Recension – Fleshlight Launch

21

OBS! Fleshlight Launch säljs inte längre men ännu bättre alternativ finns att köpa här.

En fleshlight är snäppet bättre än att bara använda din hand men en automatisk stroker tar onanin till nästa nivå. Fleshlight Launch är enheten som kan förvandla vilken fleshlight som helst till en automatisk masturbator.

Fleshlight Launch skapades av ett samarbete av Kiiroo och Fleshlight. Enheten är en elektrisk stroker som kan paras med din favoritfleshlight så att den plötsligt blir automatisk; allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och slappna av. Fleshlight Launch är dock mer än en automatisk stroker; den kan även synkroniseras med porr så att du kan känna vad du ser på skärmen. Eller varför inte bara leka med inställningarna tills du hittar det du gillar bäst?

I den här recension går jag igenom allt du behöver veta om Fleshlight Launch, fördelar och nackdelar, hur man använder den samt vem som kommer att älska produkten. Låt oss sätta igång!

 

Kolla in onanimaskiner på Sinful!

 

Fleshlight Launch


Fördelar

 • Kan användas med vilken Fleshlight-sleeve som helst.
 • Du kan själv justera längd och hastighet på dragen.
 • Uppladdningsbar via USB-kabel.
 • Helautomatisk onani-upplevelse.

Nackdelar

 • Opraktiska kontroller av hastighet och längd på dragen.
 • Du behöver köpa en Fleshlight-sleeve separat.
 • Kan inte fästas utan behöver handhållas.
 • Tar väldigt lång tid att ladda.

Recension

Min Upplevelse med Fleshlight Launch

Jag provade Fleshlight Launch först med Stoya Destroya Fleshlight, och det var en väldigt härlig upplevelse. Om du har en Stoya Destroya vet du hur intensiv texturen är–och med långa, långsamma strokes känns den ännu bättre.

Mitt största klagomål är nog knapparna. Det hände flera gånger att jag råkade höja eller sänka hastigheten eller längden utan att mena det eftersom man bara behöver röra vid sidorna. När man vänjer sig blir händer det inte lika ofta, men jag tycker att de kunde ha gjort så att det fungerade på ett annat sätt så att man slapp det helt och hållet.

Den är något klumpig, och kan inte fästas så enkelt. Jag hade önskat att den kom med någon form av ställning eller i alla fall en sugpropp, men även om den ska vara “handsfree” är den i nuläget rätt svårt att använda utan händerna.

Annars är den ändå bra, och har du en samling med fleshlights du börjat tröttna på kan den verkligen få dem att kännas som nya.

Ett tips är att synca med interaktiva videor i kategorin “Interactive” på Pornhub. Där finns några hundra videor som är längre och erbjuder en härligt, stimulerande upplevelse! På FeelMe behöver du betala för längre videor.

 


Hur man använder Fleshlight Launch

Fleshlight Launch är ganska enkel att använda manuellt. Det första du behöver göra är att ladda din Fleshlight Launch under 6-9 timmar med USB-kabeln som kommer med i paketet. Du kommer att veta att den har laddat klart när På-knappen lyser grönt.

När den är färdigladdad placerar du helt enkelt din valfria Fleshlight i maskinen. Stoya är ett populärt alternativ, men Launch fungerar också med nästan vilken som helst, som t.ex. Fleshlight Stamina Training Unit. När din Fleshlight sitter i håller du ned startknappen i 5 sekunder. När den startats kan du se det genom att knappen börjar lysa.

På sidorna av leksaken hittar du kontrollerna för hastighet och längd av rörelsen.

Hur man synkroniserar Fleshlight Launch med video

En av de attraktivaste egenskaperna med Fleshlight Launch är givetvis att den kan synkroniseras med innehåll på nätet och lyckligtvis är detta också ganska enkelt att göra.

Du behöver en Fleshlight Launch, en Android- eller iOS-smartphone med Bluetooth och en dator eller surfplatta.

Följ dessa steg:

 1. Ladda ner FeelMe-appen. Den finns tillgänglig både på App Store och Google Play.
 2. Starta din Fleshlight Launcher.
 3. Följ instruktionerna i appen för att koppla din enhet.
 4. När Fleshlight Launchers knapp slutar blinka betyder det att Bluetooth har kopplats.
 5. Gå till FeelMe.com på en dator eller surfplatta och skapa ett konto.
 6. Skanna QR-koden på din dator med FeelMe-appen.

