Analblekning – Så bleker du anus hemma med kräm

710

Det har blivit alltmer populärt att vända sig till den kosmetiska behandlingen analblekning, även kallat anusblekning för att färgkorrigera huden runt ens anus. Det finns flera tillvägagångssätt för att åstadkomma uppskattade resultat av intimblekning. Särskilt laser eller krämer som bryter ner melanin används flitigt, men det som man ska ha i åtanke är att, trots namnet, så används aldrig faktiskt blekmedel.

Nedan ska vi tala mer om vad analblekning är, vad syftet med behandling är, hur man kan bleka underlivet hemma, intim samt mycket mer därtill. Kika därtill gärna på ShyToBuy guiden för ytterligare tips som man inte vill missa! Men låt oss nu återgå till anusblekning.

Vad är syftet med att bleka anus?

Att bleka anus går ut på att färgkorrigera huden runt ens anus som i vanliga fall är en aning mörkare än de resterande delarna av ens hud. Det finns ett flertal anledningar till varför just huden runt anus är mörkare, med det som man ska komma ihåg är att den mörkare färgen är vanligt förekommande och ingenting som man behöver känna oroa för.

Att bleka analen kan agera som ett sätt att bättra på ens självförtroende och att temporärt få en utseendeförändring som man känner sig nöjd med. Metoder som man kan dra nytta av är bland annat laser om man är villig att besöka en expert, men man kan dessutom bleka anuset hemma utan att det gör ont i plånboken. Det finns ett antal krämer som man kan dra nytta av för att få en temporär färgkorrigering, och några av dessa produkter ska vi tala mer om längre ner i guiden.

En punkt som man alltid måste komma ihåg är att aldrig använda blekmedel. Trots benämningen ”anal blekning” är det inte faktiska blekmedel som appliceras då detta är mycket farligt för huden. Anal blekning är förresten samma sak som anus blekning och intimblikning, det senare kan röra sig om större områden.

Är analblekning otryggt eller smärtsamt?

Huruvida anus blekning är säkert eller inte beror på produkterna som man drar nytta av. Som med alla andra typer av behandlingar finns det tekniker och produkter som är olagliga eller skadliga, och användning av dessa kan resultera i hudskador samt infektioner. Det är därför av yttersta vikt att man enbart vänder sig till lagliga och säkra metoder eller produkter. Lyckligtvis nog behöver man inte oroa sig, för produkterna som vi ska tala mer om längre ner i artikeln är 100 % säkra utan risk för att skada huden.

Gällande smärta finns det en möjlighet att analblekning känns en aning obekvämt, men det bör inte vara smärtsamt. Laserbehandlingar är ofta som mest obehagliga, så det finns en rad fördelar med att istället vända sig till krämer för analblekning hemma. Sammanfattningsvis bör det inte göra ont om man väljer de rätta krämerna och håller sig till säkra tekniker.

Hur känns analblekning?

Hur anal blekning känns kan variera lite från person till person, men i många fall finns det inget obehag involverat i processen. Behandlingar kan enligt vissa sticka till på ett ganska milt sätt, men andra känner inte av någonting alls. När allt kommer till kritan överraskas många av hur snabbt det går att bleka underlivet, hur enkelt det är samt hur lite det känns. Oavsett om man satsar på laser eller en kräm för analblekning hemma kommer man med största sannolikhet att få en upplevelse som inte är alltför obekväm.

Biverkningar och risker

Likt många av de andra punkterna beror även biverkningarna av anusblekning på om man använder laser eller krämer för att utföra analblekningen. Om man har tagit beslutet att bleka anus hemma kan en risk vara inkorrekt applicering: kanske använder man för mycket eller för lite av produkten, eller så råkar man applicera den på fel delar av kroppen. Såsom tidigare nämnt är det därtill möjligt att man får stå ut med hudskador, infektioner och andra otrevliga resultat om man vänder sig till osäkra produkter. Som en sista risk vid analblekning i hemmet måste man se till så att produkten inte tar sig in i ändtarmen: detta kan bland annat leda till förstoppning.

