Sexshop Falun: Här är alla sexbutiker

276

Vart kan jag köpa sexleksaker? Här nedan har vi tagit fram vilka sexbutiker som finns tillgängliga för dig om du befinner dig i Falun.

Det finns sexbutiker lite varstans i Sverige men vi har här fokuserat på området i Falun. För att veta vart du kan köpa sexleksaker så behöver du såklart veta vilken adress som gäller och vilka öppettider som finns, sen kan det även vara bra med övriga kontaktuppgifter så som telefonnummer.

Men det är faktiskt så att i Falun finns det inga sexbutiker alls… Dåligt tycker vi såklart! Närmsta sexbutiken finns i Borlänge och vi har skrivit upp allt du behöver veta om den längre ner.

I sexbutiken kan du hitta sexleksaker oavsett om du är oerfaren, erfaren, singel eller i ett förhållande. Det finns allt från små vibratorer, olika dildos till stora sexgungor. Det finns inte bara sexleksaker utan även sexhjälpmedel, så som penisringar.

I en sexshop kan det vara bekvämt med att ha expedit fysiskt på plats som kan hjälpa dig att hitta det du söker. Men ibland kan det kännas pinsamt att prata om ansikte mot ansikte eller gå ut från sexbutiken med en påse fylld med sexleksaker i och råka möta kollegan.

Därför vill vi istället tipsa om att det är enkelt och diskret att köpa sexleksaker online.

Sexbutiker online har dessutom ofta ett större utbud. Vi rekommenderar Sinful och Mshop som tillsammans har Sveriges bredaste utbud av vuxenleksaker. Båda sexbutikerna erbjuder diskreta förpackningar och snabb leveranstid – som brukar enbart vara några dagar. Likaså har du möjligheten att jämföra pris på ett helt annat sätt när du handlar online.

Både Mshop och Sinful har även support som finns tillgänglig online via chatt eller också telefon för att besvara alla dina frågor kring marknadens olika sexleksaker. Vi rekommenderar dig även att läsa igenom recensioner här på Lovebuddy, innan du köper en sexleksak. Allt för att du ska få full förståelse hur produkten fungerar samt kunna jämföra vilken produkt som passar dig bäst.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Borlänge/Falun Sexbutik

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som har varit, är och kommer som det ser ut idag alltid förbli Sveriges största sexshop.

Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar online. Här kan du redan nu kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag, klicka här.

 

Sexbutiker Online är något vi rekommenderar starkt. Här har vi listat några anledningar till varför du bör köpa sexleksaker i en sexbutik online

  • Det är enkelt, det krävs ingen ansträngning mer än några klick
  • Oftast är det billigare att handla sexleksaker online
  • Snabb leverans
  • Diskret förpackning – du slipper stöta på en bekant mitt i shoppandet
  • Det är enklare att jämföra

Lust & Kärlek AB

Snabbinfo:

Sexbutiken som ligger närmst Falun finns som tidigare nämnt i Borlänge. Lust & Kärlek startades upp 2008 med en filosofi om att lust och kärlek ska fylla upp både livet och sexet.

Du hittar allt från spel till massageoljor. Det arbetar endast kvinnlig personal och de är alltid öppna för diverse frågor och funderingar.

Adress:

Hagavägen 20

784 31 Borlänge

Telefon:

0243-807 85

Öppettider:

 

Måndag 12-18
Tisdag 12-18
Onsdag Stängt
Torsdag 12-18
Fredag 12-17
Lördag 12-15
Söndag Stängt

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här