Har ni tänkt på att börja en kittlande BDSM resa men vet inte hur, var och när ni ska börja? I detta inlägg kommer vi att visa produkterna ni kan använda men också förklara lite mer på djupet vad ni behöver veta om BDSM.

BDSM står för Bondage/Discipline, Dominance/Submission och Sadism/Masochism.

Vi börjar med att visa er de fräckaste BDSM produkterna för nybörjare. Det är allt från gagballs till ögonbindlar.

Efter ni hittat produkterna som låter mest kittlande för er så kommer vi att guida er till hur ni börjar ert nya fräcka äventyr.

Stora Fetishboxen – Testvinnaren

Stora fetishboxen

Se priset här

 • 8 produkter
 • Nybörjarvänlig
 • Prisvärd

Den härligaste lådan du som ny till BDSM kan hitta. Du får nämligen hela 8 produkter till ett väldigt bra pris. Produkterna gör att ni snabbt kan komma igång med varierat och fräckt BDSM sex.

Detta får ni i den stora fetishboxen:

 • Hand-och vristfängelser

Produkterna sitter ihop med en sexig kedja som är perfekt för härligt rollspel. För att de ska kännas sköna att ha på så är insidorna i ett skönt teddymaterial. De är lätta att använda vilket gör att dem passar perfekt till dig som är nybörjare. Dock är dem även otroligt starka så du som är erfaren kan också ha glädje av produkten.

 • Halsband med koppel
  Det här halsbandet har en härligt mjuk insida som gör att det är behagligt att bära och inte skadar bäraren. Du kan dessutom justera storleken på ditt halsband vilket gör att det passar nästan alla. Kopplet kan kopplas loss och på väldigt enkelt det gör att ni också kan använda det i andra lekar.
 • Flogger
  En flogger som är lätt att hålla i och har en rem för att försäkra att du inte tappar den när leken blir vild.
 • Ögonbindel
  En ögonbindel är förmodligen den sexigaste sexleksaken på marknaden och den är så otroligt enkel. Denna ögonbindel som passar perfekt till era BDSM lekar och ger er otrolig kittlande spänning. För att bäraren ska vara extra bekväm är den gjord i ett mjukt och härligt material.
 • Gagball
  Är du helt ny till BDSM sex så kan en gagball kanske låta lite intensivt men vi lovar att det är en härlig leksak. Med en gagball måste du hitta nya sätt att ”tala” på och den är perfekt för att tydliggöra rollerna som dominant och underkastad.
 • Rep
  5 meter slitstarkt rep som är perfekt till era bondage lekar. Kom ihåg att bara fantasin sätter gränser.

Prova en produkt i taget och när ni blir mer vana prova kittlande kombinationer av några eller allihop.

Fördelar:

 • Ett kit som är perfekt för er som är nya till BDSM och vill ha många valmöjligheter.

Nackdelar:

 • Produkterna är bra men väldigt grundläggande vilket gör att de kan vara lite tråkiga för dig med erfarenhet.

Sinful Tie Me Up Sexleksaksset med A-Z guide – Till nybörjaren

Sinful Tie Me Up Sexleksaksset med A-Z Guide

Se priset här

 • Möjligheter att experimentera
 • 5 kittlande produkter
 • Inklusive en guide

Det här är paketet för er som vill vara säkra på att ni har allt före ni går igång med en kittlande BDSM och bondage lek. Utöver 5 spännande produkter kan ni också få mycket glädje av den guide som följer med. När man är ny till något och speciellt något så brett som BDSM kan det vara bra att veta hur produkterna används bäst.

De produkter som ingår är:

 • En ögonbindel
 • Knytband
 • Bondagetejp
 • Bröstklämmor
 • En flogger

Det blir en kittlande bondage lek ni sent kommer glömma med en mängd härliga produkter. Läs guiden före ni går igång för att få det mesta utav er fräcka lek.

Fördelar:

 • Ni får en mängd härliga nybörjar produkter och en guide för den bästa starten på ert BDSM äventyr.

Nackdelar:

 • Det är ett väldigt enkelt kit och efter en tids användning kommer ni nog vilja byta det mot något mer avancerat.