Om man vänder sig till en expert för anusblekning i form av laserbehandling finns det även här några risker såsom hudskador, laserskador och liknande. Vid för lite erfarenhet som leder till inkorrekt applicering kan brännskador och ärrbildning vara en risk.

Analblekning hemma

Vi nämnde tidigare att det både är möjligt att vända sig till professionella laserbehandlingar samt behandlingar hemma för att bleka rumphålet. Det finns alltså särskilda intim blekning kliniker som utför just intim blekning laser. Om man vill spara pengar och ta del av riktigt smidiga behandlingar kan det dock rekommenderas att satsa på analblekning hemma med hjälp av en händig analblekningskräm. Nedan ska vi kika närmare på två av dessa krämer som både är säkra, effektiva och enkla att använda trots att man inte har någon tidigare erfarenhet, med dem kan du utföra den bästa blekningen hemma.

Starwhite Lightening Creme 50 ml

starwhite lightening creme 50 ml

Se Sinful priset här

Se Shytobuy priset här

Star white kräm är det säkert flera som både läst och hört talas om sedan tidigare. Starwhite Lightening Creme är en blekningskräm i en händig 50 ml tub för att få plats med en stor mängd innehåll samtidigt som produkten är kompakt nog att lätt förvara. Placera tuben utan problem på nattduksbordet bredvid sängen eller lägg ner den i handväskan för att ha produkten nära tillhands i alla lägen.

Starwhite Lightening Creme är snäll mot huden och dras nytta av för att bleka rumphålet eller bleka rövhålet samt området runt anus. Vissa har dessutom upplevt att krämen gör huden mjukare och lenare för en extra fördel. Det rekommenderas att applicera krämen två gånger om dagen för att uppnå bästa resultat, men kom ihåg att krämen inte får appliceras på vissa andra kroppsdelar såsom penis eller blygdläppar. Med detta i åtanke kan Starwhite Lightening Creme bjuda på enkel blekning av analen utan att man behöver tömma plånboken. Istället för att ta sig till en laserbehandling är detta ett mycket händigt alternativ.

Fördelar:

 • Bjuder på effektiv analblekning och specifikt för att bleka rumphålet
 • Enkel att förvara och transportera
 • Kan även göra huden runt anus mjukare och lenare

Nackdelar:

 • Varierande resultat från person till person

Hot Unisex Ero Anal Blekmedel 75 ml

hot unisex ero anal blegemiddel 75 lm

Se priset här

För en större tub med mer blekmedel att dra nytta av kommer här Hot Unisex Ero Anal Blekmedel. Den här tuben har ett innehåll på 75 ml och kan användas av både honom samt henne för imponerande resultat. Använd krämen för analblekning när det är dags att imponera på ens partner vid analsex eller om man helt enkelt vill känna sig mer bekväm med sitt utseende.

Krämen är snäll mot huden och innehåller ingen Citric Acid. Detta är perfekt för personer med känslig hud som gärna vill undvika irritation. Som kronan på verket kommer man att märka en lätt rosdoft som bara gör upplevelsen bättre. Använd Hot Unisex Ero Anal Blekmedel dagligen i två veckor för att bleka rumphålet och kom ihåg att vare sig penis eller blygdläppar bör komma i kontakt med krämen. Ha i åtanke att blekmedel ger ett temporärt resultat, så efter de två veckorna av användning kan man efteråt ta fram krämen vid behov för att se till så att man få den ljusare färgen tillbaka.

Fördelar:

 • Effektiv kräm för analblekning
 • Hela 75 ml innehåll som håller länge
 • Kräm som är snäll mot känslig hud

Nackdelar:

 • Varierande resultat från person till person

 


Så här hittar du en analblekning som passar dig:

Att hitta en analblekning som passar dina behov kräver överväganden för att säkerställa både effektivitet och säkerhet. Här är några steg för att vägleda dig:

1. Forskning och recensioner:

Sök efter pålitliga recensioner och forskning om olika analblekningsprodukter. Läs om andras erfarenheter för att få en insikt i produktens effektivitet och eventuella biverkningar.

