BDSM Nybörjare Guide – Allt du böra veta om BDSM Sex

903

Har ni tänkt på att börja en kittlande BDSM resa men vet inte hur, var och när ni ska börja? I detta inlägg kommer vi att visa produkterna ni kan använda men också förklara lite mer på djupet vad ni behöver veta om BDSM.

BDSM står för Bondage/Discipline, Dominance/Submission och Sadism/Masochism.

Vi börjar med att visa er de fräckaste BDSM produkterna för nybörjare. Det är allt från gagballs till ögonbindlar.

Efter ni hittat produkterna som låter mest kittlande för er så kommer vi att guida er till hur ni börjar ert nya fräcka äventyr.

Stora Fetishboxen – Testvinnaren

Stora fetishboxen

Se priset här

 • 8 produkter
 • Nybörjarvänlig
 • Prisvärd

Den härligaste lådan du som ny till BDSM kan hitta. Du får nämligen hela 8 produkter till ett väldigt bra pris. Produkterna gör att ni snabbt kan komma igång med varierat och fräckt BDSM sex.

Detta får ni i den stora fetishboxen:

 • Hand-och vristfängelser

Produkterna sitter ihop med en sexig kedja som är perfekt för härligt rollspel. För att de ska kännas sköna att ha på så är insidorna i ett skönt teddymaterial. De är lätta att använda vilket gör att dem passar perfekt till dig som är nybörjare. Dock är dem även otroligt starka så du som är erfaren kan också ha glädje av produkten.

 • Halsband med koppel
  Det här halsbandet har en härligt mjuk insida som gör att det är behagligt att bära och inte skadar bäraren. Du kan dessutom justera storleken på ditt halsband vilket gör att det passar nästan alla. Kopplet kan kopplas loss och på väldigt enkelt det gör att ni också kan använda det i andra lekar.
 • Flogger
  En flogger som är lätt att hålla i och har en rem för att försäkra att du inte tappar den när leken blir vild.
 • Ögonbindel
  En ögonbindel är förmodligen den sexigaste sexleksaken på marknaden och den är så otroligt enkel. Denna ögonbindel som passar perfekt till era BDSM lekar och ger er otrolig kittlande spänning. För att bäraren ska vara extra bekväm är den gjord i ett mjukt och härligt material.
 • Gagball
  Är du helt ny till BDSM sex så kan en gagball kanske låta lite intensivt men vi lovar att det är en härlig leksak. Med en gagball måste du hitta nya sätt att ”tala” på och den är perfekt för att tydliggöra rollerna som dominant och underkastad.
 • Rep
  5 meter slitstarkt rep som är perfekt till era bondage lekar. Kom ihåg att bara fantasin sätter gränser.

Prova en produkt i taget och när ni blir mer vana prova kittlande kombinationer av några eller allihop.

Fördelar:

 • Ett kit som är perfekt för er som är nya till BDSM och vill ha många valmöjligheter.

Nackdelar:

 • Produkterna är bra men väldigt grundläggande vilket gör att de kan vara lite tråkiga för dig med erfarenhet.

Sinful Tie Me Up Sexleksaksset med A-Z guide – Till nybörjaren

Sinful Tie Me Up Sexleksaksset med A-Z Guide

Se priset här

 • Möjligheter att experimentera
 • 5 kittlande produkter
 • Inklusive en guide

Det här är paketet för er som vill vara säkra på att ni har allt före ni går igång med en kittlande BDSM och bondage lek. Utöver 5 spännande produkter kan ni också få mycket glädje av den guide som följer med. När man är ny till något och speciellt något så brett som BDSM kan det vara bra att veta hur produkterna används bäst.

De produkter som ingår är:

 • En ögonbindel
 • Knytband
 • Bondagetejp
 • Bröstklämmor
 • En flogger

Det blir en kittlande bondage lek ni sent kommer glömma med en mängd härliga produkter. Läs guiden före ni går igång för att få det mesta utav er fräcka lek.

Fördelar:

 • Ni får en mängd härliga nybörjar produkter och en guide för den bästa starten på ert BDSM äventyr.

Nackdelar:

 • Det är ett väldigt enkelt kit och efter en tids användning kommer ni nog vilja byta det mot något mer avancerat.

