Vart kan jag köpa sexleksaker? Här nedan har vi tagit fram vilka sexbutiker som finns tillgängliga för dig om du befinner dig i Växjö.

Det finns sexbutiker lite varstans i Sverige men vi har här fokuserat på området i och runtomkring Växjö. För att veta vart du kan köpa sexleksaker så behöver du såklart veta vilken adress som gäller och vilka öppettider som finns, sen kan det även vara bra med övriga kontaktuppgifter så som telefonnummer.

I Växjö finns faktiskt ingen renodlad sexbutik. De är oftast butiker som har ett brett utbud både gällande andra typer av produkter. Men såklart finns det några ställen du ändå kan få tag i en sexleksak.

Men eftersom det inte är renodlade sexbutiker i Växjö så är även utbudet vare sig stort eller brett.

I en sexshop kan det vara bekvämt med att ha expedit fysiskt på plats som kan hjälpa dig att hitta det du söker. Men ibland kan det kännas pinsamt att prata om ansikte mot ansikte eller gå ut från sexbutiken med en påse fylld med sexleksaker i och råka möta kollegan.

Vi skulle inte heller säga att kompetensen är särskilt stor när det kommer till sexleksaker i Växjö. Det är därför vi istället vill tipsa om att det är enkelt och diskret att köpa sexleksaker online och framför allt större utbud.

Vi rekommenderar Sinful och Mshop som tillsammans har Sveriges bredaste utbud av vuxenleksaker. Båda sexbutikerna erbjuder diskreta förpackningar och snabb leveranstid – som brukar enbart vara några dagar. Likaså har du möjligheten att jämföra pris på ett helt annat sätt när du handlar online.

Både Mshop och Sinful har även support som finns tillgänglig online via chatt eller också telefon för att besvara alla dina frågor kring marknadens olika sexleksaker. Vi rekommenderar dig även att läsa igenom recensioner här på Lovebuddy, innan du köper en sexleksak. Allt för att du ska få full förståelse hur produkten fungerar samt kunna jämföra vilken produkt som passar dig bäst.

 

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Växjö Sexbutik

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som har varit, är och kommer som det ser ut idag alltid förbli Sveriges största sexshop.

Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar online. Här kan du redan nu kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag, klicka här.

 

Partaj Växjö

Snabbinfo:

Som tidigare nämnt är det ingen renodlad sexbutik. Men avdelningen med sexleksaker består främst av olika sorters dildos. Annars består utbudet av olika ”skämt produkter” eller produkter för festfixaren.

Adress:

Storgatan 20

352 31 Växjö

Telefon:

0470 – 237 59

Öppettider:

 

Måndag 10-18
Tisdag 10-18
Onsdag 10-18
Torsdag 10-18
Fredag 10-18
Lördag 10-15
Söndag Stängt

 

Teknikmagasinet

Teknikmagasinet är inte direkt känt för sina sexleksaker men det är ett företag som har lite av allt och såklart därför också en del sexleksaker.

De har relativt brett utbud men inte så många produkter av varje sort. Men det finns något för alla.

Adress:

Grand Samarkand

Lagergatan 8

352 46 Växjö

Telefon:

010-705 33 85

Öppettider:

Måndag 10-19
Tisdag 10-19
Onsdag 10-19
Torsdag 10-19
Fredag 10-19
Lördag 10-18
Söndag 11-18

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här