Rabbit sexleksak – Bästa i test

41

Det finns få sexleksaker som är så kända som Rabbit vibratorer. Dessa härliga onaniprodukter är framställda för att både kunna stimulera klitoris och G-punkt samtidigt för en fulländad upplevelse i sovrummet som sent ska glömmas. Jag har testat på ett antal varianter som jag kommer att recensera nedan för att besvara frågan: ”Vilken är den bästa Rabbit vibratorn?”. Fortsätt att läsa för att ta reda på om någon av dem faller just dig i smaken!

Se Sinful produkter här

Se MShop produkter här

TESTVINNARE – Capella

capella

Se priset här

Den prisvärda Capella Rabbit vibratorn är en len, skön och stilren Rabbit sexleksak som kommer utrustad med hela 10 olika vibrationslägen. De dubbla motorerna som ser till så att din klitoris och G-punkt stimuleras samtidigt är bara pricken över i:et!

Fördelar:

 • Lent silikonyttre
 • Dubbla motorer
 • 10 olika vibrationslägen

Nackdelar:

 • Inte helt vattentät

Min personliga upplevelse

Enligt min åsikt är detta en mycket prisvärd Rabbit sexleksak som bjuder på många fördelar. Det är exempelvis skönt att slippa batterier då vibratorn laddas upp med en sladd, och det är därtill ett stort plus att det finns hela 10 olika vibrationslägen att skifta mellan så att jag kunde hitta någonting som passade mig perfekt.

Rekommenderat till

Capella Rabbit sexleksak passar de flesta oavsett om du har tidigare erfarenhet av Rabbit vibratorer eller inte. Om du dock älskar våta lekar i duschen eller badkaret kanske detta inte är det rätta valet för dig då vibratorn bara är stänktålig.

Så säger andra kunder

Ett omdöme hos Mshop lyder:

”Har haft andra rabbitvibratorer innan men denna är utan tvekan den bästa jag varit med om! Älskar att den dessutom kommer med en förvaringspåse – perfekt!”

Sammanfattning

När allt är sagt och gjort finns det mycket att älska hos Capella vibratorn. Dess lena silikonyttre, de många olika vibrationslägena, de dubbla motorerna och uppladdning utan batterier. Jag är verkligen imponerad!

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Original Rabbitvibrator

sinful rabbit vibrator original

Se priset här

Om du vill ta en titt på Sinfuls egna Rabbit sexleksak har du kommit till den rätta platsen. Här har vi nämligen en vibrator som den kända sexbutiken Sinful har tagit fram, och till ett billigt pris får du både flera vibrationslägen och rotationslägen!

Fördelar:

 • Lättanvänd
 • 6 vibrationer och 6 rotationer
 • Ganska billig

Nackdelar:

 • Ljudnivån är över medel

Min personliga upplevelse

Sinful Original Rabbitvibrator är en Rabbit sexleksak som har två olika delar: en som stimulerar klitoris och en som stimulerar G-punkten. Inom den delen som stimulerar G-punkten finner du fräcka roterande pärlor medan klitorisdelen vibrerar för att tillfredsställa som aldrig förr!

Rekommenderat till

Sinful Original Rabbitvibrator kan bli det perfekta valet för dig som har en lite tajtare budget och är ute efter en Rabbit sexleksak som ger valuta för pengarna. Med flera olika vibrations- och rotationslägen kan du få just den njutningen som blir rätt för dig.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”På riktigt ladies, köp den! Det bästa jag nånsin ägt och vilka orgasmer!”

Sammanfattning

Detta är en Rabbit sexleksak som bjuder på stor valuta för pengarna med sina dubbla motorer, flera rotationslägen och en mängd vibrationslägen. Den enda mindre nackdelen är att batterier måste köpas separat samt att leksaken har en ljudnivå som är lite över medel. När allt kommer till kritan är vibratorn dock mycket prisvärd med tanke på hur billig den är jämfört med flera andra Rabbit sexleksaker!