2. Ingredienser och säkerhet:

Granska ingredienserna noggrant och undvik produkter med potentiellt skadliga kemikalier. Välj hellre produkter med naturliga ingredienser för att minimera risken för irritation eller allergiska reaktioner.

3. Konsistens och applicering:

Fundera över konsistensen på produkten och om den är enkel att applicera. Många analblekningskrämer och serum har utvecklats för att vara skonsamma och lätta att använda.

4. Varaktighet och resultat:

Kontrollera förväntad varaktighet för resultat och om produkten kräver regelbunden användning. Realistiska förväntningar är viktiga, och långsiktiga resultat kan variera.

5. Tillverkarens rykte:

Välj produkter från pålitliga tillverkare och varumärken. Ett etablerat rykte kan vara en indikation på hög kvalitet och säkerhet.

6. Konsultera professionell rådgivning:

Vid tvivel eller oro, överväg att konsultera en professionell hudvårdsspecialist eller läkare för rekommendationer baserat på din individuella hudtyp och hälsa.

Genom att noggrant överväga dessa faktorer kan du hitta en analblekningsprodukt som är säker, effektiv och anpassad efter dina personliga behov och förutsättningar.

 


Analblekning före och efter bilder, resultat av att bleka intima delar

Det kan vara intressant att få ett hum om hur väl analblekning faktiskt fungerar och hur det kan se ut före samt efter användning av bland annat analblekningskräm. Ta en titt på bilderna nedan för att få en idé om det potentiella resultatet som man kan se om man använder sig av analblekningsbehandlingar, det är alltså bilder på intim blekning före och efter.

analblekning före och efter bilder

Ovan ser du resultatet av en blekningsbehandling som har utförts på en persons armhålor. Man ser utan tvekan ett ganska imponerande resultat med tanke på att efter-bilderna togs när enbart en behandling var avklarad.

analblekning bilder

För de som är ute efter just analblekning ser man här tydliga resultat efter analblekningsbehandlingar. Oavsett om man väljer att bege sig till en expert för laserbehandlingar eller om man vill ta saken i egna händer och använda sig av analblekningskrämer kan man inom kort börja se en färgkorrigering.

analblekning före efter

Sist men inte minst ser man här prov på analblekningskrämernas mångsidighet. I detta exempel har behandlingen dragits nytta av för att dölja mörkare fläckar på ansiktet. Som ett extra tips kan analblekningskrämer också användas för att dölja fräknar! Men med försiktighet, de är ju trots allt menat för att få en blek anal.

Resultat

Det bästa sättet att ta reda på om analblekning är passande för en själv är att lyssna på andra kvinnors historier och erfarenheter om blek anal. Nedan ska vi därför lista några berättelser som ett antal kvinnor har delat med sig av. Dessa personer har tidigare testat på analblekning: antingen professionella behandlingar, de som kan utföras hemifrån eller både ock.

Sandra berättar följande:
”Det är inte ovanligt att jag sätter mig ner och tittar på porr efter en lång dag av arbete, men jag råkade på en video som fick mig att tänka till. Kvinnans rumpa var nämligen ganska mörk, och då börjare jag så klart undra om även jag såg likadan ut. För att vara på den säkra sidan tog jag mig till en salong där jag testade på en analblekningsbehandling, och det ångrar jag inte för en sekund! Det är nog ingenting som jag kommer att fortsätta med regelbundet, men åtskilda gånger kan det verkligen bättra på ens självförtroende i sovrummet. Nu med ett blek anus känner jag mig tryggare”.

Jenny berättar följande:
”I samband med en löneförhöjning på mitt jobb ansåg en av mina väninnor att det hade varit roligt att ge mig en gratis analblekningsbehandling. Det var menat som ett skämt, men det slutade med att jag faktiskt använde mig av gåvan. Jag trodde att det skulle göra ganska ont, men det kändes inte alls och var över innan jag hann blinka. Den enda nackdelen var att det upplevdes som lite för intimt för mig, så det här fick bli en engångsgrej som definitivt uppskattades.”

