Womanizer Pro 40 Recension – Lufttrycksvibratorn som ger dig orgasm efter orgasm

22

OBS! Womanizer Pro 40 Plus säljs inte längre, men en uppdaterad och bättre version som kallas för Womanizer Classic finns att köpa istället.

Womanizer är ett märke som nästan alla kvinnor känner till. Med lyxiga, revolutionerande lufttrycksvibratorer är premium märket ansvariga för tusentals orgasmer, och däribland hundratals FÖRSTA orgasmer. Womanizer rekommenderas ofta för kvinnor som inte tidigare nått orgasm. Womanizer Pro 40 var en av märkets första lufttrycksvibratorer.

En lufttrycksvibrator är inte alls som en vanlig vibrator. Om du inte har provat en lufttrycksvibrator förr kommer du bli lyckligt överraskad! Munstycket sluter om din klitoris och istället för vibrationer är det lufftrycksvågor som berör dig.

Denna typen av sexleksak stimulerar på ett djupare sätt, och liksom “bedövar” dig inte på samma sätt som en vanlig vibrator kan göra efter ett tag. Detta gör att du kan få orgasm efter orgasm… Låter bra, eller hur?

Nu när vi har fastställt hur fantastisk en lufttrycksvibrator kan vara ska vi prata om detaljerna för Womanizer pro 40 specifikt. Låt oss dyka in i det!

Kolla in Womanizers sortiment!

Womanizer Pro 40


Fördelar

  • Stimulerar klitoris på djupet.
  • Bedövar inte din klitoris till skillnad från intensiva vibrationer så du kan fortsätta extra länge.
  • Vissa föredrar detta cirkulära munstycket.
  • Orgasmgaranti.

Nackdelar

  • Tar ett tag att lära sig använda för vissa kvinnor.
  • Svår att använda med en partner.
  • Något föråldrad jämfört med Classic och Premium.
  • Kan bara användas på din klitoris och bröstvårtor.

Recension

Min Upplevelse med Womanizer Pro 40

Mitt första intryck av Womanizer Pro 40 var rätt positivt ändå. Den ser rätt snygg ut, om du frågar mig. Den må inte vara på nivån av LELO-leksaker när det gäller utseende, men den ser ändå ganska sofistikerad ut. Om du är van vid att se Womanizer Classic och Womanizer Premium kanske du tycker att Womanizer Pro 40 ser lite föråldrad ut, och det är för att den är det.

Som med andra lufttrycksvibratorer tar det lite tid att vänja sig vid Womanizer Pro 40; håller du den inte helt rätt kan det hända att du knappt känner någonting alls. Men när du väl lyckas hålla den rätt är den fantastisk! Orgasmer på en nivå vanliga vibratorer inte kan ge dig.

Återförsäljare Pris
Sinful Se Womanizer-sortimentet
mshop Se Womanizer-sortimentet

Womanizer


Hur man använder Womanizer 40 Pro

Womanizer 40 Pro fungerar bara genom att du skapar en försegling med leksakens munstycke runt din klitoris, så det gäller att du lyckas placera den rätt. Det är bara då som lufttrycksvågorna förvandlas till magi.

Att använda lite glidmedel kan göra det enklare att skapa denna försegling, men du kan räkna med att det tar lite tid och experimentering innan du lyckas få den att sitta helt rätt. Men när du väl gör det kommer du omedelbart att känna av det! Eftersom Womanizer 40 Pro inte bedövar kan du fortsätta så länge du vill och få orgasm efter orgasm.

Vem rekommenderas Womanizer Pro 40 för?

Womanizer Pro 40 rekommenderas för kvinnor som vill njuta av onani på nästa nivå. Även om du inte har lyckats nå orgasm någonsin kan Womanizer Pro 40 vara någonting för dig! Många som aldrig tidigare lyckats nå orgasm med händer, en partner eller andra leksaker lyckas med en lufttrycksvibrator.

Womanizer Pro 40 tar lite att vänja sig vid; en del som provar den känner knappt någonting första gången, men efter några få gånger är det den bästa leksaken de någonsin har använt. En minoritet upplever att lufttryckvibratorer inte är någonting för dem, men en stor majoritet älskar denna teknologi.

Den passar tyvärr oftast inte som en leksak för par eftersom den måste sitta ganska exakt för att den ska ge sexuell njutning. Det är svårare för en partner att träffa rätt och ännu svårare om ni rör er mycket, vilket man normalt gör när man har sex med någon annan.

Womanizer leksaker
Womanizer Pro 40, Womanizer Premium och Womanizer Classic.

Womanizer Classic och Womanizer Premium är väldigt lika Womanizer Pro 40, men uppgraderade och bättre. Du kan kolla in Classic och Premium nedan.

Återförsäljare Pris
Sinful Se Womanizer-sortimentet
mshop Se Womanizer-sortimentet

Vad tycker andra kunder?

Massor av kunder älskar Womanizer Pro 40. Här är vad några få har att säga om denna härliga sexleksak.

Massor av kunder älskar Womanizer Pro 40. Här är vad några få har att säga om denna härliga sexleksak.

"Jag älskar verkligen denna produkt! Den är lätt att använda, lätt att rengöra, lätt att ladda... Den gav mig en fontänorgasm och min klitoris har fortfarande kvar sin känslighet efteråt. Absolut värd vartenda öre."

"JAG. ÄLSKAR. DEN HÄR. LEKSAKEN.
Jag arbetar i en vuxenbutik och har provat nästan alla leksaker som finns där ute. Jag är verkligen förtjust i direkt mullrande klitorisstimulering och använder ofta Hitachi Magic Wand. Ändå föredrar jag faktiskt Womanizer Pro 40 framför min Hitachi. Det är inte tyst, men definitivt tystare än min Magic Wand."

"Damer, ibland när man vill att något ska göras ordentligt måste man göra det själv. Jag var skeptisk till en början, men den är helt klart värd pengarna. Womanizer Pro 40 gör mig svag i benen!"

Som du inser är det många som älskar Womanizer Pro 40! Den har verkligen vad som krävs för att tillfredsställa en kvinna.


Sammanfattning

Lufttrycksvibratorer är verkligen fantastiska, och Womanizer är definitivt ett av de bästa märkena om du vill shoppa denna typen av leksak. Womanizer 40 Pro är fantastisk, men det är en äldre variant och enligt mig så är de nya, Classic och Premium, de bättre alternativen.

Jag ger Womanizer 40 Pro 4 stjärnor. Jag tycker att teknologin som används är fantastisk och känns jättebra, men jag tycker att de kunde gjort så att leksaken kändes lite lyxigare och kanske hade aningen längre batteritid. Eftersom det numera finns nyare versioner av sexleksaken finns det ingen anledning att försöka leta upp just den, men när den kom ut var den kanske den bästa av sitt slag.

 

❤️❤️❤️❤️🤍

 

Som sagt säljer de inte längre Womanizer 40 Pro. De bra nyheterna är att det finns flera andra, uppgraderade lufttrycksvibratorer av märket Womanizer som är minst lika bra. Kolla in fler sexleksaker av Womanizer här:

Återförsäljare Pris
Sinful Se Womanizer-sortimentet
mshop Se Womanizer-sortimentet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här