Obaie Bondageset till Sängen – Den billiga

Obaie Bondageset till Sängen

Se priset här

 • Justerbart
 • Otrolig fixering
 • Två storlekar

Vill ni uppleva härlig fixering så är detta definitivt vägen fram. Bondagesettet är lika enkelt som kittlande. En av er tar på manschetterna och spänns fast i sängen så att den dominanta kan leka och utforska.

Manchetterna kan justeras och därför är de lätta att anpassa till personen som ska bära dem. Det gör det också möjligt för er att leka med att byta position. Produkten kommer också i två storlekar så att ni kan hitta den som passar perfekt till er.

Även remmarna kan justeras för att passa till just er säng. Designen av bondagesettet är både fräck och snygg.

Fördelar:

 • Det är enkelt att använda och en väldigt kittlande upplevelse.

Nackdelar:

 • Som nybörjare kan full fixering någon gång kännas lite för mycket.

Obaie Silikongag i Konstläder – Mest populära

Obaie Silikongag i Konstläder

Se priset här

 • Mjuk
 • Exklusiv design
 • Justerbar

En av BDSMs grund komponenter som är perfekt för en fräck lek är en gagball. Med Obaies gagball blir ert BDSM sex en kittlande resa av nya upplevelser.

Själva bollen är gjord i mjuk silikon så att du kan ha den på i lång tid utan obehag. Den justerbara remmen runt omkring är gjord i sexigt konstläder som också ger produkten ett exklusivt utseende.

Fördelar:

 • Bekvämt material som gör att du kan bära den i långa perioder.
 • Storleken på bollen beskrivs av kunderna som perfekt då den varken är för stor eller för liten.

Nackdelar:

 • Omkretsen är 40 cm till 58 cm faller du utanför dessa mått passar denna gagball dessvärre inte dig.
emy testare
“Hej, jag heter Emy och är 21 år. Jag har också skrivit om denna silikongag, läs min recension här.”

Läs hela recensionen


Fetish Fantasy Sexgunga – Nyhet

Fetish Fantasy Sexgunga

Se priset här

 • Känd från tv
 • Gör massor av ställningar tillgängliga
 • Justerbar

Detta är produkten för er som har en lista på ställningar ni drömt om att komma in i men aldrig lyckats med. En sexgunga gör en uppsjö av sexpositioner möjliga och ger ert sexliv en helt ny tändning.

Ni hänger gungan i taket med kroken som finns högst upp. Själva gungan består av 2 bredare remmar som ska ge stöd åt ryggen och rumpan. Så finns det även två mindre nylonremmar till era ben och fötter. Remmarna kan justeras och anpassas efter era kroppar och de ställningar ni vill komma in i.

Just den här designen är känd från den kritikerrosade serien Desperate Housewives. Gungan kan bära en vikt på upp till 180 kg. Ni får med en ögonbindel på köpet.

Fördelar:

 • Allt ni behöver för att sätta upp gungan följer med i paketet så ni behöver inte köpa extra delar.

Nackdelar:

 • Produkten kan endast användas till trätak så om ni har betongtak kan den dessvärre inte hängas.

Vad är BDSM?

Du kan vara en av dem som redan i början av ditt BDSM uppvaknande vet hur du gärna vill definiera spektrumet av dominans och underkastelse. Men om du fortfarande känner dig osäker så är det också helt okej.

Läs om BDSM på internet och om du har en partner att dela denna resa med, diskutera med hen vilka aktiviteter som lockar dig och vilka som inte gör det. Det kan hjälpa dig med att ta reda på om du är typen som bestämmer eller som vill släppa kontrollen och styras.

Dominant
Personen som tar kontrollen i BDSM sessionen och/eller relationer, fysiskt och/eller mentalt.

Underkastad
Personen som ger kontrollen till en dominant i BDSM sessionen och/eller relationer, fysiskt och/eller mentalt.

Switch
Någon som gillar att vara både dominant och underkastad vid olika tillfällen/i olika situationer/med olika partners.

Top
Kan fylla rollen som den som bestämmer i en BDSM scen utan att nödvändigtvis definiera sig som dominant.

Bottom
Kan ge kontrollen över till en dominant eller top utan att nödvändigtvis definiera sig som underkastad.

