Recension – Soloflesh Personal Satisfaction Device

33

OBS! Soloflesh säljs inte längre, men ännu bättre alternativ som Oxana Pussy And Ass finns att köpa istället.

Om du har hört om Soloflesh är du säkert nyfiken på denna sexleksak för män. Den fungerar på ett unikt sätt; den fylls upp med vatten och känns därför varm och naturligt spänstig! Inte konstigt att den dragit till sig så mycket uppmärksamhet.

I den här recensionen ska vi ta en titt på hur bra Soloflesh egentligen är och om den känns realistisk eller inte. Vi ska gå igenom lite snabbt om hur man använder den och hur min upplevelse kändes. Slutligen säger jag vem den här leksaken rekommenderas för och så ger jag den mitt betyg.

Kolla in onaniprodukter på Sinful!

Soloflesh recension

 


Fördelar

  • Ser realistisk ut.
  • Du kan själv välja hur mycket du fyller upp den.
  • Kramar runt dig på grund av vattentrycket.
  • Kompakt och lätt att lägga undan.

Nackdelar

  • Ingen textur på insidan.
  • Känns gummiaktig; inte som riktig hud.

Recension

Min Upplevelse med Soloflesh

Så fort jag kände materialet av Soloflesh var jag lite besviken. Ärligt talat känns det väldigt overkligt, och då menar jag inte på ett bra sätt. Det känns helt klart mer som gummi än som hud. Jag fyllde upp den med varmt vatten. Visuellt är den inte illa alls–men känslan av insidan var för mig ika mycket av en besvikelse som känslan av utsidan. Det kändes inte särskilt bra, även om det blev betydligt bättre när man använde rikligt med glidmedel. Tyvärr har den ingen textur på insidan, och även om trycket från vattnet känns bra var inte Soloflesh vad jag hoppades på.

Den var dock väldigt lätt att rengöra den efteråt, och det var skönt att den inte tar en massa plats när den inte är fylld. Jag hade dock lite svårt med att få ut allt vatten ur den efter att jag tömde den, så den behövde ligga på tork i några timmar innan jag packade ihop den.

Idag var det inget problem för mig eftersom jag inte hade gäster, men jag kan tänka mig att det är lite irriterande om man använder den regelbundet. Dock gäller samma sak för många andra fleshlights.

Soloflesh

Återförsäljare Pris
Sinful Se sortimentet
mshop Se sortimentet

Hur man använder Soloflesh

Soloflesh är lite som en vattenballong. Du behöver fylla upp leksaken innan du sätter igång, och det är viktigt att medan du fyller upp den väljer du rätt temperatur. Det bästa är varmt (men inte hett!) vatten. Det kan ta lite experimentering tills du lyckas fylla rätt mängd vatten så att det känns som bäst.

Stängd den ordentligt med Velcro-bandet och dubbelkolla och gör om tills du är säker på att den inte läcker.

Soloflesh används nu precis som en vanlig fleshlight! Se dock till att det inte finns sladdar eller elektronik omkring dig i det osannolika fallet att den skulle gå sönder och vatten skulle komma ut.

Efter användning ska du rengöra insidan och tömma leksaken. Försök att få ut allt vatten. När den väl är torr kan du rolla ihop den och lagra den var som helst. Den tar snabbt upp någon plats alls.

Vem rekommenderas Soloflesh för?

Svårt att säga. Recensioner om Soloflesh är väldigt mixade–en del verkar älska den, andra hatar den. Personligen var Soloflesh ingenting för mig, men det kan hända att du skulle uppskatta denna sexleksak.

Soloflesh Alternativ

Soloflesh är unik på det sättet att den fylls upp med vatten, men det finns många andra alternativ för dig som letar efter en “höft” att njuta av. Kolla in Oxana Pussy And Ass och andra onaniprodukter på Sinful.se.

Återförsäljare Pris
Sinful Se sortimentet
mshop Se sortimentet

Vad tycker andra kunder?

Som sagt är recensioner väldigt mixade. Det verkar som om folk antingen tycker att den är helt fantastisk eller helt värdelös. Här är vad ett par kunder har att säga.

"Eftersom du fyller den med varmt vatten och insidan töjs passar den perfekt på dig oavsett storlek. Enligt mig är det den bästa leksaken som finns. Med lite glidmedel känns den väldigt nära den äkta saken."

"Den är inte alls värd det. Den är verkligen visuellt tilltalande och det är trevligt att den känns tung med vatten inuti, men den misslyckas helt enkelt med allt annat som spelar roll!"


Sammanfattning

Det är lite svårt att dra en rättvis slutsats om Soloflesh eftersom folk verkar se det väldigt olika, men den är helt klart en leksak med en del problem. Jag vill ge Soloflesh 3 stjärnor.

 

❤️❤️❤️🤍🤍

 

Den här en del positivt; framförallt gillar jag hur den ser ut, att den är så tung och att den kan kännas varm. Samtidigt har den några viktiga designfel som risken att läcka vatten, insidan utan textur och materialets orealistiska känsla. Konceptet är inte dåligt, och kanske utvecklas en ny variant som inte har dessa problem. Då skulle jag helt klart vara villig att prova den.

Samtidigt är det som sagt tydligt att vissa älskade Soloflesh. Oavsett så säljs inte Soloflesh längre, så det är meningslöst att fundera på att köpa den. Kolla istället in vår lista av de bästa sexdockorna eller klicka en av länkarna nedan.

Återförsäljare Pris
Sinful Se sortimentet
mshop Se sortimentet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här