Recension – Sinful Original Rabbitvibrator

17

Rabbitvibrator är något alla kvinnor bör testa. De som inte gjort det ännu bör springa till närmsta sexleksaksbutik snarast som möjligt, eller klicka hem från Sinful. Sex ska vara roligt, och framför allt skönt. Att bli stimulerad både vaginalt och via klitoris på en och samma gång via en leksak, är något som får mig att tänka på lyx.

Med Rabbitvibrator krävs oerhört lie energi för att få den njutning som den ger. Med eller utan partner, lek själv och styr som du vill med de olika nivåerna. Eller lägg över den i händerna på en partner som får fria händer samtidigt som denne kan se dig njuta.

Sinful Original Rabbitvibrator är en vibrator med klitorisstimulering. Den är i transparent Termo-plast-gummi (TPR) med roterande kulor i skaftet och en ”rabbit” som stimulerar klitoris.

jonathan testare
Hej! Det här är en riktigt bra rabbitvibrator, så pass att Sinful Original Rabbitvibrator får 4 av 5 stjärnor av mig! /Jonathan”

Inuti skaftet finns 3 rader med kulor som kan rotera i 6 olika styrkor. Kaninöronen, ”rabbit”, har 6 olika lägen för vibration, vilket enkelt går att variera emellan. Dessa 2 funktioner har olika motorer, vilket betyder att det går att t ex ändra läge på kaninöronen utan att roteringskulorna i skaftet berörs.

Materialet är oerhört härligt när man tillsätter vattenbaserat glidmedel, det blir en otrolig glideffekt som inte känns uttorkande. Rabbitvibratorn är stänktålig för vatten, så det går att tvätta av den utan problem så länge den inte doppas under vatten. Vibratorn är totalt 26cm lång, den del som går att föra in är på 10,5 cm medans diametern är på 4,4cm.

Vibratorn går att använda som en dildo som ska penetreras in och ut. Denna Rabbitvibrator drivs på 4st AA-batterier, vilket gör att det inte krävs något eluttag för att kunna ladda den. Den blir på så vis lätt att ta med till t ex stugan eller på en roadtrip där det inte finns möjlighet till el eller laddning.

Sinful Original Rabbitvibrator

Fördelar

  • Bra vibrationsmöjligheter på kaninöronen
  • Olika motorer som styr roteringskulorna och kaninöronen
  • Skönt material
  • Lätt att använda
  • Magisk orgasm

Nackdelar

  • Lite för grov för min smak
  • Roteringskulorna gjorde lite ont
  • Låter rätt högt

Recension

Första intryck

Jag har alltid velat prova en Rabbitvibrator, och Sinful Original Rabbitvibratorn var definitivt en som jag exalterat ville testa. När jag fick hem den var jag i extas. Kartongen är simpel i sin design, men omslaget avslöjar allt man vill veta. Den var grövre än jag förväntade mig, men det var inget som stoppade mig.

Jag blev nyfiken på hur det skulle kännas att bli penetrerad av en så pass grov dildo, då jag inte tycker det är samma sak som en riktig penis. Den ser riktigt spännande ut, då materialet är transparent så syns rotationskulorna i staven. Den ser lite futuristisk ut med det transparenta och silverfärgen, otroligt spännande att ta på, och se vilka vibrationslägen som fanns. Formen är som en penis, med ett ollon, sedan har den lite utsmyckningar som knottror också, för att öka stimuleringen.

Enkel att förstå sig på, och batterihanteringen var enkel, även om jag tycker att 4st batterier är mycket. Knapparna på skaftet är enkla att förstå. Det finns separata ”ON” knappar för rotationskulorna och för kaninvibratorn, och sedan 2 separata knappar för att ändra vibrationsläge på båda.

Sinful Original Rabbitvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Upplevelse

När det var dags att testa denna futuristiska Rabbitvibrator hade jag förväntningar på att den skulle leverera. De flesta har nog hört talas om The Rabbit som finns med i ”Sex and The City”, när Charlotte blir så pass beroende av sin Rabbit att hon bl a ställer in dejter med sina bästa vänner. Tids nog gör hennes vänner en intervention för att hon ska kunna återgå till att dejta män igen.

Ribban låg minst sagt högt här. Jag kan inte påstå att jag blev lika såld som Charlotte, men det var verkligen något som jag njöt av i högsta grad. Jag kunde inte använda mig av rotationskulorna, då det gjorde lite ont och skavde på mig. Istället fick kaninöronen jobba, och under tiden kunde jag föra vibratorn in och ut istället som om den penetrerar mig, utan rotationskulorna igång.

Detta var dock oerhört skönt, och materialet var skönt på detta sätt så det gav en lätt imitation av att bli penetrerad av en penis medans min klitoris blev stimulerad.

