Real doll – Bäst i test

905

Real Dolls syftar på onaniprodukter som är framställda för att efterlikna en riktig kroppsdel eller en hel människa så mycket som möjligt.

Med en Real Doll kan man helt enkelt njuta av en sexleksak som är så nära den äkta varan som det går oavsett om det är tal kring en lösrumpa, en hel under- och överkropp eller en fullständig sexdocka.

Real Dolls kommer i många former och färger, så nedan ska vi tala lite mer om olika varianter så att du inom kort ska kunna hitta en passande onaniprodukt. Real Dolls blir sannerligen det perfekta valet för de som är ute efter realism!

Hur ska du förvara din real doll?

Det viktigaste är att du har ett stort utrymme för att kunna förvara din real doll. Räta alltid ut den innan du lämnar den och förvara den svalt och mörkt. Se till så att den inte ligger mot någon hård yta och plattas till. Det kan vara bra att byta position på den lite då och då även när du inte använder den.

Ta hand om din real doll

För att den ska hålla så länge som möjligt är det såklart viktigt att du tar hand om den. Det gör du genom att dels förvara den som ovan och dels genom att alltid rengöra den nogrannt.

Det innebär att du sköljer den ordentligt med vatten och tvål samt applicerar pudret som medföljer. Använd även alltid glidmedel när du ska penetrera för att den inte ska spricka.

Översikt Priskoll
REAL DOLL JESSICA Testvinnare Se priset
pipedream-fuck-me-silly-realistisk-vagina-og-numse-onaniprodukt Nybörjaren Se priset
MR.MEMBR Harper Large Realistisk Pussy and Ass Den billiga Se priset

 

Vill du se fler real dolls?

Klicka här för att se hela utbudet

Du kan hitta en massa spännande sexdockor hos realdoll Sverige. Vi har dock samlat alla våra favoriter innanför kategorien nedan. Läs om de mest kittlande sexleksakerna på marknaden och hitta din nya real doll.

 


Real Doll Jessica – Testvinnare

Se priset här

I skrivande stund är marknadens bästa real doll – Jessica, en helkropps real doll med härlig e-kupa och möjlighe till penetration på flera sätt.

Fördelar

 • Hon har en vikt som gör att hon kan penetreras stabilt utan oönskade rörelser.
 • Du kan penetrera tre hål.
 • Känns lyxig

Nackdelar

 • Priset är lite högt.
 • Hennes kroppsstorlek är mindre än ett realistiskt format

Recension

Jessica är en real dolls om väger 36 kg och är 168 cm lång. Hon är därför stabil att penetrera. Du kan välja att penetrera ett av hennes 3 hål, mun, vagina och anus.

Hon har fantastiskt stora bröst som du kan leka med och en härligt fyllig rumpa. Hennes midja är smal. Du får henne med en blond peruk men denna kan bytas ut.

Denna real dolls kropp är ledad vilket gör att hon kan komma in i många olika positioner utan problem. Materialet hon är gjord av känns väldigt hudliknande så det känns nästa som du rör vid en riktigt person.

Med på köpet av real doll Jessica får du ett vibrerande ägg. Det vibrerande ägget kan användas för att göra er penetrationslek ännu mer spännande. Du får också ett set med unika underkläder för just din tjej. Även dessa kan bytas ut men helst inte mot ett mörkt material då detta kan färga av sig på dockan.

Det medföljer även en värmestång så att du kan värma upp din real doll inifrån och få det att kännas ännu mer verkligt.

 

Hur använder du den?

En real doll som denna kan du du värma upp med den medföljande värmstången, placera den i valfritt hål. Därefter använd rikligt med glidmedel i hålet du vill penetrera och för därefter in din penis.

Ibland klibbar hålen igen sig och då kan du behöva sära på dem med dina fingrar.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en reall doll som verkligen känns riktig, här får du flera möjligheter till att variera, både mellan hål och utseende.

 

Det säger andra kunder

Markus – ” Detta är min andra docka jag köpt den första var från kina. Den är jävligt skön och rekommenderas. Det var två nackdelar dock.

