Pjur Woman Glidmedlen – Bäst i test

169

Glidmedlet är det allra viktigaste tillbehöret både under samlag, onani och parlekar med diverse sexleksaker. Den här typen av produkt ser till så att man får ett bättre glid och därför undviker att det blir för torrt eller skaver under lekarna i sovrummet. Det är vanligast att man väljer mellan antingen vattenbaserade eller silikonbaserade glidmedel, och de har båda olika användningsområden som vi kommer att gå in lite mer på i detalj nedan.

Pjur Woman är ett märke som bjuder på en mängd olika glidmedel – både silikonbaserade och vattenbaserade. Fortsätt att läsa och ta en titt på topplistan över de bästa Pjur Woman glidmedlen på marknaden!

Pjur Woman Silikonbaserat Glidmedel 100 ml – TESTVINNARE

woman bodyglide 30 ml

Se priset här

Det silikonbaserade glidmedlet Pjur Woman är en äkta testvinnare som blir perfekt att använda både under onanisessionerna och parlekarna tillsammans med ens partner. Aftonbladet har korat denne produkt till ”Bästa silikonglidmedlet” i ett användartest, så om man är ute efter ett glidmedel som verkligen fungerar ska man inte tveka att vända sig till Pjur Woman silikon.

Glidmedlet används för att skapa ett bättre glid när man exempelvis vill experimentera med olika sexleksaker, och just detta Pjur Woman silikon är framställt för att passa kvinnors känsliga hud. Ha i åtanke att man aldrig bör använda silikonbaserade glidmedel tillsammans med leksaker i silikon då leksakerna kan bli förstörda, utan välj då istället ett vattenbaserat glidmedel.

Detta Pjur Woman silikon glidmedel har den stora fördelen av att både kunna avnjutas tillsammans med leksaker, vid samlag eller helt enkelt vid en helkroppsmassage. Produkten är både allergivänlig och har ingen lukt eller smak. Om man vill undvika irritation efter dess att man har rakat benen eller under armarna kan Pjur Woman silikon glidmedlet också komma väl tillhands.

Fördelar:

 • Passar perfekt för kvinnors känsliga hud
 • Neutral doft och smak
 • Kan även användas efter rakning för skydd mot irritation

Nackdelar:

 • Får inte användas med silikonleksaker

Pjur Woman Nude

pjur woman nude 200 ml

Se priset här

Satsa på det högkvalitativa vattenbaserade glidmedlet Pjur Woman Nude och få möjligheten att välja mellan en flaska på 30 ml, 100 ml, 200 ml och 400 ml beroende på dina individuella behov och önskemål. Pjur Woman Nude är ett milt glidmedel som inte innehåller glycerin, parabener eller konserveringsmedel. Detta säkerställer att man får ett mycket härligt och skonsamt glidmedel som är snällt mot ens hud.

Då glidmedlet är vattenbaserat kan man utan problem använda det tillsammans med silikonleksaker, men visst är det även effektivt under samlag eller massagesessioner med ens käraste. Pjur Woman Nude är neutralt och kommer varken att lukta eller smaka någonting. Ha glidmedlet redo på nattduksbordet eller ta det enkelt med i väskan när ni ska ge er av på semestern. Man vet aldrig när man kan behöva ett högkvalitativt Pjur Woman glide.

Glidmedel är effektiva och nästintill essentiella vid samlag och användning av sexleksaker. Det ser nämligen till så att man får ett bättre glid och undviker den där torra och skavande känslan. Om man är för torr när man för in en sexleksak kan man lätt skada huden, så det är bättre att vara på den säkra sidan och använda Pjur Woman Nude.

Fördelar:

 • Fritt från glycerin, parabener och konserveringsmedel
 • Neutralt glidmedel utan lukt eller smak
 • Välj mellan 30 ml, 100 ml, 200 ml och 400 ml

Nackdelar:

 • Skruvlocket är inte särskilt smidigt om man redan har glidmedel på fingrarna

Pjur Woman Bodyglide

woman bodyglide 30 ml

Se priset här

Pjur Woman Bodyglide är ett silikonbaserat glidmedel som är särskilt framställt för att vara passande om man har känsliga slemhinnor. Silikonglidmedel är kända för sitt mer trögflytande och långvariga glid som inte torkar ut lika snabbt som vattenbaserat glidmedel. Just därför blir Pjur Woman Bodyglide ett förträffligt val om man ska ge sin partner en helkroppsmassage eller om man vill njuta av sina sexleksaker tillsammans med ett långvarigt glid.

