstoring. Till skillnad från exempelvis penispumpar kommer processen att ta en mycket längre tid, men resultaten som man ser kommer att kvarstå även efter dess att man har slutat använda penisförlängaren. Produkten används på så vis att man bär den några timmar varje dag, och under den här tidsperioden sträcks ens kön långsamt ut för att permanent blir längre. Redan efter 30 dagar kan man se en 10-15 % förstoring, och ju längre man använder den desto bättre kommer resultatet att bli.

Male Edge Basic är perfekt för de männen som vill förstora sitt kön för att öka självförtroendet och imponera lite extra på partnern i sovrummet. För att man ska kunna ta med sig penisförstoraren även när man ger sig ut på resor ingår en händig förvaringsväska som låter en transportera ens Male Edge Basic på ett diskret sätt. Händiga tillbehör som kan vara bra att köpa separat är exempelvis en gasbinda för extra komfort eller för att se till så att passformen blir bättre. Testa på Male Edge Basic idag och börja se resultat inom några veckor.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Förser en med effektiv permanent penisförlängning
 • En händig transportväska ingår för lätt förvaring och transport

Nackdelar:

 • Saknar vissa tillbehör som man kan vilja ha

 


TILL NYBÖRJARENMale Edge Extra Penisförlängare

male edge extra penis forstørrer ny

 

Se priset här

 

Tack vare Male Edge Extra Penisförlängare kan det bli möjligt för en att förlänga ens penis med upp till 60 %. Det gäller dock i så fall att man drar nytta av penisförlängaren i 2-4 timmar varje dag under 6-18 månader. Processen må vara lång, men resultaten är imponerande om man använder produkten under den rekommenderade tidsperioden. Vad som händer medan man bär Male Edge Extra Penisförlängare är att ens kön långsamt dras ut, och denne process är fullkomligt smärtfri. Om penisförlängaren inte skulle sitta helt bekvämt eller på ett 100 % passande vis kan man inhandla en gasbinda som man lindar runt delar av ens penis innan man sätter på Male Edge Extra Penisförlängare.

I just det här paketet kommer man att få själva penisförlängaren, men också tillbehör såsom linjal, två stycken gummiremmar, en skyddspåse och skyddsstoppning. Som om detta inte vore nog mottar man en mycket händig grön förvaringsväska som är framtagen för att passa penisförstoraren och tillbehören perfekt. Detta betyder att man utan problem kan ta med sig penisförlängaren när man exempelvis ska åka utomlands eller för något annat skäl behöver förvara verktyget på ett diskret och smidigt sätt.

Male Edge kan sträckas till hela 23,5 cm där minimumlängden ligger på 4,5 cm från roten av penis till området bakom ollonet. Anledningarna till varför man vill använda Male Edge Extra Penisförlängare kan vara många, men för vissa män är det tal om att stärka självförtroendet samt att kunna imponera mer på partnern i sovrummet. Oavsett vad är Male Edge fullkomligt smärtfri och lätt att använda så länge man följer instruktionerna.

Fördelar:

 • Effektiv penisförstorare för permanent penisförstoring
 • Ingår vissa tillbehör och en händig förvaringsväska
 • Lätt att använda för både nybörjare och veteraner

Nackdelar:

 • Relativt dyr med tanke på hur få tillbehör man får

 


TILLBEHÖR Cohesive Gauze Gasbinda för Penisförlängare

 

gazebind til penisforlænger ny

Se priset här

 

För att få en så positiv upplevelse av ens penisförlängare som möjligt finns det en rad hjälpmedel och tillbehör som kan komma väl tillhands. Ett av dessa tillbehör är Cohesive Gauze Gasbinda för Penisförlängare som agerar likt ett mjukt lager för att göra penisförlängaren mer skonsam mot huden. Om man har känslig hud kan man vilja linda denne gasbinda runt delar av penisen för att sedan fästa penisförlängaren ovanpå. Resultatet blir större komfort som verkligen kommer att uppskattas då penisförlängare används under en sådan lång tid.

Det är rekommenderat att dra nytta av en penisförlängare i flera timmar varje dag under en period på 6-18 månader, och med sådan regelbunden användning är det naturligtvis viktigt att det ska kännas bekvämt, skönt och inte skava på något vis. Det är här som gasbindan kommer väl tillhands för att öka komforten. Se därför till så att en Cohesive Gauze Gasbinda för Penisförlängare alltid ligger i ens förvaringsväska som man antagligen har fått när man beställde sin penisförlängare. Kostnaden är heller ingenting som man behöver oroa sig för då gasbindan är förvånansvärt billig och därför ett måste för de som vill börja med penisförlängning.