Läs hela recensionen här

jonathan testare
Hej! Jag har också testat Sinful Original Rabbitvibrator, den får 4 av 5 stjärnor av mig! Läs min recension här. /Jonathan”

DEN BILLIGA – Baseks First Time Rabbit Vibrator

baseks first time rabbit vibrator

Se priset här

En billigare Rabbit sexleksak är sannerligen svår att hitta. Baseks First Time Rabbit Vibrator är perfekt för nybörjarna som vill testa på den här typen av vibrator, och med steglösa vibrationsnivåer är det lätt att hitta ett läge som passar perfekt.

Fördelar:

 • Mycket billigt
 • Steglösa vibrationslägen
 • Perfekt för nybörjarna

Nackdelar:

 • Ganska högljudd

Min personliga upplevelse

Med tanke på hur lite denne Rabbit sexleksak kostar är det verkligen valuta för pengarna som gäller. Leksaken stimulerar både G-punkt och klitoris samtidigt med hjälp av steglösa vibrationsnivåer. Kom dock ihåg att batterier måste köpas separat och att vibratorn är en aning högljudd.

Rekommenderat till

Baseks First Time Rabbit Vibrator rekommenderas till dig som vill ha en riktigt billig Rabbit sexleksak som ändå håller hög standard. Det blir ett perfekt val för dig som nybörjare som kanske inte vill lägga flera hundra- eller tusenlappar på en typ av leksak som du inte har någon erfarenhet av.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Har haft en annan typ av mr.rabbit tidigare men denna var bättre! Den låter lite högt med vibrationen men det är inget som stör mig. Glappar ingenting och är hur skön som helst!”

Sammanfattning

Baseks First Time Rabbit Vibrator må vara ganska ”basic” jämfört med andra dyrare vibratorer, men med tanke på hur utomordentligt billig leksaken är blir den perfekt för nybörjarna som vill börja experimentera med Rabbit leksaker. Testa på onaniprodukten och njut av både klitoris- och g-punktstimulering samtidigt!

MEST POPULÄRA – Greedy Girl

greedy girl

Se priset här

Här har det inte snålats med funktioner. Om du satsar på Greedy Girl kan du förvänta dig så mycket som 36 olika vibrationskombinationer, och då leksaken erbjuds till ett mycket rimligt pris finns det utan tvekan mycket positivt att säga om just Greedy Girl.

Fördelar:

 • Hela 36 vibrationskombinationer
 • Två motorer för att stimulera både G-punkt och klitoris
 • 100 % vattentät

Nackdelar:

 • Vissa anser att leksaken är en aning hård

Min personliga upplevelse

Det finns sannerligen mycket att experimentera med när det är tal om just Greedy Girl. Denne Rabbit sexleksak har två motorer för att kunna stimulera G-punkt och klitoris samtidigt, och visst är det fantastiskt att kunna välja mellan hela 36 olika vibrationskombinationer för att hitta det som lever upp till de egna önskemålen.

Rekommenderat till

Greedy Girl kan rekommenderas till de flesta. Den sköna silikonytan, de dubbla motorerna, den 100 % vattentäta egenskapen och de otroligt många vibrationskombinationerna är bara några få fördelar som den här onaniprodukten kan erbjuda.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Köpte den till frugan och drog fram den under täcket, hon blev överraskad och jag lovar att hon kom riktigt fort.”

Sammanfattning

Bli stimulerad av de två kraftiga motorerna som finns där för dig i vått och torrt – bokstavligt talat. Leksaken är som sagt 100 % vattentät och har så många vibrationsmöjligheter att du aldrig tröttnar. För ännu fler intressanta modeller, kika gärna på Lovebuddys topplista över de bästa Rabbit massagestavarna.

TILL VARDAGEN – Amaysin Slim G-punkts Rabbitvibrator

amaysin slim g punkts rabbit vibrator

Se priset här

Amaysin Slim G-punkts Rabbitvibrator är en Rabbit sexleksak med en dildodel som stimulerar G-punkten och en ”kaninörondel” som stimulerar klitoris. Leksaken har sex vibrationsprogram och sex rotationsprogram, så det är enkelt att välja just den typen av njutning som blir rätt för dig. Den lena och sköna ytan är naturligtvis också ett stort plus.

