Recension – Maze Tassel Choker Halsband by Bijoux Indiscrets

22

Kramsnö på marken, en stickad polotröja som håller mig varm och en sexig choker runt halsen? Ja, det är en rätt perfekt vinterpromenad. Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsband överraskade jag min partner med och det var minst sagt uppskattat.

Om du klickar dig in på Maze by Bijoux Indiscrets hemsida kommer du få upp många riktigt snygga prylar. Leksaker, harnesses och andra tillbehör. Allt gjort för kvinnor och vår njutning. Visst låter det bra? Själv så älskar jag stilen på deras harnesses och halsband! Jag fick äran att testa deras tassel choker och ja, den är lika snygg i verkligheten som på bilderna!

Maze Tassel Choker är en svart choker med fina och stilrena gulddetaljer. Materialet är av 100% veganskt konstläder, vilket gör att även du som vegan kan köpa denna riktigt snygga accessoar. Med många hål för stängningen kan storleken av halsbandet anpassas utefter just hur du vill ha det och vad för tillfälle det är. Ett perfekt BDSM-Halsband iallafall!

linn testare
“Hej, jag heter Linn och är Lovebuddy´s testare. Det är jag som testat detta läckra BDSM-Halsband, både sexig och bekväm! Hoppas du gillar min recension.”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

 • Lyxigt material
 • Nätt men känns tålig
 • Riktigt sexig med snygga detaljer
 • Prisvärd
 • Anpassningsbar storlek. 30-41 cm i omkrets
 • Lätt att få av och på själv
 • Öppnas inte om en drar i den

Nackdelar

 • Går ej att ta av “tassel”-delen
 • Finns bara i en färg
 • Om storleken ej passar går det inte att köpa ett tillägg
 • Kommer vikt vilket inte går ur helt

Recension

Första intryck 

När jag först öppnade förpackningen som Maze Tassel Choker kom i kände jag på en gång att denna produkt var något för mig. I en ordentlig låda, inlindad i silkespapper, kom en stilren och sexig choker med riktigt fina gulddetaljer. Både förpackningen och produkten ger mig en väldigt lyxig känsla. 

Jag hade förväntat mig en lite större produkt men känner i efterhand att det nätta formatet den kommer i är perfekt. Enda tråkiga med paketet jag fick hem var att på den fina lådan, som jag gärna skulle vilja behålla för att lägga andra saker i, har det placerats en klisterlapp som tar med sig pappret om jag försöker tar bort den. Självklart påverkar inte det produkten i sig, och jag står kvar vid att Maze Tassel Choker är något för mig, och mest troligen dig också!

Upplevelse

En sak jag oroade mig för med en choker i konstläder var att den skulle skava eller vara lite för kraftig för att bekvämt ha den runt halsen. Nu vet jag att jag oroade mig i onödan! Materialet är mjukt samt den är nätt och lätt som en fjäder. Ringar och nitar är alla passande storlek i förhållande till själva halsbandet och tassel-delen är varken för tjock eller tunn. 

Om du däremot är ute efter något att ha runt halsen som verkligen liknar en flogger kanske du bör satsa på något lite mer robust. Maze Tassel Choker är mer där för syns skull, även om den såklart även kan användas för att både piska sin partner men också att dra i. Däremot skulle jag inte dra alltför hårt då den är i det nättare laget. 

Maze Tassel Choker by Bijoux Indiscrets

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det kan också vara så att om du drar i ena änden av en av remmarna i tasseldelen kanske denna åker ut, vilket i slutändan kan göra att Maze Tassel Choker inte riktigt ser ut som från början. Om du ser till att dra i alla remmar samtidigt kommer det mest troligen inte vara något problem på den fronten! Dock skulle jag gärna se att de skulle sitta fast lite starkare då jag är rädd för att vi skulle råka dra på ett felaktigt sätt i den. 

Utöver det skulle jag gärna se att tasseldelen skulle gå att ta av dock, för att både kunna anpassa halsbandet mer men också för att kunna använda den till en piska lite enklare när Maze Tassel Choker sitter runt halsen. 

Knäppningen tycker jag är riktigt bra. Många hål för de två knoppar som används för att stänga halsbandet. Detta gjorde det relativ lätt att anpassa efter hur jag ville ha det, men jag tycker däremot att de kunde ha satt hålet lite närmare varandra. Såsom jag allra helst vill ha Maze Tassel Choker knäppt gick dessvärre inte då det är precis mellan två hål, så antingen blev det en gnutta för tajt eller en gnutta för löst.

Maze Tassel Choker by Bijoux Indiscrets

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Halsbandet går att anpassa relativt mycket, men jag skulle gärna se att Maze by Bijoux Indiscrets släpper en förlängare så halsband och andra produkter lätt skulle kunna öka i omkrets och anpassas även för dem med större kroppar. 

