Recension – PDX Elite Moto Batur Masturbator

31
PDX Elite Moto Batur Masturbator – en avancerad onaniprodukt som ser bra ut, men har svårt att leverera. Låt inte utseendet och prisklassen lura dig. Det är helt enkelt en fin, dyr och pinsam besvikelse som är gränsfall till farlig.

Eftersom jag personligen inte rekommenderar den här produkten så rekommenderar jag istället att du kollar in vårt bäst i test.

Klicka här för att komma till Lovebuddy´s Bäst i test av Masturbatorer

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset
Tony Testare
Hej, mitt namn är Tony och det är jag som testat den här produkten. Hoppas du kan ta lärdom av min recension!

Fördelar

 • Sug-funktion
 • Framstötande funktion med två hastigheter
 • Konstruktion och plast är av högre kvalité
 • Tre medföljande penisringar i olika storlekar

Nackdelar

 • Högljudd och o-diskret vid användning
 • “Fingeravtrycksmagnet”
 • För stark sugfunktion, gör i vissa fall ont
 • Stötande funktionen har för svag motor
 • Avtändande och pinsam
 • Dyr
 • Ingen fästningsanordning
 • Inget medföljande glidmedel
 • Inget medföljande rengöringsmedel

Recension

Första intryck

PDX Elite Moto Batur Masturbator är en onaniprodukt för män med sugfunktion.

Vid en första anblick är förpackningen som förväntat av en produkt i den högre prisklassen. Designen och instruktioner befinner sig på den nätta, svarta förpackningen som är lätt att öppna och återsluta efter användning. Till skillnad från billigare produkter som kan komma i en generisk, brun cardboard låda. Den ser helt enkelt ut att vara i premium skiktet.

I förpackningen finner man Masturbator’n i sig och en förpackning innehållandes tre svarta penisringar i olika storlekar, inget annat. Jag hade gärna sett lite medföljande glidmedel och rengöringsmedel, men så var inte fallet. Enheten är väl inplastad för att undvika skador vid förflyttning och lämpar sig mycket väl för återanvändning när produkten skall stoppas undan.

PDX Elite Moto Batur Masturbator består i stort sett helt utav stilren mattsvart plast, med tre knappar på framsidan för kontroll av funktioner och på baksidan befinner sig en lucka för batteripaketet. Masturbator’n kräver fyra stycken AA-batterier.

Den mjuka delen, munnen på enheten, är genomskinlig och har ett djup på ca 14-15 cm. Vilket innebär att inte alla kan får plats hela “paketet”. Insidan har “strån” av plast på ett par centimeter för extra stimulering vid användning.

Överlag så ger PDX Elite Moto Batur Masturbator ett gott första intryck sett till första anblick. Men skenet kan bedra..

PDX Elite Moto-Bator Masturbator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Upplevelse

Innan jag skulle testa PDX Elite Moto Batur Masturbator behöver man först och främst prova den. Jag satte i fyra AA-batterier och tryckte sedan på T-knappen. Framstötningsfunktionen startade och till min förvåning så var Masturbator’n otroligt högljudd och fick direkt en känsla av skam och pinsamhet. Vilket var en känsla som delades med min sambo. Detta är ingen produkt som kan användas diskret på sitt rum eller annan plats där andra människor befinner sig i samma byggnad. Den låter alldeles för mycket. Funktionen har två hastigheter.

PDX Elite Moto-Bator Masturbator

På grund av det ovannämnda tog det ett bra tag innan jag faktiskt fick lust och tillfälle att prova på produkten på riktigt. Och jag kan säga att det inte var en bra upplevelse på något sätt. För det första krävs en stor mängd glidmedel, vilket tyvärr inte ingick i förpackningen. För det andra så blir plasten fläckig och full av fingeravtryck väldigt lätt. Om det blir kladd runt knapparna är det bara att glömma att få bort det. Allt detta är väldigt svårt att undvika under användning.

PDX Elite Moto Batur Masturbator lider dessvärre av flera stora problem som nu fått mig att lägga den i en garderob för att troligtvis aldrig mera användas igen.

Även utan sugfunktionen aktiverad upplevde jag att det blev ett baksug/vakuum ändå när man kör in sin penis längre än ollonet, vilket gjorde att man fastnar. Detta gör i sin tur att framstötningsfunktionen inte orkar med överhuvudtaget, oavsett vilken hastighet man ställer in den på.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Man kan inte heller köra manuellt då baksuget blir för starkt. Om man inte stänger av framstötningsfunktionen när detta händer är jag säker på att motorn skulle bli överhettad eller att något skulle gå sönder. Det är inget man vill vara med om när man sitter fast i enheten!

Jag provade både med mycket och lite glidmedel men det gör ingen större skillnad. Om man nu lyckas med att inte fastna på grund av baksuget och man då vrider på sugfunktionen så kommer man garanterat att fastna direkt.

Suget är så pass starkt så att det blev obehagligt och i vissa fall till och med gjorde ont. Man kanske kan föreställa sig att mycket sug skulle vara bra med en sådan här enhet, men jag kan garantera att det inte är något du vill vara med om. Som tur är finns R-knappen, som släpper in luft och därmed lossar på vakuumet som bildas i mjukplasten. Utan den funktionen skulle det bli stora problem att komma loss och kanske till och med risk att man skadar sig.

