Hot Octopuss – Bäst i test

13

I det här testet kommer du få ta del av de bästa produkterna från Hot Octopuss, produktinformation, hur de fungerar och om deras för-och nackdelar. Allt du behöver veta för att hitta din nästa favorit sexleksak.

Hot Octopuss är ett sexleksaksmärke som tillverkar innovativa sexleksaker av hög kvalitet. De har varit nominerade i flera olika kategorier och vunnit flertalet priset. Allt från bästa parleksak till bästa innovation.

Fun fact om PulsePlate-teknologin

Majoriteten av Hot Octopuss använder sig utav PulsePlate-teknologi och det är en teknologi som i grunden är framtagen av en läkare från Danmark. Det togs fram för att hjälpa ryggskadade patienter att få utlösning.

Handsfree onani

Det gör det ännu mer förståeligt till hur produkterna passar bra för att användas handsfree. Då mycket fokus har lagts på att det ska vara möjligt att använda sexleksakerna trots att inte kroppens andra funktioner samarbetar.

Översikt Priskoll

Hot Octopuss Pocket Pulse Penisvibrator

Testvinnare Se priset

Hot Octopuss Pulse Solo Essentials Penisvibrator

Nybörjaren Se priset

Hot Octopuss Jett Penisvibrator

Den billiga Se priset

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av Hor Octopuss produkter här →

 


 

TESTVINNARENHot Octopuss Pocket Pulse Penisvibrator

Hot Octopuss Pocket Pulse Penisvibrator

Se priset här

Hur smidig är inte Hot Octopuss Pocket Pulse Penisvibrator? Det är en perfekt sexleksak att stoppa i jackfickan om du i all hast vill vara redo och dessutom ligger den perfekt i handen.

Fördelar

 • Bra batteritid
 • Ergonomisk utformning
 • Två olika motorer = Väldigt kraftfull
 • Vattentät
 • Passar alla penisstorlekar

Nackdel

 • Högljudd

Recension

Trots sin lilla och smidiga storlek så är Hot Octopuss Pocket Pulse Penisvibrator med sina dubbla motorer en kraftfull sexleksak. Den har fem olika vibrationslägen där vi kan säga att det högsta läget levererar rejäla vibrationer.

Som kanske underförstått så är det även därför vissa anser att den är för högljudd, så trots sin diskreta design så kanske den inte har den mest diskreta ljudvolymen.

Tack vare att den är vattentät så kan behöver du inte oroa dig för vilka miljöer du använder den i. Det gör även att du som oroar dig för ljudet kan använda den i badet för att dämpa ljudvolymen.

Designen är ergonomiskt utformad för att den ska ligga skönt mot din hand när du rör den fram och tillbaka över penis. Den passar även alla penisstorlekar, vilket är unikt för en penisvibrator. Anledningen till att den passar alla är att den inte är helt försluten på ena sidan utan det finns utrymme för även den bredaste penisen.

 

Hur använder du den?

Vi rekommenderar att du använder lite glidmedel, antingen direkt på din penis eller också runt på Hot Octopuss Pocket Pulse Penisvibrator.

Därefter trär du in din penis, du kan välja om du vill ha den “stora” sidan upp eller ner, det är en smaksak. Därefter så är det bara att styra vibrationerna med pluset på sidan och sedan dra den upp och ner, som ett extra runkredskap helt enkelt.

 

Rekommenderad till

Octopuss Penisvibrator är för alla med penis, den passar alla storlekar och alla situationer.

 

Det säger andra kunder

Hannes – “Superbra och kommer långt på en enda laddning.”

 

Sammanfattning

Hot Octopuss Pocket Pulse Penisvibrator är en enkel penisvibrator som passar alla, det finns inga penisar eller miljöer som den inte passar in i. Du greppar tag om den ergonomiska utsidan och trär sedan enkelt den över din penis och drar den fram och tillbaka.

