Sexhjälpmedel för män – Bästa onanihjälpmedel i test

1242

Vi har gjort en lista med alla möjliga sexhjälpmedel för män för att du ska få de skönaste och mest spännande onanistunderna i ditt liv.

Några av produkterna är perfekta för dig som är ny till sexleksakvärlden och de är ofta lättare att använda. Det finns även produkter för dig som är lite mer avancerad. Ingen produkt är dock för svår för någon att använda. Så länge du följer bruksanvisningen är du säkrad en härlig stund av optimal njutning.

Då produkterna är väldigt olika rekommenderar vi att du noggrant läser om dem för att hitta den du tror passar dig bäst. Dyk ned i den härliga världen av produkter så att din orgasm kan bli sexig igen.

 


 

Testvinnar – Sinful Uppladdningsbar Popwerful Maturbator till Män

Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator till Män
Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator till Män

Se priset här

 • 10 vibrationer
 • Vattentät
 • Smidig

Är du redo för en riktigt fräck onanistund? Denna Masturbator kommer göra dina handjobb fräckare och bättre. Produkten är uppladdningsbar vilket gör att du slipper krångel med batterier och sladdar. Du kan därför onanera vart du vill i ditt hem.

Insidan av produkten består av räfflor som stimulerar dig otroligt skönt. Den kommer också med hela tio vibrationsmöjligheter som du lätt byter emellan. Så du kommer aldrig tröttna på den utan är det något som inte känns bra byter du bara läge.

Du kan använda produkten själv eller gör det extra fräckt tillsammans med din partner. Låt din partner ge dig ett blowjob samtidigt som masturbatorn vibrerar stimulerande.

Badet är inte bara en sexig plats för onani men det är också lite extra skönt. Produkten är vattentät så du kan ha en fantastisk stund i badet.

Den är gjord i mjukt silikon som känns skönt mot kroppen. Materialet är töjbart vilket gör att produkten kan användas av nästan alla oavsett storlek. Den är dessutom otroligt prisvärd.

 


 

Till nybörjare – Pussy To Go Med Vibration

Pussy To Go med vibration
Pussy To Go med vibration

Se priset här

 • Vibrerar
 • Naturtrogen
 • Prisvärd

Denna pocket pussy är perfekt för dig som är ny till sexleksaker och vill ha något mer utav din onani. Det som gör den så bra till nybörjare är att den är mycket användarvänlig och prisvärd.

Det är en så kallad lösvagina som ger dig din runkning otrolig njutning. Du för in din penis i lösvaginan som har en varierande insida som känns skönt mot din penis. Den vibrerar dessutom för extra njutning.

Utsidan av produkten är formad som en ficklampa vilket gör att du diskret kan förvara helt öppet utan att någon vet vad som gömmer sig på insidan. När du öppnar din lösvagina möts du av ett par härliga blygdläppar som känns och ser trovärdiga ut. Så är du redo för att penetrera den djupa och tajta vaginan.

Du kan använda produkten med eller utan vibrationerna.

 


 

Förstärker onanin – Baseks Pleasure Stroker Onanisleeve

Baseks Pleasure Stroker Onanisleeve
Baseks Pleasure Stroker Onanisleeve

Se priset här

 • Prisvärd
 • Lätt att använda
 • Töjbar

Denna onanisleeve kommer ta dig till nya nivåer av njutning. Den fungerar bra till nybörjare då den är busenkel att använda.

Du trär på den på din penis. Efter det är det bara att gå igång med att runka. På insidan av produkten är det härliga mjuka knoppar som ger extra stimulering. Så den ökar på ett väldigt enkelt sätt din njutning.

Onanisleeven är öppen i båda ändarna det gör att du kan märka stimulering längs hela din penis. Prova den även tillsammans med din partner. Hen kan utföra ditt handjob och du kan bara luta dig tillbaka och njuta av otrolig stimulering.

Baseks Pleasure Stroker Onanisleeve är gjord i TPE vilket gör att den dessutom är töjbar. Då den är töjbar passar den de flesta penisstorlekar.