 1. det fanns inget typ av rör i hålen för att hålla isär silikonet så det hade klibbat ihop sej rätt rejält så fick öppna upp lite med fingrarna för att ens få in (verktyget)
 2. huvudet var lite mindre än det ser ut på bilderna och ser inte lika verkligt ut kroppen där emot o fy fan var läcker hon är, brösten är jävligt goa att ta i och fyller hela näven.”

 

Sammanfattning

Jessica är en real doll som levererar i alla lägen. Nackdelen när det kommer till en reall doll i denna storlek är såklart att det krävs ett stort förvaringsutrymme. Men det är helt klart värt det.

 


Till nybörjaren – Fuck Me Silly Realistisk Vagina och Rumpa Onaniprodukt

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

En läcker real doll i halvkroppsformat eller något mindre än så, men självklart de viktigaste delarna kvar – hålen. Här får du möjlighet att penetrera både vaginalt och analt.

Fördelar

 • Handmålade detaljer

Nackdelar

 • Otymplig att göra rent

Recension

Detta är inte en hel real doll men en onaniprodukt som är mindre och endast består av en kvinnas nedre intima delar. För att den ska vara stabil att använda så har den en vikt på hela 9 kg. Det gör att den inte glider iväg vid din penetration.

Onaniprodukten är handmålad för att se så verklighetstrogen ut som möjligt. Materialet är dessutom väldigt realistisk och kallas för Fanta-Flesh som känns mjukt och härligt mot din hud.

Hennes vagina är 15 cm djup och hennes anus är 18 cm även insidan är gjord för att ge den verklighetstrogna upplevelsen. Hålen är dessutom härligt trånga för den där perfekt tighta penetrationen.

Använd den för att träna din uthållighet eller bara för att njuta. Många använder denna typ av produkter för att träna sin uthållighet så att de kan hålla längre tillsammans med en partner.

Du ska använda vattenbaserat glidmedel för att få den perfekta verklighetstrogna upplevelsen.

 

Hur använder du den?

Applicera glidmedel i det hål du vill penetrera och för därefter in din penis. Du kan välja om du ska stå, sitta eller luta din real doll mot in en vägg.

Rekommenderad till

En real doll som passar perfekt till nybörjaren då den är enkel att ha och göra med och kräver inte särskilt stort utrymme. En perfekt start för att se om det är något som passar en själv.

 

Det säger andra kunder

Jocke – ”Känns äkta att sätta på den här bubbelrumpan! Båda hålen är lagom tajta och ger garanterat orgasm. Fyll upp dom med med glid och alternera, super nice! Tyngden och storleken på rumpan gör att det upplevs mer äkta. Vill man pumpa på ordentligt vaginalt är det bästa att lägga den på rygg tycker jag.

Den är däremot lite merkrävande vid rengöring än en enklare pocket pussy el likn. Rekommenderar verkligen att använda det medföljande pudret efter varje rengöring för att ge den en len ochskön känsla, och för att minska att smuts fastnar på den. Mer puder skulle däremot behöva följa med i förpackningen.

 

Sammanfattning

En mindre real doll som passar perfekt för nybörjaren. Den är något svår att rengöra så lägg extra fokus där så att den håller så länge som möjligt.

 


Den billigaMR.MEMBR Harper Large Realistisk Pussy and Ass

Se priset här

En real doll i form av en realistisk rumpa, åtminstone till känslan för storleken är något mindre jämfört med exempelvis tidigare real doll.

Fördelar

 • Samantha är väldigt prisvärd
 • Den passar både erfarna och nybörjare
 • En fast rumpa

Nackdelar

 • Den kan kännas lite liten i storlek
 • Den går lätt sönder och blir ett hål – fungerar att använda ändå

Recension

Detta är en real doll i form av en härlig rumpa med en smal midja. Med Samantha får du möjligheten för doggy style när du vill.

Hon är väldigt verklighetstrogen i både material och känsla. Först möts du av ett par sexiga blygdläppar och innanför väntar en kittlande vagina. Den är tight och härlig med sin inre diameter på 0,5 cm som dock är töjbar. Vaginan kan penetreras 16 cm djupt.

