We vibe – De bästa sexleksaker i test

758

We-vibe är en grupp vibratorer som har möjligheten att bjuda på många härliga stunder i sovrummet tillsammans med partnern – eller använd dem när man vill att onanisessionerna ska tas till en helt ny nivå.

Wevibe kommer både i form av vibratorer vars vibrationer styrs via en fjärrkontroll, direkt på leksaken eller genom ett applikation i mobilen. Detta tillåter för kinky parlekar även på distans där partnern kan styra vibrationerna via applikationen.

Vilken Wevibe produkt är då den bästa? Nedan ska vi gå igenom några av de riktigt högkvalitativa Wevibe leksakerna inom olika kategorier för de som är intresserade av att snart testa på en utomordentlig sexleksak.

Stadig tvekan?

Se urvallet av we-vibe sexleksaker här

 


 

TESTVINNARE – We-Vibe chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

We-Vibe Chorus

Se priset här

Den första Wevibe vibratorn som har tagit världen med storm och fått titeln ”prisvinnare” är den fantastiska We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App. Den lilla vibratorn kommer i olika färger och är framställd i medicinskt silikon för len och skön användning.

Den stimulerar både klitoris och G-punkten med hjälp av sina djupa vibrationer som man inte vill missa. För att skifta mellan olika vibrationer kan man klicka på knapparna på vibratorn, använda sig av den medföljande fjärrkontrollen eller ladda ner en gratisapplikation på telefonen.

We-Vibe Churos Parvibrator med Fjärrkontroll och App är utrustad med 11 vibrationsinställningar som man kan testa sig fram med, och det är upp till en själv om den här leksaken ska användas själv under onani eller tillsammans med partnern.

Om man väljer att styra vibrationerna genom applikationen kan det vara bra att veta hur telefonen kan få kontakt med vibratorn var man än befinner sig i världen, så detta tillåter sannerligen för fantastiska långdistanslekar.

Men det mest unika med We-vibe Churos är squeeze-teknologin. Det innebär att när du kramar åt fjärrkontrollen ökar även vibrationerna. Så även i den mest intensivaste orgasmen behöver du inte oroa dig för onödigt krångel med knapptryckningar.

Ladda upp Wevibe vibratorn med en USB-laddare och glöm allt som har att göra med batterier. Lekar i badet kan också komma att bli en verklighet då We-vibe Churos är vattentät.

Fördelar:

 • Kan styras via både app, fjärrkontroll och på leksaken
 • Squeeze-teknologi
 • Laddas upp med USB-sladd utan behov av batterier

Nackdelar:

 • Kan ibland tappa kontakten med mobilen

 

TILL NYBÖRJAREN – We-Vibe Unite Parvibrator

we vibe unite par vibrator

Se priset här

Den tidigare nämnda Wevibe vibratorn på listan kanske gör lite ont i plånboken, så om man är en nybörjare och hellre vill testa på någonting lite billigare kommer här We-Vibe Unite Parvibrator.

Den stora skillnaden mellan den här leksaken och We-Vibe Churos Parvibrator med Fjärrkontroll och App är att We-Vibe Unite inte styrs via en applikation, men själva kvaliteten på leksaken är fortfarande lika hög. Välj mellan så mycket som 10 olika vibrationsmönster och skifta mellan dessa med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Med en räckvidd på tre meter blir den här Wevibe vibratorn perfekt vid parlekar i sovrummet.

We-Vibe Unite Parvibrator är tillverkad i medicinsk silikon och blir därför len och skön att föra in. Leksaken kommer att stimulera både ens klitoris och G-punkt samtidigt för tillfredsställelse som man aldrig vill ska ta slut. Onaniprodukten är både latexfri och ftalatfri med uppladdning som sker via en USB-sladd. Detta betyder att man slipper det konstanta behovet av att beställa nya batterier. Testa på den här We vibe vibratorn idag och få en passande parleksak för nybörjaren.

Fördelar:

 • 10 vibrationslägen att välja mellan
 • Stimulerar både klitoris och G-punkt
 • Framställd i skönt medicinskt silikon

Nackdelar:

 • Vissa vibrationslägen kan anses vara lite för svaga

 

DEN BILLIGA – We-Vibe Tango Klitorisvibrator – Förbättrad version

we vibe tango klitoris vibrator pink

Se priset här

För en fräck rosa vibrator som påminner lite om utseendet av ett läppstift kommer här We-Vibe Tango Klitorisvibrator. Dess lite mindre storlek gör den perfekt att både förvara och transportera ifall man vill ta med sig leksaken på den kommande resan – vilket är fullt förståeligt med tanke på hur man inte kommer att kunna slita sig från den här förträffliga onaniprodukten.

Denne We vibe vibrator har en sned tipp för att nå precis rätt punkt, och med möjligheten att skifta mellan åtta vibrationslägen dröjer det inte länge till dess att man har hittat sitt favoritläge.

