Sexshop Göteborg: Här är alla sexbutiker

749

Som Sveriges näst största stad har Göteborg en uppsjö av sexbutiker så du kommer garanterat hitta en sex shop i Göteborg som faller dig i smaken.

Det spelar ingen roll om du ska köpa din första sexleksak eller om du har köpt en massa förr finns det en sexshop i Göteborg som kan möta dina behov. Sjukt nog så finns det ingen sexbutik i Nordström i Göteborg, men din sexbutik ligger nog närmare än du tror iallafall. 

Vi rekommenderar att köpa sexleksaker online

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Vuxenkul Backaplan

Snabbinfo:

Att rutinen finns det är en sak som är säker, de har varit med ända sedan 1989 och har därför massor av erfarenhet att bidra med till ditt sexleksaksköp, en rutinerar sex butik i Göteborg.

De har två olika butiker ute på Hisingen, därav två olika adresser. En i Hisings backa och en på Backaplan.

Backaplan – Utbudet är brett med flera olika sorters produkter och unikt för denna butik är att de erbjuder porrbio. Bra att veta är att den städas alltid två timmar per dag.

Hisings backa Stig Center – Här är utbudet mycket större, snarlikt deras utbud på hemsidan. Här har de även ett brett utbud av porrfilmer, men de erbjuder ingen porrbio, en bra porrbutik skulle vi kalla det.

Så hittar du inte det du söker kan du alltid ta dig en titt på alla deras tre olika försäljningsställen.

Och ja, vi vet att för dig som är äkta Göteborgare kanske inte Vuxenleksaker Göteborg räknas om det ligger i Hisings backa..

Adress: 

Färgfabriksgatan 3, 417 05 Göteborg

Backa Bergögata 2, 422 46 Hisings Backa

Telefon: 

+46 31 50 80 55
vuxenkul sexbutik göteborg 2 vuxenkul sexbutik göteborg

Öppettider:

Torsdag 10–23
Fredag 10–23.30
Lördag 11–23.30
Söndag 11–23
Måndag 10–23
Tisdag 10–23
Onsdag 10–23

 


Mshop – Göteborg

Mshop är en av Sveriges största återförsäljare när det kommer till sexleksaker och Mshop järntorget är en av de bästa erotikbutikerna i Göteborg. De har ett stort utbud, bra priser och ofta riktigt grymma kampanjer. Här kan du garanterat hitta en dildo i Göteborg. Marthinshop Göteborg som det tidigare hette är känt i hela Scandinavium!

De har två butiker, en i Göteborg och en i Ullared, men de finns också Online. Deras utbud är störst online och där är ofta priserna något bättre också.

Här får du alltid bra service och känslan av att komma in på Mshop i Göteborg är lyx! Är det dyra smycken som säljs eller magiska sexleksaker, ja det är frågan. Utbudet är stort även i butiken och det är lätt att fråga personalen.

Deras öppettider är generösa och med tanke på att det ligger på en av Göteborgs bargator så kan du enkelt ta ett litet stopp mellan ölen. Varför inte göra det till en kul grej och ta med dig ett ragg och leta efter din nästa sexleksak tillsammans?

Här pratar vi Erotik Göteborg!

Adress: 

Andra Långgatan 3, 413 03 Göteborg, Sverige

Telefon: 

+46 31 12 08 12
mshop sexbutik göteborg

Vi rekommenderar att köpa sexleksaker online

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Öppettider:

Torsdag 10–22
Fredag 10–22
Lördag 11–22
Söndag 12–20
Måndag 10–22
Tisdag 10–22
Onsdag 10–22

 


Om du inte orkar ta dig ned på stan eller vill vara ännu mer diskret finns det andra alternativ du kan prova. Sinful och Mshop är två av Sveriges mest populära online butiker när det kommer till sexleksaker.

Båda dessa erbjuder ett utbud som är större än de flesta sexbutiker i Göteborg har möjlighet för. När du beställer hos någon av dem kan du dessutom förvänta dig diskret och snabb leverans. Det är ingen av dina grannar som kommer veta vilka hemligheter du får levererat till din dörr.

Varför vänta med att göra dina inköp när du kan hitta marknadens största urval av sexleksaker online här. När du handlar sexleksaker online finns det dessutom alltid en support som kan svara på dina frågor och hjälpa dig genom hela processen. Så vad väntar du på köp online nu.

Ta del av sexbutikerna online redan nu

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

sexleksaker sexshop

Som ni märkt finns det gott om sexhjälpmedel i Göteborg, letar du efter Bdsm i Göteborg kan det hjälpa dig att titta här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här