Ni kan även kalla varandra andra namn som master och mistress eller liknande.

Alla aktiviteter ovan sker med samtycke från dem som är inblandade.

BDSM sex?

Vissa har ett väldigt sexuellt fokus när det kommer till BDSM. För andra så finns det en djupare intim aspekt om en önskan att förenas, då handlar det oftast om en psykologisk önskan och inte fysiskt sex. Det är bra att tydliggöra precis vad BDSM betyder för dig och hur du hoppas att det kommer förbättra ditt liv före du inkluderar en partner. Detta kan hjälpa med att undvika förvirring, missförstånden och skada.

Vad lockar dig mest?

Det kan vara maktspelet och de kontrollerande elementen, sexleksakerna, specifika fetischer eller en kombination av alla eller några av dessa.

Att veta precis vad du vill ha i BDSM kommer hjälpa dig att kommunicera detta effektivt till din partner eller till alla dina framtida fräcka partners. Du kan inte förvänta dig att få dina behov tillfredsställda om du inte vet vilka dom är.

Tänk också på att det kan vara nästan ännu viktigare att definiera vad du inte vill ha. Detta för att undvika otrevliga överraskningar.

Säkerhet i SM sex

På grund av att BDSM handlar om de djupaste delarna av det psykologiska i en relation både i förhållande till sex och intimitet är säkerhet en av de viktigaste komponenterna. Samtycke och säkerhet är de två obligatoriska övervägningarna för alla som ska hålla på med någon form av BDSM aktiviteter.

Det finns sätt att skydda dig själv och din partner från fysisk och mental smärta och misshandel i BDSM. Först på listan: Dyrka inte BDSM med någon du inte känner väl eller litar på fullt ut. Du måste vara säker på att hen kommer respektera säkerhetsord, samtycke och din lista över gränser.

Säkerhetsord

Det är ordet ni på förhand kommer överens om som stoppar all aktivitet oavsett vad ni håller på med. Ordet ska bestämmas före ni går igång med ert sm sex. Kom ihåg mycket av BDSM handlar om maktspel och ord som stopp och sluta är en naturlig del av er lek. Därför ska ordet vara något som inte kan missförstås som en del av leken.

Välj ett ord som elefant eller garderob eller något som inte har med leken att göra överhuvudtaget. Om personen som är underkastad till exempel har en gagball i munnen som förhindrar hen från att tala så måste ni ha en annan signal. Det kan vara någon form för handsignal som indikerar att leken gått för långt och ska sluta omedelbart.

Ett säkerhetsord ger er trygghet under ert BDSM sex och ser till att ingen kommer till skada.

BDSM community

Ska er BDSM njutning vara privat, bakom stängda dörrar eller vill ni bli en del av ett BDSM community?

Ja, det finns faktisk väldigt många BDSM grupper därute som du kan möta i verkliga livet eller på olika internetforum. Dessa möten kan vara avslappnande konversationer med nya vänner eller kanske inkludera besök på en fetischklubb där mer än bara snack kan bli tillgängligt. Googla dig fram till klubbar och forum i ditt område.

Sexleksaker för bondage

Produkter och sexleksaker är inte en obligatorisk del av BDSM men det kan göra upplevelsen fräckare och tydliggöra era roller. Som du har sett ovan finns det en mängd bondage leksaker på marknaden. Vi kommer bara att förklara några av dom vanligaste nedan.

Bondage

Bondage är en väldigt populär del av BDSM. Det är förmodligen för att dom som är intresserade av SM sex känner att bondage binder kroppen och ger frihet och harmoni till sinnet.

Den vanligaste sexleksaken inom bondage är handbojor. Dessa är lätta att använda och anpassa och ger er många möjligheter till fräck lek.

Rep är också populärt men kräver att ni kan lite mer om knopar. Som tur är lever vi i en värld av Google och ni kan lätt hitta guider till detta.

Gagballs

Det är en extremt vanlig leksak. Den kan dock vara lite svår för dig som är helt ny. Det kan nämligen upplevas som lite obekvämt att behöva öppna sina käkar på det sättet som din gagball kräver. Så om du är ny rekommenderar vi en lite mindre variant.