För de som är ute efter en miljövänlig We vibe vibrator kan We-Vibe Tango Klitorisvibrator stå till tjänst. Den är nämligen uppladdningsbar, och man behöver därför inte slösa pengar på batterier. En häftig funktion i den här leksaken är också att den börjar lysa när det finns 20 % ström kvar, och detta ger en chansen att på ett enkelt sätt förbereda sig för onanisessionerna. Visst är det tråkigt när ens sexleksak får slut på ström mitt under användning, men detta blir inga problem när man satsar på We-Vibe Tango Klitorisvibrator.

Fördelar:

 • Snygg och stilren utformning
 • Åtta vibrationslägen att skifta mellan
 • Lysande funktion när det finns 20 % ström kvar

Nackdelar:

 • Måste laddas relativt ofta

 

MEST POPULÄRA – We-Vibe Touch Klitorisvibrator

we vibe touch klitoris vibrator testvinder

Se priset här

Är det någonting litet och diskret som man är på jakt efter? Då behöver man inte leta längre, för We-Vibe Touch Klitorisvibrator har allt man kan tänkas behöva för härliga onanistunder och parlekar med sin käraste.

Denne We vibe vibrator är tillverkad i ett lent silikonmaterial, och tack vare den ergonomiskt korrekta utformningen kommer sexleksaken att nå precis den rätta punkten. Med åtta sköna vibrationslägen kommer man utan tvekan att hitta ett program som blir passande för en oavsett om man väljer att stimuleras av leksaken under onanisessioner eller heta lekar med partnern.

Att njuta av Webive vibratorn i duschen eller badkaret är fullt möjligt, och detta tack vare att leksaken är vattentät. Batterier blir dessutom ett minne blott då detta är en vibrator som kan laddas upp med hjälp av en sladd. Med andra ord har We-Vibe Touch Klitorisvibrator många härliga funktioner att imponera med.

Fördelar:

 • Tystlåten och effektiv
 • Tillverkad i skönt medicinskt silikon
 • Åtta vibrationslägen att skifta mellan

Nackdelar:

 • Vid ett för hårt grepp kan vibrationerna i spetsen dämpas

Läs hela recensionen här


 

TILL VARDAGEN – We-Vibe Wish Klitorisvibrator

we vibe wish klitoris vibrator 01 app

Se priset här

We-Vibe Wish Klitorisvibrator är en liten, stilren och snygg Wevibe vibrator som har möjligheten att förse en med nästintill oändliga vibrationslägen. Klitorisvibratorn styrs nämligen via en applikation i telefonen som tillåter en att skräddarsy vibrationslägena.

Om man vill välja en av de 10 vibrationsmönstren som redan är skapta och redo att njutas av är detta ett beslut som kan tas, men utöver de här mönstren kan man använda applikationen för att ta fram sina egna vibrationsmönster. På så sätt får man verkligen en helt ny nivå av njutning i sovrummet.

Känn dig inte begränsad till sovrummet när man har en Wevibe vibrator såsom We-Vibe Wish Klitorisvibrator vid ens sida. Den här onaniprodukten kan nämligen användas vid fräcka vattenlekar tack vare att den är 100 % vattentålig. I silkeslent medicinskt silikon känns produkten fantastisk mot huden för en känsla utöver det vanliga. Om man kikar närmare på den här Wevibe vibratorn garanteras man många stimulerande sessioner tillsammans med partnern eller på egen hand.

Fördelar:

 • Nästintill oändliga vibrationsmöjligheter
 • Härlig vibrator i silikon
 • 100 % vattentålig

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 

DEN FRÄCKA – We-Vibe Bloom Vibrerande Bäckenbottentränare

we vibe bloom vibrerende baekkenbundstraener 01 app

Se priset här

Vill man träna upp sin bäckenbotten för mer intensiva orgasmer och sexiga upplevelser som man sent kommer att glömma? Då kan We-Vibe Bloom Vibrerande Bäckenbottentränare stå till tjänst. Den här Wevibe produkten är en vibrator med sju program som man kan skifta mellan för att hitta det mest passande läget.

Då vibrationerna sträcker sig från lugna till intensiva vibrationer kan man dra nytta av Wevibe leksaken både som träning av bäckenbotten och som en härlig onanileksak. Det är upp till en själv om man vill inkorporera vibratorn vid parlekarna med sin käraste eller om man vill använda leksaken när man har en stund för sig själv.

Tillsammans med Wevibe vibratorn kommer även en gratisapplikation som man kan ladda ner till mobilen. Det är i den här applikationen som man byter mellan de olika vibrationslägena, och då applikationen kan få kontakt med leksaken på ett obegränsat avstånd kan man utan problem låta partnern ta del av lekarna. Kanske har man ett långdistansförhållande där ens käraste använder applikationen för att styra stimulansen medan man själv bara njuter av vibrationerna.

