Je Joue Sexleksaker – Bäst i test

391

Je Joue är en brittisk sexleksakstillverkare som är kända för lyxig design av kvalitetsprodukter.

Deras fokus ligger mest på kvinnors orgasmer och njutning, något som de har stor succé med. Designen på Je Joue produkter är minimalistisk vilket gör att de håller sig tidlösa.

Trots att den lyxiga tillverkaren fokuserar på kvinnor betyder det inte att de glömmer männen. Även män och par kan njuta av fantastiska Je Joue sexleksaker.

För att du ska få mer koll på deras utbud och hitta din nya kittlande vuxenleksak så har vi samlat våra favoriter nedan.

Oavsett vad du önskar från en sexleksak är vi säkra på att en av dessa produkter kommer leda till många orgasmer.

Ami – Vagina Knipkulor

AMI - VAGINA KNIPKULOR

Se priset här

 • Tre knipkulor
 • Len yta
 • Bäckenbottenträning

Je Joue Ami knipkulor är den perfekta produkten för att komma igång med din bäckenbottenträning. Du får tre kulor som alla har olika vikt vilket betyder att du kan byta kula i takt med din utveckling.

Knipkulor används för att stärka din bäckenbotten och det finns många anledningar till att du vill göra det. Genom bäckenbottenträning kan du nämligen uppnå starkare orgasmer och få mer kontroll över dina orgasmer. Om du upplever inkontinensbesvär kan de dessutom avhjälpa dessa väldigt effektivt.

Je Joue Ami fungerar både för dig som är helt ny till denna typ av träning och dig som har tidigare erfarenhet. Eftersom du får tre kulor kan du nämligen välja den kula som passar bäst till det stadiet du är i.

Det kulor som ingår i Je Joue Ami är:

Ami 1: Kulan väger 54 gram och är därmed lätt. Den är också mjuk och behaglig att ha inne i sig. Detta är en perfekt kula för dig som är helt ny till denna typ av träning eller som inte tränat på länge.

Ami 2: Detta är mellan storleken. Det är en dubbelkula med en vikt på 72 gram vilket gör den lite tyngre än Ami 1. Vi rekommenderar den som steg två i din träning.

Ami 3: Den tyngsta kulan i Je Joue Ami är Ami 3 som väger 99 gram. Kulan är hård och liten vilket gör den till lite av en utmaning. Så den är för dig som redan övat med de två andra eller som har erfarenhet med bäckenbottenträning.

Vi rekommenderar att du använder vattenbaserat glidmedel när du ska använda kulorna. Det leder till en skönare införing.

Alla tjänar på att ha en tränad bäckenbotten men det är extra bra för dig som fött barn.

Är du helt ny till bäckenbottenträning rekommenderar vi att du ligger ned och kniper till att börja med. När du blivit lite starkare kan du gå runt och ja, till och med sköta dina dagliga sysslor med kulan i.

Fördelar:

 • Kulorna följer din utveckling. Du behöver alltså inte köpa nya varje gång du når en milstolpe i din träning utan kan bara använda dig av nästa kula.

Nackdelar:

 • De rekommenderas inte till dig med en vältränad bäckenbotten utan passar bättre till nybörjare.

Je Joue MiMi Soft Klitorisvibrator Uppladdningsbar – Testvinnare

klitoris vibrator

Se priset här

 • Snygg design
 • Kraftfulla vibrationer
 • Vattentät

Je Joue MiMi ser liten och oskyldig ut men skenet bedrager. Den är nämligen otroligt kraftfull och kommer överrumpla dig med orgasmer. Denna klitorisvibrator är dessutom en otrolig elegant liten sak. En sexleksak du nästan vill ha framme.

Du kan välja mellan 10 olika vibrationsinställningar så oavsett om du älskar milda, pulseringar eller kraftfulla har den något för dig. Byt mellan de olika lägena och ser vilket eller vilka som tar dig hela vägen till orgasmhimlen.

Je Joue MiMi är uppladdningsbar vilket gör den väldigt praktisk. Du kan alltid ha produkten klar till nästa omgång och slipper att tänka på batterier.

Produkten är otroligt diskret och lätt att förvara. Vill du ha en extra härlig stund rekommenderar vi att du tar med dig Mimi i duschen.

Fördelar:

 • Vibratorn passar perfekt både till nya och erfarna.

Nackdelar:

 • Den kan uppfattas som lite bullrig.

Läs hela recensionen här


Je Joue – Fifi Rabbit Vibrator Purple

JE JOUE - FIFI RABBIT VIBRATOR PURPLE

Se priset här

 • Djupa vibrationer
 • Tystgående
 • Vattentät

Je Joue Fifi är en härlig rabbitvibrator som ger dig härligt djupa vibrationer av din klitoris. Den är speciell på det sättet att den ger dig djupa och dova vibrationer som tränger sig längre in i klitoris än andra produkter du upplevt.