 


 

Den fräcka – Mona All That Ass

Mona - All that ass
Mona – All that ass

Se priset här

 • Två penetrationshål
 • Verklighetstrogen
 • Tatuering

Mona är en härligt fyllig rumpa med hål som du kan penetrera. Rumpan känns otroligt äkta och har en tatuering på en av skinkorna. Du möts av härligt fylliga blygdläppar som välkomnar penetration bakifrån. Den tajta vaginan känns behaglig runt din penis.

Som om ett hål inte vore nog kan du också penetrera analöppningen. Den är också härligt tajt för din optimala njutning. Rumpan väger två kilo vilket gör att den stabilt ligger kvar när du penetrerar den. Du griper enkelt tag i dockans höfter och kan själv bestämma hur fort eller långsamt och hur djup penetration du vill ha.

När du ska använda Mona, använd henne med vattenbaserat glidmedel. Det ska vara vattenbaserat för att inte skada produkten. Glidmedel ger en ännu bättre känsla och kan användas i både anal och vaginan.

 


 

Kundfavorit – Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator
Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

Se priset här

 • Tajt
 • Sugande vakuum
 • 20 cm djup

Denna heta lösvagina kommer garanterat att göra din onani till något alldeles extra. Släpp fantasin lös och gör precis det du har lust till.

Pocket pussy’s har blivit en otroligt populär onaniprodukt för män. På utsidan ser det ut som en helt vanlig ficklampa men istället för att mötas av en lampa möts du av härliga blygdläppar.

Blygdläpparna som välkomnar dig har både en verklighetstrogen känsla och naturtroget utseende. Du penetrerar den hjärtligt tajta lösvaginan som har en otroligt härlig och stimulerande struktur för en äkta känsla. Du kan även stimulera vakuumet för extra upphetsning.

Med sitt 20 cm djup passar den nästan alla storlekar så du behöver inte oroa dig över att den är för liten. Använd glidmedel för en äkta våt känsla och extra upphetsande stimulering.

 


 

För den erfarna – Bathmate Hydromax 7

Hydromax7 penispump

Se priset här

 • Vattentät
 • Penispump
 • Förlänger upp till 4 cm

Bathmate Hydromax 7 är en toppklass penisförlängare men den ger dig dessutom hårdare och längre erektioner. Det är med andra ord en allround produkt för dig och din penis.

Produkten fungerar för dig som har en penis på 12,5 cm eller mindre. Så det är många storlekar som kan ta glädje av den. När du använder den får du en penis som är upp emot 4 cm längre. Observera att förlängningen är tillfällig. För att ge dig denna effekt använder produkten tryck från vatten för att skapa ett vakuum. Vakuumet är mer kraftfullt än de vakuum som kan skapas med luft därför används här vatten.

När du ska skapa ett kraftfullt vakuum är det viktigt att produkten sitter helt tätt intill kroppen. Det är lätt att åstadkomma med denna då den har en mjuk ring längst ned på pumpen. Ringen kan du taga av och göra rent väldigt enkelt och smidigt. Den mjuka ringen följer din penis helt perfekt och du kommer inte känna något obehag vi användning.

Du tycker kanske att produkten låter lite komplicerad men oroa dig inte den är lätt att använda. Före användning kan det vara bra om du rakar dig lite då det annars kan stickas och nypas lite. Det gör att produkten inte blir lika skön att använda och kan ödelägga stämningen lite.

 

Guide till Bathmate Hydromax 7:

 1. Ta av dig dina kläder och hoppa in i duschen. Stå ett tag och njut av de varma strålarna för skön avslappning.
 2. När du känner dig redo fäster du ringen på pumpen.
 3. Genom att flytta den lilla fliken till låst läge så är pumpen klar att fyllas med vatten.
 4. Placera sedan pumpen på din penis och tilta den uppåt.
 5. Den fliken som du tidigare låst öppnar du nu.
 6. Imitera en runkrörelse genom att dra pumpen fram och tillbaka. Du fortsätter bara med den här rörelsen tills den svarta delen på pumpen är komprimerad. Det är då omöjligt att fortsätta pumpa.
 7. Härefter låter du pumpen bara sitta där i några minuter. För att släppa trycket så trycker du ned ventilen som är placerad på toppen av pumpen.
 8. Utför sedan övningen igen efter att du har fått några minuters avslappning.