Hennes anal är också 0,5 cm bred och töjbar medan djupet här ligger 12 cm. Samantha real dolls rumpa är perfekt att smiska eller kanske smeka medan du penetrerar henne.

Vissa upplever att skinnet mellan hålen har spruckit, men trots detta tycker de att den är skön att använda. Det fungerar alltså bra även om det bara blir ett hål.

Jämfört med andra verklighetstrogna onaniprodukter är Samantha väldigt billig. Det är en av anledningarna till att hon är så populär. Även denna är perfekt att använda för uthållighetsträning.

Hur använder du den?

Använd glidmedel, vi rekommenderar att kolla in vårt bäst i test och därefter klicka hem ett. Glidmedlet ska appliceras där du ska penetrera och sedan kan du sakta föra in din penis.

 

Rekommenderad till

Produkten passar dig som vill enkelt kunna förvara din real doll tack vare storleken, samt inte vill spendera allt för stor summa pengar.

 

Det säger andra kunder

Robert – ” Hade absolut inte väntat mig en sådan skön produkt till detta priset. Det enda minuset är storleken – den är lite för liten för att vara helt naturtrogen. Annars är den perfekt – materialet känns realistiskt både in,- och utvändigt och båda hålen är hur sköna som helst.

Jag har inte onanerat den vanliga vägen sedan jag fick denhär produkten. Hett tips är att lägga den i varmt vatten innan användning för att få en extra naturtrogen känsla – det blir väldigt nära den riktiga varan.

 

Sammanfattning

En av marknadens billigare real dolls och just av den anledningen så får du vad du betalar för. I detta fallet en något mindre realistisk rumpa, men det är inget som hindrar känslan från att kännas verklighetstrogen.

 


Mest populära Real Doll Sophia

REAL DOLL SOPHIA

Se priset här

Den mest populära real doll som finns idag är Sexdoll Sophia med sitt läckra utseende och fantastiska kropp.

Fördelar

Nackdelar

 • På grund av hennes storlek kan hon vara väldigt svår att gömma och förvara. Många gillar att vara diskreta med sina sexleksaks inköp och det är nästan omöjligt med en produkt i denna storlek, om du inte bor väldigt stort med mycket förvaring.

Recension

Sophia är en otroligt populär real doll som kan stå helt själv. Detta är på grund av att hon har en ledad kropp som gör alla ställningar som du drömmer om möjliga.

Hon är 158 cm lång och väger 32 kg. Denna real doll har stora bröst och en fyllig rumpa. Utöver det så har hon en smal midja och en i övrigt slank kropp.

Hon är gjord i ett material som är verklighetstroget och du kan till och med värma hennes hål med en värmestång du får med på köpet. När du får upp henne till kroppstemperatur och använder henne med glidmedel så kommer du nästan tro att du ligger med en riktig människa.

Du har möjligheten att penetrera mun, vagina och anus. Även insidan är gjord så att det ska kännas precis som äkta vara.

 

Hur använder du den?

Placera hennes kropp i den ställning du vill, det beror på vilket hål du vill penetrera. Därefter kan du värma hålet med värmestaven och sedan ta på glidmedel, vi rekommenderar detta test. Sedan kan du börja leken.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en sexig real doll som hjälper dig att komma så nära den verklighetstrogna känslan som det går. Och såklart passar den dig som bor stort, så att du kan förvara den ordentligt.

 

Det säger andra kunder

Kalle – ” Värm upp henne med värmaren, släck ljuset o smeta på med glidmedel så känns det sjukt likt originalet. Köpte på delbetalning med klarna bästa jag investerat i på länge. Rekommenderas!”

 

Sammanfattning

En real doll med läcker utseende och magisk känsla. Här kan du själv bestämma vilka sexställningar du vill köra i.

 


Till vardags Pipedream Fuck Me Silly Sista 2 Real Doll

Pipedream Fuck Me Silly Sista 2 Real Doll

Se priset här

Ytterligare en real doll I “fuck me silly” – serien, denna gång även med stora fylliga bröst och möjlighet till fler sexställningar.