Ha i åtanke att en permanent penisförlängning tar sin lilla tid. Det är viktigt att man använder sin penisförlängare varje dag under flera timmar. Om man föredrar att dra nytta av förlängaren under natten medan man sover så är även detta en lösning. Trots den ofta förekommande användningen ska det aldrig kännas obekvämt eller göra ont när man bär penisförlängaren, så om det inte känns fullkomligt komfortabelt kan det vara avsaknaden av en gasbinda som är problemet.

Fördelar:

 • Perfekt för ökad bekvämlighet vid användning av penisförlängare
 • Mycket billig
 • Kan användas för att justera storleken på penisförlängaren

Nackdelar:

 • Rullen kunde ha varit lite tjockare

 


TILLBEHÖRMale Edge Rubber Strap Svart

male edge rubber strap sort

 

Se priset här

 

Vi har tidigare nämnt att det finns olika tillbehör som kan vara bra att ha som backup eller att köpa för att redan nu ersätta en tidigare del. Med tanke på att man antagligen kommer att använda sin penisförlängare i flera timmar varje dag under ett stort antal månader är det inte överraskande om vissa delar slits ut och behöver ersättas för en eller annan anledning. En av tillbehören eller reservdelarna som går att köpa separat till sin Male Edge penisförlängare är Male Edge Rubber Strap – eller gummirem som det kallas på svenska.

Gummiremmen kommer att kunna användas på alla Male Edge produkter, och även om man ännu inte är i behov av en gummirem kan det vara bra att köpa tillbehöret samtidigt som ens penisförlängare. På så vis kommer man att ha ersättningen redo när det väl är dags att byta ut den.

Det är viktigt att man använder sin penisförlängare under den rekommenderade tiden så att man får de resultaten som man är ute efter. Ofta förekommande användning betyder dock naturligtvis att delar slits ut efter ett tag, och detsamma gäller gummiremmen. Om man är ute efter fler tillbehör som kan förbättra ens upplevelse vid användningen av penisförlängaren kan en gasbinda även blir ett förträffligt köp tillsammans med Male Edge Rubber Strap.

Fördelar:

 • Bra att ha i förvaringsväskan tillsammans med ens penisförlängare
 • Kommer att passa till alla Male Edge produkter
 • Både ftalatfri och latexfri

Nackdelar:

 • Relativt dyr med tanke på hur litet tillbehöret är

 

TILLBEHÖRGummi inpackning för Male Edge och Jes Extender

 

gummi-omslag-til-male edge og jes extender

Se priset här

 

Vi talade tidigare om gasbindan som hjälper till att öka komforten medan man använder sin penisförlängare, men det finns en ytterligare produkt som kan ge ett liknande resultat. Gummi inpackning för Male Edge och Jes Extender är ett bekvämt gummilager som man lindar om sin penis innan man sätter på penisförlängaren. Detta hindrar förlängaren från att skava eller att ge en obekväm känsla. Som om inte detta vore nog förser gummi inpackningen även penisförlängaren med lite extra friktion så att det inte finns någon risk för att ens kön glider ut ur penisförlängaren medan den används.

Om man redan är på väg att köpa tillbehör till sin penisförlängare såsom Gummi inpackning för Male Edge och Jes Extender kanske man även samtidigt vill titta lite närmare på andra tillbehör som kan vara bra att ha. Varför inte också köpa till en gasbinda som kommer att förse en med extra komfort medan man använder sin penisförlängare, eller kanske föredrar man att köpa en gummirem för att förbereda sig på det som komma skall. Med tanke på hur länge och ofta man behöver använda en penisförlängare för att börja se resultat så är det definitivt viktigt att ha lite reservdelar såsom gummiremmen så att man kan byta ut gamla delar när nya behövs.

Kika gärna på en gummi inpackning för Male Edge och Jes Extenter redan idag för att ha tillbehöret redo inför när man väl köper en penisförlängare.

Fördelar:

 • Ökar komforten vid användning av en penisförlängare
 • Ser till så att könet inte glider ur penisförlängaren vid användning
 • Relativt billig

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här