Sexshop Karlstad: Här är alla sexbutiker

457

Vart kan jag köpa sexleksaker? För att veta vart du kan köpa sexleksaker så behöver du såklart veta vilken adress som gäller och vilka öppettider som finns. Här nedan har vi tagit fram allt du behöver veta för att du ska kunna köpa sexleksaker i en fysisk sexbutik i Karlstad.

Karlstad har endast en sexbutik men tur är väl det att de ändå har ett brett utbud. Sexbutik som det osar erotik om är Lustens Oas AB som finns mitt i centrum och det är den även den enda sexbutiken som finns i hela Karlstad.

I sexbutiken kan du hitta sexleksaker oavsett om du är oerfaren, erfaren, singel eller i ett förhållande. Det finns allt från små vibratorer till stora sexdockor, det finns inte bara sexleksaker utan även sexhjälpmedel.

I en sexshop kan det vara bekvämt med att ha en expedit fysiskt på plats som kan hjälpa dig att hitta det du söker. Men ibland kan det kännas pinsamt att prata om ansikte mot ansikte eller gå ut från sexbutiken med en påse fylld med sexleksaker i och möta kollegan. Då vill vi tipsa om att det är enkelt och diskret att köpa sexleksaker online.

Likaså är det en stor nackdel att du behöver anpassa dig efter öppettiderna som finns. Just Lustens Oas har inte öppet Måndag-Söndag utan endast öppet Tisdagar till Lördagar, exakta tider finner du nedan.

Sexbutiker online har dessutom ofta ett större utbud. Vi rekommenderar Sinful och Mshop som tillsammans har Sveriges bredaste utbud av vuxenleksaker. Båda sexbutikerna erbjuder diskreta förpackningar och snabb leveranstiden som brukar enbart vara några dagar. Likaså har du möjligheten att jämföra pris på ett helt annat sätt när du handlar online.

Både Mshop och Sinful har även support som finns tillgänglig online via chatt eller också telefon för att besvara alla dina frågor kring marknadens olika sexleksaker.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

 

Karlstad

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som har varit, är och kommer som det ser ut idag alltid förbli Sveriges största sexshop.

Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar onlinge. Glöm inte att du kan kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag redan nu, klicka här.

Lustens Oas

Snabbinfo:

I Lustens Oas möts du alltid av spänning och godis. För hos den är Sexbutiken i Karlstad finns det alltid godis framme för dig att smaka av.
Men det är inte bara godis som är wow utan de erbjuder även butiksparty. Något som är perfekt för dig och vännerna för att göra en veckodag lite roligare.

Sexbutikens butiksparty tar ungefär 2-3 timmar och pågår i den faktiska butiken, det krävs att ni är minst 8 personer och det kostar en liten summa per person.
Hur fungerar det? Ni bestämmer egentligen själva tillsammans med sexbutikens personal hur ni vill lägga upp kvällen. Många har det ihop med en förfest, möhippa, svensexa eller bara för att göra vardagen roligare.

Vanligtvis så fungerar det så att personalen  dukar upp ett långbord med snacks och dryck, det är BYO alkohol om det är något ni vill ha under kvällen. Det går även att ta med sig lättare mat om ni vill göra en ordentlig helkväll av det.

Därefter berättar sexbutikens personal om butiken, om sig själv och deras resa. Sen till det roliga då får ni en guidad tur i sexbutiken bland de olika kategorierarna och ni får ta del av nyttig information, olika tips och tricks. Hur perfekt låter inte det här, ring och boka!

Adress:

Herrgårdsgatan 12

Karlstad Centrum

Telefon:

054-21 11 20

070-306 05 32

Öppettider:

Måndag Stängt
Tisdag 11-18
Onsdag 11-18
Torsdag 11-18
Fredag 11-18
Lördag 11-15
Söndag Stängt

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här