Recension – Fun Factory NŌS Penisring

54
“Hej! Mitt namn är Emma, jag är 24 år och det är jag som skrivit recensionen. Alltså wow- det kändes som att vi fick testa penisringarnas Rolls Royce.”

Jag har testat Fun Factory NŌS Penisring som är en helt ny produkt på marknaden! Det har varit så otroligt spännande för både mig och min kille och vi fick båda uppleva njutning på olika sätt. Med den flexibla passformen och de djupa, kraftfulla vibrationerna levererade NŌS penisring flera fantastiska samlag!

NŌS är en väldigt stretchig penisring som är utformad för stimulans av både penis och klitoris. Något som är unikt för denna penisring är att den inte är helt rund, precis som att penisen inte är det. Den är anpassad för att ge penisen stimulans på exakt rätt ställen!

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Penisringen har två mycket kraftfulla motorer som levererar njutning till dig och din partner genom både ring och klitorisstimulatorn. Här hittar du även en guide för penisringar.

Den har hela fem olika lägen av vibrationer, varav ett läge som kallas för ett ”flirt-mönster”. Det läget är en fem minuters loop som automatiskt ändrar vibrationerna.

NŌS är enkel att manövrera med den väldigt lyxiga touch-panelen. Med en laddning får du ungefär 60 minuters njutning och du laddar smidigt upp den igen på 1-2 timmar med den medföljande USB-sladden.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 Fun Factory NŌS Penisring


 

Fördelar

  • Otroligt mjukt material
  • Stretchig ring
  • Kraftig vibrator
  • Många olika användningsområden
  • 100% vattentät

Nackdelar

  • Lätt att råka ändra vibrationsläget vid penetrerande samlag
  • Svår att få på penis utan glidmedel

Recension

Första intryck

Mitt första intryck av NŌS penisring var att den såg väldigt modern och nytänkande ut. Den såg väldigt stilren ut med de nya, spännande formerna och med sin moderna touch-panelen. Jag har aldrig tidigare testat en sexleksak med en touch-panel så detta var något som jag med en gång blev väldigt intresserad av.

I förpackningen fanns det många tillbehör och jag blev väldigt positivt överraskad över den detaljerade instruktionsboken som innehåller många bra tips. Så fort jag öppnade instruktionsboken och fick syn på alla olika användningsområden blev jag otroligt sugen på att testa ALLT! Både jag och min kille satt en lång stund som klistrade vid tipsen och blev så förväntansfulla på NŌS penisring.

Vid första intrycket av penisringen kändes den något tung att hålla i, men det visade sig senare under testperioden att det inte alls var något problem. Något jag med en gång ville testa var hur stretchig ringen är, då min kille inte vill att den ska sitta för tight om penisen. Jag upplevde att den var väldigt töjbar och materialet var mjukt och behagligt mot huden.

Sammanfattningsvis var det första intrycket av NŌS penisring jättebra. Både jag och min kille blev väldigt intresserade av att testa den redan vid första anblick!

 

Upplevelse

Jag och min kille testade NŌS penisring vid flera olika tillfällen och vi kommer definitivt vilja fortsätta att inkludera penisringen i våra samlag framöver! Vi har aldrig testat en penisring tidigare, men vi har länge varit intresserade av att prova och med NŌS kändes det som att vi fick testa penisringarnas Rolls Royce! Det var flera fantastiska upplevelser!

 Fun Factory NŌS Penisring

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Vid det första tillfället som vi testade penisringen tog vi det väldigt lugnt och kände efter, i och med att vi aldrig testat en liknande produkt innan. Vi märkte med en gång att det var lite svårt att få på penisringen då förhuden gärna drogs med. Efter att ha tagit på lite vattenbaserat glidmedel gick det mycket lättare att få på den och den var även lätt att justera i efterhand.

Vi har vid flera olika tillfällen testat många av de tips som finns i det lilla häftet som följer med i förpackningen. Det vi märkte ganska snabbt var att vid penetrerande samlag måste vi ta det väldigt lugnt för att jag ska kunna känna av vibrationerna mot klitoris ordentligt. När vi sen använde NŌS penisring enbart som en vibrator direkt mot klitoris fick jag en helt annan upplevelse!

Jag är alltid lite orolig när jag testar en ny vibrator att vibrationerna ska ha en för ljus vibrationsfrekvens, då jag i de lägena upplever en avdomnande känsla. Jag gillar generellt sett mer låga och djupa frekvenser, men om vibratorn inte är tillräckligt kraftfull kan de vibrationerna kännas desto mindre. NŌS penisring är LÅNGT över mina förväntningar!

Vibrationerna är både djupa och låga i frekvensen, samtidigt som motorerna är väldigt kraftfulla. Att den dessutom har två ändar som kan omsluta klitoris och vibrera mot varandra är ju bara helt fantastiskt! WOW!

Något som min kille uppskattade väldigt mycket var att vända penisringen med de vibrerande ändarna nedåt mot pungen under penetrerande samlag. Vibrationerna når på så sätt de mer känsligare delarna och i och med att motorerna är så kraftfulla, upplevde han även stimulansen genom ringen.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det som vi upplevt som lite problematiskt var att om jag ville stimulera klitoris med vibratorn på penisringen samtidigt som vi hade penetrerande samlag, var vi tvungna att ta det väldigt lugnt. Annars fanns en risk att själva vibratordelen hamnade i kläm eller på sned.

