BDSM Smisk – Den Enda Guiden Du Behöver

67

Inom BDSM är smisk en lätt form av impact play där någon blir slagen för sexuell njutning för en eller båda parterna. Detta kan göras med en hand, ett bälte, en paddel eller en piska. Om du är ny till BDSM smisk har du kommit precis rätt! I den här artikeln ska vi tala om allt du behöver veta för att göra BDSM smisk sexigt, kul och säkert. Låt oss dyka in i det hela!

bdsm smisk spanking piska

Varning!

Man ska alltid besluta om ett så kallat stoppord, eller “safe word” innan man börjar med någon typ av BDSM, inklusive BDSM smisk. Ett stoppord är ett ord som du eller din partner kan säga när det är nog och då måste den andra sluta omedelbart. Ordet bör vara någonting speciellt och minnesvärt som båda parterna lätt kan komma ihåg. Någonting som fungerar bra för många är att använda sig av ett färgsystem; Grön, Gul och Röd. Grön betyder då att man gillar det och att ens partner kan fortsätta, Gul betyder att man behöver en paus och Röd betyder att partnern ska sluta omedelbart.

 

Varför BDSM smisk?

Många tycker att smisk är väldigt upphetsande, och det har att göra med flera saker. Dels kan det vara en del av sadomasochism, dels kan det vara en del av powerplay, och dels kan det vara en del av sexuell förnedring. Det kan också knyta an till ageplay och rollspel.

Forskning visar att smärta och sexuell njutning har mycket mer gemensamt än vad man kanske först skulle tro och att smärta kan göra njutningen mer intensiv.

Om båda parterna är intresserade kan BDSM-aktiviteter också vara någonting som för dem närmare varandra och bygger upp förtroende.

 

Vart ska man slå?

Det är viktigt att man, särskilt som nybörjare, håller sig till att slå på säkra delar av kroppen som rumpskinkor och lår. Dessa kroppsområden är skyddade av muskler och fett och därför är det väldigt osannolikt att någon riktig fysisk skada görs av BDSM smisk.

Var alltid försiktig och diskutera med din partner innan du börjar slå en ny del av kroppen. Om ni har diskuterat det i förhand och känner dig mer säker kan du prova att piska hand, och armar. Bröst- och bröstvårtor kan man också slå om båda vill. Om du vill slå ansikte (tänk kinder) är det bäst att hålla dig till att göra det med handflatan (som en örfil, inte med knytnäven!) för att hålla saker säkert.

 

Vad ska man smiska med?

Hand

En hand är en väldigt bra plats att börja när det gäller BDSM smisk. Med handen har du tydlig kontroll över hur hårt och vart du slår, samt att det oftast inte gör lika ont som om du gör det med ett bälte eller en piska. Du kan smiska din partners skinka med en handflata om ni är nyfikna för att se vad ni tycker. Tänder ni på det kan ni fortsätta och kanske fundera på att investera i någon typ av spanking utrustning!

Paddlar

BDSM Smisk Paddlar

Paddlar är ofta en av de första BDSM-utrustningen man kan köpa för BDSM smisk. Paddlar är platta i formen och har ett handtag för enkel kontroll. Det finns många paddlar för nybörjare men även för mer erfarna användare. Du hittar paddlar med olika strukturer och av olika material, och detta är givetvis saker som avgör hur paddeln känns när den används för BDSM smisk. Vilket som passar dig beror på dig och din partner och vad ni tycker om.

Piskor

piskor BDSM

Du kan använda piskor för smisk men det är viktigt att komma ihåg att dessa kan vara väldigt intensiva och ska alltid användas ansvarigt.

Ridpiskor är tunnare och hårdare, och det är mycket enklare att skapa skarpare smärta och märken med en ridpiska än det är med t.ex. en paddel. Flogger-piskor är däremot mer passande för nybörjare. Floggers kommer med olika tjocklekar på remmarna och av olika material, vilket innebär att en flogger kan kännas väldigt olika från en annan.

