20 tips för att göra en kille kåt

749

Visst vill vi alla att vår partner ska vara redo för sexiga upplevelser när vi är sugna på det, men det är inte alltid lätt att veta hur man ska få sin man på rätt humör. Hur får man en kille kåt på snabbaste sätt och hur ska man gå tillväga för att få det att lyckas nästan varje gång? Naturligtvis är vi alla individer och tänder på olika saker, men nedan ska vi lista några av många tips på hur man lättast gör en kille kåt hela tiden. Testa dig fram med dessa tillvägagångssätt och hitta någonting som passar just din partner!

Kåt kille Pris
sinful powerful vibrating love ring Testvinnaren Se pris
se sex ske starterkit splatter gratisglidecreme Till nybörjaren Se pris
passkey baseks feather tickler Den billiga Se pris

 

1.

Penisringar är en typ av produkt som män verkligen älskar, och med Sinful Powerful Vibrerande Love Ring behöver man aldrig mer ställa frågan ”Hur gör jag min kille kåt?”. Denne härliga penisring placeras runt mannens kön, och trycket resulterar i en hårdare och mer långvarig erektion.

sinful powerful vibrating love ring

Se priset här

Denne Love Ring agerar dock inte bara som en ordinär penisring, utan har dessutom en inbyggd vibrator. Detta betyder att det inte bara är ens partner som gynnas av penisringen, utan man kommer själv att känna av vibrationerna om han bär ringen under samlag. Detta är den perfekta svaret på frågan ”Hur gör man en kille kåt?”.

2.

Fråga partnern vilka kläder han skulle vilja att man bär under den kommande kvällen. Kanske har han en särskild favoritklänning eller ett specifikt par underkläder som han verkligen tänder på.

3.

Om man vill skippa frågorna kan det löna sig att helt enkelt bara traska runt i hemmet i underkläder. Det kommer inte att dröja länge förrän ens partner märker detta, och han kommer garanterat att uppskatta utsikten. Vad gör en kille kåt snabbare än att se sin partner lättklädd i favoritunderkläderna!

4.

Testa på Sinful Sex Toy Starter Kit där det utan tvekan finns någonting som passar alla smaker. Vad gör en kille kåt om inte ett helt kit med flera sexleksaker som man tillsammans kan prova på för att verkligen få det att hetta till lite extra i sovrummet. Sinful Sex Toy Starter Kit innehåller en bullet vibrator, en penisring, en analplugg, en dildovibrator, en ögonbindel, manschetter samt glidmedel. Med alla dessa leksaker tillhands är man redo för en sexig natt som en kåt kille sent kommer att glömma. Med den medföljande A-Z guiden får man dessutom mer information om varje specifik leksak för att ta reda på hur man på bästa sätt använder sitt nya kit.

se sex ske starterkit splatter gratisglidecreme

Se priset här

5.

Bjud på en kyss fylld med passion, och se till så att det är uppenbart att man vill att det ska leda till någonting mer. Inom kort har man en kåt kille vid ens sida som är mer än redo för att krydda till det i sovrummet.

6.

Män uppskattar komplimanger lika mycket som kvinnor gör. Tala om för honom hur sexig han är och komplimentera honom gällande hans snygga utseende. Förhoppningsvis får man några generösa ord tillbaka och snart behöver man inte längre fråga sig ”Hur gör man en kille kåt?”.

7.

En underskattad taktik för att få sin partner på humör är att ta av ens Bh samtidigt som man behåller tröjan på. Att se ens hårda bröstvårtor genom tyget är en omedelbar turn-on för många män, och innan man vet ordet av är han redo för att ta lekarna till en ny nivå.

8.

Förspel är viktigt, och inte blir det lättare att få en kille som är kåt hela tiden än när man drar nytta av en Baseks Feather Tickler. Den här kittlande fjädern blir den perfekta leksaken när man vill reta sin partner på ett kittlande sätt och få honom upphetsad som aldrig förr. Använd fjädern över hela kroppen för en upplevelse som man aldrig vill ska ta slut, och om man är intresserad av att ta lekarna till en helt ny nivå kan man inkludera ytterligare BDSM utrustning såsom ögonbindlar och rep.

passkey baseks feather tickler

Se priset här

9.