Det är viktigt att du inte använder den i över 15 minuter per dygn. För att vara på den säkra sidan repetera max 3 gånger.

Produkten ger dig inte en evig penisförlängning men den du får i stunden ger ökad njutning och förbättrar din presentation. Den kan användas som sexhjälpmedel för män oavsett om det är onani eller samlag du ska utöva.

 

 Precis som att träning är bra för kropp och själ har onani också en god effekt på vår hälsa. Att onanera kan minska stress, göra att du sover bättre och göra dig gladare. Onani är dessutom ett säkert sätt att uppnå tillfredsställelse. Men du kanske tycker att onani är lite tråkigt eller att du behöver hjälp för att uppnå optimal njutning. Det finns faktiskt otroligt många onanihjälpmedel för män på marknaden idag. Dessa hjälper dig att nå klimax men ger också din onani mer spänning och extra njutning.

 

En onaniguide för män

Hur mycket går du upp i din egen onani? Är det fortfarande den där snabbisen i badrummet? Glöm snabbisen i badrummet, som känns väldigt pubertetsaktig och gå vidare till en manlig njutningsfull onani.

Det är normalt att vi bara fortsätter att göra det vi har blivit vana till. Dock finns det vissa vanor vi kan ändra och upptäcka en helt ny värld. Att göra din onani till något härligt och vuxet istället för något som ska gömmas och känns förbjudet och äckligt.

 1. Nummer ett; glöm badrummet! Byt miljö! Gör något härligt för dig själv istället, kanske i vardagsrummet eller i sovrummet.
 2. Skapa en stämning genom att släcka ljuset, spela musik och fokusera på att vara i stunden.
 3. Ta din tid. Du har inte bråttom någonstans. Dina föräldrar är inte på den andra sidan dörren. Reta dig själv och ge dig själv lång njutning.
 4. Prova en vuxenleksak för extra spänning.

Att bli sexuellt tillfredsställd är riktigt bra för din hälsa och inte något du ska skämmas för. Därför kan det vara en bra idé att ta en mer sensuell tillgång till det. Kvinnor är bra på att sätta en stämning när de ska onanera och varför skulle inte män kunna ha det lika härligt?

Varför du ska använda sexhjälpmedel för män

Du kanske sitter där hemma och läser detta och tänker att vuxenleksaker är något som är för kvinnor. Det är många som sitter med precis den tanken då kvinnor generellt har svårare att nå klimax. Detta är givetvis för att män behöver komma för att försäkra sig om att föra vidare generationen. Det är en väldigt enkel biologisk förklaring då kvinnor inte behöver komma för att göra barn.

Sexhjälpmedel för män är dock något som kan göra både din onani och ditt samlag till en otrolig upplevelse. De kan användas både om du har problem med att komma eller att få erektion eller om du bara vill förgylla ditt sexliv lite extra.

Sexhjälpmedel för män ger dig:

 • En mer intensiv upplevelse
 • En mer spännande onanistund
 • Hjälper med erektionsproblem
 • Kan hjälpa dig att hålla erektion längre

Onanihjälpmedel för män minskar skam och ökar njutning

Kvinnornas sexuella frigörelse kom under den andra halvan av 1900-talet och efter Sex and The City blev också sexleksaker för kvinnor mer normaliserat. Att kvinnorna behövde bli befriade kan vi alla förstå men för män är onani fortfarande något som är lite förbundet med skam. Alla onanerar män som kvinnor det är något som är naturligt för oss och något som ger fantastisk njutning. Varför ska vi då fortfarande lägga locket på och behandla det som något skamfullt och kanske till och med äckligt? Svaret är enkelt det ska vi inte. Män kan också finna otrolig njutning och spänning av sexleksaker. Onanihjälpmedel för män i form av leksaker kan i vissa fall också ersätta medicin. Att använda vuxenleksaker kan också hjälpa dig med att lära känna din kropp och bli en bättre älskare. Det finns därför inget som talar emot alla sköna produkter som finns på marknaden.