Obaie Bondageset till Sängen – Den billiga

Obaie Bondageset till Sängen

Se priset här

 • Justerbart
 • Otrolig fixering
 • Två storlekar

Vill ni uppleva härlig fixering så är detta definitivt vägen fram. Bondagesettet är lika enkelt som kittlande. En av er tar på manschetterna och spänns fast i sängen så att den dominanta kan leka och utforska.

Manchetterna kan justeras och därför är de lätta att anpassa till personen som ska bära dem. Det gör det också möjligt för er att leka med att byta position. Produkten kommer också i två storlekar så att ni kan hitta den som passar perfekt till er.

Även remmarna kan justeras för att passa till just er säng. Designen av bondagesettet är både fräck och snygg.

Fördelar:

 • Det är enkelt att använda och en väldigt kittlande upplevelse.

Nackdelar:

 • Som nybörjare kan full fixering någon gång kännas lite för mycket.

Obaie Silikongag i Konstläder – Mest populära

Obaie Silikongag i Konstläder

Se priset här

 • Mjuk
 • Exklusiv design
 • Justerbar

En av BDSMs grund komponenter som är perfekt för en fräck lek är en gagball. Med Obaies gagball blir ert BDSM sex en kittlande resa av nya upplevelser.

Själva bollen är gjord i mjuk silikon så att du kan ha den på i lång tid utan obehag. Den justerbara remmen runt omkring är gjord i sexigt konstläder som också ger produkten ett exklusivt utseende.

Fördelar:

 • Bekvämt material som gör att du kan bära den i långa perioder.
 • Storleken på bollen beskrivs av kunderna som perfekt då den varken är för stor eller för liten.

Nackdelar:

 • Omkretsen är 40 cm till 58 cm faller du utanför dessa mått passar denna gagball dessvärre inte dig.

Fetish Fantasy Sexgunga – Nyhet

Fetish Fantasy Sexgunga

Se priset här

 • Känd från tv
 • Gör massor av ställningar tillgängliga
 • Justerbar

Detta är produkten för er som har en lista på ställningar ni drömt om att komma in i men aldrig lyckats med. En sexgunga gör en uppsjö av sexpositioner möjliga och ger ert sexliv en helt ny tändning.

Ni hänger gungan i taket med kroken som finns högst upp. Själva gungan består av 2 bredare remmar som ska ge stöd åt ryggen och rumpan. Så finns det även två mindre nylonremmar till era ben och fötter. Remmarna kan justeras och anpassas efter era kroppar och de ställningar ni vill komma in i.

Just den här designen är känd från den kritikerrosade serien Desperate Housewives. Gungan kan bära en vikt på upp till 180 kg. Ni får med en ögonbindel på köpet.

Fördelar:

 • Allt ni behöver för att sätta upp gungan följer med i paketet så ni behöver inte köpa extra delar.

Nackdelar:

 • Produkten kan endast användas till trätak så om ni har betongtak kan den dessvärre inte hängas.

Vad är BDSM?

Du kan vara en av dem som redan i början av ditt BDSM uppvaknande vet hur du gärna vill definiera spektrumet av dominans och underkastelse. Men om du fortfarande känner dig osäker så är det också helt okej.

Läs om BDSM på internet och om du har en partner att dela denna resa med, diskutera med hen vilka aktiviteter som lockar dig och vilka som inte gör det. Det kan hjälpa dig med att ta reda på om du är typen som bestämmer eller som vill släppa kontrollen och styras.

Dominant
Personen som tar kontrollen i BDSM sessionen och/eller relationer, fysiskt och/eller mentalt.

Underkastad
Personen som ger kontrollen till en dominant i BDSM sessionen och/eller relationer, fysiskt och/eller mentalt.

Switch
Någon som gillar att vara både dominant och underkastad vid olika tillfällen/i olika situationer/med olika partners.

Top
Kan fylla rollen som den som bestämmer i en BDSM scen utan att nödvändigtvis definiera sig som dominant.

Bottom
Kan ge kontrollen över till en dominant eller top utan att nödvändigtvis definiera sig som underkastad.

Ni kan även kalla varandra andra namn som master och mistress eller liknande.

Alla aktiviteter ovan sker med samtycke från dem som är inblandade.

BDSM sex?

