Bröstbondage – Komplett guide

34

Fräcka parlekar såsom BDSM och särskilt bondage har blivit alltmer populära, och det finns numera en hel uppsjö av utrustning som du kan finna ute på sexleksaksmarknaden. Dessa är dock lekar som kräver en viss del planering, och särskilt när det kommer till parlekar såsom bröstbondage.

Med det här i åtanke ska vi därför gå igenom några tips och instruktioner så att du och din partner är väl förberedda innan ni dyker ner i världen av bröstbondage. Den här guiden är viktig att följa för att se till så att ni alltid får en så positiv upplevelse som möjligt.

Varför testa på bröstbondage?

Huruvida bröstbondage blir den rätta spännande parleken för dig eller inte varierar från individ till individ. Under dominanslekar är det vanligt att den dominanta partnern knyter fast den undergivna för att begränsa hans eller hennes rörelser, och i många fall innefattar detta också bröstbondage.

Det är dock inte nog med att det ser fräckt ut, utan det ser också till så att brösten är blottade för enkel tillgång när partnern vill suga, smeka eller klämma på dem. Bröstklämmor som vi ska tala mer om nedan är också en stor del av bröstbondage som ser till så att dina bröst blir mer känsliga för beröring. När allt kommer till kritan drar olika par nytta av bröstbondage för olika skäl, men det går inte att förneka att den här typen av parlekar har blivit riktigt populär bland många.

Om du och din partner vill börja njuta av bondage är det utan tvekan bäst att satsa på ett rep som har tagits fram specifikt för det här ändamålet, och därför kan vi bland annat rekommendera Obaie Bondagerep 10 m. Detta är ett 10 meter långt nylonrep som har en stilren svart färg och inte lämnar några märken efter sig, så det är perfekt om du och din partner vill börja experimentera med bröst bondage.

obaie bondage reb 10 m

Se priset här

Klämmor till bröstvårtorna

Det är inte alla som tänker på just bröstklämmor när de talar om bröst bondage, men den här typen av produkt kan bli perfekt för nybörjarna som vill prova på lite mindre intensiva parlekar. Dessa klämmor fästs över bröstvårtorna för att skapa ett visst tryck, och i många fall kan klämmorna justeras så att du får det trycket som du föredrar. Det finns till och med bröstklämmor som har en kedja mellan varandra för att inte bara bjuda på ett snyggare utseende, utan också lite extra tyngd.

Om du redan idag vill titta närmare på effektiva bröstklämmor att använda vid bröst bondage är det väl värt att vända dig till 50 Shades Darker At My Mercy Nipple Clamps. Dessa fräcka bröstklämmor är justerbara så att du ska få just det trycket som passar dig, och som en extra bonus är de silikonbeklädda längst ut så att det ska kännas mer bekvämt att bära dem. Mellan klämmorna finner du en kedja som bjuder på lite extra tyngd för en fulländad upplevelse.

50 shades darker nipple clamps

Se priset här

Harness till bröstet

Vid bröst bondage behöver det inte alltid vara tajt eller smått smärtsamt, och du behöver inte ens lära dig hur olika knopar fungerar. Istället kan du satsa på en bröst harness om du så föredrar, och detta lättanvända plagg kan bjuda på en snygg look oavsett om det bärs på egen hand utan några ytterligare plagg eller under kläderna. På tal om fulländande outfits kan det vara väl värt att kika närmare på Cottelli Bondage Kroppsstrumpa med Wetlookmanschetter för ett prisvärt plagg som blir perfekt att ta fram vid bröstbondage.

cottelli bondage bodystocking med wetlook manchetter

Se priset här

Att skapa ditt bondage kit från rep

Trots några av de ovannämnda produkterna såsom bröstklämmor och harnesses är det som vanligast att rep används vid bröstbondage, och de två materialen som du ofta finner i bondage rep är nylon och bomull. Med bomullsrep kan du förvänta dig ett rep som är mjukare med en lite kortare längd, passande för nybörjarna som vill ta reda på om bröstbondage är rätt för dem.

Om ni istället vänder er till nylon kommer ni att stöta på ett rep som har en lite strävare textur och bjuder på många metrar som du eller din partner kan bindas av. När du beställer ditt favoritrep kommer längden att klargöras, så välj det som passar er. Kanske tar ni beslutet att vända er till ett långt och ett kort rep bara för att vara på den säkra sidan.

Tips för rep bondage

Några tips vid bröstbondage som är väl värda att ha i åtanke är såsom följande:

  • Ta det ett steg i taget och skynda inte på processen. Säkerheten kommer alltid först.
  • Se till så att repet inte trasslar ihop sig då detta kan bli problematiskt när du senare knyter upp repet.
  • Repet ska sitta hårt nog så att det inte råkar bli löst under vilda parlekar, men naturligtvis måste det vara bekvämt för den undergivna.
  • Se till så att du alltid har ett verktyg i närheten för att snabbt kunna skära av repet om det behövs.