Vi råkade även vid flertalet tillfällen komma åt touch-panelen under penetrerande samlag och ändra vibrationsläget. Jag tror att detta kan vara olika för olika par, men det här är hur vi upplevde det.

Vår NŌS penisring har enkelt kunnat förvaras bredvid sängen i den medföljande förvaringspåsen. Den har varit väldigt lätt att rengöra tack vare att den är helt vattentät och har ett väldigt lent och mjukt material.

 

Hur man använder den

NŌS vibrerande penisring är väldigt enkel att använda, trots sina många användningsområden. Det är bara fantasin som sätter gränserna. Som lite hjälp och guidning på vägen följer det med en liten instruktionsbok som bland annat innehåller lite tips på olika användningsområden för NŌS penisring. Jag kan verkligen rekommendera alla att läsa den, då det var en stor inspirationskälla för mig och min kille.

Eftersom penisringen är väldigt flexibel, passar den de flesta storlekar, och tack vare att den har flera olika vibrationslägen finns det något för alla.

Som tidigare nämnt har NŌS penisring flera olika användningsområden. De tre huvudsakliga är: njutning för båda under penetrerande samlag, njutning för honom och njutning för henne.

Fun Factory NŌS Penisring

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 

  1. Njutning för båda under penetrerande samlag:

Sätt på penisringen på penisen med de två vibrerande ändarna uppåt, mot klitoris. Om det är svårt att få på penisringen utan att förhuden följer med, skulle jag rekommendera att använda lite vattenbaserat glidmedel. Välj därefter det vibrationsläge som ni tycker passar er bäst att använda under det penetrerande samlaget.

  1. Njutning för honom:

Sätt på penisringen på penisen med de två vibrerande ändarna vända nedåt, mot pungen. Välj därefter ett vibrationsläge som passar honom bäst och stimulera penis med exempelvis en avsugning. Detta är ett hett tips från min sida då min kille verkligen gillade det här!

  1. Njutning för henne:

Håll penisringen i handen och placera de två vibrerande ändarna på varsin sida om klitoris. Välj därefter ett vibrationsläge som passar henne bäst.

Fun Factory NŌS Penisring

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Din NŌS förvaras lättast i den lilla förvaringspåsen som följer med i förpackningen. Storleken och formen på penisringen gör även att den är smidig och diskret att förvara.

Precis som med alla sexleksaker är det mycket viktigt att rengöra din NŌS penisring efter användning. Jag rekommenderar att använda en rengöringsspray anpassad för sexleksaker. Penisringen är mycket enkel att rengöra tack vare det mjuka, släta materialet och att den är helt vattentät.

 

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera alla som har någon form utav heterosexuellt partnerskap att testa NŌS penisring. Tack vare att penisringen är mycket flexibel och har en skön passform, passar den de flesta. NŌS är helt klart till för dem som vill uppleva lite extra njutning tillsammans och krydda till sexlivet!

Om du precis som jag upplever att vibrationer med en hög frekvens har en avdomnande effekt, kan jag varm rekommendera NŌS penisring. Den har väldigt kraftfulla och djupa vibrationer som känns långt inne i kroppen och har inte alls en avdomnande effekt. Snarare tvärt om!

NŌS är även till för dem som vill kunna använda en och samma sexleksak till flera olika tillfällen, då användningsområdena är många och möjligheterna likaså.

Det säger andra kunder

Andra kunder har gett Fun Factorys NŌS penisring cock ring 5 av 5 stjärnor!

” We have tried many penis rings, from cheap to really expensive. But all of them have not really worked so far. The motors were too weak, the noise too loud, the penis ring too hard and painfully pressing – we can continue this list endlessly. None has been really fun.

The NŌS is completely different. It just works great. I can hardly feel it on me, i.e. it doesn’t constrict so much, but it still dams up the blood. It feels totally comfortable and is not a nuisance. It also doesn’t have too many settings. The one we like best is the variable setting. As already mentioned, it is very quiet.

Fun Factory NŌS Penisring

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

My girlfriend loves it because it really caresses the clit intensively without pressing and hurting. It also barely slips, which has always happened with others. She also loves the simplicity of the handling. Press it four times and the desired program runs. Not much fuss, simple and good.

A really great penis ring that does what a penis ring is supposed to do. We look forward to it again and again. We rarely experienced such good and shared orgasms. Thank you NŌS”

Sammanfattning

Jag är sammanfattningsvis extremt nöjd med och imponerad av NŌS penisring! Den överträffar alla de förväntningar jag hade! Den har både det exklusiva utseendet som vi alla vill åt och helt fantastiska funktioner. Den ger intryck av modernitet, högteknologi och design.

NŌS har väldigt många olika användningsområden och jag och min kille kommer utan tvekan att inkludera NŌS penisring i många utav våra framtida samlag.

Den är enkel att rengöra, enkel att förvara och enkel att använda!

stjärnor

Jag ger Fun Factorys NŌS penisring 5 av 5 stjärnor!

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här