Sexshop Falun: Här är alla sexbutiker

315

Hur, vart och när kan du köpa sexleksaker i Falun? Här nedan har vi tagit fram vilka sexbutiker som finns tillgängliga för dig om du befinner dig i Falun.

Men det är faktiskt så att i Falun finns det inga sexbutiker alls… Dåligt tycker vi såklart! Närmsta sexbutiken finns i Borlänge och vi har skrivit upp allt du behöver veta om den längre ner.

Tycker du det är för långt att åka? Oroa dig inte! Du kan även beställa sexleksaker onlinehär har vi listat fler av våra favoritåterförsäljare.


Lust & Kärlek AB

Snabbinfo:

Sexbutiken som ligger närmst Falun finns som tidigare nämnt i Borlänge. Lust & Kärlek startades upp 2008 med en filosofi om att lust och kärlek ska fylla upp både livet och sexet.

Lust o& Kärlek är en sexbutik i Borlänge som är liten till sin storlek trots det breda utbudet. Så här kan du snabbt få en överblick av vad just du ska köpa med hem.

Det arbetar endast kvinnlig personal och de är alltid öppna för diverse frågor och funderingar.

Adress:

Hagavägen 20, 784 31 Borlänge

Telefon:

0243-807 85

borlänge lust och kärlek

Köp dina sexleksaker online

Du får tillgång till ett större utbud och bättre priset

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Öppettider:

Måndag 12-18
Tisdag 12-18
Onsdag Stängt
Torsdag 12-18
Fredag 12-17
Lördag 12-15
Söndag Stängt

 

Du hittar alla möjliga sexleksaker i den här sexbutiken och vi lovar att det finns något för just dig. Vi rekommenderar att rådfråga personalen som finns på plats.


Allt du behöver veta inför ditt nästa köp

Fysisk Sexbutik VS. Sexbutik Online

När du handlar i en fysisk sexbutik så har du såklart möjlighet att direkt diskutera med personalen vilken sexleksak som passar dig bäst. För vissa låter det som att det vore det värsta de någonsin kunnat tänka sig. Att prata sex med en okänd person, högt.

Därför är det perfekt med sexbutiker som finns online. Sexbutiker online har dessutom ofta ett större utbud. Vi rekommenderar Sinful och Mshop som tillsammans har Sveriges bredaste utbud av vuxenleksaker.

De båda butikerna har en kundtjänst som finns tillgänglig både via chatt och telefon, så du väljer helt själv hur anonym du vill vara.

Du behöver inte heller oroa dig för pinsamma uthämtningar vid ditt postombud, förpackningen är alltid diskret. Oavsett om du beställer du hemleverans direkt till dörren eller behöver åka in till närmsta postombud.

Läs på om sexleksakerna innan

Vi rekommenderar dig även att läsa igenom recensioner här på Lovebuddy, innan du köper en sexleksak. Allt för att du ska få full förståelse hur produkten fungerar samt kunna jämföra vilken produkt som passar dig bäst.

 

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

 

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som har varit, är och kommer som det ser ut idag alltid förbli Sveriges största sexshop.

Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar online. Här kan du redan nu kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag, klicka här.

Därför ska du köpa sexleksaker online

  • Varför krångla till det i onödan?
  • Snabba leveranser och diskreta förpackningar
  • Större utbud, bättre priser och enklare att jämföra de olika sexleksakerna som finns
  • Det finns ofta fler rabatter att ta del av, du kan själv se några här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här