Vart hittar du sexleksaker i Växjö? Vart finns närmsta sexbutik och hur ser utbudet ut? Som vi önskar att vi kunde hänvisa er till en sexbutik i Växjö, dessvärre finns det inte en enda. Dock! Finns Partaj!

Partaj är en butik som främst har festfixarprylar, maskerad outfits och andra skämtartiklar men det finns faktiskt även en och annan sexleksak.

Befinner du dig i centrum så kan du svänga förbi Partaj enkelt, då det ligger mitt på Storgatan och se om det finns något som faller dig i smaken.

Befinner du dig på Grand Samarkand rekommenderar vi att svänga förbi Teknikmagasinet, för de kan nämligen också ha en och annan sexleksak bakom disken.

För dig som vill ha tillgång till ett ordentligt utbud av sexleksaker så rekommenderar vi dig att handla online. Då får du möjlighet att välja både bland fler sexleksaker och köpa dem till ett bättre pris.

Vi rekommenderar dig att köpa dina sexleksaker här

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Växjö Sexbutik


Partaj Växjö

Snabbinfo:

Som tidigare nämnt är är Partaj ingen sexshop, men tur är att de ändå har en del produkter som går under en Sexshop´s klassiska utbud.

Men avdelningen med sexleksaker består främst av olika sorters dildos. Annars består utbudet av olika ”skämt produkter” eller produkter för festfixaren. Det finns en hel del maskerad outfits så det är en perfekt butik för er som vill ta ert nästa steg i rollspelsvärlden.

växjö

Adress:

Storgatan 20 352 31 Växjö

Telefon:

0470 – 237 59

Öppettider:

Måndag 10-18
Tisdag 10-18
Onsdag 10-18
Torsdag 10-18
Fredag 10-18
Lördag 10-15
Söndag Stängt

 


Teknikmagasinet

Teknikmagasinet är inte direkt känt för sina sexleksaker men det är ett företag som har lite av allt och såklart därför också en del sexleksaker.

De har relativt brett utbud men inte så många produkter av varje sort. Men med tanke på det varierande sortimentet så finns det nog en produkt för alla.

Teknikmagasinet. Arkivfoto: TT

Adress:

Grand Samarkand Lagergatan 8 352 46 Växjö

Telefon:

010-705 33 85

Öppettider:

Måndag 10-19
Tisdag 10-19
Onsdag 10-19
Torsdag 10-19
Fredag 10-19
Lördag 10-18
Söndag 11-18

 


Att tänka på vid köp av sexleksaker

Är det din första sexleksak kan det vara svårt att veta vad du faktiskt tycker om. Därför har vi på Lovebuddy tagit fram några frågor där svaren kan leda dig till den ultimata sexleksaken för dig.

  • Vad för typ av stimulering gillar du vid onani? Gillar du när det är hårt eller mjukt tryck? Snabba eller långsamma rörelser? Inre eller yttre stimulering?
  • Vill du kunna använda sexleksaken tillsammans med din partner? Ska ni båda stimuleras av den samtidigt?
  • Vill du att din sexleksak ska kunna gå att använda på flera sätt?
  • Vilket material lockar dig? Mjukt eller hårt? Styvt eller följsamt?

För att få en uppfattning om de olika sexleksakerna så rekommenderar vi att du går in och läser våra Bäst i Test.

Sexleksaker Online VS Fysisk sexbutik

Det finns fördelar med att handla sexleksaker både fysiskt och Online, men vi vill påstå att det är snäppet bättre att handla online.

  • Du får ta del av ett större utbud. Här kan du ta del av Sinfuls utbud som är ett av de största i Sverige.
  • Du kan jämföra priser på ett enkelt och överskådligt sätt.
  • Du slipper stela stunder med butikspersonalen eller för att inte tala om när du kliver ut med dildon i handen och stöter på kollegan…

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här