Det är endast män som har prostata och det är en körtel som sitter i urinröret.

Vissa gillar prostatastimulering men frågan är, hur gör man? Samt hur får man spermierna att smaka bättre och hur undviker man prostatacancer?

Många män är rädda för att analstimulering för att de associerar det som något negativt i form av homosexualitet. Varken homosexualitet eller analstimulering är negativt och bara för att du gillar analstimulans betyder det inte att du är homosexuell.

Vad är en prostata?

Prostatan, även kallat blåshalskörteln sitter i urinrörets övre del hos män. Det är i prostatan som den näringsrika vätskan som stimulerar spermierna produceras.

Både till storleken och känslan upplevs prostatan som en valnöt, dock inte lika hård, men till ytan är den lika skrovlig och till storleken är den cirka 3cm.

Det är även prostatan som är mannens P-punkt, motsvarande g-punkten hos kvinnor.

 

Stimulera prostatan med hjälp av prostata massage

För att simulera prostatan så kan man utföra prostata massage. Det är enkelt att komma åt prostatan med fingrar men för den som tycker det är svårt rekommenderar vi att kolla in det här inlägget.

Många upplever att när de får orgasm tack vare prostatastimulering så är orgasmen kraftfullare och mer intensiv.

 

Prostatamassage

Vi rekommenderar att du som ska få prostatamassage ligger på rygg, med knäna upp mot magen och särade ben. Använd rikligt med glidmedel och lägg ett lätt tryck mot anus. Detta för att få ringmuskeln att slappna av. För sedan in ett finger eller två och när du hittar prostatan, lägg ett tryck på och använd dig av en ”kom hit” rörelse med fingrarna.

Det är inte förrän ringmuskeln är avslappnad som du kan njuta av prostatamassage.

Om du inte kommer åt prostatan med fingrarna så kan du ta del av olika typer av sexleksaker. Det viktiga är att alla sexleksaker du använder har ett ”stopp” för annars kan de försvinna in i ändtarmen och du kan ha svårt att få ut dem på egen hand.

  • Prostata stimulatorer, i form av buttplugs och olika typer av dildos
  • Med eller utan vibration? Vill du ha en leksak som tillför det där lilla extra så rekommenderar vi att du kollar in vårt Bäst i Test här
  • Prostata sexleksaker kan vara mer komplexa med flera olika funktioner, exempelvis en penisring och prostatamassör i ett, här kan du hitta flera olika

 

Vad är bra att äta för prostatan?

Som vi vet sedan tidigare så påverkar mat vår kropp och hälsa, du kan själv hjälpa till att påverka din prostatas välmående genom att äta rätt. Det är många män som idag drabbas av prostatacancer, särskilt många äldre, du kan hjälpa till att minska risken för prostatacancer genom att äta rätt.

 

Mat för att förhindra prostatacancer

Prostatacancer innebär att det blir en prostataförstoring som påverkar dig och din kropp negativt. För att minska risken för prostatacancer och hämma celltillväxt bör du äta nyttigt. I största allmänhet så är det ganska lika riktlinjer för att äta hälsosamt, som för att äta för att undvika prostatacancer.

  • Ät mycket fisk, särskilt fet sådan, som lax.
  • Grönsaker i mängder, särskilt sojabönor, de innehåller ISO flavonoider som hämmar tillväxten av cellförändringar.
  • Tomater, det röda färgämnet som finns i tomater gör dig gott.
  • Undvik alkohol och nikotin, det gör aldrig din kropp gott i längden.

 

Mat för att förbättra spermans smak

För att förbättra smaken på din sperma så rekommenderar vi dig att följa samma riktlinjer som för ovan, för att förhindra prostatacancer. Det handlar om att äta hälsosamt.
Dock finns det viss mat som visar sig vara bättre och viss mat som är sämre, även av det som är hälsosamt.

  • Söta frukter är det som gör att din utlösning smakar bäst. Särskilt söta frukter så som ananas och persika.
  • Sparris är en grönsak som påverkar smaken negativt, det blir inte bara en mer koncentrerad och stark smak utan ofta påverkas även lukten. Lukten som påverkas är inte bara din utlösning utan även lukten på din urin.
  • Alkohol och nikotin har negativ påverkan på dina körtlar och såklart gäller även det prostatan.

Kom ihåg att om du ska kunna påverkan din utlösnings smak så måste du äta mycket och länge. Det handlar inte om att bara äta en ananas utan du måste äta en mängd frukter i flera dagar. Så vilken tur att frukt är både gott och nyttigt.

Våga experimentera med analstimulering, prostatan är männens g-punkt, ett sätt att variera sexlivet, få uppleva starka orgasmer och minska risken för sjukdomar.

Vi säger helt enkelt, mer prostatastimulering åt folket!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här