Recension – Obaie’s nybörjargag

25

Visst är det alltid lite mer spännande att få hem en leksak som tänjer på gränser och väcker undermedveten nyfikenhet? Dra med din partner på ett sensuellt äventyr med Obaie’s nybörjargag!

Hemligt, erotiskt, förbjudet – de är känslor gagballen kan erbjuda ur sin portfolio tillsammans med flera andra.

Gagballen är uppenbarligen inte direkt stimulerande mot ett känsligare område på kroppen såsom klitoris eller g/p-punkt men den är inte heller det den är till för. Den har en väldigt stark effekt för dem som är mottagliga för den och det, det är just känslan under upplevelsen.

Det är en upphetsande leksak och enligt oss inte på något sätt tråkig utan snarare helt tvärtom. Det är en väldigt enkel och snabb lösning till en hetare kväll. Eller varför inte en morgon?

Obaie Nybörjargag

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

 • En bra första produkt för de som vill börja utforska i BDSM och även testa nya saker i sovrummet.
 • Lätt att använda, ha med sig och har flera användningsområden.
 • Snygg design.
 • Tålig konstruktion.
 • Bra upplevelse för billig peng.
 • Inte begränsad till par utan fungerar med och utan partner.
 • Kompletterar andra leksaker.
 • Lätt att andas med då själva bollen har ett flertal hål.

Nackdelar

 • Kan efter en längre användningstid bli obekväm då käken pressas till att vara öppen.
 • Själva bollen kan vara lite för stor för att bli klassad som en ”nybörjarleksak”.
 • Finns bara i en färg.
 • Kan leda till oönskat dregel då munnen konstant är öppen.
 


Recension

Första intryck

”Obaie låter dig förverkliga dina vildaste fantasier och allra mest kinky drömmar” skriver Sinful på sin hemsida om företaget och vi kan inte annat än att hålla med.

Jag och min flickvän blev båda förväntansfulla och exalterade under det första intrycket och såg fram emot att testa den. Det vi var mest spända på var hur den skulle vara att använda, själva känslan och hur det skulle påverka vårt rollspel i sexlivet.

Vi gick egentligen inte in så mycket på hur snygg den skulle vara eller hur dyr den skulle upplevas men i själva verket så var kvalitén mycket bättre än de få förväntningar vi hade från start.

Obaie Nybörjargag

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

En nackdel är att det kan uppstå dregel i samband med användande vilket inte alltid kanske är roligt men det är ju såklart en smaksak. Det är heller inte lätt att prata med den men det är något vi tycker är svårt att klassificera som en fördel eller en nackdel. Gällande användning så finner sig Obaies nybörjargag exempelvis till rätta när den sätts på av parten som inte ska använda den och då i samma tillfälle sätter igång ett maktspel.

Att den dessutom håller för lite hårdare lek är ett plus. I stundens hetta klarar den av frustrerade bett och dragningar utan att ge vika. Materialet är därför i bra kvalité, så bra kvalité att den till slut till och med kan börja bli obekväm just för att den inte är dåligt konstruerad.

Ett tips är att inte ha den så pass spänd bakom huvudet för att själv kunna reglera trycket om det skulle behövas. Ännu ett tips som vi själva också använde oss av är faktiskt att ta av den helt och byta ”funktion”. När en av oss kände att den blev för obekväm så bytte vi helt enkelt bara plats på den och använde den som handfängsel bakom ryggen.

En funktion utesluter inte den andra. Det är egentligen bara fantasin som sätter stopp för vad lekarna leder till. Vår upplevelse har lett till att vi båda är ännu mer säkra på vilket slags sex vi tycker om att ha. Den kanske inte spelar huvudrollen i den vägen men absolut en biroll som inte ska glömmas bort.

Obaie Nybörjargag

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Hur man använder den

Det tydliga syftet är förstås att ha den i munnen och fästa den bakom huvudet, men vi tyckte enligt våra tester att den verkligen hade fler användningsområden än så. Leksaken uppmuntrar till spel, dominant mot undergiven på sätt som enkelt kan få användarna att leka ut sina kanske annars dolda fantasier. Varför låta den stanna i munnen? Varför inte utnyttja redskapet till fullo och faktiskt använda det som ett halsband, en mindre piska, handfängsel eller andra saker inom bondage-genren? Möjligheterna är inte alls begränsade!

Det är just det som gör gagballen mer intressant än den till synes verkar, då den har mer än ett syfte. Även hur den kan hjälpa och komplettera andra sorters leksaker, ökar värdet i att äga den. Som sagt, då den uppmuntrar till lek och eventuella rollspel, så kan den dessutom göra en BDSM-outfit roligare än innan.

Varför inte dra fram fler leksaker samtidigt ur lådan i nattygsbordet att förgylla gagballen med? Ett rep, en vibrator och Obaies nybörjargag är lika med en bra kväll när som helst under veckan. Sen behöver den dock nödvändigtvis inga fler leksaker heller under samma akt utan kan stå på egna ben.

 

Rekommenderat till

Rekommenderas verkligen till par som vill ta ett nästa steg inom sexlivet. Gagballen visar en väg till BDSM och kan göra de nyfikna nöjda och sugna på mer. Efter mina och min partners tester så tycker både jag och hon att leksaken kan rekommenderas till par som inte har jättemycket erfarenhet och likaså till dem som vill hotta upp tillvaron lite och även prova på mer kinky sex.

Obaie Nybörjargag

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det stänger dock inte dörren till dig som själv vill uppleva en annan känsla under ”ensamlek”. Vi har själva inte testat att ha den utan partner men vi ser inte att det skulle vara ett hinder. Det här är en leksak vars syfte är att utforska så varför inte utforska med dig själv? Med rätt situation och rätt sinnesstämning finns det fler möjligheter än du kan tänka dig.

Det säger andra kunder

Felicia РӀlskar den!

Att ha en ball gag i munnen är en av de bästa känslorna jag haft i hela mitt liv. Jag älskar denna utan tvekan. Det kommer du också göra!”

5/5 Stjärnor

Anna – ”Större än vad jag klarar.

Detta är första gången jag provar en gagball och den är för stor för mig. Jag kan inte få in den innanför käkarna.. vet ej om det är jag som har liten mun men inget jag var medveten om iaf..”

3/5 Stjärnor

Maria – ”Positivt överraskad.

Var lite orolig om bandet inte skulle nå runt men det var inga problem alls. Sitter bra och är lätt att använda. Trodde inte den skulle bli så uppskattad som den har varit hemma.”

4/5 Stjärnor

 

Sammanfattning

En gagball som passar dig som vill testa något nytt i sovrummet eller som vill börja vandra runt i BDSM-världen. Med flera användningsområden blir den inte tråkig i första taget och kan i många situationer förgylla leksaker som annars legat dammiga kvar i lådan. Trots sin obekvämlighet efter en stunds användande så ger vi den högt betyg på grund av att vi upplevde att den gick att använda till så mycket mer än vad den från början är ansedd till att brukas för.

För en väldigt liten slant får du eller du och din partner en rolig upplevelse med en gag som sedan kan rekommenderas vidare för dem som vill ha lite mer hetta i sänghalmen. Du behöver alltså inte ha en plus one utan det fungerar utmärkt att uppleva den själv också. Därför rekommenderar vi alla att testa något nytt och beställa hem denna nästa gång ni får feeling!

Obaie’s nybörjargag får 4 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här