Ställningar som får henne att komma – guide till den kvinnliga orgasmen

914

Om du inte får tillräckligt mycket utav sex är du tyvärr inte ensam. De ställningarna ni kommer in i kan vara en del av problemet och inte en del av lösningen. Du kanske kommer in i vissa ställningar för att din partner vill det eller för att du tror att dessa fungerar. Det betyder inte att dessa är designade efter din orgasm. Här kommer du inte bara hitta de ställningar som får henne att komma men dessutom får henne att komma oftare och lättare.

Sexleksaker - sexshop

Därför får du inte henne att komma under sex

Många tänker sig sex som det som sker efter penis penetrerar vagina men de flesta kvinnor kommer inte att få orgasm från denna slags stimulation. Varför? De flesta kvinnor behöver klitorisstimulering för att komma och penetration gör inte detta. Så varför fortsätter vi att alltid komma in i samma icke stimulerande sex positioner? Det är dessa vi ser på skärmen och de vi hör om även om de inte är de ställningar som får henne att komma.

Om det är så att en kvinna kommer under penetration så är sannolikheten stor att klitoris är placerad nära hennes vagina. Chansen är mindre att en kvinna får orgasm under penetration om avståndet mellan hennes klitoris och urinrör är längre än avståndet mellan tummens spets och den första knogen på tummen. De flesta kvinnor har lite längre avstånd än så vilket betyder att penetration inte kommer få henne att komma.

Om en kvinna har ett avstånd som är mindre så vet hon förmodligen detta då det betyder att hon ofta får orgasm i vanliga ställningar. Hon kan givetvis också mäta detta själv.

Det finns dock en annan anledning till att några kvinnor får orgasm lättare än andra, deras g-punkt är känsligare än de flesta andras. Detta kräver dock också att ni kommer in i ställningar som får henne att komma, alla ställningar når inte g-punkten.

G-punkten är egentligen en del av klitoris (ja, klitoris är mycket större än vad man kan se). Den kan man komma åt genom vissa penetrerande ställningar samt med sexleksaker som en stor dildo med en böjd topp, ett vibrerande ägg eller andra liknande produkter. Vet du var den ligger kan du också komma åt den med dina fingrar och ni behöver inte vara i specifika ställningar som får henne att komma.

De bästa ställningar som får henne att komma är de som erbjuder åtkomst till klitoris så du eller din partner kan stimulera den. Alternativt att ni positionerar klitoris mot en av dina kroppsdelar som tillexempel din pelvis. Några av dessa positioner är optimala ställningar som får henne att komma antingen med en g-punktsorgasm eller en klitorisorgasm.


De sex ställningar som får henne att komma

Dessa är bara några av de ställningar som får henna att komma, det finns givetvis fler.

1.Cowgirl

cowgirl

När kvinnan är på toppen kontrollerar hon vinkel, hastighet och djupet av penetrationen. Förresten är kontroll ett genomgående tema. Kvinnan behöver ofta vara i en kontrollposition över sin egen orgasm. Hon kan själv stimulera sin klitoris samtidigt som hon rider med en klitorisvibrator eller ännu bättre så kan du stimulera henne med en vibrator eller med dina fingrar. Här är du som man perfekt placerad för att nå hennes klitoris och det gör det utöver g-punktsvinkeln till en av de ställningar som får henne att komma. Det finns ett trick för att du ska komma över den magiska orgasmgränsen. Du placerar dina fingrar, två på varje sida omkring basen av din penis. Knogarna ger henne något att gnida sig skönt emot.

2.Doggy-style

doggy

Denna ställning får henne att komma men inte genom klitorisstimulering men på grund av g-punktssensationer. Om din partner är ett fan av g-punkten är detta den perfekta positionen för att tillfredsställa henne. Längd skillnaden mellan er kan göra denna position svår. Men att placera en kudde som stöd under hennes knän kan vara en lösning eller att hon lutar sig mot en möbel. Det kan också hjälpa med ännu djupare stimulering.

3.CAT- Coital alignment technique

Detta är en teknik som är designad för att specifikt tackla avsaknaden av orgasmer som missionären ofta resulterar i. Denna ställning får henne att komma lättare genom penetration.

Skillnaderna från missionären är få men viktiga. För det första ska du som man vara närmare din partner än han normalt skulle vara i en klassisk missionären. Efter det ska hon lyfta sina höfter så att klitoris är nära din pelvis. Här kan en kudde vara perfekt som hjälpmedel. Denna position av höfterna tillåter henne att gnida mot dig. Så ska du fokusera på en mer gungande rörelse snarare än drivande.