 


TILL NYBÖRJARENHot Octopuss Pulse Solo Essentials Penisvibrator

Hot Octopuss Pulse Solo Essentials Penisvibrator

Se priset här

Hot Octopuss Pulse Solo Essential har vunnit flera priser, både XBIZ och ETO Awards för sin grymma design. Det är just designen som gör den så nybörjarvänlig, enkel men skön att använda!

Fördelar

 • Enkel att använda både på sig själv och andra
 • PulsePlate Technology
 • Rejält men mjukt material

Nackdel

 • Vibrationerna kan kännas upp i handen
 • Går oftast inte att använda helt handsfree (beror på hur din penis ser ut)

Recension

Letar du efter din första penisvibrator så kan du sluta leta nu, för Hot Octopuss Solo Essential är definitivt den du bör införskaffa. Det är en enkelt produkt både till sitt utseende och till sin användning.

Till utseendet är det en liten och smidig sexleksak som har en diskret design. Materialet är dock rejält, känns nästan lika robust och med samma stabilitet som ett bildäck. Men! Den är absolut inte så hård, utan den har en mjukhet och med lite glidmedel så glider den skönt fram och tillbaka.

Det är inte konstigt att Hot Octopuss Solo Essential har fått så mycket priser för sin design, den är verkligen smart framtagen. Du kommer inte behöva förändra din runkande handrörelse över huvud taget, utan bara lägga till Hot Octopuss Solo Essential mellan din hand och din penis.

Det är kraftfulla vibrationer och på högsta läget så kan de kännas genom Hot Octopuss Pulse Solo Essential och gå upp i handen. Du har möjlighet att välja mellan sex olika mönster och åtta olika nivåer.

Hur använder du den?

Placera en klick glidmedel i skåran på Hot Octopuss Pulse Solo Essential och sedan lägg den på penisskaftet. Du kan här välja om du drar den upp och ner längs med din penis eller bara låter den ligga på samma ställe. Du styr vibrationerna med hjälp utav knappen.

 

Rekommenderad till

Hot Octopuss Solo Essential är en penisvibrator som passar perfekt till dig som är nybörjare. Givetvis passar den även den erfarna, men vi rekommenderar denna främst som en första-sexleksak.

 

Det säger andra kunder

Krille – “Efter noga efterforskningar & en sammanlagd medianbetyg från de flesta hemsidor skulle Octopuss solo vara den bästa ”Guybrator” eller tillfredställare . jag vill bra ha det bästa & detta är min första ”leksak”. Klimaxen varade över 1min och aldrig någonsin inte ens i tonåren var den så kraftig som nu!! Ett vansinne tillbra produkt!!

 

Sammanfattning

Ännu en gång har Hot Octopuss levererat en högkvalitativ sexleksak med genomtänkt design. Designen gör att den är enkel att använda och du kan välja att lägga den på din penis och hålla den stilla eller dra den fram och tillbaka. En smaksak! Du kan även variera dig mellan flera olika vibrationer.

 


DEN BILLIGA – Hot Octopuss Jett Penisvibrator

Hot Octopuss Jett Penisvibrator

Se priset här

Hot Octopuss Jett /  Hot Octopuss Jett Penisvibrator

Även om alla märken från Hot Octopuss kan anses vara lite dyrare så är en av favoriterna en av de billigare penisvibratorerna, ingen mindre än Hot Octopuss Jett Penisvibrator. 

Fördelar

 • Sköna vibrationer
 • Enkel att använda
 • Går att använda handsfree

Nackdel

 • Endast onesize
 • Kort sladd

Recension

Frenulum! Vad tusan är det kanske du undrar? Frenulum är det mest känsliga området på hela penisen och sitter på undersidan av penisen, även känt som penissträngen. Det är just det området som Hot Octopuss Jett Penisvibrator stimulerar. 