Ögonbindel

En ögonbindel låter väldigt enkelt men en så liten och enkel produkt har stor effekt. När din syn försvinner förstärks dina andra sinnen. Beröring känns starkare och mer intensiv, din hörsel blir bättre och bara en viskning känns otroligt kittlande. Det leder också till en väldigt spännande sexlek när du inte vet vad som kommer ske härnäst.

Dessa är några produkter som är populära inom BDSM. Vi hoppas att detta inlägg var hjälpsamt till starten på ditt nya äventyr.

Har du gått i tankar om att prova BDSM men vet inte hur ni ska gå igång.

BDSM för nybörjare kan verka väldigt svårt då det finns så många olika vägar att gå och så många möjligheter att testa.

Vi har därför samlat några produkter som är perfekta för dig som är ny och även en steg för steg guide till BDSM för nybörjare.

Love mask

love mask

Se priset här

 • Svart
 • Bekväm
 • Till BDSM lekar eller som sovmask

Denna mask är perfekt för er som vill prova lite kinky lek i sängen och berövas ett av era sinnen. Masken är svart och den är otroligt bekväm och upplagd till BDSM för nybörjare.

Bandet är elastiskt vilket gör att masken passar de flesta. Om du inte riktigt är redo att använda den till en härlig sexlek kan den istället användas som sovmask. Eller varför inte båda?


Bröstklämmor med kedja

Bröstklämmor med kedja

Se priset här

 • Ökad känsla
 • Snygg design
 • Metall-och gummimaterial

Bröstklämmor låter kanske inte som BDSM för nybörjare men det kan faktisk vara en härlig addition till vanligt ”vanilla” sex också. Denna modell är väldigt klassisk och kedjan hjälper med att ge tyngd åt klämmorna som bidrager till ökad stimulans.

Klämmorna har små skruvar så att du enkelt kan reglera hur hårt de ska sitta. Det är en smaksak så du avgör vad som känns bäst för dig. Produkten hjälper till med att samla blod i dina bröstvårtor detta ökar känsligheten och därmed njutningen. Kedjan har en längd på 40 cm.


Obaie Bondagerep 10 m

Obaie Bondagerep 10 m

Se priset här

 • Mjukt
 • Slitstarkt
 • Snygg design

Detta rep är ett must när det kommer till BDSM för nybörjare. Låt din partner binda dig i någon härlig ställning och njut av rollen som underkastad. Obaie Bondagerep är otroligt mjukt så det kommer inte lämna några märken eller skada din hud på något sätt.

Längden på 10 meter gör det lätt att bindas i alla möjliga ställningar och ni kommer garanterat ha en fräck stund. Det hyllas av kunderna både för priset och kvaliteten.


Obaie Silikongag i Konstläder

Obaie Silikongag i Konstläder

Se priset här

 • Bekväm
 • Snygg
 • Justerbar

Med denna gagball kommer ni garanterat uppleva ett hett BDSM äventyr. Den är gjord i härligt mjuk silikon så den gör inte ont när du har den i munnen. Den är gjord i konstläder vilket ger den en exklusiv och snygg look.

Banden är justerbara så den passar de flesta storlekar. En gagball förhindrar dig från att tala, så du bara kan lyssna och lyda den dominanta. Det är en riktig klassiker i BDSM världen och ett köp ni inte kommer ångra när ni är igång med ert fräcka rollspel.

Det är en kundfavorit där kunderna både älskar mjukheten och storleken på produkten.


Fifty Shades of Grey You. Are. Mine. Metall Handbojor

Obaie Handbojor i Metall

Se priset här

 • Trygga
 • Härlig metall
 • Kundfavorit

Dessa läckra handbojor i metall ger er fräcka lek det där lilla extra. Metallen känns kylig och härlig mot din hud. De är perfekta för fixering när du ska ta kontrollen över din partner i bondage.

Den här modellen kommer med två nycklar och har en säkerhetsanordning så ni kan känna er lugna även om nycklarna skulle tappas bort. Välj om din partner ska spännas fast i båda händerna eller om en av klovarna ska placeras runt vristen och den andra vi ett objekt så hen inte kan ta sig någonstans.

Kunderna tycker att de är otroligt prisvärda och vi håller med.