Bälte eller andra vanliga objekt

Man kan också använda saker man hittar i ett vanligt hus för BDSM smisk. Vanliga exempel är en träsked, den platta sidan av hårborste eller ett bälte. Om man använder vanliga objekt man hittar i huset behöver man vara extra försiktig eftersom de inte är specifikt designade för smisk. Om du använder ett bälte behöver du t.ex. se till att du inte slår med de hårda metallbitarna, och använder du en träsked eller liknande är det viktigt att den inte går sönder och skapar farliga splitter.

 

De bästa piskorna för BDSM Smisk

Här har du en piska som du kan använda på flera sätt vilket gör att den passar båda mjukt vaniljsex och hårt BDSM-sex. Fransarna kan nämligen både användas för retande smekningar och stingande snärtar. Vi börjar med att beskriva hur den kan användas till BDSM-smisk eftersom vi misstänker att det är därför du är här.

Först och främst har den en smidig rem som du kan ha runt handleden så att du inte behöver oroa dig för att tappa piskan. Piskan är relativt liten, vilket gör att den också är lätt att kontrollera. Sedan kommer snärten sitta i handleden och du kommer känna i handleden hur mycket kraft som går.

Det är en perfekt piska för att bygga upp stämningen genom att börja teasa din partner och sedan gå över till mer och mer intensiva snärtar, givetvis med samtycke i grunden.

 

Det här är en piska i form av en paddle och passar den mer erfarna BDSM utövaren. Den är dock lätthanterlig och om den som använder den är försiktig så passar det även nybörjaren, det handlar främst om den som tar emot bdsm piskningen.

Med en paddle går det nämligen att få ordentlig kraft och spankarna blir högljudda. Så det passar inte för det diskreta användandet. Även denna har en säkerhetsrem som du kan ha runt handleden och därmed undvika risken av att du tappar paddeln eller tappar bort den under akten.

Greppet gör att du får ett lite rejälare handtag vilket brukar vara uppskattat av många.

 

Aftercare eller eftervård

Eftervård BDSM

Aftercare, eller eftervård, är en nödvändig del av BDSM. Detta handlar om att visa uppskattning, diskutera upplevelsen och gosa efter att sexet är över. Då ska man inte håna eller skada sin partner som man kanske gör medan man har sex, utan istället ska man ta hand om varandra och se till att allt känns bra. Eftersom själva BDSM-sexet kan bli såpass tufft är eftervård en helt nödvändig del av BDSM som inte kan hoppas över. Det är en mycket viktig del som bygger upp tillit och förtroende mellan parterna.

Smiska aldrig utav ilska!

BDSM är någonting som ska vara intimt och på något sätt är det väldigt vackert. Om du bestämmer dig för att straffa din partner för att du faktiskt är arg och vill skada honom eller henne gör du någonting som inte är okej. Har ni problem i relationen ska det diskuteras; det ska inte tas ut på varandra! Det bryter helt förtroende. Smiska aldrig din partner utav ilska eller frustration; det ska vara en sensuell lek som ni gör för att det är kul, och ingenting annat.

 

Tips för första gången du provar BDSM smisk

Det är vanligt att känna sig lite nervös inför första gången vare sig man är den som ska smiska eller bli smiskad. Här är några tips för dig som är ny till BDSM smisk.

  • Börja med hand och nybörjarpaddel. Det bästa är såklart att börja med handen, och efter det är en nybörjarpaddel en bra start.
  • Prata med din partner om vad som kommer hända i förväg. Första gången ni provar smisk är det bra att båda vet precis vad och hur saker kommer att hända.
  • Börja med en kort session. Första gången är ofta 10 minuter nog. När ni båda är vana kan det ofta pågå under mycket längre tider, men första gången är det bäst att begränsa det till en kort stund.

 

Slutord

Det viktiga med all form av BDSM är att man kommunicerar ordentligt och respekterar varandras gränser. Det är aldrig okej att fortsätta om partnern har använt stopp-ordet, och det är aldrig okej att göra någonting som din partner inte går med på.

BDSM smisk kan vara fantastiskt kul och sexigt när det görs på rätt sätt. Träd försiktigt så kan BDSM ta sexet till nästa nivå!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här