Recension – Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande Trosa

46

Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande trosa är en produkt som fungerar lika bra att använda hemma i sängen som på en restaurang. Den lilla vibratorn går att använda för sig samtidigt som den går att placera i den medföljande trosan.

Trosorna som medföljer är dessutom justerbara med snören, så de går att knyta så hårt du föredrar. Det tillkommer även en ring som du eller din partner kan bära på fingret och styra vibrationerna.

Det är väldigt spännande och roligt att kunna dela en sexleksak på detta sätt, både för att den kan användas i sociala sammanhang och för att du kan inkluderadin partner i akten.

“Hej, jag heter Ellen och är 19 år. Det är jag som skrivit recensionen om O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande Trosa, av mig får den 4 av 5 stjärnor”

Det är alltså inte själva trosorna som vibrerar, utan en vibrator som går att placera i en ficka i de medföljande trosorna. Förpackningen allt kom i såg precis ut som produktbilden på hemsidan, och levererades i ett brunt diskret paket. Det tillkommer ett informationsblad där det beskrivs hur du laddar själva vibratorn, hur du kopplar ringen som kan styra vibratorn, alla olika hastigheter av vibrationer samt övrig bra information.

Vibratorn har 10 olika hastigheter av vibrationer. Dels så finns det 3 “vanliga”, då pulserar den i 3 olika hastigheter. Utöver det så finns det olika sorters varierande pulseringar så du får testa dig fram för att hitta din favorit.

Jag har nästan blivit beroende av Screaming O My Secret Laddningsbar Vibrerande Trosa, på ett positivt sätt. Den är perfekt eftersom vibrationerna är så anpassningsbara, och jag har lyckats nå ett flertal orgasmer på en och samma gång, alltså multipla.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här
Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande Trosa

Fördelar

  • Liten och nätt
  • Lätt att använda
  • Lång batteritid
  • Mycket kraftiga vibrationer för att vara så liten
  • Finns svaga vibrationer för den som gillar det
  • Trosorna går att justera efter behag
  • Går att använda som en vanlig vibrator

Nackdelar

  • Medföljande ring är lite klumpig
  • Vibratorn är så liten så den är lite svår att hålla i, men som sagt så fungerar den ändå

Recension

Första intryck

Produkten Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande Trosa såg precis ut som förväntat när jag först såg den, den stämmer alltså väldigt bra överens med bilderna på hemsidan. Den var väldigt enkel att ladda och det tog inte många timmar innan jag kunde använda den första gången. Storleken är perfekt och diskret, och det är inga problem ifall man vill använda den på andra platser än hemma.

Det som förvånade mig var hur fina de medföljande trosorna var, om man inte vill använda dem till vibratorn så kan man använda trosorna som vanliga stringtrosor. Det var väldigt lätt att koppla den medföljande ringen till vibratorn, och det var också lätt att använda den som “fjärrkontroll”.

Vibratorn är väldigt enkel att rengöra, antingen med vatten och mild tvål, eller så kan man köpa till en sexleksaks rengöring. Jag föredrar att rengöra den med tvål och vatten. Vibratorn går att använda utan glidmedel, men personligen så rekommenderar jag att använda ett vattenbaserat glidmedel för en smidigare upplevelse.

Upplevelse

Fördelarna med produkten är att den är liten, ungefär lika stor som ett läppstift, och har även samma form som ett läppstift så den får plats i handväskan. Den har väldigt många olika vibrationer som dessutom går att byta mellan genom att bara trycka en gång på startknappen på vibratorn, eller på den medföljande ringen som fungerar som en fjärrkontroll.

Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande Trosa

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Den låter inte heller särskilt mycket och den går därför att använda på restauranger, bussen eller andra allmänna platser utan att andra märker det. Som många andra trosvibratorer så dämpas ljudet såklart ännu mer när den är i själva trosan.

Jag kommer inte på så många nackdelar med den här produkten för den har nästan allt jag söker efter i en sexleksak.

Det enda jag kan komma på är väl att ringen som medföljer är ganska stor och indiskret, men för mig så gör det ingenting, kan dock tänka mig att vissa kan störa sig på att den är lite “klumpig”. Vibratorn är också lite svår att hålla i om man vill använda den utan trosorna eftersom den är ganska liten, och hela saken vibrerar så det är lite störande för fingrarna, men det fungerar ändå bra.