Karin berättar följande:
”Jag är alltid ordentlig när det kommer till hygien, men efter mitt andra barn var det omöjligt att undvika resultaten av graviditetshormonerna. För att gå rakt på sak fick min rumpa en mörkare färg än tidigare, men jag kände inte för att lägga tid och pengar på laserbehandlingar. Jag hade alltså från ingenstans fått mörk hud mellan skinkorna. Vilket visserligen är helt normalt, men jag hade inte haft mörk hud mellan skinkorna tidigare. Det är en av flera anledningar till varför man bleker rumpan. Istället köpte jag en analblekningskräm som fungerade rätt bra, men den var kanske inte det smidigaste att använda. Jag var tvungen att inta en ganska fånig och svår position för att nå rätt, så jag har kommit till slutsatsen att min rumpa helt enkelt får vara vilken färg den än vill.”

Så gör du hemma

Då har man bestämt sig för att bleka underlivet hemma, men hur går det egentligen till och vad behöver man för att även bleka rumpan? Här kommer en steg-för-steg lista som går igenom hela processen, vilka produkter som behövs och vad man ska tänka på.

 • Steg 1, rengöring – Det är av yttersta vikt att man är fullkomligt ren innan man applicerar någon produkt på huden. Se därför till att använda rikligt med vatten och möjligtvis även en tvättsvamp som man försiktigt för över området där analblekningsprocessen ska äga rum. Kom ihåg att inte vara för hårdhänt eftersom det inte är någon höjdare att applicera analblekningskräm över skadad hud.
 • Steg 2, applicering – Nu är det dags för behandlingen att göra under. Använd en analblekningskräm såsom exempelvis en av produkterna som vi har nämnt högre upp i artikeln. Denne kräm ska spridas ut över det området som man vill bleka, och sedan gäller det att gnida in krämen till dess att den har absorberats. Se till så att det inte finns några synliga krämfläckar, utan gnid in produkten ordentligt.
 • Steg 3, låt krämen torka – Det enda som finns kvar att göra nu är att låta krämen torka. Man ska aldrig omedelbart ha analsex efter dess att man har applicerat krämen då det kan vara skadligt att av misstag få in krämen i ändtarmen, och detsamma gäller penis samt blygdläppar. Man ska heller inte fortsätta att applicera krämen om man märker av biverkningar såsom inflammationer. Ta helt enkelt processen ett steg i taget och se hur det känns.

Blekt anal eller blekt anus, här kommer fördelar och nackdelar med professionell analblekning

Nu har vi gått igenom hur man på ett enkelt sätt utför analblekning i hemmet, men hur går det till om man vänder sig till en expert? Vad är för- och nackdelarna? Den allra största fördelen är utan tvekan att specialister har tillgång till mer högkvalitativa produkter som man kan lita på. Man slipper helt enkelt att oroa sig för om den krämen som man har valt faktiskt håller hög standard.

Därtill finns det självfallet en större chans att specialisten är en äkta expert på att applicera analblekningsmedel på rätt sätt. Om man gör det själv kan det hända att man använder för mycket medel, för lite medel eller så applicerar man det för nära ändtarmen. Man slipper många risker när man istället väljer en specialist.

Gällande nackdelarna är den största utan tvekan kostnaden och tiden. Det är smidigare att beställa hem en analblekningskräm för att sedan i lugn och ro applicera krämen på ens egna villkor. Då slipper man att betala för en mycket dyrare behandling, och man slipper den smått obekväma situationen av att ligga naken framför en främling. Allt beror dock självklart på vad man är bekväm med samt vad ens budget ligger på, så visst kan både analblekning hemma och analblekning hos en specialist bli det rätta valet för en.

Vilken typ av behandling är mer effektiv?

Ens naturliga hudfärg kan ha en stor påverkan på vilken färg huden runt anus blir efter analblekning. En rosa färg kan inte alltid nås, men visst kan huden bli några nyanser ljusare. Om man snabbt vill se en förändring är det värt att vända sig till en specialist då dessa typer av behandlingar kan visa klara resultat efter bara en gång. Om man istället väljer att applicera en analblekningskräm på egen hand därhemma kan det ta ett litet tag innan man märker en klar skillnad. Produkterna som man köper i sexbutiker är nämligen inte lika starka jämfört med medlen som specialisterna använder sig av.