Du placerar Hot Octopuss Jett Penisvibrator på ollonets undersida och där låter du den sitta. Hot Octopuss Jett Penisvibrator är en sexleksak som därför går att använda helt handsfree. Den finns tyvärr bara i onesize vilket innebär att den inte passar alla penisstorlekar. Den är 3 cm till grunden men töjbar till en viss del. 

Det är kraftfulla vibrationer som kommer tack vare att det finns två bulletvibratorer, de har två olika sorters vibrationer. De har båda fem olika mönster, men de går båda att ställas in på sex olika intensitetsnivåer.

 

Hur använder du den?

Trä in din penis i ringen och placera bulletvibratorerna nedåt, det kan du göra både med stånd och utan. Därefter så styr du vibrationerna med hjälp utav fjärrkontrollen.

 

Det säger andra kunder

Nils – “Den fick mig att komma på första försöket och det är inte jättelätt för just mig. Minus för lite kort kabel, 60 cm. Fundera på vart du tänker lägga kontrollen. Minus också för att den är one size, storleken är medel. Kommer inte funka för precis alla.

 

Rekommenderad till

Hot Octopuss Jett Penisvibrator passar dig som vill testa på en riktigt bra och högkvalitativ penisvibrator utan att spendera en större summa pengar.

Tänk på att den inte passar dig som har en penis större än genomsnittet!

Sammanfattning

Här har vi en mycket uppskattad penisvibrator som är enkel att använda på flera sätt. Den är smidig att använda och lätt att förstå sig på. De två nackdelarna som finns kan dock vara en dealbreaker, åtminstone en. Dealbreakern är att det endast finns en storlek och passar därför inte alla och den andra nackdelen är kort sladd till fjärrkontrollen.

 


 

TILL VARDAGENHot Octopuss Pulse Solo Lux Penisvibrator

Hot Octopuss Pulse Solo Lux Penisvibrator

Se priset här

Här har vi en innovativ penisvibrator, snacka om modern sexleksak om vi ser hur poppis det blivit med sportklockor. Här har du Hot Octopuss Pulse Solo Lux Penisvibrator som du kan styra med hjälp utav ett arband på handleden.

Fördelar

 • Fjärrkontroll i form av ett armband (fungerar även med knapparna direkt på penisvibratorn)
 • Turboknapp med explosiva vibrationer
 • Vattentät

Nackdel

 • Om du har mindre penis än genomsnittet så kan det vara svårt att använda den handsfree

Recension

Hot Octopuss Pulse Solo Lux Penisvibrator fungerar precis som Hot Octopuss Pulse Solo Essential men med twisten av hur den går att styra. Det diskreta armbandet ger dig möjlighet att placera penisvibratorn på ditt penisskaft och sedan luta dig tillbaka och styra din Octopuss Pulse Solo Lux Penisvibrator med hjälp utav armbandet.

Det är en perfekt sexleksak till vardags tack vare det diskreta armbandet som du kan ha på dig till vardags utan att någon blir misstänksam.

Vibrationerna är explosiva och med den spännande turbo-funktionen kan du få en boost som är av 4450 RPM med hjälp av den patenterade PulsePlate-teknologin.

Den är framtagen i silkeslent silikon vilket gör att tillsammans med lite glidmedel glider den enkelt och skönt över ditt penisskaft.

Ytterligare en toppenfunktion med Octopuss Pulse Solo Lux Penisvibrator är att den är vattentät, så låt inte duschen eller badet hindra dig från att njuta.

Hur använder du den?

Octopuss Pulse Solo Lux Penisvibrator placerar du på din penis med lite glidmedel emellan. Du kan välja om du drar den fram och tillbaka med handen eller om du vill placera den på ett och samma ställe.

Starta och styr den därefter med hjälp utav armbandet eller med knapparna direkt på Octopuss Pulse Solo Lux Penisvibrator.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en innovativ och skön sexleksak, det ger lite extra spänning i vardagen att gå runt med ett armband som styr njutningen själv.