Fördelar

 • Spänstig Kropp
 • Stram vagina
 • Mer diskret jämfört med många andra real dolls

Nackdelar

 • Kan upplevas som stel i början
 • Hudfärgen kan variera på de olika dockorna

Recension

Här får du en real doll i form av en överkropp som du kan penetrera och leka med. Tillskillnad från en hel realdoll Sverige så är denna överkropp lättare att gömma och förvara utan att kompromissa med den sköna känslan av penetration.

Denna realdoll Sverige har två stora bröst du kan krama samtidigt som du penetrerar henne. Du kan penetrera henne cirka 18 cm i både hennes anal och vagina.

Vi rekommenderar att du använder henne med glidmedel och för att göra upplevelsen ännu mer kittlande kan du värma hennes hål. Hon är vattentät och är därför lätt att rengöra samt optimal för extra våta lekar.

Materialet är TPR som känns väldigt naturtroget. Eftersom du får en hel överkropp kan du ta på henne samtidigt som du penetrerar hennes strama hål.

 

Hur använder du den?

Du väljer själv position och vart du vill föra in din penis eller kanske vill du bröstknulla din real doll? Se till att du använder glidmedel och ev. värmer upp den i varmt vatten innan för att få skönast upplevelse. Kolla in vårt bäst i test för att se våra rekommendationer utav glidmedel.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha mycket men inte har råd med allt, en halvkropps real doll som passar alla.

 

Det säger andra kunder

Karl – ”Absolut prisvärd produkt. Materialet är riktigt super-naturtroget. Den blir bättre med tiden också eftersom den mjuknar till från att vara lite stel i början. Hur bra som helst 10/10. ”

 

Sammanfattning

En prisvärd real doll som är uppskattad av många, trots att den inte kan stå själv är det smidigt att variera och placera den i olika positioner.

 


Den fräcka Real Doll Miley

REAL DOLL MILEY

Se priset här

Här är en real doll som kommer med trånga hål som ger dig en tight upplevelse, ansiktet är fint sminkat och detaljerna är välgjorda.

Fördelar

 • Flera olika tillbehör
 • Verklighetstrogen hud
 • Går att variera ställningar

Nackdelar

 • Kroppen är hård
 • Krävs mycket kraft för att böja kroppen

Recension

Real Doll Miley väger 27 kg och är 157 cm lång. Det gör henne stabil under akten. Huden är verklighetstrogen och känns nästan som äkta vara. Hon har en smal kropp och stora mjuka bröst.

Du får flera olika tillbehör

 • Värmestav
 • Vibratorägg
 • Peruk
 • Underkläder
 • Strumpor
 • Handskar
 • Rengöringsspray

På köpet får du en värmestång, för att göra produkten ännu mer verklighetstrogen genom att få upp hålen till kroppsvärme. För att göra henne mer verklighetstrogen kan du ge henne våthet med glidmedel. Det ska dock vara vattenbaserat så att det inte förstör materialet.

Precis som Real Doll Sophia har hon en ledad kropp vilket gör att hon kan stå upp samt komma in i en massa andra ställningar. Det gör också att du kan placera henne i specifika ställningar som hon stannar i.

Underkläderna ska vara i ett ljust material då färger kan färga av sig på Miley. Du får ett par underkläder med på köpet men dessa kan bytas. Peruken kan också bytas till något som passar dina fantasier bättre.

 

Hur använder du den?

Precis som många andra real dolls så applicerar du glidmedel där du vill penetrera och därefter är du good to go. För skönast upplevelse rekommenderar vi att du värmer upp hålet med hjälp utav värmestaven eller varmt vatten.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar när det är tight och kan variera dig mellan olika hål.

 

Det säger andra kunder

Johan – ” Kroppen är ganska hård vilket gör att brösten/rumpan inte skakar så mycket, dom är väldigt fasta så man kan inte ändra formen med till exempel en push-up BH, å andra sidan så behövs ingen push-up eftersom dom sitter ganska bra till…

Kroppen är också supersexig! Dockan är i överlag väldigt skön och framför allt vacker. För priset man betalar ca 15000 så kan man inte förvänta sig en docka av bästa kvalitet. Jag är nöjd med mitt köp!”