Det är viktigt att komma ihåg hur silikonbaserade glidmedel har förmågan att slita på silikonprodukter, så dra därför inte nytta av Pjur Woman Bodyglide tillsammans med exempelvis en silikondildo. Med detta i åtanke blir Pjur Woman Bodyglide dock ett fantastiskt val till bland annat ens glasprodukter eller att använda direkt på huden vid massage.

Pjur Woman Bodyglide är ett glidmedel som är kladdfritt, och det är även en nyare variant av Pjur Original Bodyglide som är ännu mer skonsamt mot huden. Då ens hud känns mjuk och len efter användning är det fullt möjligt att använda sig av Pjur Woman Bodyglide efter att man har rakat sig eller för att hålla hårtopparna mjuka.

Fördelar:

 • Skonsamt mot slemhinnorna
 • Trögflytande och kladdfritt
 • Torkar inte ut så fort som vattenbaserade glidmedel

Nackdelar:

 • Silikonbaserade glidmedel ska inte användas med silikonprodukter

Pjur Woman Aqua Glidmedel 100 ml

pjur woman aqua glidecreme 100ml

Se priset här

Då går vi återigen tillbaka till att kika på ett högkvalitativt vattenbaserat glidmedel. Pjur Woman Aqua Glidmedel 100 ml har tagits fram för att vara särskilt passande för kvinnor med mjuk och känslig hud. Glidmedlet är fullkomligt kondomsäkert samt allergivänligt och kommer i en flaska som innehåller 100 ml glidmedel.

För en så behaglig upplevelse som möjligt bjuder glidmedlet på en produkt som helt saknar lukt eller smak. Dra nytta av det här glidmedlet vid bland annat samlag, onani, användning av sexleksaker eller vid massage. Det är som sagt mycket viktigt att ha ett glidmedel nära tillhands då man kan skada huden allvarligt om man för in en leksak eller har samlag utan att vara tillräckligt våt. Den här produkten ersätter naturligt glidmedel och gör det skönt att använda alla sina sexleksaker eller att njuta av spännande parlekar tillsammans med någon som man håller kär.

Pjur Woman Aqua Glidmedel är inte bara högkvalitativt, utan kommer även till ett mycket rimligt pris. Välj själv om ni vill ha ert Pjur Woman glide stående på nattduksbordet eller om ni vill ta med er glidmedlet på resor och andra semesterturer. Man vet aldrig när det kan löna sig att ha ens favoritglidmedel i närheten.

Fördelar:

 • Neutral doft och smak
 • Allergivänligt och kondomsäkert
 • Framställt för att vara skonsamt mot kvinnors känsliga hud

Nackdelar:

 • Osmidigt skruvlock om man redan har glidmedel på fingrarna

Pjur Woman Aloe Vera Glidmedel 100 ml

pjur woman aloe vera glidecreme

Se priset här

Är du på jakt efter ett skonsamt glidmedel som är snällt mot ens hud samtidigt som det ger det där perfekta glidet under onani, samlag och parlekar? Då blir Pjure Woman Aloe Vera Glidmedel den rätta produkten att kika närmare på. Det här vattenbaserade glidmedlet med aloe vera är en produkt som känns härlig mot huden och utan problem kan användas i de intima områdena.

Då glidmedlet är vattenbaserat kan det dras nytta av tillsammans med kondomer och leksaker av alla slag. Pjur Woman Aloe Vera Glidmedel innehåller bland annat vegetabiliskt glycerin samt naturligtvis aloe vera. För en så positiv upplevelse som möjligt har glidmedlet vare sig någon lukt eller smak.

Flaskan som detta Pjur Woman Glide glidmedel kommer i rymmer 100 ml, och det är inga problem att både förvara och transportera med sig ens glidmedel. Man ska aldrig snåla med glidmedel vid samlag, parlekar eller onanisessioner då man kan skada huden om man för in exempelvis en sexleksak utan att vara tillräckligt våt.

Fördelar:

 • Passande för användning i ens intima områden
 • Kommer i en flaska som är lätt att förvara och transportera
 • Vattenbaserat glidmedel till all sorts onani, samlag och parlekar

Nackdelar:

 • Osmidigt skruvlock om man redan har glidmedel på fingrarna

Pjur Woman Veganskt Glidmedel 100 ml

pjur woman vegansk glidecreme 100 ml

Se priset här

Det sista glidmedlet som vi ska titta lite närmare på är en vegansk variant. Pjur Woman Veganskt Glidmedel är en produkt som inte är testad på djur och som heller inte innehåller någonting annat än veganska ingredienser. Trots detta har det inte kompromissats med kvaliteten, och man får här ett högkvalitativt vattenbaserat glidmedel som finns där för en i alla lägen.