4.Lotus

lotus position

Denna ställning kanske inte fungerar för alla kroppsformer och storlekar men den är värd ett försök för att testa om den kommer fungera för er. Du börjar med att sätta dig ned med dina ben i skräddarställning. Hon sätter sig därefter i ditt knä och tar benen runt din rygg. För att ställningen som får henne att komma ska bli mer stabil kan hon låsa sina fotleder bakom dig.

Det här är en väldigt intim position eftersom ni är ansikte mot ansikte och kan kyssa varandra. Här ska ni också gunga för bäst stimulering. Gungande kan generellt rekommenderas då det ofta känns bättre än att driva för hennes njutning.

5.Thigh Tide

Denna kallas ibland för Reverse Cowgirl eller kan ses som att vara en variation av denna ställning som får henne att komma. Du ska ligga ned och böja ett av dina ben, hon positionerar sig sedan emot detta ben. Hon kan då gunga sina höfter samtidigt som hon gnider sig emot benet.

Om hon vill sitta mer stabilt kan hon hålla sina armar runt ditt ben för mer stöd.

6.Rear Entry

sex bakifrån

Hon ligger i denna ställning ned på mage medan du kommer in bakifrån. Det kanske inte låter som en ställning som får henne att komma men den är perfekt för klitorisstimulering samtidigt som du penetrerar henne.

Vi rekommenderar att hon har en kudde under sina höfter som hon kan gnida sig emot. Här fungerar en mindre kudde bäst och den ska helst vara lite hårdare än din huvudkudde. Det fungerar också med att placera en mjukare kudde under höfterna och en klitorisvibrator mellan henne och kudden.

Vi kan rekommendera att ni köper en speciell sexkudde med en plats för en vibrator.

7.Missionären

Missionären

Okej, vi har diskuterat missionären och nämnt det som en ställning som inte får henne till orgasm men om ni gör den rätt kan det vara en ställning som får henne att komma. Först kan hon leka med sin egen klitoris eller ännu bättre du leker med hennes. Vi kan även här rekommendera någon form för vibrator eventuellt en trådlösvibrator då den kan styras med en fjärrkontroll. Det gör så att ni inte ska hålla på att pilla på vibratorn för att hitta den bästa orgasmfunktionen för henne.

Även en penisring kan vara fantastisk i denna position.

Nu när du känner till några ställningar som får henne att komma så har vi några fler tips som ni inte borde ignorera.


Extra tips till ställningarna som får henne att komma

Utöver ställningar finns det andra sätt att utforska den kvinnliga orgasmen.

  • Använd sexleksaker: Det tar generellt längre tid för henne att komma än för dig. Sexleksaker är speciellt utvecklade för hennes orgasm och tar dessutom bort en del av den pressen som du kanske känner. En sexleksak blir nämligen inte trött dock kanske ni behöver ladda batterierna ibland. Vi rekommenderar speciellt trådlösa vibratorer, klitoris vibratorer, äggvibratorer och stora dildos.
  • Fokusera inte bara på penetration: Det kanske är skönast för dig men det är inte det bästa sättet för att få henne att komma. Riktigt många kvinnor har aldrig kommit igenom penetration och riktigt många kvinnor kommer aldrig få orgasm genom det. Ni ska absolut pröva men detta är den hårda sanningen. Fokusera på att slicka och fingra henne för istället för ställningar som får henne att komma i alla fall ibland. Ni ska givetvis prova båda men hon kommer förmodligen lättare genom förspelet än genom din penis i hennes vagina.
  • Använd kuddar: De är bra stöd för att göra ställningar som får henne att komma bekväma. Det är en helt ny värld att ta in kuddar speciellt sexkuddar som är gjorda för att underlätta ert samlag.
  • Glidmedel: Det gör inte bara penetration lättare utan det gör också att ni kan njuta av varandra längre och som nämnt kan kvinnor behöva mer tid. Glidmedel gör lekar med sexleksaker skönare men det gör även ert sex mer njutningsfullt.

Nu har vi gjort ett långt inlägg med ställningar som får henne att komma. Du ska dock komma ihåg att det kan vara så att hon njuter utan att komma. Sex kan vara extremt läckert också utan orgasm som kille kan detta kanske vara svårt att förstå men då kanske du ska prova tantra. Ibland är resan viktigare än målet.

Känn dig inte misslyckad om du hon inte kommer varje gång men fråga efter feedback och se till att hon i alla fall njuter. Bästa ställningen som får henne att komma är inte en ställning men ert samarbete och ett intresse för att bli bättre för varandra.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här