Fördelar:

 • 6 rotationslägen och 6 vibrationslägen
 • Stor valuta för pengarna
 • Skiftar enkelt mellan de olika programmen

Nackdelar:

 • Batterier köps separat

Min personliga upplevelse

Med tanke på hur billig denne Rabbit sexleksak är blir kravet på batterier ingen större nackdel. Vad du får är en härlig onaniprodukt med hela sex rotationslägen och sex vibrationslägen, så det är lätt att experimentera med olika program. Den mycket lena ytan ser också till så att leksaken blir ännu härligare att använda.

Rekommenderat till

Amaysin Slim G-punkts Rabbitvibrator rekommenderas för de som inte vill betala skjortan för att få en högkvalitativ Rabbit sexleksak. Den är passande för både nybörjarna och de lite mer erfarna samtidigt som de synliga knapparna på handtaget gör det riktigt enkelt att byta mellan olika vibrations- samt rotationslägen.

Så säger andra kunder

Det finns för närvarande inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Kort och gott är det här en Rabbit sexleksak som både är ganska billig, känns skön att använda samt har flera olika funktioner. De två mindre nackdelarna är att batterier måste köpas separat samt att den inte är 100 % vattentålig.

DEN FRÄCKA – The Original Butterfly Kiss Vibrator

the original butterfly kiss vibrator pink

Se priset här

Den må inte innehålla namnet ”Rabbit”, men The Original Butterfly Kiss Vibrator fungerar på ett liknande vis: nämligen att bjuda på både klitoris- och G-punktstimulering samtidigt. Den här onaniprodukten är förvånansvärt billig, men bjuder trots detta på utomordentlig njutning – för att inte nämna dess vattentäta egenskap!

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Stimulerar klitoris och G-punkt samtidigt
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Ganska få vibrationslägen

Min personliga upplevelse

The Original Butterfly Kiss Vibrator är en härlig liten leksak som bjuder på tre olika vibrationslägen i form av både klitoris- samt G-punktstimulering. Den är enkel att använda och kan dras nytta av i exempelvis duschen då den är 100 % vattentät, så de enda två nackdelarna är att leksaken är batteridriven samt att det inte finns så många vibrationslägen att välja mellan.

Rekommenderat till

Om du aldrig tidigare har testat på en Rabbit sexleksak eller om du helt enkelt letar efter en billig vibrator som får jobbet gjort kan det vara väl värt att vända dig till den här leksaken. Kom bara ihåg att köpa två stycken AAA-batterier separat.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Jag har provat massa olika leksaker men hit till är den här min favorit. Den ger dig en orgasm varje gång, skulle starkt rekommenderas denna lilla rosa fjäril.”

Sammanfattning

Den billiga The Original Butterfly Kiss Vibrator kan utan problem dras nytta av i duschen då den är 100 % vattentät, och visst är det härligt att den stimulerar både klitoris samt G-punkt samtidigt. Om det begränsade antalet vibrationsprogram inte är ett problem är denne leksak väl värd att satsa på!

DEN LYXIGA – Auto Rabbit Dubbelvibrator

auto rabbit dobbelt vibrator testvinde

Se priset här

Då har vi kommit fram till en äkta testvinnare. Auto Rabbit Dubbelvibrator har 10 olika vibrationslägen och kommer med en del som stimulerar G-punkten samt en del som stimulerar klitoris. Denne Rabbit sexleksak är tillverkad av högkvalitativ TPR och kan beställas till ett rimligt pris.

Fördelar:

 • Kommer utrustad med 10 olika vibrationslägen
 • Stimulerar både klitoris och G-punkt samtidigt
 • Säljs till ett mycket rimligt pris

Nackdelar:

 • Ljudnivån ligger på över medel

Min personliga upplevelse

Två nackdelar med Auto Rabbit Dubbelvibrator är att ljudnivån ligger på över medel samt att leksaken drivs med batterier, men om man kan se förbi detta finns det många fördelar att ta del av. De många olika vibrationslägena, faktumet att leksaken stimulerar både G-punkt samt klitoris samtidigt och vattentätheten är bara några få exempel.