Erektionsproblem och sexhjälpmedel för män

Det är inte ovanligt att från och till att uppleva någon form för erektionsproblem. De flesta av oss har någon gång haft problemet men det sker, inte så ofta, så det kan inte kallas för impotens. Dessa problem kan dock skapa otroligt mycket stress inför samlag. Tänk om jag inte får upp den igen? Det skapar en osäkerhet som bara gör det ännu svårare.

Ett annat problem som många upplever är att inte kunna hålla erektionen tillräckligt länge. Du och din partner har en otroligt upphetsande stund. Det blir bara hetare och hetare och era svettiga kroppar passar perfekt ihop. Helt plötsligt kan du inte hålla det tillbaka längre, du kommer… Alldeles för tidigt och din partner får ett chockerande avslut mitt i stundens hetta. Stämningen går från att vara sensuell och upphetsande till att ni ligger där stela vid sidan av varandra. Du kunde ju inte hjälpa det men det är ditt fel att din partner inte fick komma.

Dessa problem kan kännas enormt svåra, nästan helt omöjliga att lösa. Det är ju en naturlig reaktion som uppstår eller inte uppstår och du kan inte kontrollera den, eller?

Onanihjälpmedel för män är det perfekta sättet att öva sin erektion. Det finns leksaker anpassade för precis ditt problem. Flera vuxenleksaker på marknaden kan användas med eller utan erektion vilket ger dig möjlighet för att öva. Det finns även de som hjälper dig med att lättare få erektion, det kan öka ditt självförtroende i sängen.

Att hålla erektion är perfekt att öva med en leksak. Du kan då sitta själv och träna utan att känna någon prestationsångest. I en avslappnad miljö kan du öva med din vuxenleksak och se hur länge du kan hålla erektionen. Försök sedan att slå ditt tidigare rekord och gör det till en skön och njutningsfull träning med dig själv. Du blir bättre för dig och din partner och du njuter medan du övar. Alla vinner!

Därför ska du onanera

Onani har många positiva effekter och är därför något du någonsin ska skämmas över att du gör ofta.

 • Att onanera kan förebygga prostatacancer. En studie från Australien har kunnat bevisa att män som kommer mer än 5 gånger i veckan har en markant mindre risk för prostatacancer. Det kan förklaras med att ejakulering fungerar lite som en rensning vilket gör att dåliga bakterier som bär på sjukdomar rensas ut.
 • Det gör att du förblir hårdare. Precis som med andra muskler kan denna också tonas. Det gör att risken är mindre för impotens. Här uppmuntras du också att komma 3–5 gånger i veckan.
 • Du blir mer uthållig eftersom du har möjlighet att öva själv. Det gör att du kan hålla längre med din partner också. Så ni inte bara kan njuta längre men hen kan bli glatt överraskad och vem vet kanske komma före dig?
 • Du får starkare immunförsvar av onani. Kortisol som utsöndras i små doser hjälper dig med att uppbygga ett starkare immunförsvar.
 • Du blir gladare. Tack vare dopamin och oxytocin blir du både gladare, mindre stressad och mer avslappnad.

Så om du sitter och överväger att onanera ikväll så ska du inte tänka mer utan bara göra det.

Den manliga orgasmen

Av någon anledning känns det som att orgasm är ordet för kvinnor och ”att komma” har blivit männens ord. Men det både män och kvinnor upplever är givetvis kallat orgasm eller klimax. Har du någonsin tänkt över hur en orgasm fungerar? Den är otroligt skön och fyller en viktig biologisk funktion men vad händer egentligen i våra kroppar när vi går från upphetsning till orgasm.