 

Sammanfattning

En sexig real doll som passar alla, du kan variera både ställningar och hål. Har du en större penis kan det krävas att du töjer hålen lite med dina fingrar.

 


Den lyxiga med penis – PDX Male Dirty Talk Interactive Fuck My Cock

PDX Male Dirty Talk Interactive Fuck My Cock

Se priset här

Här har vi en real doll som gör det möjligt att ta och ge. Du får nämligen en realistisk penis och en härlig stram anus.

Fördelar

 • Möjligt för dig att penetrera och att penetreras
 • Verklighetstrogen
 • Handmålade detaljer
 • Enkel att rengöra

Nackdelar

 • Passar främst den erfarna pga. storleken

Recension

Du kan alltså med PDX Male Dirty Talk Interactive Fuck My Cock bli penetrerad av en härligt lång och bred penis som är 16 cm lång med en bredd på 6 cm.

Det gör att den garanterat kommer fylla upp din anus och nå din p-punkt på ett härligt sätt. Den kan också användas vaginalt men är gjord för en kittlande anallek. Du behöver nämligen inte nöja dig med att den tar dig utan du kan också ta den.

Denna real doll har ett hål som är 25 cm djupt som du kan penetrera. Inuti hålet finner du räfflor och skåror som känns både äkta och stimulerande.

Den är gjord i ett cyberskinmaterial vilket är ett av de mest verklighetstrogna materialen på marknaden. Penisen är dessutom handmålad vilket gör att den ser väldigt äkta ut.

 

Hur använder du den?

Applicera glidmedel på den realistiska penisen och därefter välj om du vill bli penetrerad analt eller vaginalt eller också penetrera analt. Det beror såklart på dina egna möjligheter.

 

Rekommenderad till

Passar dig som har erfarenhet av analstimulering sedan tidigare.

 

Sammanfattning

En real doll i form av realistisk penis, gillar du att både ge och ta så är det här en perfekt real doll för dig.

 


Till den erfarna Real Doll Kimberly

REAL DOLL KIMBERLY

Se priset här

 

Kimberly är en sexig real doll som är en fröjd både för ögat och upplevelsen, du kommer inte att bli besviken.

Fördelar

 • Hon håller sig stabil i ställningar på grund av hennes ledade kropp och stabila vikt
 • Går bra att sminka själv
 • Ingår flera olika tillbehör

Nackdelar

 • Diskret leverans med Mshop direkt hem

Recension

Real Doll Kimberly väger 32 kg och är 158 cm lång vilket som med de andra realdoll Sverige gör henne stabil. Det är viktigt att ha en vikt som gör dockorna stabila då det gör att du lan penetrera utan att dockan flyttar på sig.

Kimberly kan stå själv på grund av sin ledade kropp, det gör att ni kan komma in i de allra flesta ställningarna tillsammans. Hon kan värmas upp med filten som ni får med så att hennes kropp har en kroppstemperatur när ni ska ha det mysigt.

Du kan även värma denna real dolls hål för att det ska kännas ännu mer som på riktigt. Vi rekommenderar alltid användningen av glidmedel när du ska ligga med din docka. Real doll kan mycket men hon kan inte skapa egen våthet. Det kan du dock lätt göra med vattenbaserat glidmedel.

Både peruk och underkläder kan bytas ut till dem som passar dig bäst i smaken.

Hur använder du den?

Värm upp hålen efter önskad känsla och applicera därefter glidmedel, vi rekommenderar att du tittar på vårt test innan du köper. Sedan kan du penetrera bäst du vill.

 

Rekommenderad till

Passar alla, men extra bra för dig som är erfaren och vet om att du tycker om real dolls sedan tidigare, just på grund av priset.

 

Sammanfattning

En real doll som enkelt går att variera så att den passar dig och dina behov, sminka eller byt kläder på den för att få den att passa det som attraherar dig.

 


Nyhet Pipedream Fuck Me Silly Dude

pipedream-fuck-me-silly-dude

Se priset här

Här får du en real doll med rejäl penis, det krävs stor erfarenhet för att uppleva det sköna och det är en viktig process att försiktigt töja din anal innan.