Ger analblekning en permanent förändring?

Oberoende av vilken typ av analblekning man väljer är det viktigt att man är medveten om att resultaten inte är permanenta. För att fortsätta att se resultat behöver man därför dra nytta av behandlingen med jämna mellanrum. När man exempelvis går eller svettas leder detta till hudpigmentering, så även om man bleker sitt anus hos en specialist via laserblekning måste man boka en ny behandling ungefär varje halvår.

För de som bleker sitt anus hemma med hjälp av en analblekningskräm håller resultaten under en ännu kortare tid, men lyckligtvis nog är det då enkelt att applicera mer kräm eftersom man alltid har den nära tillhands i hemmet.

Att tänka på innan behandlingen hos en specialist

Om man har bokat en analblekningsbehandling hos en specialist finns det vissa händiga sätt som man kan förbereda sig på. Många av dessa tips är inte ett måste, utan snarare råd för ett det ska bli så bekvämt som möjligt att ta sig igenom behandlingen. Det första rådet är att undvika penetrering under ett par dagar innan det är dags för behandlingen. Anledningen till detta är att friktion från samlag lätt kan leda till att huden tar skada, och resultatet blir en mer obekväm upplevelse under den kommande analblekningen.

Ytterligare tips består bland annat av att inte ta del av aktiviteter där man svettas. Vi nämnde tidigare att svett är en av orsakerna till hudpigmentering, så analblekning kanske inte får önskat resultat om man springer ett maratonlopp nära inpå analblekningen. Hudirritation kan dessutom uppstå om man rakar sig vid anus, så även om man gärna vill se fin ut innan behandlingen är det bättre att skippa hårborttagning i området innan det är dags.

Det sista rådet har att göra med hygien. Se till så att du duschar på samma dag som behandlingen ska äga rum och att du även lite lätt rengör anus. Bär inte underkläder som sitter tajt, utan välj istället löst sittande kläder som inte kommer att skapa någon större friktion. På så sätt får man en mer positiv upplevelse med de resultaten som man förväntar sig. Kom ihåg dessa punkter innan det är dags för analblekning för att slippa obekväma situationer på ett enkelt sätt.

Vad händer efter behandlingen?

Det finns inte bara saker och ting som man bör ha i åtanke innan analblekningsbehandlingen, utan även efteråt. Man bör exempelvis inte ha samlag förrän några dagar efter behandlingen. Det kan till och med vara så att man behöver vänta lite längre om det skulle kännas obehagligt. Man får helt enkelt ta det i sin egen takt, och om man har några funderingar är det bara att kontakta ens specialist.

Det är inte ovanligt att man får med sig en kräm hem efter behandlingen som har som mål att hjälpa till att undvika inflammerade områden och infektioner. Detta applicerar man under en viss tid efter dess att man har varit på behandlingen. Om man skulle uppleva otrevliga biverkningar såsom svår smärta eller en plötslig feber är det av yttersta vikt att man kontaktar en doktor för att vara på den säkra sidan.

Med allt detta i åtanke är det vanligtvis mycket smärtfritt att ta del av analblekning. Det går snabbt, känns oftast inte obekvämt och man kan börja se resultat redan efter första gången. Om man bleker anus hemma är hela processen ännu enklare, och trots att man inte omedelbart ser resultat slipper man obekväma överraskningar så länge man använder ett högkvalitativt analblekningsmedel.

Sammanfattningsvis – Vad är analblekning?

När allt kommer till kritan finns det både positiva och potentiellt negativa aspekter av analblekning. Dvs att göra intimblekning som gör att den mörka huden på de intima delarna blir ljusare.

Det kan bli en lång och smått obekväm process, men samtidigt är många nöjda med resultatet och glada över sitt nya självförtroende efter behandlingarna. Så länge man drar nytta av de rätta produkterna får man en säker upplevelse, så varför inte vända sig till några av analblekningskrämerna såsom Starwhite Lightening Creme eller Hot Unisex Ero Anal Blekmedel för imponerande resultat!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här