Du kan välja mellan 7 vibrationsmöjligheter och 5 hastigheter och även kombinera dessa precis som det passar dig bäst. För att du bekvämt ska kunna använda produkten utan att bli upptäckt av dina rumskompisar eller din familj är vibrationerna väldigt tysta.

Duschen är det perfekta stället att njuta på. Du står där och vattnet rinner ned för kroppen på ett väldigt härligt sätt. Vad kunde vara bättre än detta? Att kombinera det med lite härlig klitorisstimulering kanske? Je Joue Fifi är vattentät och kan därför med fördel användas i badet eller duschen för ännu våtare stunder.

Den är uppladdningsbar och en laddare följer med på köpet. För extra njutning rekommenderar vi att du använder din produkt tillsammans med glidmedel som är vattenbaserat.

Fördelar:

 • Väldigt unik och djup stimulering.

Nackdelar:

 • Att den heter rabbit kan vara lite missvisande då den inte stimulerar g-punkt och klitoris, utan bara fokuserar på klitorisstimulering.

Je Joue Mio Lyxig Penisring med Vibrator – Testvinnare

Je Joue Mio Lyxig Penisring med Vibrator

Se priset här

 • Klitorisstimulering
 • Flexibelt material
 • Diskret

Je Joue Mio vet att kvinnor har mycket lättare att komma vid stimulering av klitoris än penetration. Därför hjälper produkten er med att ge klitoris härliga vibrationer under penetration. Men penisringen är även en fantastisk produkt till mannen.

Je Joue Mio träs över penis och placeras vid penisroten. När den är på plats ger den dig en fylligare erektion som du dessutom kan hålla längre. Detta gör den alltså samtidigt som den ger fantastisk klitorisstimulering. Att en så liten produkt kan så mycket är otroligt.

En penisring är den perfekta sexleksaken till er som par. Den är smidig och lätt att använda och ger er otrolig stimulering. Välj mellan 5 olika vibrationsmönster och hitta din orgasmfavorit.

Vill ni ha lite hett duschsex kan ni bara ta den med och stimuleras av den samtidigt som ni njuter av de varma strålarna. Produkten är uppladdningsbar.

Materialet är silikon som känns mjukt och skönt mot kroppen samtidigt som det är flexibelt. För att ringen ska vara lättare att sätta på rekommenderar vi att den används med vattenbaserat glidmedel.

Fördelar:

 • Aftonbladet har utnämnt den till den bästa penisringen som gjorts i 2014.

Nackdelar:

 • Den är dyr för denna typ av produkt.

Je Joue G-Kii Uppladdningsbar Justerbar G-punktsvibrator

Je Joue G-Kii Uppladdningsbar Justerbar G-punktsvibrator

Se priset här

 • Justerbar
 • Snygg design
 • Även för din klitoris

Je Joue G-Kii är en helt unik g-punktsvibrator då den är justerbar. Du kan nämligen anpassa vinkeln för att den ska träffa din g-punkt helt perfekt. Men den kan också något annat som är otroligt njutningsfullt och det är att den faktiskt kan stimulera din klitoris samtidigt.

Produkten har nämligen två motorer som är oberoende av varandra. En för g-punkt och en för din klitoris. Du får 5 vibrationslägen som du kan kombinera med 6 vibrationsmönster. Du kan alltså anpassa och kombinera precis efter vad du njuter mest av.

Ni kan välja om den ska njutas på torra land eller i en sexig dusch. Produkten är nämligen vattentät så ni kan lugnt slappna av tillsammans med den och få ännu våtare stunder tillsammans.

2011 fick Je Joue G-Kii pris för ”Bästa Sexleksaken för Kvinnor” från AVN Award. Du vet med andra ord att du får en riktig superprodukt när du investerar i den.

Fördelar:

 • En unik produkt som ger otrolig g-punktsstimulering.

Nackdelar:

 • Produkten kan kännas lite komplicerad om du är helt ny till g-punktsvibratorer. Vi rekommenderar den därför främst till dig som har erfarenhet av denna typ av produkt.

Je Joue Uppladdningsbar G-spot Bullet Vibrator

Je Joue Uppladdningsbar G-Spot Bullet Vibrator

Se priset här

 • Klitorisstimulering
 • G-punktsstimulering
 • 30 vibrationskombinationer

Denna lilla Je Joue produkt är en bulletvibrator. Men det är ingen vanlig bullet. Den är nämligen gjord för din g-punkt olikt de flesta andra bullets som fokuserar enbart på yttre erogena zoner. Denna smarta lilla produkt kan dock båda.

