Recension – Fun factory Miss Bi Dual Vibrator

398

Fun Factory Miss Bi Dubbelvibrator

Förhandlare Prismaskin
sinful Se priset här
(öppnar ny flik)

Summering av Fun Factory Miss Bi Dual Vibrator recension:

Miss Bi är en dubbelvibrator, liknande en rabbit, som utlovar maximal njutning och 2016 vann Red Dots pris för bästa design, men hur lever dessa lovord upp till produktens faktiska prestationer?

Nedan följer min egna recension av produkten, utifrån inte bara dess rent tekniska designegenskaper, utan även utifrån upplevelsen av hur jag njöt av den – hur den faktiskt kändes under användning.

För varför skulle en skaffa en sexleksak om det inte vore för njutningens skull?

Recension

Fun factory vibratorDet första jag lade märke till när jag öppnade förpackningen var vibratorns vackra nyans. Jag har vanligtvis en förkärlek för stilrena, svarta sexleksaker, men valde denna gång att testa något nytt och valde därför att min Miss Bi skulle vara blå.

Den babyblå färgen stämmer väl överens med intrycket jag fick av produktbilderna på hemsidan, och i kombination med det vita handtaget och de silverfärgade detaljerna inger den ett professionellt, om än lite sterilt intryck.

Av förpackningen och känslan av leksaken i min hand att döma, så får jag en känsla av detta är en genomtänkt produkt av hög kvalitet, den är liksom rejäl utan att vara tung i min hand – om det fortsätter på detta vis kommer jag kunna säga att Fun Factory lever upp till sitt goda rykte som jag läst så mycket om.

Material

Vibratorn är tillverkad av medicinsk silikon och är ftalatfri och helt kroppssäker, så det finns ingen anledning till att känna sig otrygg när man leker med den.

Detta är kanske något en lätt tar för givet, men som är ack så viktigt när det kommer till kontakt med just slemhinnorna, så tack för ansvarstagandet, Fun Factory!

Funktioner

Fun Factory Miss Bi dual vibratorVibratorn har två motorer: en i klitorisvibratorn, och en i spetsen som masserar g-punkten. Dessa motorer kan styras individuellt med knapparna på leksakens framsida, och vibratorerna är riktigt kraftfulla på högsta nivå.

Totalt finns det sex intensiteter och 6 vibrationsmönster. Denna leksak kan till och med ställas in att alltid starta med favoritinställningen; lite onödigt kan jag tycka, men det är inte heller något som stör. Leksaken har även ett knapplås, som jag också med hjälp av handboken (som finns på tyska och engelska) lyckades aktivera utan problem.

Eftersom denna vibrator är av det uppladdningsbara slaget känns detta som ett måste; går det inte ta ur batterierna är det behändigt att kunna låsa leksaken så att den undviker att gå igång av sig själv i exempelvis en väska under resor.

Leksaken är även relativt tyst, vilket gör den lämplig att ta med sig även till ställen där en kanske inte kan vara helt avskild, men där man ändå vill ha en skön och privat onanistund. Sist men inte minst är denna vibrator vattentät – det är ett löfte som den lever upp till då den efter att jag använt den i såväl duschen som i badet fortfarande fungerar problemfritt. Sist men inte minst tycker jag att laddfunktionen fungerar bra, men jag fick se till att leksaken låg ostört för att inte laddaren skulle ramla av.

Utformning

Denna vibrator har en totallängd på 17cm och en införbar längd på 8cm, samt en omkrets på upp till 8cm. Vibratorns införbara del samt dess klitorisvibrator är gjorda i silikon, och denna yta är mycket mjuk och behaglig, särskilt i kombination med ett bra vattenbaserat glidmedel.

Eftersom den penetrerande delen är relativt grov är glidmedel också något jag starkt rekommenderar för att undvika obehagligt skavande. Grovheten är dock ingen nackdel – tvärt om uppskattar jag detta, då jag upplever att många andra rabbits på marknaden är väldigt smala.

Jag vill särskilt uppmärksamma vibratorns vinkel här; Leksakens grovhet i kombination med dess tydliga lutning mot g-punkten känns som ett väl medvetet designval, med anatomin i åtanke, och bidrar till en unik känsla. Vad gäller knapparna är de är tydliga både vad gäller utseende och utbuktning, så att det är lätt att hitta dem även när jag inte tittar på dem, och en annan trevlig detalj är handtagets utformning, som ska göra det lättare att hålla i leksaken.

Eftersom denna vibrator är av rabbitmodell passar den även för anal stimulans – klitorisvibratorn utgör ju nämligen ett naturligt stopp så att leksaken inte riskerar att åka för långt in.