Fördelar

 • Realistisk känsla och naturtroget material
 • Räfflad insida
 • Du kan både ge och ta (för dig med penis)

Nackdelar

 • Passar endast erfarna på grund av dess storlek

Recension

Låt dig penetreras av denna härligt stora penisen. Med sina 20 cm i längd och en diameter på 4,6 cm så kommer denna real doll ge dig en fyllig upplevelse. Både penis och testiklar har en äkta känsla som kommer stimulera olikt något annat.

Du får en härligt vältränad kropp tillsammans med din penis. Det gör att du kan ta på hans fräcka kropp samtidigt som du penetreras. Du kan även tränga in i hans strama och räfflade anus som kommer stimulera dig helt otroligt.

Det gör att denna real doll både kan ge och ta vilket är enormt härligt. Om inte annat ger det en väldigt äkta effekt. Även om hans anal är stramt passar det nästan alla penisstorlekar då det är töjbart.

På köpet får du dessutom glidmedel som gör att det är bekvämare att penetrera eller att penetreras. Vi rekommenderar alltid användningen av glidmedel men framförallt när du ska få upp något i din anal. Du kan komma till skada om glidmedel inte används i anus.

Du får även med sexleksaksrengöring så att din produkt kan hållas ren och hygienisk. Det rekommenderas alltid att du använder speciell rengöring till sexleksaker då det är viktigt att du håller dem så fräscha som möjligt.

Du får också med Fanta Flesh pulver för att din real doll ska vara fortsatt fast.

Hur använder du den?

Töj din anal och använd gärna en douche innan och sedan använd ordentligt med analt glidmedel. Därefter är du redo att bli penetrerad eller också att penetrera själv.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar analstimulering och särskilt analsex.

 

Det säger andra kunder

Samuel – ” Den är tung men gör att man får en styrke träning på köpet men materialet är extremt realistickt och man märker inte att den är fake. Det gör inte ont för knäna att rida på den och analöppningen är underbart skön att stoppa in sin sak i. Rekommenderar stort! 5/5”

 

Sammanfattning

En rejäl realistisk penis utformad för din njutning, vill du inte bli penetrerad kan du själv penetrera.

 


Real Doll Angelina

real doll angelina

Se priset här

 

För en komplett real doll som kommer så nära en riktig person som det går måste du satsa på Real Doll Angelina.

Fördelar

 • Realistiskt utseende och material
 • Många händiga tillbehör medföljer
 • Vattentålig

Nackdelar

 • Ganska dyr

Recension

Dockan kan stå upp på egen hand, väger 35 kg och har en längd på 166 cm. Med andra ord är den här sexleksaken förbluffande verklighetstrogen för de som vill få en så ”äkta” känsla som möjligt i sovrummet. Real Doll Angelina kan penetreras både analt, vaginalt och oralt, så det är upp till en själv vad man föredrar.

Gällande tillverkning är Real Doll Angelina framställd i ett imponerande naturtroget material som bara gör känslan ännu mer realistisk. Vid köp av den här dockan får man dessutom många tillbehör med i paketet såsom ett vibrerande ägg, en peruk, en uppsättning unika underkläder, en filt, en USB uppvärmande stav, ett rengöringsverktyg, en uppsättning strumpor samt handskar.

Som om inte allt detta vore nog är onaniprodukten också vattentät, och därför kan man njuta av lekar i antingen duschen eller badkaret. När allt kommer till kritan kommer man inte att bli besviken över hur fantastisk Real Doll Angelina både ser ut och känns!

 

Hur använder du den?

Följ instruktionerna som tillkommer, men viktigast är att använda glidmedel innan du penetrerar.

Rekommenderad till

Passar alla oavsett erfarenhet.

 

Det säger andra kunder

Micke – ” Tänker att jag borde ha köpt henne redan för 2 år sedan är så glad och nöjd fast hon tyvärr inte kan prata. ”

 

Sammanfattning

En real doll som ligger i framkant när det kommer till utseende och upplevelse, tillbehören hjälper dig att göra upplevelsen komplett.

 


Real Doll Jennifer

real doll jennifer

Se priset här

Real Doll Jennifer är en ytterligare fullständig sexdocka som är förbluffande lik en riktig kvinna. Den väger 49 kg med en längd på 163 cm, och F-kupan samt de stora mjuka låren är någonting som man inte vill missa.