 

Det säger andra kunder

Mats – “Som titel antyder är jag väldigt nöjd. Kraftfulla vibrationer, ett bra grepp och en faktisk fjärrkontroll i form av “klockan” gör detta till den bästa soloprodukten jag använt. Fritt fram att använda hur man vill…”

 

Sammanfattning

Här har vi en spännande sexleksak framtagen med den senaste teknologin. Du styr den med hjälp utav knapparna på din penisvibrator eller direkt på armbandet. Armbandet smälter in bland alla dagens träningsklockor vilket kan göra vardagen ännu lite mer spännande.

 


MEST POPULÄRHot Octopuss Pulse ii Duo Penisvibrator

Hot Octopuss Pulse III Duo Penisvibrator

 

Se priset här

Ännu en prisvinnande sexleksak framtagen av Hot Octopuss, denna gången vann Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator Xbiz Award för årets parleksak. För med Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator kan ni stimuleras båda samtidigt.

Fördelar

 • Kraftig vibration
 • Turboknapp
 • Kan stimulera två samtidigt (perfekt för att använda som parleksak)

Nackdel

 • Kan vara svårt att förstå hur de olika vibrationerna styrs i början

Recension

Vi är medvetna om att testet består av andra produkter som liknar Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator, men denna är unik. Den kan nämligen stimulera två personer samtidigt. Den har två olika vibrationer en som stimulerar undertill och används främst på penisskaftet och en vibration som sitter ovanpå och passar främst för att användas av en person med klitoris, då den som kan sitta ovanpå stimuleras.

Även Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator har turbofunktionen vilket innebär att vibrationerna kan gå från noll till hundra. Vibrationerna i sig är starkare än tidigare versioner av produkten.

Den har en magnetisk laddare vilket innebär att du inte behöver bry dig om något batterikrångel.

 

Hur använder du den?

Placera den på penisskaftet och om du använder den ihop med en partner med klitoris så stimuleras denna ovanpå. Förslagsvis i missionären.

Vibrationerna styr du olika beroende på vilken av dem du vill styra. De som går ner mot penisskaftet styrs direkt på med hjälp utav knapparna och de som går uppåt styrs med hjälp utav fjärrkontrollen.

 

Rekommenderad till

Passar paret som vill utforska och testa på nya typer av parleksaker. Passar även dig som gillar kraftfulla vibrationer.

 

Det säger andra kunder

Kaj – “Både jag och min partner har kul med den här lilla leksaken. Otroligt stimulerande för mig som man. Med den här på får jag erektion på en gång. Det känns som kåtheten när jag var i tonåren. Djup, ren och helt överväldigande. Men, en sak som verkligen överraskade mig var att den får mig att komma utan att använda händerna…” 

 

Sammanfattning

En unik sexleksak från Hot Octopuss som stimulerar er båda samtidigt och kan styras av er båda separat.

Den är mer kraftfull än tidigare och tack vare den magnetiska USB-laddaren så behöver du inte krångla med batterier.


Q&A

Hur används produkterna?

Vi har skrivit en beskrivning under varje enskild sexleksak för att du ska veta exakt hur din nästa sexleksak fungerar. Majoriteten av penisvibratorerna fungerar på så vis att du placerar den på penisskaftet och sedan låter den ligga kvar och låter vibrationen göra sitt. Eller drar du den själv med handen upp och ner.

 

Hur rengör man en penisvibrator?

Du rengör den på bästa sätt på samma sätt som andra sexleksaker. Det innebär att du först sköljer av den i ljummet vatten och sedan använder mild tvål alternativt sexleksaksrengöring. Därefter sköljer du av den igen och låter den helst självtorka, alternativt mjukt handdukstorka.

 

Hur förvarar man penisvibratorer?

Vi rekommenderar att nästintill alla sexleksaker förvaras svalt om mörkt skilda från varandra. Anledningen till att de ska hållas isär är för att annars kan materialet reagera mot varandra.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här