Mer sperma – Så får du enkelt större utlösning

37

Det finns ett flertal skäl till varför så många män har fått upp intresset för produkter som kan resultera i mer sperma, men en av de primära anledningarna är helt enkelt att vissa anser att det kryddar till lekarna i sovrummet. Inte har det dock bara med parlekar att göra, utan större utlösning av högkvalitativ sperma leder också till att det blir enklare att göra ens fru eller flickvän gravid.

Vad anledningen än må vara finns det en rad pålitliga produkter som kan leda till ökad sädesvätska produktion, och vi ska nedan tala om några av dessa produkter samt ge ytterligare tips och råd för att uppnå den mängden sperma som man föredrar.

Viaman Volume

Viaman volume

Se priset här

Den första produkten som vi enkelt kan rekommendera är Viaman Volume, en burk med kapslar som man tar två gånger om dagen för bästa möjliga resultat. Produkten är naturligt baserad och har tagits fram för att hjälpa män att få mer sperma. Dess ingredienser består bland annat av zink och selen som i många fall är förekommande inom förstärkningsprodukter som är avsedda för män. Inte nog med att det resulterar i mer sperma, utan produkten av manliga hormoner ökar samtidigt för ett resultat som man verkligen kan imponeras av.

Hur går det då till att få mer sperma genom att dra nytta av Viaman Volume? Jo, för mer sperma tas dessa kapslar två gånger om dagen, och man ska gärna sprida ut det så att man exempelvis tar en kapsel på morgonen och en på kvällen. Det rekommenderas att ta kapslarna tillsammans med vatten, och det är gynnsamt att ta dem under en längre tidsperiod för att få mer sperma i längden. Se därför till att ta kapslarna under några månaders tid för att helt säkert få mer sperma och för att utan problem kunna imponera på ens partner. Några av ingredienserna inom kapslarna som är väl värda att nämna är såsom följande.

Koreansk ginseng

En ökad mängd manliga hormoner kan se till så att man presterar bättre i sovrummet då ens självförtroende är på topp. Just koreansk ginseng är en av ämnena som används flitigt inom världen av vitalitet, och flera undersökningar har gjorts för att ta reda på hur koreansk ginseng kan dras nytta av för att öka mängden fria manliga hormoner. För de som har mer sperma som ens mål är detta därför en gynnsam ingrediens.

Maca

Nästa ingrediens som är väl värd att nämna är maca, och det här ämnet kommer i form av en ingrediens som ökar spermiers egenskaper. Maca kommer från Anderna och här är det inte ovanligt att ingrediensen dras nytta av som ett naturligt afrodisiakum.

L-Arginin

Sist men inte minst vill vi även nämna L-Arginin, en aminosyra som används mycket flitigt inom världen av manlig vitalitet. Ingrediensen tros hjälpa till med att stärka blodcirkulationen, och bra blodcirkulation är naturligtvis en viktig aspekt när det gäller att prestera väl i sovrummet.

Fördelar:

 • Effektiv produkt för mer sperma
 • Innehåller naturliga ingredienser
 • Behöver endast två kapslar om dagen

Nackdelar:

 • Kan ta några månaders användning innan man får önskat resultat

Semenax

Semenax

Se priset här

Nästa produkt är ytterligare en burk med kapslar som i längden kan hjälpa en med att öka sädesvätskan för att kunna spruta mer. Semenax är en effektiv produkt för män som är på jakt efter mer sperma för bättre upplevelser i sovrummet, och produkten agerar som ett naturligt kosttillskott med en lång rad uppskattade ingredienser. I denne produkt finner man inga kemikalier eller liknande ämnen som kan avskräcka en, utan det är naturliga ingredienser som står på menyn.

Det rekommenderas att ta fyra tabletter om dagen, och detta kan man exempelvis göra vid frukost, lunch och middag. För bästa möjliga effekt är det dock bäst att ta två tabletter på morgonen och sedan två tabletter på kvällen. Semenax är en produkt för mer sperma som är mycket pålitlig då den är örtbaserad med naturliga ingredienser. Det finns därför inga kända biverkningar, utan man kan tryggt dra nytta av denne högkvalitativa produkt för att öka spermieproduktion. Några av ingredienserna inom Semenax är såsom följande.

E-vitamin

Oavsett om man är insatt i kosttillskott eller inte kommer här en ingrediens som man utan tvekan kommer att känna igen. E-vitamin är en av de viktiga vitaminerna som gynnar kroppen genom att hjälpa cellerna att skydda mot oxidativ stress. Mindre stress leder till bättre prestation i sovrummet, så visst är det här en viktig ingrediens.

Zink aspartate

Zink bidrar till normal fertilitet, och för de som är ute efter mer sperma specifikt för att göra sin partner gravid kan Semenax därför bli ett ypperligt val. Även för männen som bara är ute efter att förbättra sitt sexliv med mer sperma och att prestera bättre i sovrummet är det utan tvekan ett bra val att satsa på Semenax.