Det är allt! När du har följt dessa steg är du redo för att njuta av synkroniserade porrvideor för en verkligt engagerande upplevelse!


Vad tycker andra kunder?

De flesta som har köpt en Launcher verkar ganska nöjda med den. Här är vad några kunder har att säga om Fleshlight Launcher.

“Jag älskar min. Jag kör den alltid i manuellt läge med den längsta och långsammaste rörelsen och låter den bara långsamt locka fram orgasmer ur mig. Och jag är superimponerad över hur länge batteriet räcker mellan laddningarna.”

“Ja, jag kan säga att det fungerar riktigt bra när man väl har satt sig in i det. Det tar mindre än en minut när du hittar en inställning som fungerar för dig.

“Jag satte apparaten på långa långsamma drag, satte mig tillbaka i stolen, blundade och tryckte på startknappen. Plötsligt satt jag i en stol och fick en otrolig avsugning och höll en tjejs huvud i mina händer. Jag var jävligt imponerad. Att inte behöva skapa rörelsen fysiskt gör en nästan otrolig skillnad.”

Även om den inte är perfekt är det många som tycker om den och anser att priset är värd njutningen man får av den ändå.


Vem rekommenderas Fleshlight Launch för?

Fleshlight Launch passar bäst för dig som har en samling av Fleshlights eftersom den går att använda med vilken Fleshlight som helst. Om du redan har en del olika hemma kan du garanterat få bra användning av Fleshlight Launch.


Alternativ till Fleshlight Launch

Om du tycker att en automatisk stroker låter helt fantastiskt kanske du är lite besviken att Fleshlight Launch inte längre säljs–men oroa dig inte. Det finns massor av alternativ till Fleshlight Launch, en hel del till och med bättre än själva Fleshlight Launch.

The Handy – Ultimate Handjob Machine

The Handy kan, precis som Fleshlight Launch, kombineras med andra fleshlights eller strokers. Med köpet får du en skön sleeve, så även om du inte har Fleshlights hemma passar den dig. Precis som Fleshlight Launch kan den synkroniseras med sexiga videor så att du kan känna vad som händer på skärmen.

Köp The Handy – Ultimate Handjob Machine!


Oblivion Masturbator

Oblivion Masturbator är en automatisk onaniprodukt med sköna vibrationer och ett ännu härligare sug. Insidan känns naturtrogen med en härlig, varierande struktur. Sugeffekten kramar åt och släpper med de 3 olika inställningar. Som grädden på moset kan du använda Boost-läget–som maxar både vibrationerna och suget–genom att hålla ner knappen på din Oblivion.

Köp Oblivion Masturbator!

Fleshlight Launch Alternativ

Fleshlight Launch har slutat produceras, men det finns mängder av andra automatiska strokers som känns till och med bättre än just Fleshlight Launch. På bilden ovan ser du Oblivion Masturbator, Fleshlight Launch och The Handy – Ultimate Hand Job Machine.


Sammanfattning

Jag skulle ge Fleshlight Launcher 3 av 5 stjärnor. Den har en hel bra saker med sig. Att den fungerar med alla olika fleshlights och att du kan anpassa längden och hastigheten på rörelser är super, men jag skulle önskat att den kom med en egen Fleshlight för det höga priset den kostar. Jag tycker också att den kunde haft en sugpropp eller något annat sätt som du kan fästa den för att använda den hands-free på riktigt.

Att den har ett långt batteriliv är alltid ett plus, men det tar också en hel natt att ladda den. Har du glömt ladda din Fleshlight Launcher kan du alltså glömma spontant kul.

❤️❤️❤️🤍🤍

Fleshlight Launcher är en bra produkt men har kanske en del områden där den hade kunnat vara bättre. Fleshlight Launcher säljs dock inte längre, men lyckligtvis finns bra alternativ som de som nämnts ovan. Kolla även in fler alternativ till Fleshlight Launcher nedan.

Återförsäljare Sortiment
Sinful Se alternativ på Sinful
mshop Se onanimaskiner på Mshop
sexleksaker diskret Joyland Se onanimaskiner på Joyland

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här