Recension – Erotiska tärningar

46

Erotiska tärningar är något för dig som vill variera och göra förspelet mer kryddigt med din partner.

Om du känner att det skulle vara spännande att låta ödet avgöra vilka sexuella handlingar som ska utföras och vart så är erotiska tärningar en stark rekommendation.

Tärningarna passar utmärkt för sexlekar men, framför allt förspel då det bygger upp en gemensam spänning.

Erotiska tärningar är som en vanlig tärning med sex sidor men istället för siffror är det erotiska uppdrag att utföra på sin partner. Ena tärningen säger en handling och den andra en plats.

Detta gör sexet väldigt spännande då ingen av parterna vet vad som händer vid nästa kast.

Leken kan varieras mycket och man själv kan bestämma regler med sin partner när man spelar med erotiska tärningar.

erotiska tärningar sexspel

Här kan du läsa mer om andra sexspel.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Små och lätta, de är väldigt lätta att ta med och tar ingen plats i väskan eller nattduksbordet
  • Bra om man har dålig fantasi
  • Lätt att testa något nytt med sin partner
  • Behöver inte laddas
  • Behöver inte rengöras

Nackdelar

  • Passar mer till tjejer då två sidor av tärningen är för bröst och nipples
  • Man måste göra allt jobb själv
  • Kan inte användas ensam

Recension

Första intryck

Min första tanke när jag såg de erotiska tärningarna var att det skulle bli spännande att testa med min partner då det ofta blir att man gör samma sak varje gång vi har sex. De är väldigt lätta att hålla i och är som vilken annan tärning som helst.

De erotiska tärningarna lever absolut upp till mina förväntningar och även min partner tyckte att det skulle bli kul att testa! Dessutom var det ett väldigt billigt pris på dem vilket gör dem mer lättillgängliga och det är heller ingen avancerad produkt i sig.

Även bra för mig som tidigare bara testat ett fåtal sexleksaker varav samtliga varit för singel bruk och inga sexspel, så det var verkligen kul att testa något som var anpassat för par.

Blev dock en aning skeptisk när jag såg att ena tärningen för kroppsdelar innehöll toes. Jag har verkligen ingen fotfetish och inte min partner heller så det kändes lite konstigt, men allt är värt ett försök!

Upplevelse

Erotiska tärningar är bra att ha och de kan vara bra om man är ute efter att variera sitt sexliv och testa nya saker. De erotiska tärningarna är väldigt bekväm att använda till skillnad från andra sexspel som lätt blir klumpiga att använda men tärningarna är väldigt smidiga.

Materialet är hårt och funkar att slås bäst mot en hård yta och även inom denna aspekt lever den upp till förväntningarna. Tyckte det var en bra produkt och såg att det fanns flera olika varianter av tärningar med olika ställningar osv men dessa är endast med handling och kroppsdel vilket var kul att testa!

Kanske blir av att testa flera olika erotiska tärningar efter att ha testat dessa. Har fått upp ögonen för dessa sexspel nu och fick även idéer om att man lätt kan skapa egna spel med sin partner, men det blir inte precis samma spänning då vi själva väljer vad tärningarna kommer att innehålla.

erotiska tärningar sexspel

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Då är det lätt hänt att det blir det gamla vanliga, safe cards, som alltid funkar, som båda gillar hamnar på tärningarna istället för något nytt som ingen av oss redan testat.

Men ja det var en ny upplevelse som väckte nya ideér och tankar hos både mig och min manliga partner.

Hur man använder erotiska tärningar

För att använda de erotiska tärningarna rätt bör man vara två eller fler personer. De erotiska tärningarna slås, gärna mot en hård yta då de rullar bättre då men att köra i sängen funkar också vilket jag och min partner gjorde.

Det finns olika alternativ på sidorna, en tärning är med handling (vad som ska utföras) och den andra innehåller plats (vart handlingen ska utföras).

Man kan till exempel få kiss och lips och då ska man kyssa den andras läppar, ganska simpelt. Det finns en sida som visar ett frågetecken och då körde jag och min partner med att den som slog tärningen fick välja vilken kroppsdel den skulle utföra handlingen på.