Hålen bak på Maze Tassel Choker har små hack i sig vilket gör det extra enkelt att få av halsbandet, vilket är väldigt bra ur ett säkerhetsperspektiv, men som tur är gör det inte att halsbandet knäpps upp av enklare när det inte är meningen. Att sätta på sig Maze Tassel Choker själv var inget problem alls tycker jag, gjorde det till och med lite hemlighetsfullt på bussen påväg till min partner utan några hinder.

Hur en använder den

Maze Tassel Choker är stilren och riktigt snygg. Om du är lite vågad är det definitivt en accessoar som kan bäras på flera ställen än i sovrummet. Styla den med andra läderaccessoarer eller kanske lite guldsmycken för att göra dagens outfit ännu hetare. Vet du om att din partner kommer älska en sexig choker runt din hals är det ett stort tips att köpa den utan din partners vetskap. Sätt på dig en polokrage och göm Maze Tassel Choker under för en extra överraskning när tröjan tas av. 

Maze Tassel Choker by Bijoux Indiscrets

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Var väldigt uppskattat när jag gjorde så! Självklart är Maze Tassel Choker huvudsakliga användningsområde att användas som halsband men går även bra att använda som koppel och piska. Med sina många remmar liknar den en flogger och kan användas på samma sätt. Då den är relativt nätt är det en väldigt bra leksak att börja använda på det sättet just i och med att det inte kommer vara fullt lika påtagligt som en lite kraftigare flogger eller piska. 

För er med lite större halsar så vill jag att ni först kollar storleken innan ni köper. Diskuterade med en vän som inte alltid kan ha chokers och hon ansåg att storleken är lite väl snål. Maze Tassel Choker går alltså inte upp i någon så jättestor storlek, och inte heller går det att köpa en förlängare vilket är väldigt synd. Känns som en lätt sak att ordna så det är tråkigt att det inte är gjort så fler kan använda sig av produkten. 

Maze Tassel Choker by Bijoux Indiscrets

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderat till

Jag skulle säga att Maze tassel choker passar väldigt många. Har ni precis börjat intressera er för BDSM men vill ta det lite lugnt i början? Drömmer du dig bort till lite mer eleganta BDSM-världen såsom i “Fifty shades of grey” med slipsar, piskor och sexiga underkläder? Ja, denna produkt är stilren, riktigt snygg och ger den där lilla extra touchen till din outfit. 

Inte bara är den lätt att styla utan den har flera användningsområden också vilken gör att av samma pris får du på sätt och vis flera leksaker. Jag har redan nämnt tidigare att den fungerar fint som halsband, piska och koppel, och det håller jag fast vid.

Maze tassel choker är definitivt bra om du vill slippa lägga pengar på massa olika leksaker. En annan fördel är att den inte heller tar supermycket plats, vilket gör att du som bor med någon du inte vill ska se den kommer inte ha så svårt att gömma den.

Storleksmässigt vill jag åter påpeka att den kanske inte är för alla då största omkretsen inte är så överdrivet stor. Det framgår som tur är tydligt hur stor omkrets den går upp i, och jag har mätt för att dubbelkolla och det stämmer med en omkrets på 30-41 cm. 

Maze Tassel Choker by Bijoux Indiscrets

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det säger andra kunder

På Sinfuls hemsida berättar en kund att även denne har reagerat på att tassel-delen kommer vikt i kartongen, och då fortsätter vara lite böjd även när en vecklat ut den. Annars verkar den kunden lika exalterad och nöjd över Maze Tassel Choker som jag är.

Om jag vänder mig till Bijoux Indiscrets egna hemsida hittar jag väldigt många positiva kommentarer om produkterna generellt, och även denna. Många gillar att de är veganska, snygga och prisvärda vilket jag håller helt med om. 

Själv tycker jag att det gick väldigt smidigt att knäppa Maze Tassel Choker själv, men jag har läst att vissa tycker det är lite av en utmaning. Som tur är går det att knäppa på framsidan för att sen snurra runt knäppningen till nacken om det är den biten som en tycker är svår. 

Överlag är det få som har något negativ att säga om denna choker, vilket ihop med alla positiva kommentarer tyder starkt på att den är värd att köpa!

 

Sammanfattning

Maze tassel choker är numera en av mina favoriter här hemma. Den är nätt, bekväm att ha på sig och riktigt snygg. Att den är stilren med guldiga detaljer är verkligen något som tilltalar mig, och knäppningen är bra även om jag gärna såg att hålen skulle sitta lite närmare varandra. 

Maze tassel choker är en bra start för mig som ännu inte hunnit utforska BDSM särskilt mycket och den kommer definitivt vara med när jag i framtiden lär känna mig själv och vad jag gillar mer. Som de flesta andra företagen så tycker jag att Bijoux Indiscrets borde anpassa sig efter en bredare skara människor, så att även de som inte ses som normativt smala kan ha produkterna. 

Jag och många andra uppskattar den stilrena och lite diskreta designen och tycker verkligen det är en bra start på sin samling av lite mer spännande accessoarer. Rekommenderar dig verkligen att köpa denna tassel choker om du har funderat på det!

Maze Tassel Choker Halsband by Bijoux Indiscrets tycker jag är värd 5 av 5 stjärnor!stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här