Recension – PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker

44

Jag och min kille har tillsammans testat PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker. Det har varit väldigt spännande och utforskande för oss, då ingen av oss tidigare har testat en liknande produkt.

Denna masturbatorn är väldigt nybörjarvänlig och lätt att använda. Den har ett diskret utseende och det är absolut inte uppenbart, vid en första anblick, att detta är en sexleksak.

Till skillnad från den klassiska masturbatorn Fleshlight, är denna även utrustad med hela 10 olika vibrationsmönster, verbal stimulering genom heta ord och stön, samt en stark sugpropp om man vill ha händerna fria. Det går även att koppla in ett par hörlurar för mer diskret njutning.

PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker är perfekt för den som vill ha en masturbator med det lilla extra!

“Mitt namn är Lina och jag har tillsammans med min pojkvän testat den här spännande masturbatorn.”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Många olika vibrationsmönster
  • Stark sugpropp
  • Justerbar vinkel

Nackdelar

  • Något svår att rengöra
  • Klumpig att hålla i handen
  • Dålig ljudkvalité

Recension

Första intryck

Det första intrycket vi fick av PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker var det fräcka utseendet. Den ser inte alls ut som en sexleksak. Snarare en modern uppkopplad produkt av något slag. Vi reagerade även på storleken, då den är ganska stor och rejäl.

Masturbatorn var väldigt bra förpackad och den blanka ytan var skyddad mot repor osv. från de övriga produkterna i förpackningen. Jag hade däremot uppskattat lite bättre information om produkten.

All information var skrivet på utsidan av förpackningen, som man i längden inte kommer behålla. Ett litet informationsblad inuti förpackningen hade inte skadat. Med tips inför användningen, uppladdning, rengöring och underhåll av materialet.

När jag och min kille packade upp produkten blev vi väldigt förväntansfulla inför testningen. Jag aldrig tidigare varit med och använt någon liknande produkt och min kille har sedan tonåren varit intresserad av att testa den här typen av masturbator, men inte haft möjligheten.

Vi testade både vibrationerna och den verbala stimuleringen som den är utrustad med. Vi blev väldigt förvånade över den dåliga ljudkvalitén och att stönen lät väldigt konstgjorda och inte alls verklighetstroget. Språket är inställt på engelska och går inte att ändra.

Sammanfattningsvis var första intrycket av PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker bra, men vi blev något besvikna över ljudet. Det kändes inte alls som något för oss.

 

Upplevelse

Jag och min kille har testat PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker på två olika sätt och med alla funktioner som den är utrustad med.

PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Första gången som vi testade masturbatorn provade vi att hålla den i handen, och använde då alltså inte sugproppen. Vi upptäckte ganska snabbt att den var ganska klumpig att använda på det sättet. Den är inte särskilt greppvänlig då den är ganska bred. Det var även svårt att hitta ett bra grepp utan att råka komma åt knapparna.

Min kille upplevde även att han stötte i de hårda kanterna inuti masturbatorn när den användes på det här sättet. Man hade kanske kunnat undvika att det händer med lite tjockare material på sleeven.

Det är viktigt att komma ihåg glidmedlet när man använder masturbatorn. Annars är det näst intill omöjligt att komma in i den, trots det mycket töjbara materialet. Vi använde oss av ett vattenbaserat glidmedel och testade både att applicera det direkt på öppningen på masturbatorn och på penisen.

Vi har testat alla funktioner som produkten är utrustad med och vibrationerna är helt klart en favorit. Min kille uppskattade mest de jämna vibrationerna utan uppehåll. Insidan av masturbatorn är något ojämn i strukturen för mer intensiv stimulering och den uppfyllde verkligen sitt syfte! Däremot ljudfunktionen med ”heta ord” och stön, föll oss inte alls i smaken, så det spenderade vi inte särskilt mycket tid på att testa.

Min kille har även testat masturbatorn på egen hand. Då använde han sugproppen och fäste den på en kakelvägg. Han upplevde att sugproppen var väldigt stark och satt på plats.

Han uppskattade verkligen det justerbara vredet för att kunna ställa in exakt rätt vinkel och då också undvika att komma åt de inre kanterna. Även vid de tillfällena använde han vibrationerna för extra njutning!

PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rengöringen av PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker har däremot varit väldigt knepigt. Det första man måste göra är att få ut sleeven från själva skalet och därefter koppla loss kablarna. Vi lyckades sen efter mycket om och men upptäcka att sleeven går att vända ut och in. På så sätt blev det mycket lättare att rengöra den än att försöka få in vatten genom det lilla lilla hålet. Efter att sleeven torkat, hade vi på lite potatismjöl för att den inte skulle klibba ihop.