Fördelar

 • Vattentät
 • Realistiskt utseende och material
 • Många medföljande tillbehör

Nackdelar

 • Svår att förvara

Recension

Vid användning är det möjligt att penetrera dockan både analt, vaginalt samt oralt, och dess vattentäta egenskap ser till så att man utan problem kan ta med sexleksaken in i duschen eller ner i badkaret. Man kan både ställa Real Doll Jennifer upp och positionera den hur man själv föredrar, så möjligheterna är nästintill oändliga.

För att ge en ännu mer realistisk känsla ingår en USB-värmestång som värmer upp dockan inifrån för att inom kort komma närmare vanlig kroppstemperatur. Med ett vackert skulpterat ansikte och kropp finns det mycket att utforska och uppskatta för de som är ute efter en imponerande naturtrogen sexdocka.

Likt den tidigare nämnda dockan medföljer även här en lång rad tillbehör såsom ett vibrerande ägg, peruk, en uppsättning unika underkläder, en filt, en USB-värmestång, ett rengöringsverktyg, en uppsättning strumpor och handskar. Helt enkelt allt man kan tänkas behöva för många härliga stunder med sin Real Doll Jennifer.

 

Hur använder du den?

Välj vilket hål du vill penetrera och stryk därefter på en kladd glidmedel, kolla här innan du köper.

Rekommenderad till

En real doll som passar alla, men viktigt är att du har ett stort utrymme för att förvara den på bästa sätt.

 

Det säger andra kunder

Jonas – ” Alltid varit skeptisk gentemot sexleksaker överlag men efter en relation som gick i kras, ett hus som är tomt varannan vecka och ska härda ut på ett jobb man inte längre gillar var det ändå lite lustfyllt att komma hem till den här dockan.

Hur skön som helst, enda nackdelen är dockans vikt så tänk på det bara, men annars är det en toppen produkt”

 

Sammanfattning

En real doll som passar alla, se till så att du förvarar henne raklång. Har någon del på kroppen plattats till vid förvaring så ge det lite tid så blir den snart återställd.

 


Real Doll Babette

real doll babette

Se priset här

En real doll som kommer med realistisk längd och mindre realistisk vikt, men upplevelsen är trots detta så naturtroget det bara kan bli.

Fördelar

 • Naturtrogen längd, vikt, utseende och material
 • Två peruker ingår som man kan skifta mellan
 • Har tre hål att penetrera

Nackdelar

 • Lite smal jämfört med bilderna

Recension

Aldrig mer behöver du stå ut med tråkiga onanisessioner så länge du har Real Doll Babette vid din sida. Upplevelser med den här sexdockan från Real Doll serien kommer så nära en äkta kvinna som det går, och om du älskar heta stunder på valfri plats i hemmet så vill du inte missa Babette.

Med sin längd på 168 cm och vikt på 36 kg kan du njuta av de ganska realistiska måtten, för att inte tala om det naturtrogna utseendet och känslan.

För att ta de fantastiska onanistunderna till en helt ny nivå medföljer en USB-värmestång som värmer upp dockan inifrån för att komma närmare kroppstemperatur, och om det är lekar i badkaret eller duschen som intresserar en blir man säkerligen glad över att höra hur dockan är vattentät.

Tillsammans med Real Doll Babette får man en rad tillbehör som också kan komma väl tillhands, och dessa består av: ett rengöringsverktyg, handskar, en uppsättning strumpor, en värmestång, en filt, en uppsättning underkläder, två peruker samt ett vibrerande ägg. Med allt detta i åtanke kommer man inte att vilja missa alla de fantastiska upplevelserna som man kan få med Real Doll Babette!

 

Hur använder du den?

Se till att förvara den utan böjda leder eller lutad mot något så att kroppen plattas till. Använd de medföljande tillbehören och införskaffa ett glidmedel så kommer du älska din real doll.

Rekommenderad till

Passar både oerfarna och erfarna, men kan vara värt att ha testat en billigare produkt innan för att veta om det faller en i smaken.

