Recension – Elvie Bäckenbottentränare Appstyrd

25

Elvie bäckenbottentränare är en personlig appstyrd bäckenbottentränare som är lätt att använda. Jag har testat den vid ett antal tillfällen både själv och med partnern, det har varit kul för oss båda (på olika sätt).

Elvie har förändrat mitt sätt att knipa med underlivet helt och den har verkligen förbättrat mitt sexliv. Jag kan kontrollera min slidmuskelatur bättre och jag får starkare orgasmer.

Jag skulle faktiskt vilja säga att det Elvie bäckenbottentränaren är den bästa på marknaden idag, det finns få som kan mäta sig med Elvie. Den kostar ganska mycket, men se det som en personlig investering och du kommer ha nytta av den länge. Så hade jag varit du, så hade jag beställt Elvie bäckenbottentränare redan idag, typ nu.

“Hej! Mitt namn är Sofie, jag är 39 år och det är jag som testat Elvie bäckenbottentränare – wow den har verkligen förbättrat mitt sexliv.”

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

 • Snygg design
 • Lätt att använda
 • Appstyrd
 • Lätt att ha med sig
 • Man får feedback direkt i appen
 • Smidig att ladda
 • Lätt att ansluta
 • Olika träningspass
 • Fyra olika nivåer
 • Lättläst manual

Nackdelar

 • Priset Ca: 2000kr (men den är värd sitt pris)
 • Skulle funnits fler färger

Recension

Första intryck

Mitt första intryck innan jag ens hade prövat Elvie Bäckenbottentränare var att jag var skeptisk, hur skulle den kunna göra någon nytta? Men jag provade den och oj vad jag blev glatt överraskad.

Den är lätt att använda och den ger dig respons i mobilen direkt när du kniper. Elvie Bäckenbottentränare är len och skön att hålla i och mycket skön att föra upp i vaginan. Jag blev också glad när jag såg att det medföljde ett extra hölje då kunde jag själv bestämma hur tjock Elvie skulle vara.

Paketet som Elvie kommer i är stilrent och fint. I paketet ingick följande: Elvie Bäckenbottentränare, Ett laddfodral (för laddning och förvaring), en manual, en sladd som du kan ladda med och ett extra hölje. Höljet gör att storleken kan varieras.

Upplevelse

Jag tycker att Elvie bäckenbottentränare var lätt att använda och det bästa är att den gör det roligare att träna bäckenbotten. Anledningen är att du kan i appen få respons direkt på dina knip, så du får veta med en gång hur bra eller dåligt det går. Materialet är lent och den känns skön att ha i sig. Jag har prövat den vid flera olika tillfällen, jag har provat den när jag satt på balkongen och drack kaffe, det kändes spännande och upphetsande att använda den ute. Något som är enkelt att göra tack vare att den är så tyst.

Jag tog även med Elvie till stranden och övade på att knipa när jag solade, eftersom jag inte badar så går det utmärkt. Det var faktiskt ganska mysigt att ligga på stranden och känna vinden och lyssna på ljudbok och öva på att knipa samtidigt, det kan rekommenderas.

Elvie Bäckenbottentränare Appstyrd

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag har också testat Elvie bäckenbottentränare med min partner då hade han telefonen och sa till mig när jag skulle knipa detta tyckte jag och partnern var upphetsande så när jag hade tränat en stund så ledde det ena till det andra och vi hade sex. Min partner gillar verkligen att jag kan knipa när vi har sex och jag kan knipa mig själv till orgasm vilket också är väldigt nice.

Jag har tränat med Elvie regelbundet och det har gett resultat och det är bara din fantasi som sätter gränserna. Du kan träna var och när du vill då den är tyst och du ser ditt resultat i telefonen.

Jag använder i stort sett min Elvie bäckenbottentränare varje dag då jag gillar att utmana mig själv och se resultat, det är som att spela ett spel med sig själv och det är både kul och upphetsande. Jag har faktiskt fått några kraftiga orgasmer samtidigt som jag tränat, och att träna och få orgasmer känns inte helt fel. Så om du tränar regelbundet och övar upp knipmusklerna så ger det mer möjlighet till fler orgasmer.

Hur man använder den

Jag förde in bäckenbottentränaren i vaginan och lät svansdelen hänga utanför så den kunde ansluta till bluetooth, men min Elvie gled ut så jag fick sätta på det extra höljet som medföljer och då stannade min Elvie inne i vaginan. Sen startade jag appen ”Elvie trainer” och tryckte på anslut, det gick smidigt att ansluta.