Tärningarna passa perfekt till att kåta upp varandra, att bygga upp lusten tillsammans så att man inte längre kan hålla sig ifrån sin partner. Det var väldigt spännande att låta ödet avgöra vad som skulle göras, det blev något helt annat när det inte var jag eller min partner som valde vad som skulle göras.

Ett personligt tips är även att man kan variera om vem som ska utföra och vem som ska få handlingen. Jag och min partner körde med att den som kastade skulle utföra handlingen på den andra parten men det går även att göra tvärt om, att den som kastar får handlingen utförd på sig själv.

Det finns även saker man kan lägga till som spelregler, jag och min partner körde att man fick en passning och en “reverse” att man bytte så den som skulle utföra fick det på sig istället och även ett frikort där man fick välja fritt vad som skulle göras.

erotiska tärningar sexspel

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Frikortet kom vi på i och med att ingen av oss riktigt tände på att få våra tår berörda eller att beröra den andras tår även om vi testade det så var det inget för oss.

Så det var en bra lösning utifall att tärningen skulle visa att man ska suga på den andras tår, men om man  verkligen inte hade lust med det så då använde man sitt frikort och gick vidare till nästa runda istället. Det finns ju fler sidor av erotiska tärningar!

En annan sak som kan variera leken med erotiska tärningar är att köra som i rundor, att man inte bara kör varannan gång utan kanske tre slag var sedan byta. Jag och min partner försökte testa lite olika för att se vad som passade oss bäst.

Vi testade även att bestämma antal rundor innan innan vi gick vidare till vanligt samlag, vi testade att ta tid på spelet och när tiden var ute skulle vi ha sex och även att köra tills vi inte kunde hålla oss från sex.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Så ja det finns extremt många sätt att variera det på. Hinner utforska dessa mer och skulle vilja testa att köra med fler personer än min partner för spänningens skull samtidigt som jag är bi och känner att dessa tärningar skulle passa mer för tjejer.

Har inte hunnit testa dessa men annan tjej än men hoppas att jag kan få göra det inom kort. Kanske även kan testa det med kompisar utan att vara alltför intim.

Rekommenderat till

Skulle rekommendera denna produkt till par som har svårt att variera eller känner att de vill variera mer. I stundens hetta kan det vara svårt att hitta nya saker att testa eller saker man inte gör i vanliga fall och då är det lätt hänt att man göra på samma sätt vid varje tillfälle.

Men detta passar verkligen om man gillar att variera och tycker det är spännande att någon annan bestämmer vad som ska göras. Är en liten kul grej som kan göra sexet eller förspelet mer spicy.

Kan även rekommendera det främst till tjej-par då jag upplevde att det blev många gångar att göra sexuella handlingar kring brösten och bröstvårtorna vilket inte min kille uppskattade lika mycket som jag.

Kan även tänka mig att det är en bra första sexleksak för nybörjare då den är ganska vanilla och är inte avancerade eller klumpig. Även lätta att gömma för snokande föräldrar och dylikt, gör inga ljud, behövs inga tillbehör och man kan även ge bort dem till vänner efter användning då de inte använts intimt och går bra att dela med andra.

 

Det säger andra kunder

Andra kunder säger att de erotiska tärningarna är bra som förspel och i nya förhållanden där man inte känner varandra så väl och beskriver att det är som en liten knuff för att få sexet att gå framåt. Vilket jag själv kan hålla med om.

erotiska tärningar sexspel

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är produkten ett utmärkt verktyg för par som vill ha mer spänning och variation. Tärningarna är väldigt enkla, smidiga och lätta att använda sig utav. Dessutom väldigt lättillgängliga och kan användas när som helst av vilket par som helst.

Passar även för par som vill lära känna varandra bättre och ge sexet en knuff med dessa tärningar för att komma igång lättare och lätta på stämningen. Väldigt trevligt och vänligt sexspel där båda parterna är på samma nivå och inte endast en bestämmer eller att någon är undergiven/dominant. Men tärningarna fyller verkligen sitt syfte om man letar efter spänning och variation.

 

Skulle ge de erotiska tärningarna 5 av 5 stjärnor då den är väldigt enkel och gör mycket spänning för ett förmånligt pris och passar de flesta par. Dessutom går den att variera otroligt mycket utifrån byggreglerna.

stjärnor

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här