Trots att masturbatorn är ganska diskret i sitt utseende och inte ser ut som en sexleksak vid första anblick, är den ganska svår att förvara. Den är stor och klumpig och tar därför mycket plats i lådan.

 

Hur man använder den

PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker är mycket enkel att använda och är därför lämplig även för nybörjare. Tack vare det breda utbudet av vibrationer, det justerbara vredet och ljudfunktionen, är den väldigt anpassningsbar och passar därför de flesta.

Det första du måste göra är att plocka fram glidmedlet. Det är ett måste när du använder denna masturbator för att kunna få bästa möjliga njutning. Det finns två olika sätt att applicera glidmedlet på.

Det första sättet är att spruta in lite glidmedel i hålet på masturbatorn och lite runt öppningen och därefter föra sig in och på så sätt fördela glidmedlet. Det andra sättet är att massera in glidmedel på penisen innan själva införandet. Kanske det allra bästa är att kombinera dessa två sätten!

När glidmedlet är applicerat kan du antingen välja att onanera för hand eller med händerna fria. Om din partner vill dela din stund av njutning med dig är ett hett tips att göra det för hand. På så sätt kan ni turas om och då även testa olika vibrationsmönster och olika ljudfunktioner tillsammans.

PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Om du vill ha händerna fria har denna masturbator en stark sugpropp för att enkelt fästa den på exempelvis en vägg. Den fäster allra bäst på släta ytor som till exempel kakel. Det är däremot viktigt att tänka på att PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker inte är vattentät, så glöm inte att stänga av vattnet om du vill använda den på duschväggen.

 

Efter användningen är det mycket viktigt att rengöra masturbatorn noggrant, vilket är lite krångligt. Först måste man lirka ur sleeven och därefter koppla bort sladdarna. Sen kommer vi till den mest krångliga delen, att rengöra sleeven. Vi provade först att försöka få in vatten genom hålet, men det var väldigt svårt. Efter mycket om och men insåg vi att man faktiskt kan vända den ut och in, vilket gjorde det hela mycket lättare.

Den sköljdes noga av med ljummet vatten och fick därefter lufttorka. När den var helt torr hade vi på lite potatismjöl för att den inte skulle klibba ihop när vi sen vände tillbaka den på rätt håll.

PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Efter rengöringen är det bara att sätta tillbaka sleeven i masturbatorn, koppla in sladdarna och sätta på locket. På grund av dess storlek är den lite svårare att förvara, men i och med det diskreta utseendet gör det kanske ingenting om den hamnar på ett annat ställe.

Rekommenderat till

Jag och min kille skulle rekommendera PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker till de män som vill ha en masturbator med det lilla extra. Då den är enkel att använda och sleeven är mycket töjbar kan jag tänka mig att den passar de allra flesta.

Andra kunder nämner att PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker är för liten och trång, men den har fungerat utmärkt för min kille som ligger strax över genomsnittet. Tack vare det breda utbudet av olika vibrationer finns det minst ett läge som passar alla.

Självklart rekommenderas denna masturbator även till de som tänder lite extra på dirty talk och framförallt på engelska, då språket inte går att ändra.

Denna masturbator är också perfekt för singelmän som vill få lite extra njutning under onani och har tröttnat på det gamla vanliga sättet. PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker har det lilla extra!

Det säger andra kunder

Andra kunder har gett PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker ett medelbetyg.

4 av 5 stjärnor

”Vredet på justerbara sugproppen glappade och gick av när det var dags för andra omgången. Trång, kräver MYCKET glid. Bra vibration på PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker .”

3 av 5 stärnor

”Billig modell PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker var FÖR trång o liten för mig. Sisådär vibrationer…. men passar säkert många andra, inte mig. Men, man måste pröva sig fram.”

PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

Jag och min kille är sammanfattningsvis nöjda med PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker enbart för att den i slutändan gjorde sitt jobb. Betyget dras tyvärr ner på grund av det faktum att den är ganska klumpig att hålla i handen, vilket har begränsat oss lite. Ljudfunktionen föll oss inte heller i smaken, då det inte lät ens i närheten av verklighetstroget, samt att ljudet var av väldigt dålig kvalité. PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker är oavsett en spännande produkt.

stjärnor

Vi vill ge PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker 3 av 5 stjärnor.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här