Sexshop Umeå: Här är alla sexbutiker

1356

Har du provat att hitta en sexshop i Umeå utan resultat? Det är inte för att du är dålig på att leta, det finns faktiskt ingen deciderad sexbutik i området.

Du kan som mest hitta lite fräcka kläder i de vanliga klädkedjorna. Men du behöver inte hänga läpp över detta även om fysiska butiker kan vara trevliga finns det andra möjligheter för dig.

Mshop och Sinful kan bli din sexbutik i Umeå. Det är två av Sveriges största sexbutiker och de finns online. De flesta föredrar faktiskt att handla sexleksaker online, då du kan vara anonym och mer diskret än vid besök i en fysisk butik.

Så bor du i Umeå kan du få ett oändligt utbud av vuxenleksaker på din dator. Det utbudet som både Mshop och Sinful har kan inte jämföras med fysiska butiker då fysiska butiker inte har samma kapacitet.

Paketet som du får levererat hem är väldigt diskret så det är ingen som kommer veta att du beställt fräckheter online. Hitta din nästa produkt i det massiva utbudet här.

Q&A Sexleksaker

Hur vet jag vilken sexleksak som passar mig?

Det är högst individuellt för vilken sexleksak som passar vilken. Inte nog med det så finns det en oändlighet med olika sexleksaker där ute. För att du ska hitta rätt så är det bra att utgå från svaren på dessa frågor.

  • Vilken typ av stimulering är du ute efter?
  • Hur vill du kunna använda din sexleksak?
  • Hur vill du att den ska se ut, realistisk, diskret etc?
  • Vilket material föredrar du?
  • Prisklass, det finns sexleksaker för alla möjliga priser.

Hur rengör jag sexleksaker?

De flesta sexleksaker går bra att skölja i ljummet vatten med mild tvål. Du kan även köpa rengöring specifikt för sexleksaker.

Hur ska mina sexleksaker förvaras?

Alla sexleksaker bör förvaras en och en, svalt och mörkt. Anledningen till varför de inte bör ligga ihop utan i exempelvis varsin påse är för att de annars kan reagera kemiskt. Silikonleksaker som ligger ihop riskerar att smälta.

Kan jag få rabatt på Sinful genom er?

Rabatt på Sinful kan du få om du blir sexleksakstestare hos oss. Det är helt gratis och det innebär att du testar sexleksaker (som du sedan får behålla) i utbyte mot att du skriver recensioner.

Vilka säljer billigast sexleksaker?

Vi har skrivet ett inlägg och samlat alla de bästa erbjudanden för billiga sexleksaker. Ett tips är att särskilt hålla utkik under de stora reorna, exempelvis under Black Friday.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här