Recension – Sono No 21 Dong Extension Penis Sleeve

46

Ett mjukt och väldigt stort genomskinligt överdrag till penis i hög kvalité som jag har testat tillsammans med min pojkvän. Vi förberedde oss ordentligt och länge för att vara tillräckligt uppvärmda när vi skulle testa denna bamse till sleeve men det gick inte riktigt som vi hade tänkt oss.

Sono No 21 Dong Extension Penis Sleeve är ett penisöverdrag från märket SONO som tillverkar en myriad av olika penisöverdrag i olika storlekar, former, material och färger. Just detta överdrag har en öppen topp där ollonet kan titta ut vilket gör att den även passar till män med längre penis.

Materialet är väldigt mjukt och töjbart vilket också gör att även en bred penis får plats. I roten av överdraget sitter en mjuk och kraftig ögla som kan träs runt pungen för att hålla överdraget på plats så att det inte åker av under akten samtidigt som det fungerar som en skön pungring.

Sono No 21 Dong Extension Penis Sleeve

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Lyxig känsla i både förpackning och produkt
  • Lätt att hålla ren
  • Doftfri
  • Stor

Nackdelar

  • För mjuk vilket gör den svår att få in
  • Väldigt stor

Recension

Första intryck

När jag först såg förpackningen slogs jag av hur stilren och lyxig den kändes. Inne i den vita papperslådan ligger penis sleeven inuti ett litet plastfodral och har en frigolit-tub för att hålla upp formen. Penis sleeven har en bra tyngd och känns lyxig i handen tack vare både dess tyngd samt att TPE materialet också är lent, snyggt matt och transparent. Helt klart en av de snyggare leksakerna jag äger.

Storleken på penis sleeven står tydligt på hemsidan så jag visste vad jag skulle få redan innan men jag blev ändå häpen över hur stor den faktiskt var i verkligheten. Även om materialet är väldigt mjukt och nästintill sladdrigt likt gele blev jag plötsligt lite osäker på om jag ens skulle lyckas få in den.

Utsidan av penis sleeven har en vågig form där ringarna blir tjockare och tjockare närmre roten. Vid den tjockaste delen är penis sleeven väldigt stort och har en yttre omkrets som är större än en falukorv. Och detta innan en penis ens töjt ut den! Överdraget är tunnast på toppen så min förhoppning var ändå att den skulle gå att använda med mycket glidmedel och uppvärmning även om det skulle innebära att jag inte skulle kunna få in hela ända ner till roten. Se Lovebuddy´s bäst i test av glimedel här.

Insidan av penis sleeven är helt slätt och rätt så rymligt så har man en smal penis blir nog denna svår att få glädje av utan att penisen åker ut och in i den. Vilket är lite lustigt med tanke på att det säkert är en av de större målgrupperna för just en sådan här produkt.

Materialet är väldigt töjbart så punghållaren på penis sleeven hjälper enbart till så att den inte glider av helt men om en penis inte fyller ut den till bredden så kan jag tänka mig att en penisbärare skulle riskera att glida runt i den medan den sitter stilla i partnern.

För att lättare ge en bild av hur stor det här penis sleeven egentligen är har jag fotat den bredvid en tändsticksask. Den yttre omkretsen på den tjockaste delen av överdraget är 18,84 cm i omkrets (en falukorv är 16,5cm). Har man en penis som är större än 14,13cm i omkrets, vilket är den inre omkretsen i överdraget, så kommer alltså totalomkretsen bli ännu större än 18,84cm.

Sono No 21 Dong Extension Penis Sleeve

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Upplevelse

Jag älskade materialet på penis sleeven då den mjuka och sladdriga texturen gjorde den mindre läskig att prova trots dess grova storlek. Jag och min pojkvän värmde upp länge och ordentligt för att göra oss redo att testa denna. Men trots alla möjliga olika ställningar, glidmedel och avslappningsövningar så fick vi helt enkelt inte in den i mig.

Jag önskar så att jag kunde ha fått prova den ordentligt för att känna hur den skulle kännas att ha inuti och för min partner att känna hur det skulle vara om jag var ännu tightare men det slutade med att det enda som kom in utav den var de första 2 cm.

På grund av att penis sleeven var så mjukt så trycktes resten av den ihop nere vid roten av penisen likt en badring. Detta gjorde att det mer kändes som att jag hade en stötkudde mellan mig och min pojkvän, som i sin tur på grund av detta inte kunde komma hela vägen in i mig med sin penis.

Vilken antiklimax och vilken besvikelse! Jag är en tjej på 30+ som aldrig har fött barn men jag anser mig själv vara erfaren nog för att kunna säga att detta berodde på att penis sleeven var alldeles för mjuk.