Fördelar:

 • Effektiv produkt för mer sperma
 • Säkert naturligt kosttillskott utan kända biverkningar
 • Hjälper till att öka mängden sädesvätska

Nackdelar:

 • Man bör ta hela fyra tabletter om dagen

Volume500

Volume 500

Se priset här

Den sista produkten som vi ska kika närmare på är ett paket med 30 kapslar som med regelbunden användning kan leda till meer sperma för männen som vill krydda till det i sovrummet. Inte nog med att bättre spermakvalitet och mängd kan se till så att det blir lättare att göra sin partner gravid, utan det kan också ge självförtroendet en boost och se till så att man presterar bättre i sovrummet. Volume500 är ett kosttillskott med naturliga ämnen som är helt säkert att använda, och med den fantastiska blandningen av vitaminer, mineraler och örter får man här en produkt som aldrig sviker en.

Till skillnad från de tidigare nämna produkterna behöver man inte ta fyra kapslar om dagen när man använder Volume500. Man behöver inte ens ta två! Det räcker med en kapsel om dagen som man kan skölja ner med ett glas vatten. För bästa möjliga resultat med mera sperma ska man försöka att ta kapslarna vid samma tidpunkt varje dag, och det är gynnsamt att man tar dem under en längre tidsperiod för att verkligen få spruta sperma som aldrig förr. Paketet är diskret, och det är därför enkelt att låta användningen av kapslarna förbli en hemlighet om man så föredrar. Några ingredienser som man stöter på i den här produkten är såsom följande.

Ingefära

Ingefära är en växtrot som inte bara är mycket nyttig att äta och dricka, utan som också är en ingrediens som kan hjälpa till att öka lusten i sovrummet. Denne upphetsande effekt kan därför naturligtvis indirekt se till så att man håller längre i sovrummet om lusten alltid är på topp.

Sparris

Här kommer ytterligare en ingrediens som är riktigt nyttig att äta som den är, men som också blir fantastisk effektiv inom Volume500. Sparris sägs kunna hjälpa till med lust och njutning tillsammans med ökad maskulinitet. Som om detta inte vore nog sägs det kunna öka kvaliteten på ens sperma.

Blåstång

Ingrediensen blåstång finner man i Nordsjön, och det sägs att den här ingrediensen kan hjälpa en att producera mer sperma för en så härlig upplevelse som möjligt i sovrummet. Om man vill imponera på partnern eller bara få känna av lite extra självförtroende är detta en förträfflig ingrediens att lita på.

Zink

Den här ingrediensen känner du säkerligen igen från en av de tidigare produkterna som vi gick igenom. Det är lätt att förstå varför zink används så flitigt när man tar hänsyn till dess rykte. Zink har nämligen blivit populärt för att det sägs hjälpa till på traven mot normal fertilitet.

Fördelar:

 • Innehåller naturliga material i form av vitaminer, mineraler och örter
 • Effektiv produkt för mer sperma
 • Behövs endast en kapsel per dag

Nackdelar:

 • Kan kräva långvarig användning innan man ser resultat

Tips och råd för en större mängd utlösning

Nu har vi gått igenom några produkter som man kan ta hjälp av för mer sperma, men tro det eller ej finns det också andra tillvägagångssätt som kan resultera i en större mängd utlösning. Här handlar det om en del livsstilsförändringar, men också små extra metoder som man kan ta till i vardagen för mer sperma. Kosttillskotten som vi har nämnt ovan är naturligtvis helt trygga då de innehåller naturliga ingredienser utan några farliga kemikalier, men visst kan det bli lite dyrt i längden att äta flera kapslar om dagen. Just därför kan man vilja implementera råden nedan i sitt liv för att få njuta av mycket sperma under parlekarna.

Ät och drick på ett hälsosamt sätt

För att kroppen ska kunna må bra och fungerar såsom den ska är det naturligtvis viktigt att man tar hand om sig själv. Ett sätt att göra detta på är att skippa läsken och att istället dricka rikligt med vatten dagligen. De flesta av våra celler är gjorda av vatten, och detta är en stor anledning till varför det är så viktigt att dricka nog med vatten varje dag. Genom att följa det här tipset kommer man utan tvekan att i slutändan får mer sperma av hög kvalitet.

Även en sund diet kan ha en stor påverkan på ens kropp och därför sätta igång spermaproduktionen. Ät en varierad och sund kost med en mängd vitaminer och mineraler för att må som bäst. Ha även i åtanke att man inte behöver oroa sig för tillfällig rosa sperma då detta enbart betyder att ett blodkärl kan ha spruckit, och detta läks inom några dagar.

