Sexshop Karlstad: Här är alla sexbutiker

502

Vart kan jag köpa sexleksaker? För att veta vart du kan köpa sexleksaker så behöver du såklart veta vilken adress som gäller och vilka öppettider som finns. Här nedan har vi tagit fram allt du behöver veta för att du ska kunna köpa sexleksaker i en fysisk sexbutik i Karlstad.

Karlstad har endast en sexbutik men tur är väl det att de ändå har ett brett utbud. En sexbutik som det osar erotik om är Lustens Oas AB som finns mitt i centrum och det är den även den enda sexbutiken som finns i hela Karlstad.

Hittar du inte det du letar efter så rekommenderar vi att kolla in utbudet som finns online.

Karlstad


Lustens Oas

Snabbinfo:

I Lustens Oas möts du alltid av spänning och godis. För hos den är Sexbutiken i Karlstad finns det alltid godis framme för dig att smaka av.
Men det är inte bara godis som är wow utan de erbjuder även butiksparty. Något som är perfekt för dig och vännerna för att göra en veckodag lite roligare.

Sexbutikens butiksparty tar ungefär 2-3 timmar och pågår i den faktiska butiken, det krävs att ni är minst 8 personer och det kostar en liten summa per person.
Hur fungerar det? Ni bestämmer egentligen själva tillsammans med sexbutikens personal hur ni vill lägga upp kvällen. Många har det ihop med en förfest, möhippa, svensexa eller bara för att göra vardagen roligare.

Vanligtvis så fungerar det så att personalen  dukar upp ett långbord med snacks och dryck, det är BYO alkohol om det är något ni vill ha under kvällen. Det går även att ta med sig lättare mat om ni vill göra en ordentlig helkväll av det.

Därefter berättar sexbutikens personal om butiken, om sig själv och deras resa. Sen till det roliga då får ni en guidad tur i sexbutiken bland de olika kategorierarna och ni får ta del av nyttig information, olika tips och tricks. Hur perfekt låter inte det här, ring och boka!

sexbutik karlstad lustens oas

Hittar du inte det du söker? Kika isåfall in hemsidorna nedan.

Sinful Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop har sedan lång tid tillbaka varit Sveriges största sexshop.

Adress:

Herrgårdsgatan 12

Karlstad Centrum

Telefon:

054-21 11 20

070-306 05 32

Öppettider:

Måndag Stängt
Tisdag 11-18
Onsdag 11-18
Torsdag 11-18
Fredag 11-18
Lördag 11-15
Söndag Stängt

 


 

För dig som vill köpa sexleksaker omgående kan du kolla in hemsidorna nedan. Där finner du ett stort utbud, bra priser, snabba och diskreta leveranser.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

 

Vi rekommenderar alltid att du ta del av våra recensioner och Bäst i test här på Lovebuddy för att få en uppfattning av produkterna innan köp. Detta är oavsett om du väljer att köpa sexleksakerna online eller i en fysisk butik.

Detta är särskilt viktigt eftersom du vanligtvis inte kan retunera en sexleksak som du köpt av hygieniska skäl.

När du väl köpt en sexleksak kom ihåg att de blir oftast skönare med glidmedel, men beroende på vilket material din sexleksak är gjord av så kan du inte använda alla. Läs mer i vårt inlägg här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här