Recension – We Vibe Sync

40

Låt dig drömmas bort till en ny värld av unik njutning med We Vibe Sync- en fräck vibrator som tillåter dig att ta del av både klitoris- och G-punktstimulering på samma gång. Den justerbara leksaken sätts enkelt på plats och sedan är det bara att välja vibrationslägen med hjälp av antingen fjärrkontrollen eller en applikation i mobilen som bjuder på nästintill oändliga möjligheter.

Nedan ska vi titta närmare på hur We Vibe Sync fungerar samt vad de positiva och negativa aspekterna av att använda leksaken är. På så vis kan du snabbt och enkelt ta reda på om vibratorn blir det rätta valet för dig. Ta även gärna en titt på ytterligare We Vibe sexleksaker om du hellre vill testa på några av deras andra produkter.

We-Vibe Sync Parvibrator

we vibe chorus cosmic pink

Se priset här

Det är inte för intet som We-Vibe Sync har lyckats att bli en utomordentligt populär sexleksak att dra nytta av både på egen hand och när parlekarna ska tas till helt nya höjder. Den sköna silikonprodukten förs lätt in genom att applicera en klick vattenbaserat glidmedel på vibratorn och sedan justeras den flexibla formen för att sitta på plats i din kropp. En del av leksaken sitter på insidan för att stimulera G-punkten medan den andra vilar på utsidan för att stimulera klitoris.

Med en medföljande trådlös fjärrkontroll kan du ta saken i egna händer och skifta mellan 11 olika vibrationslägen för att hitta det som passar just dig, men du kan också ge din partner fjärrkontrollen så att han eller hon tar kontroll över vibrationerna medan du bara lutar dig tillbaka och njuter. Det är dock inte fjärrkontrollen som gör We-Vibe Sync så älskad, utan gratisapplikationen som du får tillsammans med din We-Vibe Sync. Denne tillåter dig att testa på nästintill oändligt med vibrationsmöjligheter.

we vibe sync par vibrator med fjernbetjening og app 01 app

Se priset här

När din We-Vibe Sync inte används ingår det en händig laddningsstation som du ställer din vibrator i. Laddningsstationen har ett lock så att du diskret kan förvara vibratorn medan den laddar utan några problem. Det är dessutom väl värt att veta hur We Vibe Sync fick fyra av fem stjärnor i Aftonbladets genomgång av sexleksaker. Med andra ord kan du förvänta dig hög kvalitet av We Vibe Sync i form av en riktigt fräck leksak.

Fördelar

Några av de många fördelarna med att satsa på We Vibe Sync inkluderar:

 • Leksaken är uppladdningsbar, så du slipper att köpa batterier
 • Vibratorn är en aning flexibel så att den ska passa just din kropp
 • En vattentät egenskap gör det möjligt att njuta av We Vibe Sync i exempelvis duschen
 • Vibrationerna kan enkelt styras med hjälp av antingen en fjärrkontroll eller app i mobilen
 • We Vibe Sync har ett härligt och lent yttre av silikon
 • Applikationen bjuder på nästintill oändliga vibrationsmöjligheter
 • Leksaken är perfekt till parlekar och kan till och med användas under samlag
 • We Vibe Sync stimulerar både klitoris och G-punkt samtidigt
 • Vibratorn kommer med ett händigt stativ för enkel förvaring efter användning

Nackdelar

Några få nackdelar som kan stötas på vid användning av We Vibe Sync är såsom följande:

 • Leksaken kan tappa uppkopplingen med applikationen om du har otur
 • Vibratorn är ganska dyr och därför inte det bästa valet om du har en tajt budget
 • We Vibe Sync kan vara en aning klurig att få på plats till att börja med
 • Vibratorn kan inte användas med modifierade Android-system såsom Huawei EMUI

Första intryck

Det första intrycket som jag hade av We Vibe Sync är att produkten sannerligen är mycket teknologiskt imponerande och bjuder på en hel uppsjö av valmöjligheter för både de som vill njuta av onani på egen hand och experimentera tillsammans med partnern. Inte nog med att du kan välja mellan 11 vibrationsmönster när du använder fjärrkontrollen, utan gratisapplikationen som medföljer tillåter dig också att få nästintill oändligt med möjligheter. Du kan till och med skapa dina egna vibrationslägen eller ge mobilen till partnern så att hen får ta kontroll över din njutning.

Ett ytterligare positivt första intryck var det sköna silikonmaterialet som bara gjorde upplevelsen bättre. Inte nog med att en We Vibe Sync är silkeslen, utan den är dessutom böjbar till en viss punkt så att du ska kunna sätta leksaken på plats utan några svårigheter. Med en del som sitter invändigt för att stimulera G-punkt och en del som sitter utvändigt för att stimulera klitoris är det en äkta fulländad upplevelse som gäller med flera olika typer av stimulering.

Oavsett om du beställer din We Vibe Sync hos Prisjakt eller från din favoritsexbutik kan du vara säker på att det är hög kvalitet som väntar på dig. Det var omedelbart ett stort plus för mig att We Vibe Sync inte slukar batterier, utan istället enkelt laddas upp med hjälp av en medföljande laddningsstation. För den här anledningen må We Vibe Sync ligga på den lite dyrare sidan, men du är medveten om att detta endast är en engångskostnad utan behovet av att konstant köpa till nya batterier.

Upplevelse

Upplevelsen av att använda We Vibe Sync var en mycket positiv en. Så länge du använder ett glidmedel (glidmedelsprover ingår i paketet som ett extra plus) är leksaken lätt och skön att föra in. Ytan av medicinskt silikon gjorde We Vibe Sync till en mycket behaglig leksak att sätta på plats, men det du ska komma ihåg är att silikonprodukter kan förstöras om de används tillsammans med silikonbaserade glidmedel. Därför bör du alltid dra nytta av ett vattenbaserat glidmedel när du använder We Vibe Sync.