Materialet är len silikon som känns lika skönt inuti som utanpå dig. Du kan välja mellan 7 vibrationsmönster och kombinera dessa med 5 hastigheter. Det ger dig totalt 30 kombinationer att testa vilket gör att du kommer hitta ett läge som är perfekt till din orgasm.

Den har en otroligt praktisk och diskret storlek vilket gör den perfekt att ta med sig på resan. Något som gör den mer praktisk är att den är uppladdningsbar. Det ger dig möjlighet för att få orgasmer hela tiden så länge du kommer ihåg att ladda den.

Fördelar:

 • Smidig och diskret storlek med kraftfulla vibrationer.

Nackdelar:

 • Att den är så liten kan göra att du inte känner dig tillräckligt uppfylld om du gillar något större.

Je Joue Ami Knipkulor 3 st Rosa

Je Joue Ami Knipkulor 3 st Rosa

Se priset här

 • 3 kulor
 • Kraftigare orgasmer
 • Starkare bäckenbotten

Precis som de tidigare Je Joue Ami knipkulor vi kollade på, får du även här tre kulor. Det gör att du kan välja den kula som passar bäst till det stadie i din träning som du är på. Du kan även byta kula allt eftersom du utvecklas.

Dessa kulor kommer i en härligt inbjudande rosa färg. En färg som kan göra dig riktigt glad och din träning roligare. I Je Joue Ami knipkulor sättet får du:

Ami 1: Det är en kula som är både stor och lätt. Den väger 47 gram och passar dig som är ny till knipövningar eller som hållit en längre paus från det.

Ami 2: Väger 78 gram och är en dubbelkula. När du känner att den första kulan inte är någon utmaning längre kan du gå vidare till denna mellan variant.

Ami 3: Denna dubbelkula väger 106 gram men är trots sin tyngd mindre än de andra två. Använd den när du blivit mer avancerad i din träning.

För att träna med knipkulorna ska du börja med att bara slappna av. Ditt knip startar från anus och går långsamt vidare till slidan. Har du någon gång praktiserat yoga kommer du känna igen begreppet naveln mot ryggraden. Det är så du ska tänka när du kniper.

Du rekommenderas öva cirka 5 minuter i taget. Vissa väljer att gå runt med kulorna i längre tid men om du inte fokuserar på att konstant knipa så är det ingenting som ger resultat. Vi rekommenderar därför kort och fokuserad träning. Kom ihåg att hålla pauser när du känner att det blir för mycket.

Kulorna har allihop snören vilket gör att du lätt och tryggt kan dra ut dom. När du ska föra upp dem kan du med fördel använda vattenbaserat glidmedel. Produkten är gjord i silikon och ABS-plast som är skonsamt och behagligt.

Fördelar:

 • Tre produkter i en till ett bra pris.

Nackdelar:

 • Har du en tränad bäckenbotten, kan dessa vara lite för lätta.

Je Joue Nuo Appstyrd Analvibrator

Je Joue Nuo Appstyrd Analvibrator

Se priset här

 • Fjärrstyrd
 • Unisex
 • Lyxig

Je Joue Nuo är en snygg analvibrator som andas lyx. Den kan användas av alla kön och stimulerar både utvändigt och invändigt för en extra kittlande upplevelse. Produkten har två vibratorer som gör denna dubbelstimulering möjlig.

Som man kan det nämligen vara väldigt kittlande att få mellangården stimulerad samtidigt som man får härliga analvibrationer.

Je Joue Nuo styrs med hjälp av en app vilket gör den otroligt praktisk. Du kan välja att stimuleras av de 7 vibrationsmönstren som kommer i 5 olika hastigheter och kombinera dessa hur du vill. Med Je Joue Nuo är det också möjligt att skapa dina egna vibrationer så du kan få precis den njutningen du önskar.

Produkten mäter på total 11 cm, 9 cm av dessa kan föras in i kroppen. Den är uppladdningsbar och du får laddaren med på köpet.

Det härliga silikon materialet kommer kännas skönt inuti och utanpå dig. Om du aldrig har provat analstimulering förr kan det vara bra att testa med fingrarna före du går igång med en produkt.

Analstimulering är extra härligt för män då det är från anus man hittar p-punkten som leder till starkare orgasmer än yttre stimulering av penis.

Fördelar:

 • Du eller din partner kan skapa helt egna vibrationsmönster och därför uppleva helt optimal njutning.

Nackdelar:

 • Produkten är väldigt lyxig och kostar därefter. Priset är satt rätt högt och därför är det en produkt inte alla har råd med.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här