Upplevelse

fun factory miss bi dobbelt vibratorNär jag testade min Fun factory Miss Bi dual vibrator gjorde jag det första gången i sängen. Först smörjde jag in den med ett vattenbaserat glidmedel, sedan förde jag in den i min slida utan att sätta på vibrationerna ännu.

Jag ville känna hur den kändes utan vibratorerna först, och efter lite uppvärmning med fingrarna och leksakens yttersta spets så kunde jag föra in dess fulla längd.

Känslan var behaglig då jag gillar att känna mig utfylld, och när jag nått dess rot så vilade klitorisvibratorn bekvämt straxt ovanför mitt klitorisollon.

En sak ska sägas: detta är ingen leksak som fick mig att känna mig fylld på längden; nej, den är ganska kort och når på så vis inte så långt in att jag någonsin kände att jag var i närheten av ett ‘hit men inte längre’. Men vet ni vad? Det behövdes faktiskt inte. Olika leksaker kan vara bra på olika saker och den här leksakens styrka låg i att ligga perfekt mot min g-punkt samtidigt som den kunde fylla ut mig på bredden.

Till en början satte jag på vibrationerna på lägsta effekt, bara i skaftet mot g-punkten, och jag upplevde att den prickade rätt ställe och det började byggas upp en skön känsla i takt med att jag förde den in och ut.

Trots att jag ännu inte startat motorn i klitorisvibratorn så masserade denna del ändå skönt i och med att jag förde leksaken in och ut. Det jag uppskattar med denna vibrator är att klitorisvibratorn är ganska bred, vilket gör att den håller sig på plats även för mig som har lite större blygdläppar som annars gärna förflyttar sig till att hamna på sidan om vibratorn.

När jag startat båda motorerna började det riktigt roliga; vibratorns något flexibla delar bidrog till att känslan hela tiden befann sig på rätt ställe: klitorisvibratorn var varken så stel att den pekade för hårt eller åt fel håll eller så mjuk att den gled undan, utan hade mer känslan av ett masserande finger eller två.

Komma ihåg

Detta i kombination med dess kraftfulla vibrationer – när jag väl höjt styrkan, vill säga –  gav mig en väldigt skön upplevelse och jag hade inga svårigheter att behålla den sköna känslan i min klitoris trots att jag förde leksaken lite lätt in och ut – tvärt om tror jag snarare att känslan förstärktes ytterligare av det penetrerande skaftets utformning, som är väldigt smalt i toppen, och snabbt blir väldigt grovt ju länge en för in leksaken.

Detta gjorde att den penetrerande känslan kunde vara variationsrik utan att jag behövde göra för stora rörelser – på så vis kunde klitorisvibratorn hela tiden nå rätt punkt.

Andra gången jag använde denna leksak var det i duschen, dels för att testa dess vattentålighet – vilket inte var något problem – men också för att jag ville experimentera lite med dess olika delar för anal stimulans. Denna gång använde jag rikligt med glidmedel för att inte allt skulle sköljas bort av duschvattnet, och sedan började jag massera mot anus med den del som annars förs in i slidan.

Då leksaken är ganska grov tog det en liten stund, men när den väl var inne så kände jag vibrationerna skönt inuti mig. Klitorisvibratorns del vilade nu också riktigt trevlig mot min slidöppning och mellangård vilket bidrog till en spännande, kittlande upplevelse.

Självklart är anal stimulans inte denna leksaks huvudsyfte; vilket märks då den i denna position blev svårare att hålla i. Den grova utformningen på det penetrerande skaftet gjorde dessutom att den lätt åkte ut. Handtagets ring gjorde dock att jag inte riskerade att tappa den i golvet.

 


Sammanfattning

Det här är en leksak jag snabbt fattade tycke för. Den kommer i olika färger för att lätt behaga olika personligheter och designen är överlag ganska snygg.

Jag tyckte om känslan av kvalitet, vilken förstärks ytterligare av att den är uppladdningsbar. Visserligen ramlar laddaren lätt av om jag stöter till leksaken under laddning, men det är skönt att inte behöva oroa sig för att skada leksaken med en pinne man trycker in och som kan riskera att börja glappa med tiden.

Vidare är denna vibrator väldigt användarvänlig då Fun Factory tagit hänsyn till såväl anatomi som ergonomi.

Många leksaker på marknaden utlovar idag orgasmgaranti och denna är inget undantag; med sin genomtänkta design och starka vibratorer är det en leksak som garanterat kommer få många att nå klimax, men jag var tyvärr inte en av de personerna, åtminstone inte än.

Upplevelsen var dock inte sämre för det och med lite mer vana kanske skulle kunna nå orgasm; men hittills är jag fullt nöjd med hur skön den kändes ändå. Med en sådan tillfredsställande helhetsupplevelse som denna leksak gav kan jag knappast känna mig besviken!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här