Recension – Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator

23

Jag har fått möjligheten att testa på Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator. Klitorisvibratorn har en silverfärgad, metallisk nyans till ytan med lila detaljer vid öppningen för batterierna samt högt upp på den enda knappen på vibratorn.

Mitt första intryck av produkten när jag tog den i handen var att den är ganska liten, bara lite kortare än min handflata. Detta kan jag uppleva som lite tråkigt då om produkten hade varit aningen längre hade det möjliggjort fler användningsområden.

Att klitorisvibratorn är så pass kompakt gör att den är enkel att ta med sig om du vill det utan att den kommer dra till sig oönskad uppmärksamhet.

Att vibratorn har en viss tyngd gör då att jag kan få till ett härligt tryck på g-punkten om jag exempelvis ligger på mage. Tillsammans med min partner har den använts både vid förspel på klitoris och på bröstvårtorna och även runt analen (viktigt är dock att inte ha den i analen, som en analsexleksak då den inte har något stopp).

Kristina testare
“Hej, Kristina heter jag och är 26 år. Det är jag som testat Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator. Fortsätt läs så kommer du få veta allt du behöver innan ditt nästa köp.”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Enkel att använda
  • Kraftfulla vibrationer
  • 10 olika vibrationsmönster
  • Bra tyngd
  • Snygg förpackning

Nackdelar

  • Lägsta vibrationen är väldigt stark (är enligt mig en nackdel, men kan för någon annan vara det allra bästa)
  • Ej uppladdningsbar
  • Den kraftfulla motorn medför att den är ganska högljudd

Recension

Första intrycket

Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator kom i en väl designad förpackning med en diskret omslutande låda vilket gjorde att jag slapp oinbjudna blickar i samband med hämtandet av paketet i min vanliga matbutik. Vid uppackande av vibratorn finner man en mindre manual för användandet och vibratorns olika funktioner.

Klitorisvibratorn är batteridriven och kommer med två förinstallerade batterier vilket möjliggör provkörning av vibratorn direkt efter uppackandet och borttagningen av skyddspapperet på batterierna. Detta skyddande papper gör så att produkten inte kommer kunna sättas i gång av misstag i förpackningen.

Att klitorisvibratorn inte är uppladdningsbar utan går på batterier är för mig ett minus, då det både känns bökigare att behöva byta batterier när de tar slut samt att det då känns väldigt omständligt att behöva springa och leta efter nya batterier om de skulle ta slut när det är som skönast.

Dessutom hade det varit mer miljövänligt med en uppladdningsbar produkt. Å andra sidan kan detta vara positivt, då det går snabbare att byta ut batterier istället för att vänta på att vibratorn ska laddas till fullt, vilket är smidigare ifall man vill fortsätta på en gång.

Klitorisvibratorn är relativt tung för att vara så liten vilket jag upplever som positiv då detta ger produkten en stadigare känsla och förhöjer känslan av att detta är en produkt av hög kvalitet. Klitorisvibratorn är av hård plast och helt slät till utsidan utom vid själva loggan, detta uppskattar jag då den känns väldigt enkel att hålla ren.

Då klitorisvibratorn dessutom är vattentät kan den tas med in i duschen samt att rengöringen enklast görs med ljummet vatten och eventuellt lite tvål eller annan rengöring för sexleksaker. Vibratorn kommer med ett par batterier redan insatta vilket gör att du kan prova den direkt efter att du plockat ur den ur förpackningen.

Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Klitorisvibratorn har enbart en knapp vilket gör den väldigt enkel att använda, denna knapp fungera både som start och stoppknapp samt används för att byta mellan de olika vibrationerna. Denna enkelhet fick mig vid första anblicken mig att känna att detta var en ganska simpel sexleksak, men dock så har även enklare sexleksaker flera användningsområden om du/ni låter fantasin flöda.

Upplevelse

Jag började med att utforska de olika vibrationslägen som Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator erbjuder. För att starta igång vibrationerna trycks knappen överst på vibratorn in och det första vibrationsmönstret startas då direkt. Vid ett nytt knapptryck förändras vibrationen och vid en snabb första testning hittade jag att det finns tio olika lägen att välja mellan. För att stänga av vibratorn hålls samma knapp in i någon sekund tills vibrationen slutar.

Mitt första intryck av vibrationerna var att de var väldigt kraftfulla samt att de får hela vibratorn att vibrera vilket gör att den kan användas från flera olika vinklar för att hitta det skönaste stället för just dig. Dock gör detta att den blir lite svår och jobbig att hålla i efter ett tag eftersom fingrarna också vibrerar.

De första tre vibrations lägena är konstanta vibrationer i olika starka lägen, min tanke här var att även det svagaste läget var väldigt starkt och att jag hade önskat att det svagaste läget var svagare för att kunna få mer av en uppbyggnad av vibrations styrkan. De resterande sju vibrationslägena är olika former av pulserande vibrationsmönster där vibrationerna varierar mellan olika styrkor och hastigheter.

Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

De olika pulserande mönstren är perfekta för att bygga upp mot en orgasm och teasa sig själv eller sin partner. Enligt mig är de jobbigaste att den inte har något handtag eller del som inte vibrerar vilket gör att vibrationerna får fingrarna att skaka vilket inte är vad jag uppskattar då det gör vibratorn svår att hålla i.

Dock fungerade den väldigt bra att lägga sig på, så slipper du styra den med händerna utan själva vibrator kan ligga still och du själv kan röra fittan mot vibrationerna. Detta gör att du även kan reglera trycket mot klitoris lättare, då du kan välja att lägga hela sin tyngd på den eller enbart nudda klitoris lätt mot vibratorn.

Kraften i vibrationerna gör dock att du kan använda vibratorn även utanpå kläderna vilket ger en annan känsla.

Hur använder du Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator?

Denna vibrator kan användas på många olika sätt och det är egentligen din egen fantasi som sätter gränsen. Jag har använt den både på egen hand när jag onanerat och tillsammans med min partner, både på mig och på honom.

På egen hand har jag använt den för att stimulera klitoris med de olika vibrations lägena. Då det finns hela 10 olika vibrationsmönster är det lätt att hitta något som passar för en själv och för vad man är sugen på vid olika tillfällen. Jag tycker även att vibratorns tyngd gör att den kan användas för att stimulera g-punkten samtidigt som jag med fingrarna då kan massera utsidan av klitoris.

Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag har även använt vibratorn för att stimulera min partners mellangård och runt ollonsträngen, vilket var väldigt uppskattat. För att byter mellan de olika vibrations lägena trycker du på knappen överst på vibratorn.

Dock kan du inte “gå tillbaka” mellan olika vibrationer utan man får tänka sig att man bläddrar igenom en lista där du enbart kan gå åt ett håll. Detta gör att om du  hittar ett läge du tycker är extra skönt, men råkar komma åt knappen måste du trycka sig förbi alla vibrations lägena igen tills du kommer tillbaka till sin favorit.

Då jag ibland kunde uppleva att vibrationerna, även på den lägsta nivån var något i starkaste laget, har jag även provat att använda vibratorn utanpå kläderna, både utanpå jeansen och utanpå trosorna. Detta gjorde att jag lättare kunde bygga upp en spänning med vibrationer som blev starkare och starkare ju mer kläder jag tog av mig och av vilken nivå på vibrationerna jag hade.

Rekommenderad till

Jag kan rekommendera Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator till personer oavsett kön eller andra sexuella preferenser, som vet med sig att de gillar kraftiga vibrationer då även den “lägsta” vibrationen är väldigt stark. Även om vibrationerna är väldigt kraftfulla, så finns det väldigt många olika vibrationsmönster vilket gör att det blir lätt för många att hitta något som man gillar.

Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag skulle trots den kraftiga motorn säga att detta är en typ av standardvibrator så jag tycker att den hade passat bra till någon som inte har så mycket annan erfarenhet av sexleksaker och vill ha en bra vibrator för att känna sig för om vad man gillar i sexleksaks väg.

Då Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator är liten och diskret kan den också fungera bra som “rese”-vibrator” om man är ute efter något du enkelt kan ta med när du är på resande fot. Dessutom gör den diskreta exteriören denna sexleksak perfekt för någon som vill känna sig för bland sexleksakerna utan att börja med något som känns allt för utmanande.

Detta säger andra kunder

“Den här produkten är värd vartenda öre, oerhört prisvärd. Detta är min favorit vibrator för det är enkelt att skifta mellan olika vibrationer och teasa sig själv, ger flera orgasmer varje gång man använder den. För vissa som är petiga kanske den låter lite men det spelar mig ingen roll. Så för att sammanfatta, tveka inte att köpa den!! Den är otroligt skön och praktisk att ta med sig, stilren.”

“Riktigt kraftfull, smidig och stilren. Även skön för killen på massa ställen! Vi älskar den.”

“Bra produkt! den stora nackdelen är att den är väldigt batteridrivande, måste byta batteri hela tiden.”

 

Sammanfattning

Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator är enligt min mening en väldigt prisvärd produkt, du får en extremt kraftfull vibrator till ett väldigt fördelaktigt pris. Då jag ser denna vibrator som en relativt enkel och basic sexleksak anser jag att om du vill börja utforska ditt sexliv med leksaker kan du med fördel börja med denna snygga vibrator.

Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Klitorisvibratorn gör helt enkelt sitt jobb och är vad du kan förvänta dig av en “vanlig” vibrator. Men med ett extra plus för motorns kraft samt att mängden av vibrationsmönster gör att den även kan vara perfekt för någon med mer erfarenheter av sexleksaker och som vet med sig att den just älska starka vibrationer.

Det jag hade kunnat önska mig mer av med denna produkt är att det hade funnits fler vibrationslägen med lägre vibrationsfrekvens samt att vibratorn hade varit uppladdningsbar i stället för batteridriven.

Jag skulle ge Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator en stark 3:a av 5 möjliga.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här