Håll dig borta från rökning och alkohol

Det här tipset är lite av en förlängning av det förra. Det rekommenderas utan tvekan att undvika att dricka alkohol samt att röka för att leva ett så sunt liv som möjligt, vilket i sin tur leder till mer sperma som håller hög kvalitet. Om man röker löper man risken att detta skadar ens DNA som finns i spermacellerna, och inte är det någon höjdare om man exempelvis är i processen av att försöka bli med barn. Även blodtillförseln till ens kön kan påverkas, någonting som resulterar i att det blir svårare att hålla erektionen uppe.

Gällande alkohol är detta någonting som både är skadligt för levern, hjärnan och – tro det eller ej – ens testiklar. De upplever en typ av baksmälla som ser till så att sperma produceras långsammare och av lägre kvalitet. Efter dess att man har druckit alkohol kan det ta flera månader innan ens testiklar återgår till full kapacitet, så detta är utan tvekan någonting som man bör ha i åtanke om ens mål är mer sperma.

Använd inte byxor som sitter åt för tajt

Är det verkligen sant att tajta byxor kan ha en påverkan på spermaproduktionen? Är inte detta bara ett rykte som inte är baserat på fakta? Svaret är både ja och nej. Inte påverkas man på det här sättet av att byxorna sitter för tajt, utan snarare för att det blir ganska varmt vid just testiklarna. Den här värmen jobbar emot en om ens mål är att få njuta av större utlösningar med mer sperma. Anledningen till varför testiklarna sitter på utsidan av kroppen är specifikt för att se till så att temperaturen är optimal, och därför kan tajta varma byxor komma att bli ett problem.

Ha vikten i åtanke

Om man vill hjälpa kroppen att producera mer sperma kan det vara väl värt att gå ner ett eller två kilon. Stora fettlagringar ser nämligen till så att mer östrogen tillverkas där resultatet blir en mindre mängd sperma som är av tvivelaktig kvalitet. Detta är dock mer av ett problem om man är ganska överviktig, så om detta inte stämmer in på en är det bättre att satsa på tipset kring en sund kost.

Hur man får sin sperma att smaka bättre

Kanske är det inte bara mängden sperma som intresserar en, utan också smaken. En god smak kan krydda till sexlivet rejält, och det är naturligtvis inte särskilt sexigt om ens sperma luktar eller smakar udda. Det finns en lång rad tillvägagångssätt för att hjälpa till att få mer välsmakande sperma, och vi ska gå igenom några av de här tillvägagångssätten nedan.

Mat och dryck som man bör undvika

Tro det eller ej kan ens kost påverka hur väl ens sperma smakar. För att slippa otrevliga smaker kan det vara en god idé att undvika drycker såsom kaffe, te och kola. Samtidigt är även kryddor och mat såsom curry, chili och kummin inte att rekommendera om man vill att ens sperma ska smaka så gott som möjligt.

Mat och dryck som man oftare bör välja

Då har vi kikat lite på mat och dryck som man bör undvika så ofta som man kan, men vad gör man då egentligen för att ens sperma ska smaka bättre? Särskilt söt mat och dryck såsom jordgubbar, vanilj och fruktjuice kan ha en mycket positiv påverkan på smaken, men detta är inte allt. Även sparris och citron är värt att satsa på om man vill att ens sperma ska smaka så bra som möjligt. Då kan man njuta av cum-shots och andra fräcka parlekar i sovrummet utan några sura miner.

Sammanfattningsvis

När allt kommer till kritan finns det flera lösningar för männen som drömmer om större utlösningar med mer sperma. Att välja ett naturligt kosttillskott såsom Viaman Volume, Semenax eller Volume500 kan göra susen om man fortsätter att ta kapslarna dagligen under en lite längre tidsperiod. De är helt säkra att använda sig av då de innehåller naturliga ingredienser i form av bland annat örter, vitaminer och mineraler.

Utöver kosttillskotten finns det som sagt vissa andra metoder som man kan vända sig till för att säkerställa att man får njuta av mer sperma av hög kvalitet. Ens vanor och kost kan spela en stor roll och verkligen påverka spermaproduktionen på ett storslaget vis, så se till så att råden och tipsen följs till punkt och prickat för att få resultaten som man vill uppnå. Undvik alkohol och rökning, drick rikligt med vatten, ta hänsyn till din vikt och använd inte för åtsittande byxor. Med detta i åtanke är man flera steg närmare mot mer sperma.

Cum-shots och andra fräcka parlekar är inte särskilt trevliga om sperman smakar äckligt, så som en sista åtgärd för att krydda till det i sovrummet bör man äta den rätta maten för att sperman ska smaka bättre. Här är det söt mat som gäller såsom jordgubbar och vanilj, men även lite mindre söta alternativ såsom vanilj och sparris. Exempel på det som bör undvikas är te, kaffe, cola och curry. Med alla dessa punkter i åtanke dröjer det inte längre förrän man inte bara kan njuta av mer sperma, utan specifikt av välsmakande sperma.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här