Hur får man en kille kåt utan att ens behöva röra vid honom eller säga någonting överhuvudtaget? Det är lättare än det låter! Investera bara i en klubba eller två och sug på den framför partnern. Även att äta en banan framför honom kan ge samma effekt.

10.

Vad gör en kille kåt när man är ute i det offentliga? En god strategi kan vara att skicka ett SMS där man detaljerat berättar om ens planer på att ge honom oralsex när man är hemma igen. Detta är inte bara fräckt och sexigt då båda parter är ute i det offentliga, utan det kommer även att göra honom otålig medan fantasin skenar.

11.

Hur får man en kille kåt och hur kan man förbättra sin egen njutning på samma gång? Kanske behöver man en liten knuff i rätt riktning, och Kaerlig Ekologisk Orgasmgel är lösningen på ens problem. Den här orgasmgelen appliceras på ens klitoris, och resultatet blir en härligare känsla vid beröring samtidigt som det blir lättare än någonsin att nå klimax. Både en själv och partnern kommer utan tvekan att älska detta under förspel och samlag.

kaerlig økologisk orgasme gel 15 ml

Se priset här

12.

Innan det är dags för att ta en dusch, fråga om partnern vill följa med för att hjälpa till. Detta kommer utan undantag att resultera i en kille som är kåt hela tiden under lekarna i duschen, och en stor fördel är hur enkelt det blir att städa efter sig då man redan står under rinnande vatten. ”Hur gör jag min kille kåt?” är definitivt ingen fråga som man behöver ställa när man njuter tillsammans helt nakna i badrummet.

13.

Föredrar man att använda händerna för en kåt kille som aldrig förr? Då blir Sinful Touch Me Fingervibrator en perfekt produkt i alla lägen. Fingervibratorn från Sinful är precis vad det låter som: en vibrator som man kan sätta runt ens finger och använda för att stimulera ens partner. Det finns sju olika vibrationslägen att välja mellan, och det är upp till en själv om man använder leksaken på ens partner eller vill att han använder leksaken på en själv. Det är bara fantasin som sätter gränserna, och visst är detta ett klart svar på frågan ”Hur gör jag min kille kåt?”.

sinful touch me finger vibrator

Se priset här

14.

Det finns inget hetare än att röra vid ens partners skrev när man är ute i det offentliga. Kanske sitter man i en biosalong eller på en restaurang och ”av misstag” låter handen glida över hans intima delar. Den här fräcka tekniken kommer båda parter att älska, och det dröjer inte länge innan man börjar dra sig hemåt för att avsluta det man har börjat på.

15.

Sexiga spel är alltid duktiga på att förse en med den där rätta stämningen, så varför inte vända sig till Tease & Please FuckMe Kinky Spel för Par redan idag för någonting som gör både dig och din partner upphetsad. Spelet har mycket härlig utrustning såsom penisringar och Kama-Sutra kort, allt för att göra upplevelsen så fantastisk som möjligt. Hur gör man en kille kåt på snabbast sätt? Helt klart med ett hett sexspel!

tease please fuck me kinky spil til par

Se priset här

16.

Att ta tillfället i akt och sätta sig i partnerns knä när man befinner sig på en bar eller är ute och festar är ett säkert sätt att få honom på rätt humör. Kanske håller man sedan igång spänningen hela kvällen eller så hittar man en avskild plats där man tillsammans kan njuta som aldrig förr.

17.

Om man vill vara lite mer direkt och rak på sak kan man få det att hetta till omedelbart medan man sitter i soffan tillsammans med partnern. Man tar helt enkelt hans hand och lägger den på ens bröst eller mellan ens ben. Detta är en tydlig inbjudning till sexiga lekar, och partnern kommer utan tvekan att snappa upp på detta.

18.

Den enkla tekniken av att suga på hans pekfinger gör omedelbart en man upphetsad och får honom utan undantag att fantisera om framtida oralsex.

19.

Vi tipsade tidigare om att gå runt i hemmet i endast underkläder, men visst kan man ta den här idén längre. Efter en härlig dusch, ta tillfället i akt och gå ut ur badrummet iklädd en handduk utan några kläder undertill.

20.

Sist men inte minst kan man ta del av det lätta tipset av att helt enkelt skicka ett SMS till ens partner som lyder ”Jag är kåt” och se vart han sedan tar det. Bara vetskapen om att du är kåt kan vara mer än nog för att få honom på humör, så man har inget att förlora av att testa på detta. Lycka till!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här