För att ens kunna använda PDX Elite Moto Batur Masturbator så får man i princip hålla i R-knappen hela tiden, men då försvinner suget helt och hållet. Därmed förstörs ju hela poängen med denna produkt. De få gånger jag provat denna har jag bara tänkt att en vanlig lösvagina hade varit så mycket bättre på alla sätt och vis.

Inte nog med att PDX Elite Moto Batur Masturbator är nästintill oanvändbar, så låter den väldigt mycket! Den är pinsam och gav mig en känsla av skam. Något som får en att tappa lusten helt och det är verkligen inget positivt.

PDX Elite Moto-Bator Masturbator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sett till rengöring så kan det inte bli enklare. Skruva av övre locket som håller mjuka plasten fast, plocka ur den och skölj sedan med ljummet/varmt vatten. Jag upptäckte även att det inte var något problem att vända mjukplasten ut och in, vilket underlättade rengöring än mer. Jag tror inte det är något funktion som är avsiktlig av tillverkaren, men det verkade inte göra någon skada vilket är positivt.

PDX Elite Moto-Bator Masturbator

Något som jag märkte är att redan efter första användning så hade flertalet av de mjuka gummi-stråna inuti mjukplasten gått av. Det bådar inte gott. Majoriteten lär gå av efter ett tjugotal användningar kan jag tänka mig.

Rengöring av höljet kan enkelt göras med en blöt trasa. Men oavsett hur än man vrider och vänder så blir det alltid något fingeravtryck kvar som inte enkelt kan fås bort utan att man lämna nya.

Hur du använder den

Installera fyra AA-batterier bakom luckan på baksidan. Sedan är det bara att läsa på förpackningen vad de tre olika knapparna gör.

 

T-knappen styr framåtstötande funktionen, och går att ställa in på två olika hastigheter.

S-knappen styr om sugfunktionen ska vara på eller av.

R-knappen används för att släppa på suget eller för att stänga av enheten.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Smörj mynningen och/eller penis med glidmedel sen är det “bara” att köra. Jag kan inte rekommendera att man stoppar in penis längre än ollonet, för om du gör mer än så, så kommer du att fastna och kanske göra illa dig.

PDX Elite Moto Batur Masturbator kan användas manuellt eller möjligtvis om man fäster den mellan två dynor. Däremot kan det bli svårt att komma åt knapparna om man gör det sistnämnda så det är inget jag rekommenderar såvida du inte har en bättre fästanordning. Det kanske hade varit enklare med hjälp av en partner, men då jag själv inte lyckades använda denna på ett bra sätt så har jag svårt att tro att en andre person skulle vara till mycket hjälp.

Som en personlig rekommendation kan jag tipsa om att man plockar ur batterierna när man inte ska använda den. Det är väldigt lätt att komma åt någon av knapparna på enheten. Om du råkar göra det så kommer alla i hushållet garanterat höra det och enheten kan troligtvis gå sönder, speciellt om du kommer åt stöt-funktionen. Det är inget du vill vara med om!

PDX Elite Moto-Bator Masturbator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderat till

Jag har svårt att rekommendera denna produkt till någon, vilket jag inte trodde var möjligt med en onaniprodukt för män. Detta då det negativa starkt överväger det positiva. PDX Elite Moto Batur Masturbator för mig är i princip oanvändbar.

Om du har för stor penis kommer du fastna och inte heller få plats med hela paketet i den mjuka delen av PDX Elite Moto Batur Masturbator. Om du har du storlek mindre så kommer du troligtvis inte kunna bilda något vakuum och därmed inte få något sug alls. Detta gör alltså PDX Elite Moto Batur Masturbator till en dyr och komplicerad hög med plast. Jag skulle hellre säga att du bör lägga pengarna på en vanlig “dum” lösvagina.

 

Det säger andra kunder

I stort sett verkar det som en majoritet av andra kunder upplevt samma problem som jag. Alltså att den suger för hårt, har för klen motor eller är för högljudd. Men några få verkar ha bättre lycka än jag.

“Helt värdelös produkt. Ingen ork i motorn. Låter mycket Lägg pengarna på annat.”

“För svag motor orkade inte ens gå igång och har man ett större paket så får man knappt in det i maskinen.”

“Den är för liten så motorn orkar inte dra plus att den suger för hårt. Jag rekommenderar inte denna leksak om du har en storlek större paket.”

“Fet upplevelse, men det krävs överdrivet mycket glidmedel, annars kan inte motorn hänga med ordentligt.”

 

Sammanfattning

PDX Elite Moto Batur Masturbator är en överprisad besvikelse. Enheten ser bra ut på papper och i handen, men i verkligheten när det verkligen gäller så misslyckas den att leverera. Suger för hårt, orkar inte stöta, fläckmagnet och pinsam. Köp i stället en lösvagina utan massa komplicerade, högljudda och felbenägna funktioner som faktiskt går att använda enklare, oftare och diskret.

Om jag får betygsätta denna produkt mellan en och fem stjärnor så måste jag dessvärre endast ge PDX Elite Moto Batur Masturbator en stjärna. Den klarar inte av att göra vad som utlovas, är nästintill farlig och den är rent sagt pinsam och skamlig vid användning och för att inte glömma, dyr.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här