Sexshop Borlänge: Här är alla sexbutiker

337

Vart kan jag köpa sexleksaker? Här nedan har vi tagit fram vilka sexbutiker som finns tillgängliga för dig om du befinner dig i Borlänge.

Det finns sexbutiker lite varstans i Sverige men vi har här fokuserat på området i och runtom Borlänge. För att veta vart du kan köpa sexleksaker så behöver du såklart veta vilken adress som gäller och vilka öppettider som finns, sen kan det även vara bra med övriga kontaktuppgifter så som telefonnummer.

Bara för att det en gång i tiden blivit utröstad till Sveriges fulaste stad behöver inte det betyda att den är mindre sexuell. För i Borlänge finns sedan 2008 en sexbutik som heter Lust & Kärlek som har blivit mycket populär.   

 


Lust & Kärlek

Snabbinfo:

Borlänges enda sexbutik levererar. De levererar i form av bra service och ett brett utbud, ett utbud där det finns något för alla. De har allt från sexspel, klassiska dildos till massageoljor.

De jobbar med fokus på diskretion och har som regel att om de möter ett känt ansikte utanför butiken kommer de aldrig hälsa först, utan du väljer om du vill bli igenkänd eller inte. Deras personal består endast av kvinnor.

Precis som flera andra sexbutiker så anordnar även Lust & Kärlek Butiksparty. Här brukar de ta cirka 2 timmar och det rekommenderas att ni är minst 8 personer som deltar. Oavsett antal så är kostnaden 800 kr.

 

Adress:

Hagavägen 20

784 31 Borlänge

Telefon:

0243-807 85

borlänge sexbutik

Öppettider:

Måndag 12-18
Tisdag 12-18
Onsdag Stängt
Torsdag 12-18
Fredag 12-17
Lördag 12-15
Söndag Stängt

 


Q&A Att köpa sexleksak 

Vad finns det för sexleksaker?

I sexbutiker brukar det finnas ett basutbud med alla klassiker, så som vibratorer, dildoar, fleshlights, penisringar m.m. Men köper du sexleksaker online så kan du få tillgång till ett mycket större utbud. Dels flera olika modeller av tidigare nämna leksaker, men även sexdockor, sexmaskin och andra spännande produkter.

Att tänka på när du köper din första sexleksak

Det kan kännas övermäktigt första gången du börjar kolla efter sexleksaker. För att underlätta för dig har vi tagit fram några frågor du kan utgå från.

  • Vill du ha inre eller yttre stimulering? Eller båda delar?
  • Vad är du ute för typ av stimulans, hård, mjuk, direkt tryck eller pulsvågor? Jämför hur du brukar onanera.
  • Ska du använda sexleksaken själv eller tillsammans med någon?
  • Vad har du för budget? När du köper online kan du enkelt jämföra priser på olika hemsidor.
  • Vill du ha en diskret sexleksak eller inte?
  • Ska du kunna använda den i duschen?

När du besvarat dessa frågor har du fått ett humm om vad du ska leta efter.

Vill du ha personlig hjälp?

Självklart kan du kontakta oss på Lovebuddy direkt. Annars har både Mshop och Sinful har support som finns tillgänglig online via chatt eller också telefon för att besvara alla dina frågor kring marknadens olika sexleksaker.

Vi rekommenderar dig återigen även att läsa igenom recensioner här på Lovebuddy, innan du köper en sexleksak. Detta för att både förstå hur du ska använda dem och ta del av andras upplevelser.

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som har varit, är och kommer som det ser ut idag alltid förbli Sveriges största sexshop.

Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar online. Här kan du redan nu kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag, klicka här.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här