FF First Time Flogger

FF First Time Flogger

Se priset här

 • Prisvärd
 • För nybörjare
 • Mjuk

Denna flogger är perfekt för dig som är ny till att piska eller piskas och den är dessutom väldigt prisvärd. Den har en snygg svart design och är tillverkad i ett bra PVC material.

En flogger är perfekt för att reta din partner med kittlande smekningar och ge lite smisk när din underkastade varit olydig. Det är en produkt som passar BDSM för nybörjare då den kan vara mjuk och förförisk och samtidigt fungera till härlig och hård bestraffning.


8 tips till BDSM för nybörjare

Är du nyfiken på det samtyckande, erotiska maktspelet BDSM men känner dig inte helt redo att investera i en hel källare än? Vi har goda nyheter: Du kan ta in BDSM aktiviteter till ert sexliv utan att betala multum för produkter eller att ha kunskap till tusentals knopar.

Även fast vi lever i ett post-Fifty Shades of Grey värld så är det inget att skämmas över att vara ny till BDSM. Vi måste alla börja någonstans. Det kan vara kul att kika på sexleksaker och olika fräcka produkter men denna typ av maktspel handlar egentligen mest om dig och din partner och alla fräckheter ni ska göra med varandra. Ni behöver inte spendera så mycket pengar. ”BDSM behöver inte kosta pengar, ” säger sex terapeuten Michael Aaron. ”Det mesta handlar om det psykologiska, om du letar efter ett slagspel så tycker många människor att inget slår händerna ändå och att använda dem är gratis. På samma sätt kan olika hushållsartiklar som rep och klädnypor användas i scener och dessa kostar nästan ingenting alls.”

Man brukar kalla det en scen när det fräcka spelet pågår. Från att säkert binda fast din partner till att experimentera med rollspel, här har du 8 sätt du och din partner kan utforska BDSM på redan ikväll.

1. Prata om era intressen och gränser.

När vi talar om dominans och underkastning i BDSM så pratar vi om ett samtyckande maktspel. Det betyder att även om den underkastade parten är bunden och låter den dominanta partnern bestämma över vad som händer i scenen så har parterna kommit överens om innan vilka regler och villkor som gäller. Faktisk så kan man räkna den underkastade (sub) som den mest dominerande då det är dennes gränser den dominanta hela tiden ska respektera. Före ni kastar er ut i något nytt, sätt er ned och prata om det tillsammans och försäkra er om att båda är med på vad som ska hända. Ni kanske är intresserade av att ha ett säkerhets ord som kan stoppa leken om det är nödvändigt. Att lära dig om dina och din partners turn-ons och gränser är en del av det roliga i BDSM och att diskutera dessa före ni börjar kan fungera som ett slags förspel.

2. Prova lite dirty talk.

Är du den undergivna som gillar att bli bestraffad? Vill du få höra att du har varit en dålig flicka och att du ska göra vad pappa vill? Be din partner att prata lite dirty. Vem som helst kan engagera sig i lite klassiskt dirty talk som relaterar till BDSM, oavsett om du är dominant, sub eller båda (någon som spelar båda kallas för en switch). Dirty talk tillåter dig att uttrycka dina önskningar. Verbala signaler hjälper dig också med att visualisera heta fantasier. Låt oss säga att du har en fantasi om att bindas fast men just nu vill du bara höra din partner berätta om hur hen ska binda fast dig och samtyckande utnyttja dig. Eller att du vill prova hur det känns att kalla hen för ”Mrs eller sir”. Dirty talk ger dig möjligheten för att utforska fantasier innan du fysiskt provar dem.

3. Prova en ögonbindel

Att addera någon som tillfälligt berövar ett av dina sinnen är ett enkelt och kittlande sätt att uppbygga en spänning. När du tillfälligt får ett av dina sinnen berövade som kan du märka dina andra sinnen mer. Om du till exempel använder dig av en ögonbindel och därmed inte kan se, så kan en viskning i ditt öra eller smaken av din partners mun kännas mer intensiv och spännande.

Om du vill köpa en ögonbindel kan du med fördel börja med en i silke som känns bekväm mot din hud. Du kan också använda en sovmask eller bara silkesbandet från en morgonrock. Beroende på vilken roll du spelar så ska antingen du eller din partner ta på ögonbindeln. När ögonbindel är på kan den part som inte har den på att reta bäraren och lämna hen undrande om vad som kommer ske härnäst. Viska något i din partners öra, kyss hen över hela kroppen eller kittla de erogena zonerna med en fjäder.