Genom att föra vibratorn ut och in medans kaninöronen vibrerade tog det inte lång tid till klimax. Det är enkelt att byta läge på kaninöronen genom knappen på stavens bas. Så under tiden kunde jag ändra vibrationslägen på kaninöronen enkelt och efter min egen önskan medans jag penetrerade mig själv. Måste testas säger jag bara!

 

Hur man använder den

Sinful Original Rabbitvibrator är en mycket händig och härlig sexleksak att använda när du är själv och inte har tillgång till någon partner som kan penetrera dig personligen. Men denna Rabbit kan du fylla dina sexuella behov och nå klimax men några enkla tryck.

Sinful Original Rabbitvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Den har 4st knappar, varav 2 av dem används för att sätta igång antingen rotationskulorna i skaftet (som stimulerar insidan av vaginan), eller kaninvibratorn för klitorisstimulering. Kaninöronen funkar bra att använda genom att bara hålla staven emot som uppvärmning. När du känner dig redo och sugen kan du med fördel använda lite vattenbaserat glidmedel för att öka den oerhört härliga glidkänslan.

För in vibratorn och om det känns bra, starta rotationskulorna. De har 6 olika lägen på rotation och hastighet, testa dig fram till den som känns bäst och låt klitoris stimuleras samtidigt av kaninen.

För mig gick det inte att använda rotationskulorna, då jag tyckte att den skavde och gjorde lite ont. Istället så använde jag den som en dildo och förde den in och ut medans kaninöronen lekte med klitoris. Detta gav en närmare känsla av att jag faktiskt blev penetrerad av e penis samtidigt som jag fick klitorisstimulering. Oerhört skönt. Kaninöronens lägen går också att variera från en lekfull och retlig vibration till intensiv.

Har du en partner som tycker om att iaktta medans du leker med dig själv, testa denna Rabbitvibrator. Värm upp med eller utan din partner, och visa sedan vart skåpet ska stå när du leker med dig själv. Ni kommer båda att bli tillfredställda.

Rekommenderat till

Till alla er som inte testat Rabbits förr, det är dags nu! Till er som har svårt att få orgasm genom vanlig penetration, se hitåt! Till er som behöver mer än bara klitorisstimulering för att nå klimax, dags att klicka hem denna!

Sinful Original Rabbitvibrator är enkel och du som vill nå klimax på enkelt sätt och på ett maxat och härligt sätt bör verkligen överväga att testa denna. Jag är otroligt nöjd, Chalotte från ”Sex and The City” är kanske en överdrift i jämförelse, men jag kan ändå relatera till henne.

Vänta inte, vi alla förtjänar att njuta och nå klimax på bästa möjliga sätt. Därför kan jag varmt rekommendera denna till alla kvinnor. Denna Rabbit är dessutom oerhört prisvärd!

Sinful Original Rabbitvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Om du har en partner som tycker om att se dig njuta och leka med dig själv,  då är Sinful Original Rabbitvibrator definitivt något att införskaffa. Du blir stimulerad både genom att få klitorisstimulering och att känna dig fylld. Din partner kommer utan tvekan att gilla det som bjuds om du använder denna när du ska visa hur du vill ha det.

Det säger andra kunder

Det finns många som har tyckt till om Sinful Original Rabbitvibrator, majoriteten är eniga.

”Denna är riktigt bra, kommer varje gång med den”

”Vilken grej, har velat köpa en i flera år och ångrar nu verkligen att jag inte gjort det tidigare!”

”Den är suverän. Orgasm efter orgasm. Haft olika rabbitvibratorer men denna är bäst.”

Detta fortsätter, flera som testat säger att de fått fontänorgasm för första gången vid användning av Sinful Original Rabbitvibrator. Många som recenserat säger att de kommit oerhört fort, vissa inom loppet av 30 sekunder. Multipla orgasmer är ett faktum. De har roligt tillsammans med sina partners med denna, då partnern kan använda den på dig, eller se på medans du använder den på dig själv.

Sinful Original Rabbitvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

Sinful Original Rabbitvibrator är en orgasmgivare! De funktioner som man tycker mindre om går att stänga av. Annars är det bara att maxa fullt ut och njuta av stimuleringen som sker både på insidan och utsidan. Denna Rabbitvibrator är otroligt prisvärd, det går nästan inte att förstå hur billig den är med tanke på vad mycket man får. Orgasmer borde inte kosta, men med tanke på att jobbet är nästintill obefintlig kan jag ändå säga att denna är lågt prissatt, för våran vinst.

Testa dig fram med de olika nivåer på rotation och vibration så kommer du garanterat att hitta en favorit. Gör annars som mig och använd den som en dildo utan rotationskulorna och använd endast kaninvibratorn som extra stimulering.

Glöm inte att använda vattenbaserat glidmedel, det ökar känslan oerhört mycket, även om du redan är tillräckligt våt. Materialet på vibratorn förhöjs oerhört och blir oemotståndlig. Magisk känsla!

stjärnor

Sinful Original Rabbitvibrator får 4/5 Stjärnor av mig!

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här