Recension – Sinful Analdusch

36

Jag har fått den roliga möjligheten att prova och recensera Sinful Analdusch, vilket är en produkt för att hjälpa till med att rengöra analen och ändtarmen. Detta kan var ett bra tips att göra innan man utför olika typer av stimulans i och kring analen.

Jag har aldrig provat en liknande produkt förut och har heller inte så mycket erfarenhet av analstimulans, vilket gjorde att jag inte hade så mycket förväntningar på produkten före användandet, men detta gjorde dock testningen av produkten desto mer spännande.

Köp Sinful Analdusch här

Kristina testare
“Hej! Mitt namn är Kristina, jag är 26 år och det är jag som skrivit den här recensionen. Jag har gett Sinful Analdusch 3 av 5 sjärnor, läs mer nedan om varför.”

Fördelar

  • Lätt att använda
  • Stor behållare för vatten
  • Bra kvalitet

Nackdelar

  • Bristfälliga instruktioner
  • Svår att rengöra

Recension

Första intrycket

Analduschen kom inpackad i en brun låda och där var det första jag la märket till vikten på paketet. Paketet vägde i princip ingenting men var ändå relativt stort. I den bruna kartongen var själva produkten i sin låda.

Denna analdusch var väldigt mycket större än vad jag hade förväntat mig. Det såg ut som att själva vattenbehållaren av produkten kunde innehålla ganska mycket vatten vilket jag som en oerfaren användare av dessa typer av produkter såg som positivt.

Min egen känsla och uppfattning när det kommer till analen och att rengöra den är att de känns mer hygieniskt om man inte behöver ta isär och fylla på med vatten när man väl använt den en gång. Min tanke var att en påfyllning av vatten skulle definitivt räcka till en rengöring och att man sedan skulle kunna rengöra analdusch för att den skulle vara klar att använda till nästa gång.

Kartongen innehöll två delar, ett munstycke i hård plast och en vattenblåsa i ett silikonliknande material. Båda var svarta, vilket jag kände var ett bra färgval när de kommer till produkter som ska användas i analen.

Den hårda pipen var relativt lång och väldigt smal, vilket jag uppskattade då den smala pipen såg ut att vara lätt att föra in och längden gör att man kan känna sig säker på att analen kommer bli grundligt rengjord.

Sinful Anal Douche

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Den mjukare vattenbehållaren var som sagt ganska stor men var ändå lätt att hålla i och det mjuka materialet gjorde den enkel att klämma åt för att trycka ut vattnet ur pipen. Den smala pipen hjälper också till att öka trycket på vattenstrålen som kommer ut, vilket jag tror kommer göra rengöringen mer grundlig än om munstycket hade varit bredare.

Kartongen med Sinful Analdusch innehöll ingen instruktionsfolder eller liknande utan den informationen som man fick med produkten var den som fanns utanpå förpackningen.

 

Upplevelse

Av själva analduschen hade jag en enbart positiv upplevelse. Produkten var enkel att använda, den gjorde det som den är till för och gjorde ett jobb som jag inte hade varit bekväm med att utföra utan denna produkt. Jag som inte är så van vid saker som har med analen att göra fann denna analdusch väldigt enkel att använda vilket gjorde upplevelsen väldigt positiv.

Det enda negativa jag upplevde var min egen känslighet gällande analen. Det var enkelt att föra in pipen i analen, men jag rekommenderar att använda lite vattenbaserat glidmedel för att göra processen ännu enklare. Man ska definitivt göra detta medans man sitter på toaletten för när vattnet sen ska ut vill man inte vara någon annanstans.

Själva upplevelsen av sköljningen kändes för mig, som inte alls är van, väldigt konstig. Samtidigt som man förstår att det är vatten som kommer ut som gör en väldigt mycket renare där än vad man brukar vara, känns det som man har en kraftig diarre vilket gjorde att iallafall jag kände mig lite smutsig efteråt.

Så känslan efteråt blev väldigt mixad, väldigt ren i analen men samtidigt som om jag precis gjort något lite äckligt som jag inte vill koppla ihop med skön ananlstimulans.

Sinful Anal Douche

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Efter användandet skulle jag göra rent analduschen, tyvärr så står det ingenting om hur produkten bör rengöras på förpackningen. Jag gjorde rent den med diskmedel och vatten men jag saknade tydliga instruktioner om hur produkten ska göras rent för att man ska kunna säkerställa att produkten är steriliserad till nästa användning.

Detta tycker jag är väldigt dåligt speciellt när det handlar om en anal produkt, som utsätts för coli-bakterier.

Jag hade velat kunna försäkra mig om att produkten blivit steriliserad mellan användningarna, exempelvis genom att koka produkten som man kan göra med en menskopp. Men tyvärr stod det inget om detta på själva förpackningen.

