Recension – We-Vibe 4 Plus

31

OBS! We-Vibe 4 Plus säljs inte längre, men en uppdaterad och bättre version som kallas för We-Vibe Sync finns att köpa istället.

We-Vibe 4 Plus är en smart leksak som tillfredsställer två. Perfekt att använda med en partner, ergonomisk design och app-kontrollerad… Det finns en hel del bra att säga om We-Vibe 4 Plus. Två separata motorer gör den perfekt för både G-punkt stimulering och klitoris stimulering.

We-Vibe är kända för att konstant förbättra sina produkter men kunders feedback i åtanke, och We-Vibe 4 Plus är därför inte den första (eller sista!) produkten av sitt slag från We-Vibe. Numera har just We-Vibe 4 Plus slutat produceras och därför bör du ta en titt på nya alternativ från We-Vibe om du är intresserad.

Jag har provat denna leksak med min partner, samt samlat produktinformation och recensioner från andra par som också använt leksaken. Här hittar du allt du bör veta om denna parvibrator från We-Vibe.

Kolla in We-Vibes sortiment på Sinful!

We Vibe 4 Plus


Fördelar

  • Perfekt för par både som parleksak och när man är långt ifrån varandra.
  • Starka vibrationer för sin storlek.
  • Du kan kontrollera de två motorerna separat.
  • Stimulering för både G-punkt och Klitoris.

Nackdelar

  • Kan vara något obekväm att ha på under sex.
  • Svag Bluetooth-koppling.

Recension

Min Upplevelse med We-Vibe 4 Plus

Efter att ha kopplat leksaken till appen (vilket tog några få minuter. Jag följde helt enkelt de instruktioner jag fick efter att ha installerat We-Connect appen) kunde det roliga börja! Både jag och min partner var ivriga att utforska alla sätt man kan skapa mönster.

En av de bästa sakerna med leksaken är helt klart det att man kan kontrollera de två motorerna (en för din klitoris, en för din G-punkt) separat. Detta var väldigt viktigt för mig och efter några försök hittade jag mönster som kändes helt rätt för båda. Appen är verkligen så lätt att hantera och gör det mycket roligare att leka med en partner, vare sig det är tillsammans eller på distans.

Den ska kunna sitta i under samlag med en partner också–men jag upplevde att det var lite smärtsamt. Jag har dock hört att We-Vibe har förbättrat denna aspekten på deras nya leksaker, så om du är nyfiken på detta kan du kolla in We-Vibe Sync.

Jag hade helt klart en mestadels positiv upplevelse med We-Vibe 4 Plus! Det finns så många möjligheter för par med den här leksaken, och jag och min partner har absolut utnyttjat detta. Det enda negativa är väl det att den känns något smärtsam att ha i under samlag och att Bluetooth-kopplingen ibland kunde vara något hackig. 


Hur man använder We-Vibe 4 Plus

Det första du behöver göra när du får hem We-Vibe 4 Plus är att ladda upp leksaken. Du får med en laddningsstation, och leksaken behöver laddas i 6 timmar innan den kan användas (jämför det med nya We-Vibe Sync som bara behöver laddas i 2 timmar!). Efter att den är uppladdad kan du sedan använda den i upp till 3 timmar.

Det finns några olika sätt att använda We-Vibe 4 Plus, men för att få det mesta utav leksaken kopplar du upp den till gratisappen We-Connect. Ladda ner appen från Google Play eller App Store, och följ sedan instruktionerna i appen för att koppla leksaken. Du kan sedan själv kontrollera vibrationerna eller låta en partner som också har appen nedladdad ta över.

I We-Connect har du chansen att göra i stort sätt vad du vill med vibrationer. Du kan skapa egna mönster, kontrollera vibrationerna i realtid eller synkronisera vibrationerna med dina favoritlåtar. Och det bästa är att de två motorerna kan kontrolleras separat, vilket gör upplevelsen helt finjusteringsbar! Om du gillar något intensivare mönster på din klitoris och ett ständigt brummande på din G-spot går det att ordna.

För att sätta in leksaken, täck den med lite glidmedel och “haka” in den, med den mindre sidan i dig och den bredare sidan som omsluter din klitoris. 

We-Vibe 4 Plus Alternativ

We-Vibe 4 Plus säljs inte längre, men We-Vibe erbjuder flera andra leksaker. På bilden visas Sync, Chorus och 4 Plus.

Återförsäljare Pris
Sinful Se We-Vibe-sortimentet
mshop Se We-Vibe-sortimentet

Du kan använda We-Vibe Plus 4 ensam eller medan din partner penetreras. Du glider helt enkelt in den precis som vanligt och sedan kan du och din partner ha sex i valfri position! Dess flexibla men ergonomiska form gör så att den sitter i och du slipper att hålla den under penetrering.

Det verkar som om just denna aspekt av leksaken är lite av en Hit-or-Miss. Vissa tycker att det fungerar fantastiskt under samlag, men andra upplever smärta.

Vem rekommenderas We-Vibe 4 plus för?

We-Vibe 4 Plus är designad med par i åtanke men kan även fungera utmärkt för dig som är singel. Är du nyfiken på en leksak där du har full kontroll över mönster är We-Vibe 4 Plus något för dig. Jag rekommenderar den starkt till dig som har en partner på lång distans.


Vad tycker andra kunder?

Här är vad några kunder har att säga om We Vibe 4 Plus.

“Vi använder den hela tiden 😉 Den har hållit länge och har varit till stor hjälp i flera positioner.”

“Jag rekommenderar starkt We Vibe 4 Plus för par. Den ökar njutningen för er båda och tar sex till nästa nivå!”

“Denna We-Vibe är en fantastisk leksak. Den är justerbar så att den passar din kropp. Naturligtvis är allas anatomi olika; jag gillar att ha på den under sex men ibland glider den ut om den bärs på egen hand. Min frekvens av orgasmer har ökat avsevärt sedan jag började använda den här leksaken!”


Sammanfattning

Jag skulle helt klart säga att We-Vibe 4 Plus är en väldigt bra sexleksak med smart design och bra kvalitet. Den är kanske inte perfekt (och det är just därför We-Vibe fortsatte utveckla idén för att skapa We Vibe-Sync) men den är ändå en väldigt bra produkt med massor av möjligheter. Precis som med andra leksaker som kan kopplas till We-Connect finns det obegränsat med mönster att utforska, och faktumet att den sitter i utan att du håller den öppnar också upp en hel del möjligheter för dig och din partner.

4 stars rating

Jag ger den 4 stjärnor eftersom jag absolut älskar konceptet men det finns vissa svagheter. Men kortare laddningstid, starkare Bluetooth-koppling och en något bättre form för användning under samlag skulle den fått 5 stjärnor från mig!

Som sagt säljs inte We-Vibe 4 Plus längre, så det är ingen mening med att gå på en We-Vibe 4 Plus prisjakt. Kolla istället in We-Vibes aktuella sexleksaker om du letar efter någonting likt 4 Plus!

Återförsäljare Pris
Sinful Se We-Vibe-sortimentet
mshop Se We-Vibe-sortimentet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här