4. Utforska orgasmkontroll.

Orgasm kontroll kallas ibland för ”edging” speciellt när det utförs mot en penisbärare. Detta involverar att du nästan tar någon till orgasm och helt plötsligt stoppar stimuleringen. Det kan repeteras flera gånger om det önskas. Om du är ny till orgasmkontroll, vet du kanske redan att försenat klimax ofta leder till en större belöning i slutändan. Ni behöver inte ha en speciell rutin för orgasmkontroll. Om du är sub kan du bara slappna av och lämna över din orgasm i den dominantas händer. Låt dem använda deras mun eller en sexleksak för att få dig jättenära klimax och stoppa precis innan. När du inte kan vänta längre låt hen hjälpa dig över mållinjen och upplev den mest intensiva orgasm du haft på länge.

5. Köp ett massageljus

Stearinljus är användbara för mer än att skapa en mysig atmosfär. De kan också användas för temperaturlekar eller att använda varmt och kallt för att skapa sexuell upphetsning under den sexuella leken. (Den här tekniken kan användas i både ”normalt” sex och i BDSM.)

Med ljus kan du till exempel få din partner att droppa hett vax på din kropp men ni kan inte använda vilket ljus som helst från matbutiken. Det vaxet är nämligen oftast alldeles för varmt. Använd istället specifika massage eller sex ljus. Dessa sex specifika ljus brinner på en lägre temperatur än de flesta andra vanliga ljus och smälter ofta till att bli lyxiga oljor som kan användas för en erotisk massage. Eftersom rollspel är en rolig del av BDSM så kan ni tillexempel ha ett rollspel med en massör och en klient – givetvis med ett happy ending på slutet om ni vill.

6. Lär er om rep och knopar.

Mycket av BDSM handlar om att binda fast sin partner. Efter ni har diskuterat vad som är okej och inte i er BDSM scen så kan ni börja försöka. Det finns många bra böcker som kan hjälpa er med knyt tekniker men du behöver inte vara så avancerad. Ni ska bara vara säkra på att ni kan knyta upp knuten när leken är överstökad. Du kan köpa speciellt bondage rep eller använda en scarf eller något liknande. Ett tips är att lägga det material du använder platt mot huden så att det inte trasslar sig och avbryter blodcirkulationen.

7. Ta på ett par handbojor.

Handbojor är ett annat välanvänt verktyg i BDSM för att återhålla någon och de brukar vara väldigt användarvänliga. Rep har den fördelen att de är väldigt mångsidiga men med handbojor behöver du inte lära dig eller vara bra på knytteknik. Handbojor kan användas till att säkra att en sub inte kan röra sig själv och de är bra för att experimentera med orgasmkontroll. Till nybörjare för BDSM kan vi rekommendera ett mjukare par bojor.

8. Klä ut er.

Rollspel kan hjälpa er att komma i fräckt humör när ni tar rollerna med maktdynamik som till exempel chef och sekreterare eller professor och studerande. Att klä ut er är en kreativ och frigörande väg till att utforska dolda önskemål, det kan också hjälpa med nervositet över att ta rollen som sub eller dominant.

Det kan vara så enkelt som att du hittar något du har där hemma som en slips eller en rutig kjol men det finns också budget kostymer online. Vill du kanske vara patienten som frågar den heta doktorn om en orgasmbehandling? Kostymer kan hjälpa med att få rollerna som underkastad och dominant på plats till er scen. Kanske slutar det bara med vanlig sexlek men vem gillar inte en ursäkt till att klä ut sig som vuxen?

Det här är perfekta saker att tänka på för dig som är ny till BDSM världen och som du kan se behöver det inte vara så komplicerat. Du behöver inte heller spendera en massa pengar på dyra produkter utan i början kan ni använda det ni har hemma eller köpa en billig utgåva. Det viktigaste i starten är att ni pratar om det och att ni litar på varandra. Just med BDSM är det bra att ta det lugnt i början och se hur den fräcka leken utvecklar sig. Starta er BDSM resa redan idag och få ett helt fantastiskt, kittlande sexliv.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här