Fördelar:

 • En stor mängd vibrationslägen att välja mellan
 • Perfekt till parlekar på distans
 • Laddas lätt upp med en USB-kabel

Nackdelar:

 • Ganska dyr

 

DEN LYXIGA – We-Vibe Nova Rabbit Vibrator

we vibe nova rabbit vibrator 01 app

Se priset här

Då var det dags för en utomordentlig prisvinnare. We-Vibe Nova Rabbit Vibrator är en Wevibe sexleksak som stimulerar både klitoris och G-punkten vid de sköna onanisessionerna eller förspelen med partnern.

Då We-Vibe Nova Rabbit Vibrator är framtagen i medicinskt silikon är det en garanti att man får en onaniprodukt som är riktigt skön att använda i alla lägen. Skifta mellan de 10 vibrationslägena för att hitta precis den typen av njutning som passar ens individuella behov och önskemål. Det blir mycket enkelt att skifta mellan vibrationerna genom att helt enkelt ladda ner en gratisapplikation till telefonen.

Då denne Wevibe leksak styrs med en applikation kan man dra fördel av den här möjligheten genom att låta ens partner vara med på lekarna. Ens partner kan exempelvis vara ansvarig för vilket vibrationsläge som väljs medan man själv bara behöver njuta av Wevibe vibratorn. Med uppladdning utan behov av batterier tillsammans med det faktumet att leksaken är helt vattentät kan det knappast bli bättre.

Fördelar:

 • Välj mellan 10 vibrationslägen
 • Styr vibrationerna lätt via en gratisapplikation
 • Vattentät och uppladdningsbar utan batterier

Nackdelar:

 • Ganska dyr

 

TILL DEN ERFARNE – We-Vibe Vector Prostata Massager med Fjärrkontroll och App

we vibe vector app styret anal vibrator

Se priset här

Om man kanske har tidigare erfarenhet av att använda prostatavibratorer och nu gärna vill testa på en Wevibe variant blir följande produkt ett bra val för en: We-Vibe Vector Prostata Massager med Fjärrkontroll och App. Den här vibratorn i ett skönt silikonmaterial är lite annorlunda jämfört med de andra produkterna som vi tidigare har nämnt på listan då denne Wevibe produkt agerar som en prostata massager för fantastisk prostatastimulering.

Hur ser då vibrationsfunktionen ut? Jo, det är med hjälp av en gratisapplikation som man styr vibrationslägena, och denne kan man lätt ladda ner till de flesta mobiler. Väl i applikationen kan man skifta mellan 10 vibrationslägen eller skapa sina egna mönster för en mer skräddarsydd upplevelse. Låt partnern ta kontrollen över hur vibrationsmönstren ska se ut medan man själv njuter av prostata massagern. Detta kommer definitivt att få parlekarna att hetta till.

Fördelar:

 • Njut av nästintill oändliga skräddarsydda vibrationslägen
 • Vattentät för lekar i badet
 • Tystlåten för en så härlig upplevelse som möjligt

Nackdelar:

 • Ganska dyr

 

NYHET – We-Vibe Pivot Appstyrd Penisring

we vibe pivot app styret penisring

Se priset här

Den sista Wevibe produkten som vi ska kika närmare på är också en typ av onaniprodukt som är unik för den här listan: en appstyrd penisring. We-Vibe Pivot Appstyrd Penisring träs runt ens penis för ett flertal fördelar i sovrummet såsom att få en förlängd och förstärkt erektion som sannerligen kommer att imponera på partnern.

En penisring kan dras nytta av de som har svårt att hålla den uppe eller som bara vill kunna prestera bättre i sovrummet för härliga stunder som aldrig förr. Då penisringen är framställd i silikon kommer den bekvämt att sitta runt ens kön utan att skava, så man behöver inte oroa sig för några otrevligheter.

Den stora fördelen med just den här penisringen är att den kommer utrustad med vibrationslägen för att njutningen ska bli snäppet bättre. Det finns 10 vibrationsprogram att välja mellan, och om man bär ringen under samlag kommer både hon och han att känna av vibrationerna. Vibrationerna kan skiftas mellan genom en gratis applikation, så detta ger en möjligheten att njuta av härliga parlekar där partnern bestämmer över vibrationerna samtidigt som båda njuter av resultatet.

Om det är våta lekar som intresserar en så har man tur då We-Vibe Pivot Appstyrd Penisring är vattentät. Uppladdning blir dessutom riktigt lätt tack vare den medföljande sladden, så batterier är ingenting som man behöver tänka på.

Fördelar:

 • Många olika vibrationslägen att välja mellan
 • Styr enkelt vibrationerna via en applikation
 • Njut av en förlängd och förstärkt erektion

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här