Tycker du det är svårt att föra in den eller känns obehagligt, så kan du använda glidmedel. Då glider den lättare in och du kan känna dig mer bekväm och avslappnad.

Elvie Bäckenbottentränare Appstyrd

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

När jag var klar med detta så var det bara att sätta i gång med träningen, appen visar när du ska knipa och när du ska vila så den är mycket lätt att använda. När du tränar kan du nå olika nivåer och du kan därför se hur du blir starkare med tiden.

I appen som tillhör Elvie Bäckenbottentränare finns det 5 minuters långa träningspass, sex unika övningar, fyra olika nivåer att avancera med. Nivåerna kommer i Träning, Nybörjare, Mellan och Avancerad. Använder du den regelbundet så kommer du som sagt se en stor ökning.

Det bästa är ju att den är skön så du kommer gilla att använda den, och du kommer att gilla resultatet. När du har tränat färdigt så kan du tvätta den med ljummet vatten och tvål, torka den och därefter lägga ner den i asken där du kan ha alla tillbehör samlade.

Vill du ha fler tips på hur du kan träna din bäckenbotten så rekommenderar jag att du kollar din den här guiden.

Elvie Bäckenbottentränare Appstyrd

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderat till

Jag kan verkligen rekommendera Elvie Bäckenbottentränare till alla tjejer och kvinnor eller alla som har en vagina och behöver träna som behöver träna sin bäckenbotten och öva på att knipa. Den kan varmt rekommenderas till dig som vill förbättra ditt sexliv och stärka din bäckenbotten och få starka orgasmer

Jag kommer även att rekommendera Elvie till mina vänner, det är så bra den är! Jag misstänker att ryktet kommer gå och att de kommer föra det vidare, för alla förtjänar att veta hur bra Elvie är. Det finns faktiskt inte någon bättre bäckenbottentränare enligt mig och många andra.

Det säger andra kunder

Det verkar vara många fler som är nöjda med Elvie bäckenbottentränare förutom jag. Det här är några citat från andra kunder som använder Elvie bäckenbottentränare:

”Bästa träningen ett måste för alla tjejer och kvinnor.  Bästa knip träningen, inte bara det att man blir stark men den är dessutom rolig att använda då det är som att spela ett spel! Rekommenderar starkt!”

”Efter jag hade fött barn så rekommenderade min väninna mig att använda Elvie. Jag tänkte jaja jag gör ett försök och testar den, och oj vad jag blev överraskad den var mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. Och idag har jag bättre sex och både jag och min partner är mycket nöjda.

Elvie Bäckenbottentränare Appstyrd

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag kommer använda den igen till hösten efter min graviditet. Obs jag har delat min upplevelse på sociala medier så att fler får chansen att veta vad Elvie kan göra för dig.”

Sammanfattning

Elvie är tränaren du vill ha till din bäckenbotten. Med Elvie och appen så kommer du få en stark bäckenbotten, kanske kännas som en helt ny del av din kropp och ditt sexliv kommer att förbättras. Jag kommer använda min Elvie ofta och se till att min bäckenbotten förblir så här stark och bra.

Efter att ha skrivit denna recension och fått äran att testa Elvie så är jag mycket nöjd. Jag har nästan bara hittat bra omdöme om Elvie jag tror bara jag hitta en dålig recension. Så alla som använder Elvie är nöjda och det säger mycket. Köp Din egen Elvie idag den är värd sitt pris du kommer inte ångra dig.

Som du ser på bilderna så får du mycket för pengarna när du köper din Elvie. Jag skulle bara vilja se den i lite olika färger då jag gillar att välja färg själv.

Jag tycker om hur man laddar Elvie då det inte ser ut som en sexleksak när den ligger på laddning och det är bra, då kan man ladda den var som helst utan att någon ser vad det är och det är bra, speciellt då jag har barn.

Så min slutgiltiga sammanfattning är att du bör köpa din Elvie redan idag då du inte kommer ångra dig, jag var skeptisk men jag fick ge mig och jag ångrar mig verkligen inte.

Elvie Bäckenbottentränare Appstyrd

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset
Jag tycker verkligen om Elvie Bäckenbottentränare så jag kunde ge den hundra stjärnor om jag hade fått men jag ger den fem av fem stjärnor då den är helt klart bäst. Kolla även in guiden om hur du kan tänka vid knipträning.

5 av 5 Stjärnor får Elvie Bäckenbottentränare

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här