Recension – You2Toys Twister

30

Jag fick You2Toys Twister av min flickvän för hon påstod att alla killar har en så kallad ”Ppunkt” i anus. Jag har aldrig varit en fan av att bli knullad med strap-on.

Jag tog i alla fall You2Toys Twister samma kväll som jag fick den och smög sakta in på toan för mig själv. Min tjej får absolut inte höra vad jag håller på med. Hon skulle bli så arg för att jag prövar en sexleksak utan henne.

Men jag va lite nervös. Anus är ändå heligt. Som sagt jag har aldrig varit ett så stort fan av anus. Men det skulle visa sig vara bland det skönaste jag varit med om. You2Toys Twister är helt otrolig.

you2toys twister

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Bra utformad
  • Sköna vibrationer
  • Passar båda könen

Nackdelar

  • Svårt att vara tyst vid användning, så skön

Recension

Från den stund jag kände silikon huvudet sakta trängde in i mig. Och när ollonhuvudet väl hade trängt in som djupast. Då kände jag det, det va som en helt ny värld öppnade sig, när You2Toys Twister väl hade nått ända in i mitt anus så öppnades ännu en dörr. Jag måste ha fått dildon perfekt på P-punkten. För jag började skaka som en tjej när dom får orgasm. Men jag ville inte riktigt komma än.

När jag drog tillbaka den så kände jag räfflorna som stimulerade öppningen på vägen in och ut. I takt med att jag känner att anus öppnar sig mer och mer så drog jag igång vibrationerna OCH VA TROR NI HÄNDE. Jag kan inte fatta det.

Det var seriöst som om jag var i paradiset, i himlen. Jag började sakta runka min kuk samtidigt som jag förde dildon fram och tillbaka. Gud vad härligt, men jag måste vara tyst.

Min flickvän fick inte höra vad jag håller på med.  Hon skulle bli arg för att jag prövar en leksak utan henne. Men det är svårt att vara tyst. Varenda gång jag trycker dildon djupt upp i min röv så känner jag att jag börjar skaka av ren upphetsning och jag blir så kåt att jag börjar tända på mig själv och jag får hålla för munnen med hela min handflata för att inte skrika ut mitt kåt slag.

Jag har aldrig! Haft en lika kraftig orgasm. Jag skrek när jag sprutade ner hela handfatet.

Det går att jämföra med en drog, fast med You2Toys Twister så får du uppleva den där härliga upplevelsen igen. Och när du vill för den är så pass smidig att den kan följa med i jackfickan till jobbet och så kan man smyga iväg på rasten och få en orgasm.

Det är som jag ör 13 år på nytt. Jag är konstant kåt. Bara på grund av You2Toys Twister. Detta är varje mans dröm.

En väldigt bra grej på denna dildo jämfört med många andra är att den har 5 olika hastighet heter. Och är faktiskt optimalt då man kan värma upp lite på 1 eller 2 och se ökar du hastigheten successivt hela mitt sexliv från grunden. Jag har nu börjat smyga iväg lite från min tjej och bara stimulera min P-punkt i mellan åt.

you2toys twister

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

You2Toys Twister är en produkt som jag trycker alls män både prova på. Om ni känner att ni har fastnat med ert sexliv så skulle jag verkligen rekommendera denna produkt. Den funkar lika bra på min tjej, som väldigt sällan får en sprutorgasm men med You2Toys Twister är allt möjligt.

Min tjej fick alltså något hon inte fått på år. En sprutorgasm. Det började med att jag föreslog att jag ville ha You2Toys Twister och min tjej tog upp den och smörjde varsamt in huvudet med glidmedel. STOP inte så mycket säger jag i farten. Hon stannar upp frågandes?

Jag gillar när det är lite motstånd. Det ska göra lite ont! Så vi la oss i 69:an position och hon började suga av mig samtidigt som hon med lite motstånd körde in You2Toys Twister i mig. Och som alltid när hela dildon är inne i mig och träffar P-punkten så börjar jag skaka. Min tjej verkar lite förvånad men fortsätter suga min kuk samtidigt som hon ökar hastigheten på dildon.

Hon ökar även hastigheten med sin arm och det tar inte lång stund innan jag kommer i en orgasm som varar i mer än 40 s. Min tjej trodde först att jag krampade. Men då ville hon givetvis pröva dildon. Så efter lite vattenpaus så la sig min tjej i soffan och särade på bena. Hon sjönk fram i soffa, och när jag skulle köra in den i hennes våta fitta så sa hon STOP.

Jag vill ha den i anus jag också sa hon. Och det var ännu en revolutionerande sak då hon aldrig velat ha något i sin stjärt. Men jag gjorde som hon sa och spottade på dildon och la den mot hennes anal öppning. Och sakta men säkert började jag tränga in. Min tjej stönar till, jag frågar om det är okej och hon säger tryck in skiten. Och jag ökar hastigheten till 3 samtidigt som jag trycker in hela dildon.

Min tjej som stimulerar klitoris samtidigt som jag ökar hastigheten till 4 sen till 5 och hon börjar stöna mera och mera samtidigt som det börjar spruta vätska hur henne.

Och vi har nu varsin You2Toys Twister.

you2toys twister

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Hur använder du den?

Jag tror ni har förstått om ni läser ovan hur ni ska använda den. Glidmedel och för in den i analen.

 

Rekommenderad till

Passar alla, både tjejer och killar.

Sammanfattning

Som sagt vi har numera varsin You2Toys Twister, det säger nog det mesta. Det är en smidig leksak med bra kvalité och som levererar orgasm på orgasm. Om du är det minsta nyfiken på anal stimulering så är det här leksaken för dig.

Jag ger You2Toys Twister 5 av 5 för sin smidighet, den utmärkta utformningen för stimulans av p-punkt och dess 5 olika hastigheter.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här