Sexshop Trollhättan: Här är alla sexbutiker

304

Såklart finns det en sexshop även i Trollhättan, vi har tagit fram adress, öppettider och kontaktuppgifter för att du ska hitta dit.

Trollhättans enda sexbutik heter More than Love. Det är en sexshop som ligger centralt i stan, med otroligt kunnig och trevlig personal. Såklart har den även ett toppenutbud, det finnns inte så mycket mer att begära helt enkelt.

Trots detta så förstår vi att det kan kännas jobbigt att möta någon öga mot öga och prata om sina sexuella preferenser, därför så rekommenderar vi även att köpa sexleksaker online.


More than Love

Snabbinfo:

En sexbutik som startade i ett garage och numera finns på två orter, det vill säga en av dem finns i Trollhättan.

Det startades av Åsa som arbetade som homepartysäljare, hon kände att hon ville nå ut och hjälpa fler. Även om ämnet var tabu på den tiden så kände hon att det fanns en efterfrågan. En nyfikenhet som hon ville ta vara på och därav uppstarten i garaget.

Sexbutiken i Trollhättans motto är ”ALLA har rätt till ett BRA sexliv” och det är precis den känslan du får när du kliver in i butiken tack vare deras utmärkta service.

De anordnar fortfarande homeparty´s så kontakta dem för att ta reda på mer. Kom igen, det blir kul!

 

Adress:

Kungsgatan 19, 461 31 Trollhättan

Telefon:

0520 – 42 60 15

Trollhättan More than Love

Vi rekommenderar att köpa sexleksaker online

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Öppettider:

Måndag 10-18
Tisdag 10-18
Onsdag 10-18
Torsdag 10-18
Fredag 10-18
Lördag 11-15
Söndag Stängt

 


Frågor och svar

Vad är Homeparty?

Det är på Homepartyn som stämningen är något utöver det vanliga, skratten lite högre och spänningen lite extra kittlande. Homeparty är nämligen i enklare ord ett erotikparty. Det innebär en informativ och underhållande kväll om sexleksaker, där får ni känna, klämma, jämföra och diskutera med varandra.

Varför ska jag köpa sexleksaker online och inte i butik?

Först och främst så får du ett större utbud att välja mellan. Vi rekommenderar Sinful och Mshop som tillsammans har Sveriges bredaste utbud av vuxenleksaker. Båda sexbutikerna erbjuder diskreta förpackningar och snabb leveranstid, du kan välja att få paketen direkt till dörren.

Det krävs alltså minimal ansträngning att handla online och trots det kan du få fler sexleksaker till bättre priser.

Vad ska jag tänka på vid köp av sexleksaker online?

Fråga och läs!

Både Mshop och Sinful har även support som finns tillgänglig online via chatt eller också telefon för att besvara alla dina frågor kring marknadens olika sexleksaker. Därför behöver du inte oroa dig för att det inte ska finnas någon tillgänglig personal.

Vi rekommenderar dig även att läsa igenom recensioner här på Lovebuddy, innan du köper en sexleksak. Genom att göra det får du en bättre förståelse både för sexleksaken och för vad du själv ska välja, så att du kan få hem den ultimata sexleksaken just för dig.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Trollhättan Sexbutik

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som har varit, är och kommer som det ser ut idag alltid förbli Sveriges största sexshop.

Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar online. Här kan du redan nu kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag, klicka här.

 

Sexbutiker Online är något vi rekommenderar starkt. Här har vi listat några anledningar till varför du bör köpa sexleksaker i en sexbutik online

  • Det är enkelt, det krävs ingen ansträngning mer än några klick
  • Oftast är det billigare att handla sexleksaker online
  • Snabb leverans
  • Diskret förpackning – du slipper stöta på en bekant mitt i shoppandet
  • Det är enklare att jämföra

 

 

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här