 1. Första steget är upphetsning. Det kan givetvis komma från vad som helst som du tänder på. Du kanske ser någon eller något som ger dig den där härliga upphetsningskänslan. Det du ser eller upplever skickar en signal genom ryggraden och du får erektion. Din erektion sker genom att blod rusar ned till den som leder till att den svullnar. Du blir hård.
 2. Du hamnar nu i förberedelsestadiet. Här förbereds du på orgasm, fasen håller typiskt mellan 30 sekunder och 2 minuter. Dina muskler blir här spända och du kan börja märka ofrivilliga kroppsrörelse. Din hjärtrytm ökar från cirka 150 slag per timme till 175. Du kan även i detta stadie märka försatsen som någon gång kommer ut här. Vätskan ska hjälpa dina spermier att överleva.
 3. Tredje steget är orgasmen. Den kommer i två faser som kallas för emission och ejakulation. Emission är den del av din orgasm där du kan känna den komma och vet att det inte finns någon återvändo. Här förbereder sig dina spermier på att komma ut. Själva ejakulationen innebär en serie av snabba kontraktioner av dina penismuskler och runt basen på din anus. Ofrivilliga stötar i ditt bäckenben kan också förekomma. Nerverna som orsakar dessa muskelsammandragningar skickar njutningssignaler till din hjärna.
 4. Efter att du har ejakulerat eller kommit som man normalt säger mistar din penis sin erektion. Ungefär hälften av din erektion försvinner direkt i samband med ejakulation medan den andra halvan snabbt följer efter. Dina muskelspänningar försvinner och du blir helt slak. Här är det vanligt att du upplever otrolig avslappning och trötthet.  När du nått till denna återhämtningsperiod kan du typiskt inte få erektion igen på ett tag. Med sexleksaker kan du dock öva detta och uppleva multipla orgasmer som kvinnor kan. Normalt sträcker sig återhämtningsperioden sig dock till cirka en halvtimme.

Det här är en enkel förklaring på vad som sker i kroppen. Denna process kan ta längre eller kortare tid från person till person. Det som kanske är lite chockerande för många är att multipla orgasmer är möjliga för män också. Detta är dock något som kräver mycket träning då det normalt tar cirka 30 minuter före du som man kan få orgasm igen. Du ska därför inte oroa dig om detta känns helt omöjligt för dig.

Det är svårare att hitta information om den manliga orgasmen än om den kvinnliga. Den manliga orgasmen tas inte lika allvarligt då män har fått ryktet att kunna komma var som helst och när som helst. Kvinnornas orgasm har blivit friare och något sexigare. Detta kan förklaras med kvinnoförtryck som ledde till att en revolution var nödvändig. Det var väldigt viktigt för jämställdheten att kvinnor också kunde njuta av sex. Eftersom män aldrig behövt kämpa för den rätten har den manliga orgasmen glömts bort längs vägen.

Det är dags att göra den manliga orgasmen sexig igen.

 

De bästa sexhjälpmedel för män

Perfekt För Solo eller Partnerlek:

Hitta mångsidiga sexleksaker som passar både för sololek och delade stunder med en partner. Detta ger flexibilitet och variation i ditt intima liv.

Prostata Massageapparater:

Utforska prostatastimulering för ökad njutning. Använd ergonomiskt designade massageapparater som målmedvetet stimulerar prostatakörteln för intensivare orgasmer och en unik sexuell upplevelse.

Elektroniska Onaniprodukter:

Ta del av avancerad teknologi med elektroniska onaniprodukter. Anpassningsbara vibrationer och texturer skapar en dynamisk och njutbar onaniupplevelse.

Penisringar med Vibrationsfunktion:

Förbättra erektionen och öka stimuleringen med penisringar utrustade med vibrationsfunktioner. Dessa ger inte bara njutning för bäraren utan ökar även partnerupplevelsen under samlaget.

Realistiska Strokers:

Utforska realistiska strokers som är formade för att efterlikna den verkliga känslan av penetrering. Dessa leksaker är idealiska för att intensifiera sololek eller för att krydda parförhållandet.

Oavsett om du utforskar soloäventyr eller delar intima stunder med en partner, finns det en mängd innovativa och spännande sexhjälpmedel för män som kan höja njutningen till nya höjder.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här