Jag kollade dock upp produkten på hemsidan och där hittade jag lite mer detaljerade instruktioner om hur man kan försäkra sig om att produkten blivit helt ren. Det står där att man kan skålla produkten men att den ej ska kokas för att man inte ska riskera att plasten deformeras av det kokande vattnet.

 

Hur använder du den?

Själva användningen av denna analdusch är väldigt enkel. Börja med att fyll vattenblåsan med ljummet vatten. Det fungerar men kallt vatten också men jag kände att det hade varit ganska obehagligt att spruta upp kallt vatten i analen och är vattnet alldeles för varmt finns de risk att man faktiskt gör illa sig, då slemhinnorna i analen är väldigt känsliga. Så man bör alltid var försiktig när man ska utsätta slemhinnorna för yttre påfrestningar. Därför tog jag på lite glidmedel på pipen, detta är enbart för att de ska bli lite enklare att föra in den och för att ytterligare skydda de känsliga slemhinnorna.

Sinful Anal Douche

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sedan får man sätta sig på toaletten och böja sig framåt, med hjälp av känseln stoppar man sedan försiktigt in pipen i analen och klämmer ut vattnet ur blåsan. Blåsan innehåller ganska mycket vatten och jag kände inte ett behov av att tömma den helt utan sprutade in så mycket jag kände att jag behövde och förde sedan sakta ut pipen igen samtidigt som jag fortsatte trycka ut lite vatten.

Jag upplevde det som en väldigt konstig och bisarr känsla att få vatten sprutat in i analen, men detta är så klart en vanesak och känslan var inte obehaglig eller obekväm enbart konstig och väldigt ovan.

När man tagit ur pipen kommer vattnet att rinna ut ur analen och man får helt enkelt en känsla av att ha diarre. Detta är ju inte den härligaste känslan men vattnet behöver ju komma ut så det är bara att göra som när man går på toaletten. När allt vatten har kommit ut kan man torka sig och man är då helt ren och man kan lufttorka anallekar utan att oroa sig för renligheten där bak.

Därefter är det viktigt att rengöra analduschen. När jag sprutade ut vattnet ur vattenblåsan åkte en del av vattnet tillbaka in i blåsan, vilket gjorde att det blev smutsigt vatten i själva blåsan.

Jag gjorde rent både blåsan och pipen noga med diskmedel. Eftersom det inte fanns några instruktioner om hur anldushen skulle rengöras på själva kartongen kollade jag upp den på hemsidan och där fanns det mer instruktioner gällande rengöringen.

Sinful Anal Douche

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

För att sterilisera produkten kan man skålla den i hett vatten. Så jag tog och kokade upp vatten i vattenkokaren och hällde de över produktens två delar som jag lagt i handfatet och detta funkade bra. Plasten verkar inte ha blivit påverkad av det varma vattnet och jag känner mig trygg med att produkten nu är helt ren tills att den ska användas igen.

Rekomenderad till

Jag skulle rekommendera denna produkt till alla som vill utforska analstimulans men som, liksom jag är orolig över hygienen och för att förstöra en sexig stämning om det inte skulle vara helt rent där bak. Eftersom denna analdusch är så pass enkel att använda kan jag rekommendera den till alla, även till nybörjare som aldrig provat något liknande förut.

Jag tror att denna produkt kan vara ett första steg för någon som är intresserad av analstimulans på olika sätt men inte kunnat slappna av på grund av rädslan för att en partner ska se analen som smutsig. Med denna analdusch kan du enkelt försäkra dig om att du är ren vilket jag tror är en viktig del för att kunna slappna av och njuta av de aktiviteter som innefattar analen.

 

Detta säger andra kunder

“Lätt att använda, läckte inget vilket var bra. Väldigt nöjd med inköpet.”

Sinful Anal Douche

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

“Enkel att använda , funkar som den ska även om jag kan tycka att det är lite obehagligt att skölja med vatten där , men funkar som sagt”

“Den här produkten är en av de bästa jag har testat. Den läcker inte, materialet är bekvämt, och den gör jobbet perfekt.”

Sammanfattning

Detta är en bra och väldigt prisvärd produkt, analdusch är lätt att använda och gör precis det den är ämnad för. Produkten är praktiskt utformad med en stor vattenblåsa och en smal pip som gör den enkel att föra in i analen. Analduschen gör det extremt enkelt att skölja ur analen och gör en mer bekväm med att eventuellt ha en partner som stimulerar än där.

Det enda negativa med analduschen är rengöringen. Eftersom pipen är så pass smal som den är det svårt att veta att den blivit ordentligt rengjord.

Men överlag skulle jag säga att detta är en bra produkt och jag skulle ge Sinful Analdusch 3 stjärnor av 5 möjliga.stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här