Då detta glidmedel är vattenbaserat istället för silikonbaserat kan man med gott samvete använda det med sexleksaker som är tillverkade av silikon. Vattenbaserat glidmedel sliter nämligen inte på silikonprodukter, så oavsett om man vill dra nytta av produkten vid samlag, parlekar eller onanisessioner tillsammans med en sexleksak är detta ett perfekt veganskt glidmedel för en.

Pjur Woman Veganskt Glidmedel är glutenfritt, parabenfritt, paraffinfritt samt glycerinfritt. I flaskan finns ett innehåll på 100 ml, och det är upp till en själv om man vill förvara sitt glidmedel bredvid sängen eller ta med det på semestern. Oavsett vad, se alltid till att ha ett händigt glidmedel vid ens sida.

Fördelar:

 • Innehåller enbart veganska ingredienser
 • Inte testat på djur
 • Perfekt att använda till alla sorters sexleksaker

Nackdelar:

 • Osmidigt skruvlock om man redan har glidmedel på fingrarna

Vattenbaserat eller silikonbaserat glidmedel?

Vi har tidigare nämnt hur det finns två olika typer av glidmedel som de flesta satsar på: antingen ett silikonbaserat eller vattenbaserat glidmedel. Vad är dock skillnaden på dessa två och hur vet man vilken av dem man bör välja?

I många fall är det en smaksak, men det finns vissa skillnader. Vattenbaserade glidmedel är ofta billigare, så om man har en tajt budget kan detta bli ett bra val för en. Samtidigt kan det vattenbaserade glidmedlet användas till alla typer av sexleksaker, preventivmedel och varför inte som massageolja? En nackdel med vattenbaserade glidmedel är dock att de torkar snabbare än silikonbaserade varianter.

Hur ser det då ut med silikonbaserade glidmedel? Vad är deras fördelar? Jo, trots att silikonbaserade glidmedel vanligtvis är dyrare än de vattenbaserade varianterna får man stor valuta för pengarna. De silikonbaserade glidmedlen är nämligen mer trögflytande, vilket betyder att de blir ett ypperligt val vid bland annat massage. Samtidigt håller det här glidmedlet längre utan att torka ut. En nackdel som man bör ha i åtanke är att silikonbaserade glidmedel aldrig ska användas tillsammans med leksaker som är tillverkade av silikon då det här glidmedlet kan slita på leksaken.

Satsa även på ett rengöringsmedel

Man brukar säga att det finns tre tillbehör som alltid bör köpas när det är dags för heta stunder i sovrummet: ett glidmedel, kondomer och även ett sexleksaksrengöringsmedel. Såsom namnet avslöjar används den sistnämnda för att på bästa sätt rengöra sexleksaker efter användning. Om man enbart drar nytta av vatten kan det hända att leksaken inte blir fullkomligt ren, och om man väljer att använda sig av tvål kan leksaken slitas ut – för att inte tala om risken av att tvålrester sitter kvar på leksaken när man nästa gång använder den.

Det är bättre att vara på den säkra sidan och köpa ett rengöringsmedel som är gjort för sexleksaker, och då kan man alla gånger vara säker på att leksaken blir ren från både glidmedlet som man har använt samt det naturliga glidmedlet.

Ytterligare Pjur produkter

Om man inte kan få nog av alla glidmedlen från märket Pjur kan det vara värt att ta en titt på några av deras andra produkter. De bjuder nämligen inte bara på glidmedel, utan också på ytterligare tillbehör som kan förbättra upplevelserna i sovrummet. På tal om de tidigare nämnda sexleksaksrengöringsmedlen kanske man vill vända sig till Pjur MED Clean Intimspray. Den här sprayen kan man dra nytta av för att både göra sig själv ren och för att rengöra sexleksakerna som man har använt sig av.

För de som föredrar anala lekar behöver man inte nöja sig med vanliga glidmedel, utan då kan det vara läge att kika på ett av Pjurs anala glidmedel. Då glidmedlet är tillverkat av silikon kommer det att vara mer trögflytande samt inte torka ut lika snabbt som vattenbaserade glidmedel. Perfekt för anala lekar, helt enkelt.

En sista produkt som vi inte får glömma att nämna är Performance Spray. Den här sprayen dras nytta av för att öka blodtillförseln till penisen, och på så sätt kan man njuta av en mer långvarig erektion. Kika gärna också på ytterligare topplistor hos Lovebuddy. Oavsett vilken Pjur produkt man väljer kan man alltid vara säker på att få hög kvalitet i ett smidigt och lättanvänt format som alltid imponerar på en!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här