Om penis sleeven hade varit lite styvare så skulle ett eventuellt motstånd i penetrationen enbart göra att den inte skulle kunna åka in, inte att den skulle tryckas ihop till en badring vid roten av penisen.

Kanske skulle mjukheten i denna ha fungerat om penis sleeven i stället var stängd i toppen, vilket gör mig nyfiken på att testa någon av Sonos andra penisöverdrag som har en stängd topp.

Vi använde till slut extremt mycket glidmedel för att försöka få in den men det gick bara inte. Snopna fick vi ge upp och i stället försöka hitta andra sätt att få glädje av överdraget så att den inte skulle bli en dammsamlare.

Sono No 21 Dong Extension Penis Sleeve

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Hur man använder den

Då vi upplevde den här penis sleeven som alldeles för mjukt för dess tilltänkta syfte så började vi leka runt för att passa på att nyttja den så bra vi kunde ändå. Ett annat användningsområde som vi upptäckte var trevlig var att använda den som ett hjälpmedel vid runkning och avsugning.

Det öppna hålet på toppen gjorde att det gick att suga på ollonet medan penis sleeven drogs fram och tillbaka på penisen. Hålet på toppen gör också att den blir väldigt lätt rengöra efter ejakulation. Den stora öglan i botten kramade om pungkulorna som en mjuk penisring.

Tack vare penis sleeven blev runk-tagen liksom extra långa jämfört med vad som skulle kunna gjorts med bara händerna.

Med extra mycket glidmedel inuti penis sleeven blev den här leksaken en succé trots allt även om den, av oss, inte gick att använda i dess tänkta syfte.

 

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera den här penis sleeven till två olika användningsområden. Först till en penisbärare som har en penis tjockare än 14,13cm i omkrets och där mottagaren är någon som redan är van vid att bli penetrerad av en ”storlek falukorv”. Särskilt för att minimera risken att den rullar ner som en badring vid roten av penis.

För det andra kan jag även tänka mig att den här kan vara väldigt bra för penisbärare som redan har en stor penis och där de vill undvika att penetrera sin partner ända ner till roten. Då kan den här penis sleeven fungera som ett slags stopp då det rullas ned till roten av penis och skyddar mot att penisen åker hela vägen in.

Sono No 21 Dong Extension Penis Sleeve

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Är man nyfiken på att prova det här penis sleeven och är okej med att riskera att bli besviken ifall den inte fungerar som den är menad så varför inte testa! Man kan ju alltid använda den som en runk – och avsugningsleksak, vilket den fungerar strålande till! Och skulle det visa sig att den fungerar så är det ju fantastiskt.

Det säger andra kunder

David – Det är nödvändigt att ha tillräckligt stor längd och bredd på sin penis för att kunna få användning av denna.

O.J – Överdraget töjs inte i längd men gör din penis tjockare. Oturligt nog så är den inre diametern rätt så stor. Som resultat av detta glider överdraget bara fram och tillbaka på penisen och fungerar mer som ett stopp vid penetration. Materialet är enligt min mening för mjukt och trycks bara ihop när den används. Den man som detta penisöverdrag passar på behöver nog inte ett penisöverdrag enligt min mening.

Anon- Punghållaren gick sönder efter två användningar.

Amos – Till att börja med, denna är stor: läs måtten noga.
Undertecknad mäter ca 22cm lång så denna passade mig perfekt, fru gillade den dock inte: orsaken var inte storleken utan det sladdriga materialet. Hennes kommentar: JA man blev ordentligt fylld men materialet är för mjukt och sladdrigt. Och håller med henne, materialet är på tok för sladdrigt. Extra minus också att punghållaren gick sönder vid 2:a användningen.

 

Sammanfattning

Sono No 21 Dong Extension Penis Sleeve är en lyxig, stor och ett väldigt mjukt penisöverdrag som passar de penisbärare som redan har en medel-stor till stor penis.

Den är luktfri, lätt att hålla ren tack vare öppningen vid toppen av överdraget, och har ett härlig gele-liknande material som gör att den känns mindre skrämmande trots sin stora storlek.

Den kan dock eventuellt upplevas som för mjuk och sladdrig för dess tänkta användningsområde och jag själv hade dessvärre ingen vidare tur med denna på grund av just detta.

Sono No 21 Dong Extension Penis Sleeve

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Men med lite fantasi och mycket glidmedel går det att få glädje av denna ändå som till exempel vid såväl runkning, avsugning och även som ett stopp.

För de dagar då jag önskar att min partner inte penetrerar mig med hela sin penis så fungerar det här överdraget nämligen perfekt som ett stopp då den trycks ihop som en stor badring runt roten av penis.

Jag skulle ge Sono No 21 Dong Extension Penis Sleeve 3 av 5 stjärnor.

Högt betyg tack vare den fina kvalitén och extra användningsområden, men lågt pga. den inte gick att använda som det var tänkt.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här