Vissa har ett väldigt sexuellt fokus när det kommer till BDSM. För andra så finns det en djupare intim aspekt om en önskan att förenas, då handlar det oftast om en psykologisk önskan och inte fysiskt sex. Det är bra att tydliggöra precis vad BDSM betyder för dig och hur du hoppas att det kommer förbättra ditt liv före du inkluderar en partner. Detta kan hjälpa med att undvika förvirring, missförstånden och skada.

Vad lockar dig mest?

Det kan vara maktspelet och de kontrollerande elementen, sexleksakerna, specifika fetischer eller en kombination av alla eller några av dessa.

Att veta precis vad du vill ha i BDSM kommer hjälpa dig att kommunicera detta effektivt till din partner eller till alla dina framtida fräcka partners. Du kan inte förvänta dig att få dina behov tillfredsställda om du inte vet vilka dom är.

Tänk också på att det kan vara nästan ännu viktigare att definiera vad du inte vill ha. Detta för att undvika otrevliga överraskningar.

Säkerhet i SM sex

På grund av att BDSM handlar om de djupaste delarna av det psykologiska i en relation både i förhållande till sex och intimitet är säkerhet en av de viktigaste komponenterna. Samtycke och säkerhet är de två obligatoriska övervägningarna för alla som ska hålla på med någon form av BDSM aktiviteter.

Det finns sätt att skydda dig själv och din partner från fysisk och mental smärta och misshandel i BDSM. Först på listan: Dyrka inte BDSM med någon du inte känner väl eller litar på fullt ut. Du måste vara säker på att hen kommer respektera säkerhetsord, samtycke och din lista över gränser.

Säkerhetsord

Det är ordet ni på förhand kommer överens om som stoppar all aktivitet oavsett vad ni håller på med. Ordet ska bestämmas före ni går igång med ert sm sex. Kom ihåg mycket av BDSM handlar om maktspel och ord som stopp och sluta är en naturlig del av er lek. Därför ska ordet vara något som inte kan missförstås som en del av leken.

Välj ett ord som elefant eller garderob eller något som inte har med leken att göra överhuvudtaget. Om personen som är underkastad till exempel har en gagball i munnen som förhindrar hen från att tala så måste ni ha en annan signal. Det kan vara någon form för handsignal som indikerar att leken gått för långt och ska sluta omedelbart.

Ett säkerhetsord ger er trygghet under ert BDSM sex och ser till att ingen kommer till skada.

BDSM community

Ska er BDSM njutning vara privat, bakom stängda dörrar eller vill ni bli en del av ett BDSM community?

Ja, det finns faktisk väldigt många BDSM grupper därute som du kan möta i verkliga livet eller på olika internetforum. Dessa möten kan vara avslappnande konversationer med nya vänner eller kanske inkludera besök på en fetischklubb där mer än bara snack kan bli tillgängligt. Googla dig fram till klubbar och forum i ditt område.

Sexleksaker för bondage

Produkter och sexleksaker är inte en obligatorisk del av BDSM men det kan göra upplevelsen fräckare och tydliggöra era roller. Som du har sett ovan finns det en mängd bondage leksaker på marknaden. Vi kommer bara att förklara några av dom vanligaste nedan.

Bondage

Bondage är en väldigt populär del av BDSM. Det är förmodligen för att dom som är intresserade av SM sex känner att bondage binder kroppen och ger frihet och harmoni till sinnet.

Den vanligaste sexleksaken inom bondage är handbojor. Dessa är lätta att använda och anpassa och ger er många möjligheter till fräck lek.

Rep är också populärt men kräver att ni kan lite mer om knopar. Som tur är lever vi i en värld av Google och ni kan lätt hitta guider till detta.

Gagballs

Det är en extremt vanlig leksak. Den kan dock vara lite svår för dig som är helt ny. Det kan nämligen upplevas som lite obekvämt att behöva öppna sina käkar på det sättet som din gagball kräver. Så om du är ny rekommenderar vi en lite mindre variant.

Ögonbindel

En ögonbindel låter väldigt enkelt men en så liten och enkel produkt har stor effekt. När din syn försvinner förstärks dina andra sinnen. Beröring känns starkare och mer intensiv, din hörsel blir bättre och bara en viskning känns otroligt kittlande. Det leder också till en väldigt spännande sexlek när du inte vet vad som kommer ske härnäst.

Dessa är några produkter som är populära inom BDSM. Vi hoppas att detta inlägg var hjälpsamt till starten på ditt nya äventyr.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här