Vibratorn är förvånansvärt stark för sin lilla storlek. Kraften i vibrationerna är mycket starkare än vibratorer jag haft tidigare som dels kostar mer men också är mycket större än den i produkten Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande Trosa. Jag testade den med min partner, dvs han bar ringen och jag bar trosorna med vibratorn i, och det fungerade jättebra. Det var bara att trycka på ringen för att byta vibrationerna på vibratorn, och dessutom låter den nästan ingenting vilket gör den diskret på allmänna platser.

Det verkar som att den är gjord av ett hållbart material och alla ingångar, exempelvis laddhålet, är täckta med silikon för att undvika vattenskador.

 

Hur fungerar Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande Trosa?

För mig personligen så passar denna produkt både hemma som en vibrator, eller i de medföljande trosorna. Om du väljer att använda vibratorn tillsammans med trosorna så var det också väldigt enkelt att ta ur den från den lilla fickan i trosorna när jag var klar.

Jag föredrar denna vibrator framför den jag tidigare alltid använt eftersom vibrationerna är så kraftiga och varierande. När jag startade vibratorn så kan det verka som att den låter ganska mycket men ett tips från mig är att använda den under täcket, då låter den ingenting alls. Jag bor inte ensam hemma och har kunnat använda den när andra varit i rummet bredvid, den är alltså så pass tystlåten.

Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande Trosa

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera “Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande trosa” till de som kanske vill hetta upp sitt sexliv lite, men inte vågar göra några stora förändringar. Det är roligt att en partner kan vara med på ett hörn med denna produkt, och att jag kan smyga med den i mer allmänna tillställningar än bara hemma i sängen.

Den kan nog även vara bra för de som känner att de har en stressig vardag, eftersom den både går att ta med sig i handväskan, och att batteriet håller länge efter man laddat den fullt.

 

Det säger andra kunder

Andra kunder håller med mig om att vibratorn är kraftig trots att den är så liten. Dessutom tycker andra kunder också att det känns lite busigt och hemlighetsfullt att kunna använda en sexleksak ute i allmänheten. Generellt är Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande Trosa en uppskattad vibrator.

Min kille tyckte att det var väldigt sexigt att se mig reagera på när han styrde vibratorn, och enligt kundrecensionerna verkar andras pojkvänner/flickvänner också uppskatta att de inkluderas med denna produkt.

Sammanfattning

Sammanfattat är alltså produkten Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande trosa ett självklart förstahandsval för mig, både hemma i sängen och andra på platser. Den är väldigt diskret och ljudlös, och batteritiden efter att ha laddat vibratorn fullt ut är verkligen lång. Den är så pass ljudlös att den går att använda på exempelvis bio, restaurang eller krog, trots att det finns människor runt om.

Vibratorn sitter på sin plats efter att man placerat den i den lilla fickan i de medföljande trosorna, och sitter kvar där tills man väljer att ta ut den. Dessutom så har den samma utseende och storlek som ett läppstift, så den fungerar perfekt att ha i sin handväska eller till och med fickan.

Vibratorn är också väldigt enkel att rengöra, antingen med vatten och mild tvål, eller så kan man köpa till en sexleksaks rengöring. Jag föredrar då att rengöra den med tvål och vatten. Vibratorn går som jag tidigare skrev att använda utan glidmedel, men personligen så rekommenderar jag att använda ett vattenbaserat glidmedel för en smidigare upplevelse.

Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande Trosa

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Jag har inte testat många liknande vibratorer, alltså där det följer med en trosa och fjärrkontroll, men jag rekommenderar starkt Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande trosa! Den är prisvärd och har lång batteritid samt lång räckvidd.

Vibratorn fungerar som sagt att använda utan trosan, och jag nådde orgasmen väldigt snabbt, och ibland fler gånger under samma användning. För mig så går det även att använda vibratorn medan min pojkvän och jag har penetrerande samlag eftersom den är så liten.

Om jag skulle betygsätta Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande trosa så får den fyra av fem stjärnor. Den hade fått fem av fem stjärnor ifall den kanske var lite större, men storleken är perfekt just eftersom den är menad att användas tillsammans med de medföljande trosorna.

Jag ger alltså Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande trosa fyra av fem stjärnor. stjärnor

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här