Med detta i åtanke är det lätt och härligt att börja njuta av vibratorn. För full laddning tar det ungefär två timmar i laddningsstationen, och sedan är du redo att dra nytta av den fräcka vibratorn. Då vibrationerna kan justeras på både själva leksaken, med den medföljande fjärrkontrollen och med mobilen är det smidigt att hitta ett passande läge oavsett om du leker med vibratorn på egen hand eller tillsammans med partnern.

we vibe sync

Då We Vibe Sync är mycket tystlåten behöver lekarna inte begränsas till sovrummet. Du kan bära vibratorn medan du ger dig ut i det offentliga om du så föredrar. Varför inte exempelvis krydda till parlekarna genom att låta din partner styra vibrationerna på håll för diskreta offentliga parlekar som tar upplevelserna till nästa nivå. Ni kan därtill njuta av lekar tillsammans i exempelvis duschen eller i badkaret tack vare att We Vibe Sync är vattentät, och glöm inte att vibratorn dessutom är ftalatfri samt latexfri.

Hur man använder We Vibe Sync

För att börja dra nytta av din We Vibe Sync från Prisjakt eller din föredragna sexbutik sätter du först av allt leksaken på laddning i laddningsstationen. Det tar cirka två timmar för leksaken att bli fulladdad, och efter dess är du redo att börja använda vibratorn. We Vibe Sync är ganska flexibel och följsam, så du kan vika den en aning så att leksaken får den formen som passar din kropp. Applicera sedan en klick glidmedel och för in din We Vibe Sync så att den lite smalare delen är på insidan av din kropp medan den lite tjockare delen vilar på utsidan mot din klitoris.

Nu är det upp till dig och din partner om ni vill använda er av den medföljande fjärrkontrollen eller om ni hellre väljer att dra nytta av gratisapplikationen som ni kan ladda ner till mobilen. Det är värt att veta hur fjärrkontrollen erbjuder 11 vibrationslägen medan gratisapplikationen ger er en hel värld av möjligheter i form av att skapa era egna vibrationslägen för att få den perfekta upplevelsen.

Styr antingen vibrationerna själv eller lämna över det ansvaret till din partner. Du kan ha i din We Vibe Sync under samlag, diskreta parlekar i det offentliga eller varför inte i antingen badkaret eller duschen då leksaken är fullkomligt vattentät! När leksaken är färdiganvänd rekommenderas det att rengöra den med ett rengöringsmedel som är specifikt framtaget för sexleksaker. Sedan är det bara att ställa din We Vibe Sync i laddningsstationen och placera det medföljande locket över för diskret förvaring.

Rekommenderat till

We Vibe Sync från Prisjakt eller en högkvalitativ sexleksaksbutik rekommenderas både till de som vill njuta av parlekar eller som vill experimentera på egen hand. Det är nämligen som sagt möjligt för partnern att styra vibrationerna var hen än är tack vare gratisapplikationen i mobilen, så parlekar ute i det offentliga är fullt möjligt. Om du tycker om våta lekar kan det här också bli det rätta valet för dig då sexleksaken är fullkomligt vattentät. Du kan med andra ord använda din vibrator även i badkaret eller i duschen.

we vibe sync

Är du en person som verkligen uppskattar silkeslena sexleksaker? Tack vare att We Vibe Sync är tillverkad i medicinsk silikon känns den härlig mot din kropp och blir därför det perfekta valet för dig. Ha bara i åtanke att använda ett vattenbaserat glidmedel med din vibrator och att undvika silikonbaserade varianter. Inte nog med detta, utan We Vibe Sync bjuder på både klitoris- och G-punktstimulering samtidigt, så om du är någon som verkligen vill ha en fulländad upplevelse med stimulering av två delar av kroppen samtidigt är det här rätt för dig.

Föredrar du leksaker som kan dras nytta av under samlag? Även då är We Vibe Sync ett passande val för dig tack vare att vibratorn är ganska smal, så den kan sitta i medan du har samlag med din partner. Slipp också att lägga extra pengar på batterier då leksaken enkelt laddas upp med hjälp av laddningsstationen, och denne ser även till så att du får en smidig förvaringsplats när din We Vibe Sync inte används. När allt kommer till kritan är detta därför en leksak som kan rekommenderas till många därute.

Sammanfattning

Att säga att det finns mycket att älska hos We Vibe Sync är en underdrift. Den här högkvalitativa silikonleksaken som både stimulerar din G-punkt och klitoris samtidigt bjuder på fantastiska stunder vid onani och parlekar som du sent kommer att glömma. Allt du behöver göra är att köpa ett vattenbaserat glidmedel separat, och sedan kan du börja dra nytta av We Vibe Sync antingen på egen hand eller med någon som du håller kär.

Använd fjärrkontrollen för att skifta mellan 11 olika vibrationslägen eller ta saken i egna händer och skapa dina egna vibrationslägen med hjälp av gratisapplikationen i mobilen. We Vibe Sync må vara en aning dyr, men vad du får för priset är en utomordentligt högkvalitativ leksak som imponerar i alla lägen.

we vibe sync

Glöm allt som har att göra med batterier då du enkelt laddar din We Vibe Sync med hjälp av den medföljande laddningsstationen, och visst är det också ett stort plus att leksaken är vattentät. Du kan därför ta med den ner i badkaret eller in i duschen om du så föredrar för en fulländad upplevelse där både din klitoris och G-punkt stimuleras samtidigt. En bättre vibrator är We Vibe Sync får du sannerligen leta länge efter.we vibe sync

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här