Recension – Womanizer Pro W500

19

OBS! Womanizer Pro W500 har slutat säljas. Om du är intresserad av den här produkten kan du kolla in de uppgraderade, bättre modellerna av Womanizer som finns att köpa på Sinful och Mshop.

Womanizer slog igenom direkt med den första modellen som släpptes. Äntligen en innovativ produkt som faktiskt erbjuder någonting helt nytt för kvinnor! Womanizer Pro bygger på det revolutionerande konceptet för att skapa en intensivare sexleksak med samma teknologi.

Om du inte provat en lufttrycksvibrator ännu är det på hög tid att du gör det. Womanizer W500 pro är en förbättrad variant med fler nivåer av intensitet och en ny design.

I denna recensionen provar jag Womanizers W500 Pro och ger min ärliga åsikt om vad jag tycker om denna modellen och vad jag tycker kunde ha varit bättre. Vi ska diskutera hur jag upplevde den och om den är värd prisökningen eller inte och även ta en titt på vad andra kunder tycker. Låt oss sätta igång!

 

Kolla in Womanizers sortiment på Sinful!

 

Womanizer Pro


Fördelar

  • Förbättrad design.
  • Långt batteriliv.
  • Kommer med två munstycken i olika storlekar.

Nackdelar

  • Dyr.
  • Inte vattentät.

Recension

Min Upplevelse med Womanizer Pro W500

Mitt första intryck av Womanizer Pro W500 var nog att modellen ser betydligt bättre ut än originalet. Den ser mindre ut som en termometer, och färgvalen ser också mindre barnsliga ut.

En av sakerna jag gillar mest med Womanizer Pro W500 är att den kommer med ett extra munstycke som är större än det första. Detta låter dig välja vad som passar dig bäst och för mig är det just detta större munstycke.

Jag har använt en lufttrycksvibrator förr, så det tog inte långt tid för mig att vinkla den rätt och uppleva en fantastisk Womanizer orgasm! Jag tycker att kontrollerna helt klart har förbättrats; denna Womanizer Pro har inte bara en knapp för att höja intensiteten utan låter dig lika lätt sänka den.

Om du inte förut har provat en lufttrycksvibrator kommer din första orgasm med Womanizer Pro W500 att häpna. Den må kallas för en vibrator, men det passar egentligen inte alls. Den har en motor, men den vibrerar inte. Den stimulerar dig utan fysisk kontakt med din klitoris.

En fantastisk sak med denna teknologin är dessutom att den, till skillnad från vibratorer, inte bedövar dig. Detta betyder att du kan njuta av orgasm efter orgasm med samma intensitet som den första!


 

Hur man använder Womanizer Pro W500

Du behöver inte oroa dig om du inte lyckas få en orgasm första gången du använder Womanizer Pro W500 – många kvinnor lyckas inte använda leksaken rätt första gången. Det krävs att man gör rätt för att man ska känna något så att inte känna något första gången när man inte vet hur man använder den är normalt.

För att lufttrycksteknologin ska fungera krävs det att du skapar en form av “försegling”, alltså att lufttrycksvågorna inte bara läcker ut (vilket förresten resulterar i ett ganska komiskt slurpande ljud!). Du ska sprida blygdläpparna och placera din Womanizer Pro W500 precis över din klitoris. Det kommer alltså inte finnas någon direkt kontakt med din klitoris utan den ska vara omsluten av munstycket och det är lufttrycksvågorna som kommer stimulera dig, nästan som ett sug. Om du inte känner mycket kan du öka intensiteten tills du börjar känna något. Har du problem med att skapa förseglingen kan det hjälpa att växla position eller lägga till lite vattenbaserat glidmedel.

För vem rekommenderas Womanizer Pro W500?

För närvarande kan jag inte rekommendera Womanizer Pro W500 för någon eftersom modellen är föråldrad. Womanizer Pro W500 har slutat säljas, och det finns helt enkelt bättre alternativ för dig som är nyfiken på en Womanizer.

Att man provar en modernare Womanizer rekommenderar jag dock ALLA kvinnor. Det är något helt annorlunda än en vibrator, och något alla borde prova. Den kan framförallt rekommenderas för kvinnor som tidigare haft svårt att få orgasm eftersom undersökningar visar att nära 100% av kvinnor kan nå orgasm med en luftrycksvibrator, och många har upplevt sin första orgasm just med denna typen av leksak.

 

Womanizer WPro 500 Alternativ

Womanizer W500 Pro är inte längre i produktion, men nya och bättre alternativ finns att välja mellan På bilden visas Womanizer Premium, Womanizer Classic och Womanizer W500 Pro.

Återförsäljare Pris
Sinful Se Womanizer-sortimentet
mshop Se Womanizer-sortimentet

 


Vad tycker andra kunder?

Womanizer W500 pro har något mixade recensioner. Många är fans av modellen medan andra tycker att den är onödigt dyr jämfört med originalet. Kollar man igenom recensioner ser man dock att i stort sätt alla håller med om att designen har forbättrats.

Här är vad några kunder säger om Womanizer Pro W500 klitorisstimulator:

“Ett måste för alla! Män, lyssna – köp den! Du kommer inte att ångra det. Hon kommer att älska dig för alltid.”

“Det tog lite tid att lista ut hur jag skulle få den att fungera för mig, men när jag hade gjort det… Herregud alltså! Jag som trodde att min Hitachi Wand var det bästa som någonsin hänt mig.

“Älskade min första Womanizer så jag köpte genast Womanizer W500 Pro när den kom ut. Den hade en del förbättringar, som det nya munstycket, men var ganska mycket som originalet. Jag tycker den kunde vart lite billigare. “


Sammanfattning

Womanizer W500 Pro är dyrare än den förra varianten och verkar inte ha några större uppgraderingar. Jag kan bara anta att märket experimenterade och att Womanizer W500 Pro inte var den största succén helt enkelt. Jag är glad att de fortsatt vidareutveckla sina sexleksaker för i dagsläget finns flera bättre Womanizers att köpa.

Teknologin är verkligen fantastiskt och något helt nytt, men själva utförandet av leksaken kunde vart så mycket bättre. Jag tycker att även om Womanizer W500 Pro är har vissa förbättringar jämfört med originalet är den inte värd den häftiga prishöjningen. Jag ger teknologin som används 5 stjärnor, men själva Womanizer W500 Pro kan bara få 3 av mig.

❤️❤️❤️🤍🤍

Womanizer W500 Pro har produceras inte längre och ersatts med nya modeller med bättre och snyggare design. Klicka på en av länkarna nedan för att se de bästa Womanizer-produkterna inklusive de nya standarden, Womanizer Classic och Womanizer Premium. Ta en titt!

Återförsäljare Pris
Sinful Se Womanizer-sortimentet
mshop Se Womanizer-sortimentet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här