Säkerhet vid bröst bondage

Säkerhet är A och O vid bröstbondage då du självfallet inte vill att du själv eller partnern skadas under lekarnas gång. Genom att ha en sax eller en kniv i närheten kan ni utan problem skära upp repet om det börjar bli smärtsamt. Under BDSM-sessionerna är det också av yttersta vikt att alltid ha ett stoppord: ett ord som yttras när du eller partnern omedelbart vill att lekarna ska avslutas på grund av att det känns obehagligt eller liknande. En anledning till obehaget kan då vara att repet sitter för hårt och därför snabbt måste avlägsnas. Om brösten börjar bli blåa eller domna bort är detta ett säkert tecken på att repet snabbt måste skäras av.

bröst bondage

Kommunikation mellan partners ska alltid vara mycket öppen, och särskilt om ni tar del av parlekar såsom BDSM och bröstbondage. Se till så att ni diskuterar vad ni är okej med och vad ni skulle vilja undvika, var gränserna går och vad stoppordet ska vara. Kom dessutom ihåg att du eller din partner inte bör bindas alltför länge eftersom detta till viss del kan förhindra ett optimalt blodflöde. Nedan finner du några ytterligare säkerhetstips som är väl värda att ha i åtanke vid bröstbondage.

Se upp för detta som nybörjare

Kom alltid ihåg att bröstbondage kräver planering och inte är någonting som du och din partner bara omedelbart bör dyka ner i utan att vara förberedda. Du måste vara medveten om var det är lämpligt att lämna knopar, hur hårt du kan knyta utan att skada din partner och även hur hårt partnern föredrar det. Efter nog med research är det fritt fram för er att börja experimentera, men börja då hellre för löst än för hårt och jobba er framåt.

Bröstkänslighet

Vi är alla enskilda individer med olika smärtgränser och varierande bröstkänslighet. En person kanske föredrar att ha repet så hårt knutet att brösten blir röda medan andra är villiga att prova på lite mer lösa knutar som tillåter dem att vara mindre begränsade. När allt kommer till kritan är det viktigaste att partnern som binds fast får en bekväm upplevelse. Bröstbondage ska aldrig vara obehagligt, så kommunicera fritt och öppet för att ta reda på vad båda tycker om. Detta är nyckeln till en lyckad bröstbondage-session i alla lägen.

Hud och blod

Oavsett vilka dominanslekar det är tal kring ska ni säkerställa att blodflödet inte begränsas, och detta är extra viktigt när det kommer till just bröstbondage. Vissa rep kan också lämna märken efter sig, men det ska aldrig gå så långt som att synliga sår går att märka av. Det finns många sätt som du kan skada brösten på, och därför måste ni alltid vara försiktiga. Så länge ni tar det ett steg i taget och har ett verktyg som snabbt kan skära av repet är ni dock på god väg till lyckad bröstbondage utan någon problematik.

Ha nycklar och sax redo

Då kommer vi till ett av de viktigaste tipsen som vi har kikat lite på tidigare. Vid bröstbondage ska det alltid vara enkelt att avlägsna repet om det visar sig att det är alltför hårt knutet. Om knoparna är så hårda att du inte kan avlägsna repet på några sekunder är det av yttersta vikt att en medicinsk sax finns i närheten så att ni ska ha möjligheten att skära av repet om det så behövs. Innan er bröstbondage-session börjar, lägg därför saxen i rummet så att ni vet var den är och inte behöver leta efter den om det plötsligt blir ett krisläge.

bröst bondage

Det är samma sak som gäller för kedjor eller handbojor. Nycklar bör alltid finnas i närheten eller något liknande verktyg som ser till så att utrustningen kan tas av på bara några sekunder. Många handbojor kommer utrustade med en säkerhetsknapp som omedelbart öppnar upp dem, så dessa produkter kan vara väl värda att satsa på till bröstbondage.

Mat, vatten och säkerhetsord

Sist men inte minst har vi två viktiga tips i ett. Om bröstbondage-sessionen varar under en längre tid kan det komma att bli lite av en ansträngning för den undergivna partnern. Säkerställ att han eller hon har ätit tillräckligt innan ni börjar samt att det finns enkel tillgång till vatten under parlekarnas gång. Som en extra försiktighetsåtgärd kan ni ha lite choklad eller liknande liggandes i BDSM-kittet om omedelbar energi behövs. Såsom tidigare nämnt är det bättre att vara på den säkra sidan när det kommer till bröstbondage.

Som ett sista tips, ha alltid ett säkerhetsord redo innan lekarna drar igång. Det är lätt att man stönar ”Nej” eller ”Sluta” i stundens hetta utan att man faktiskt vill att lekarna ska vara över, så för att göra det klart och tydligt bör ni välja ett ord som ni kanske annars inte hade använt. Kanske väljer ni exempelvis ett stoppord i form av en frukt eller ett objekt som gör det klart och tydligt för partnern att det är nog för idag.

Slutord

När allt kommer till kritan kan bröstbondage bjuda på många fantastiska möjligheter där både du och din partner får njuta av spännande upplevelse och komma varandra närmare. Även om bröstbondage kan vara riktigt roligt och givande är alltid säkerheten det viktigaste, och därför ska ni alltid planera och göra nog med research innan ni provar på bröstbondage eller andra typer av BDSM-lekar.

Om du har läst den här guiden är du dock långt på vägen till att ha den informationen som ni behöver. Läs gärna lite mer om olika knopar och vilka repmaterial som är bäst, och varför inte titta på videor som klart och tydligt visar hur du binder din partner på ett säkert sätt. Välj ut ett favoritrep och börja njuta inom kort!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här