Sexshop Sundsvall: Här är alla sexbutiker

242

Vart kan jag köpa sexleksaker? För att veta vart du kan köpa sexleksaker så behöver du såklart veta vilken adress som gäller och vilka öppettider som finns. Här nedan har vi tagit fram kontaktinformation och allt du behöver veta om den sexbutik som finns tillgänglig för dig om du befinner dig i Sundsvall.

I Sundsvall finns det endast en sexbutik och den heter Kärlekshälsan som tidigare gick under namnet Vuxenvideo. Även om inte namnet fortfarande finns kvar så finns fortfarande videorna kvar. Så i den här sexbutiken kan du både köpa sexleksaker och hyra film.

I sexbutikerna kan du hitta sexleksaker oavsett om du är oerfaren, erfaren, singel eller i ett förhållande. Det finns allt från små vibratorer till stora sexdockor, det finns inte bara sexleksaker utan även sexhjälpmedel.

I en sexshop kan det vara bekvämt med att ha expedit fysiskt på plats som kan hjälpa dig att hitta det du söker. Men ibland kan det kännas pinsamt att prata om ansikte mot ansikte eller gå ut från sexbutiken med en påse fylld med sexleksaker i och möta kollegan. Då vill vi tipsa om att det är enkelt och diskret att köpa sexleksaker online.

Sexbutiker online har dessutom ofta ett större utbud. Vi rekommenderar Sinful och Mshop som tillsammans har Sveriges bredaste utbud av vuxenleksaker. Båda sexbutikerna erbjuder diskreta förpackningar och snabb leveranstiden som brukar enbart vara några dagar. Likaså har du möjligheten att jämföra pris på ett helt annat sätt när du handlar online.

Både Mshop och Sinful har även support som finns tillgänglig online via chatt eller också telefon för att besvara alla dina frågor kring marknadens olika sexleksaker. Vi rekommenderar dig även att läsa igenom recensioner här på Lovebuddy, innan du köper en sexleksak. Allt för att du ska få full förståelse hur produkten fungerar samt kunna jämföra vilken produkt som passar dig bäst.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Sundsvall

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som har varit, är och kommer som det ser ut idag alltid förbli Sveriges största sexshop. Men vem vet, det finns många sexbutiker som blomstrar därute.

Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar onlinge. Glöm inte att du kan kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag redan nu, klicka här.

Kärlekshälsan tidigare Vuxenvideo

Snabbinfo:

Till en början kan det vara bra att veta att det är 18 års gräns i den här sexbutiken.
Det är en lite annorlunda sexbutik då utbudet inte enbart består av sexleksaker. Deras fokus ligger även på Videos som de både visar på plats och som finns att låna hem.

Sedan i utbudet finns även doftljus, sexiga kläder och andra tillbehör för att få till den där perfekta stämningen. Sensuell, sexuell, kalla den vad du vill. Oavsett så finner du allt du kan tänkas behöva i denna sexbutik. Skulle det mot förmodan inte finnas så rekommenderar vi som sagt att du handlar online.

Adress:

Bankgatan 21

852 31 Sundsvall

Telefon:

073-593 13 15

Öppettider:

Måndag 11–21
Tisdag 11–21
Onsdag 11–21
Torsdag 11–21
Fredag 11–21
Lördag 12-20
Söndag 12–17

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här