Recension – MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0

33

MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0 var lätt det bästa men också det första köpet till min privat hemma dungeon.

Har länge trånat efter att ha en egen sexstol och flytta kinket från sängen, soffan, duschen eller vart man nu brukar, eller rättare sagt brukade utöva akterna, till en riktig BDSM stol.

Min partner har kunnat spänna fast mig i de flesta ställningar jag har kunnat komma på och göra allt jag önskar med mig i denna stol.

Som man kan se på bilden har MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0 fem ben för stabilitet, fotstöd, och två par armar med flera öglor för möjlighet att spänna fast någon.

Fotstöden är höjningsbara och stolsryggen går att fälla bak halvvägs. Den är även gjord av stål och PU-läder.

Ny till BDSM? Här kan du läsa mer.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0 är stabil
  • Är gjord av PU-läder, alltså vegan vänlig
  • PU-läder är lätt att torka av
  • Har många olika stöd och armar att spänna/spännas fast vid
  • Skulle möjligen kunna misstas för ett träningsredskap, alltså diskret
  • Rimligt pris

Nackdelar

  • Icke möjligt att lägga sig på mage
  • Stor, går inte att placera var som helst
  • Bruksanvisning endast på engelska

Recension

Första intryck

Som första intryck tyckte jag att MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0 såg lite märklig ut, lite som en spindel med alla ben och armar, men det är exakt det jag köpte. Är van vid gynekologstolen som finns på min lokala dungeon så denna stol var båda förvirrande och spännande på samma gång.

Vi fick tillsammans undersöka hur och vart man kunde sätta handbojor och rep, men det var ganska lätt efter en närmare titt. Materialet verkade även som att det skulle vara bekvämt då det är PU-läder. Har ibland lite svårt för lack och latexmöbler då det kan bli ganska klibbigt eller till och med halt när vätskor och glidmedel blir inblandat.

Upp till bevis var ju nu bara att se om PU-lädret hade samma reaktion till mycket vätskor och silikon (glidmedel) som lack och latex.

Upplevelse

Jag förväntade mig inget speciellt om bekvämligheten av MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0 men blev inte besviken. Bra punkter kunde nås i kroppen av att sitta fastspänd på den som vanligt, men det var också väldigt trevligt att man kunde fälla tillbaka ryggen och göra sig lite mer bekväm, speciellt under längre sessioner.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 

Jag hade dock lite fel om hur lite jag trodde det skulle glida. Det var inte lika halt som jag trodde det skulle vara, kanske för att silikonglidmedel inte är lika halt som kroppsvätskor och vattenbaserade glidmedel, men också för att om man är ordentligt fastspänd så sitter man där man sitter.

När endast mina armar var fastbundna gled jag dock ned lite väl mycket, vilket distraherade mig, då jag började tänka på om jag skulle ramla av eller inte. Med det var såklart inga problem när min partner rättade till och säkrade mig ordentligare.

Armarna på sexstolen var även något som jag misstänkte skulle kunna bli ett hinder, men visade sig vara smidiga att anpassa sig runt. Tack vare att de mest utstickande armarna sitter på samma ställe hade min partner gott om utrymme att röra sig runt sexstolen och nå från alla vinklar.

Något som vi inte hade upptäckt tidigare men fann under akten var att fot/benstöden gick att höja och sänka. Detta var dock resultatet till att jag började glida av lite lätt men även upptäckten av väldigt härliga ställningar och vinklar.

För att sammanfatta min upplevelse så var det mycket spännande och ett mycket välkommet verktyg i mitt och mina partners BDSM liv.

MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0 är en möbel som jag annars brukar använda på en dungeon men nu kan, utan stress, avnjuta i mitt eget hem när jag vill.

Det må kanske inte ge möjlighet till all mina BDSM drömmar men det är absolut det jag förväntade mig att det skulle vara.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 

Hur man använder den

Sexstolen har ett par olika sätt den kan användas på, men det mest uppenbara är ju att den främst ska användas i en sittande position. Armarna bredvid ryggstödet är bäst för att spänna fast den undergivna via armar och handleder, men märkte även att man kan binda fast underkroppen via dessa armar.

Fot/benstöden på sexstolen är justerbara, höj- och sänkningsbara, och via handtagen, bredvid fotstöden, finns ytterligare fästningspunkter för rep och handbojor.

Något som vi upptäckte under testningen var att man, tack vare att sitsen är så pass bred som den är, kan sätta sig bak och fram på sexstolen, spänna fast benen bredvid ryggstödet och hålla i sig i ryggstödet, alternativt spänna fast armarna bredvid fotstöden.

Och att det även gick att bara luta sig mot sexstolen i stående läge, möjligen även bli fastspänd i den positionen. Att ha något att luta sig och hålla i sig i under pisksessioner är mycket mer bekvämt än att bara stå och försöka hålla balansen, speciellt när man sedan bara kan vända sig om, sätta sig på sexstolen och fortsätta leka.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Därför var femte stolsbenet en nödvändighet under dessa experimentella positioner, den hindrade definitivt sexstolen från att falla bakåt under många tillfällen.

 

Rekommenderat till

Det här är absolut en leksak för lite mer erfarna kinksters. Den kräver lite utrymme och möjligen ett specifikt rum för att smälta in, om man inte är jätteöppen för familj och vänner och inte har något emot att de ser sexstolen när de kommer på besök.

Men detta är absolut ett av de första sexmöblerna man ska köpa om man inreder ett dedikerat BDSM rum hemma, då den är både prisvärd och underlättar lekarna.

 

Sammanfattning

Sammanfattningsvis så var MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0 ett roligt och användbart redskap för ett mycket rimligt pris.

Detta är såklart inte något vem som helst kan och borde köpa, men för oss kinksters som har tröttnat på det vanliga och som inte vill/kan ta sig till ett play party på en dungeon just nu så är ju den här sexstolen det bästa jag har skaffat till mitt hem.

Men nog det sämsta enligt mina grannar.

stjärnor

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här