Rekommenderat till

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att använda en Rabbit sexleksak eller inte kommer du säkerligen att uppskatta den här onaniprodukten. Den är vattentät och bjuder på en lång rad olika vibrationslägen så att du enkelt ska kunna välja ett läge som passar dig likt handen i handsken.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Super bra dildo. Den första jag köpt och fortfarande den som används flitigast.”

Sammanfattning

Om du är okej med att denne Rabbit sexleksak är batteridriven och en aning högljudd kommer du med största sannolikhet att älska produktens sköna yta, de många vibrationslägena och den vattentäta egenskapen.

TILL DEN ERFARNE – Amaysin Klassisk Rabbit­vibrator

amaysin klassisk rabbit vibrator

Se priset här

Nästsist på listan finns en skön liten Rabbit sexleksak som kan beställas till ett ganska billigt pris. Det som du får är en 100 % vattentäthet, 10 olika vibrationslägen samt ett lent och skönt silikonmaterial.

Fördelar:

 • 10 vibrationslägen
 • Vattentät för lekar i duschen eller badkaret
 • Silkeslent silikonyttre

Nackdelar:

 • Drivs med tre AAA-batterier som säljs separat

Min personliga upplevelse

Detta är sannerligen en len och skön Rabbit sexleksak med sina rundade former och sitt sköna silikonmaterial. Med 10 vibrationsmönster finns det också mycket att experimentera med, och naturligtvis är vattentätheten också ett plus.

Rekommenderat till

Vem du än är kan du säkerligen få stor glädje av denne Rabbit sexleksak. Använd den i sovrummet, i duschen, i badet eller någon helt annanstans och hitta ett vibrationsmönster som passar dig bland de 10 olika varianterna.

Så säger andra kunder

Det finns för närvarande inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Här har vi en riktig höjdare som blir passande för de flesta. Dess lena silikonyttre, en lång rad vibrationslägen och vattentätheten är bara några få plus när det kommer till just den här leksaken.

NYHET – Lovense Nora Vibrator

lovense nora vibrator

Se priset här

Sist har vi Lovense Nora Vibrator, en leksak som styrs via mobilen. Det finns en lång rad vibrationsmöjligheter, och du slipper fullkomligt batterier då leksaken laddas upp med hjälp av en USB-sladd.

Fördelar:

 • Kan lätt styras via mobilen
 • Har ett lent silikonyttre
 • Uppladdningsbar utan att behöva batterier

Nackdelar:

 • Ganska dyr

Min personliga upplevelse

Den här leksaken må vara en aning dyr, men visst är den värd priset. Med hjälp av en applikation i mobilen går det att välja mellan ett hav av vibrationsmöjligheter som man bara måste älska!

Rekommenderat till

Om du är villig att betala det ganska dyra priset får du en Rabbit sexleksak som aldrig sviker dig. Den sköna silikonytan, den uppladdningsbara funktionen, den vattentäta egenskapen och möjligheten att använda mobilen för att skifta mellan flera olika vibrationsmöjligheter är absolut fantastiskt.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Testa på den här leksaken om du är ute efter en riktigt exklusiv sexleksak som både ger dig klitoris- och G-punktstimulering samtidigt. Kika även gärna på Velve Riva Rabbitvibrator recensionen för en ytterligare högkvalitativ Rabbit leksak!

Summering

På den här listan finns det sannerligen en Rabbit sexleksak som passar alla typer av personer. Om det är en billig och bra variant som du är ute efter kan Sinful Original Rabbitvibrator rekommenderas, men du får då komma ihåg att batterier måste köpas separat och att ljudnivån är på den lite mer högljudda sidan.

Om du är en nybörjare och är ute efter någonting riktigt billigt kan Baseks First Time Rabbit Vibrator passa dig, och om du hellre vill lägga pengar på någonting riktigt lyxigt kan Greedy Girl med sina 36 vibrationskombinationer bli perfekt. När allt kommer till kritan får du vad du betalar för, men oavsett vilken Rabbit sexleksak du väljer från den här listan kan du förvänta dig utomordentlig njutning.

Läs hela recensionen här

susanne testare
Vår testare Susanne har skrivit en egen recension, hon gav Nora 5 av 5 stjärnor. Läs mer här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här