 

Det säger andra kunder

Johannes – ” Absolut prisvärd produkt. Materialet är super-naturtroget å den blir bättre med tiden också eftersom den mjuknar till från att vara lite stel i början. Det enda negativa är att jag inte får plats med den i garderoben.”

 

Sammanfattning

En real doll som kan leverera orgasm efter orgasm, lite otymplig ibland.

 


Real Doll Nicole

real doll nicole

Se priset här

Med sina 36 kg i vikt och längd på 168 cm kommer här Real Doll Nicole – en sexdocka som är framställd för att du ska kunna få många utomordentliga onanisessioner som kommer så nära äkta samlag som möjligt.

Fördelar

 • Medföljande värmestång för att värma upp dockan
 • Kommer utrustad med tre penetreringshål
 • Naturtroget utseende och känsla

Nackdelar

 • Kläder utöver underkläder får köpas separat

Recension

Real Doll Nicole kommer utrustad med både en vaginaöppning samt en analöppning, och det är dessutom fullt möjligt att penetrera dockan oralt.

För de som tycker att det är lite tråkigt att bara ta dockan i sovrummet blir du nog positivt överraskad av hur dockan är vattentät, så visst kan du ta med den in i duschen eller ner i badkaret.

Gällande tillbehör kan man förvänta sig bland annat ett set med underkläder, rengöringsverktyg, en peruk, ett vibrerande ägg och mer därtill.

Allt som man behöver tänka på är att det kan vara lämpligt att beställa ett vattenbaserat glidmedel separat för att få ett bättre glid vid penetrering.

Hur använder du den?

Se till att använda rikligt med glidmedel och ta till vara på de tillbehör som ingår.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en sexig real doll som inte gör dig besviken, hon har allt.

 

Det säger andra kunder

Jonas – ” Mina andra sexleksaker åker rakt ner i källaren nu. Aldrig varit med om en bättre sexdocka.

Ni som nöjer er med värdelösa sexdockor som är uppblåsbara eller utan armar, ben och huvud – ni vet INTE vad ni går miste om! ”

 

Sammanfattning

Du kan vara säker på att du får många fantastiska upplevelser tillsammans med Real Doll Nicole antingen på egen hand under onanisessionerna eller tillsammans med din partner i en fräck trekant.

 


 

Real Doll Christine

real doll christine

Se priset här

 

Real Doll Christine är en snygg sexdocka som inte bara är realistisk i form av utseende, utan också material, vikt och längd. Ja, man får helt enkelt en produkt som kommer så nära den äkta varan som möjligt.

Fördelar

 • Mycket verklighetstroget utseende och material
 • Dockan kan värmas upp med medföljande värmestång
 • Fullkomligt vattentät

Nackdelar

 • Mörka kläder kan färga av sig på dockans hud

Recension

Om man har en förkärlek till sexdockor men inte tycker om hur overkliga de riktigt billiga varianterna är så måste man definitivt testa på Real Doll Christine.

Priset må vara på den lite dyrare sidan, men vad man in gengäld får är en otroligt verklighetstrogen sexdocka som kommer att finnas där för en i alla lägen.

Njut av Real Doll Christine i sovrummet antingen på egen hand eller tillsammans med partnern – eller varför inte ta med dockan ner i badet och in i duschen.

Produkten är nämligen fullkomligt vattentät, och det är hur enkelt som helst att positionera dockan såsom man själv vill ha den. För att ta den realistiska känslan till en helt ny nivå ingår en värmestång som man kan dra nytta av för att värma upp dockan inifrån.

Hur använder du den?

Placera din real doll vart du vill och använd tillbehören samt glidmedel för att få en så bra upplevelse som möjligt.

Rekommenderad till

Passar dig som vill kunna få en verklighetstrogen sexsession när du vill.

 

Det säger andra kunder

André – ” Närmare än så här kommer man inte en riktig kvinna, sköna bröst, tajt anus och vagina. Rekommenderas, du hittar inget bättre i denna prisklass!”

 

Sammanfattning

Här får du en naturtrogen upplevelse, precis som med många andra real dolls. Du kan anpassa och sminka, byta hår och kläder för att det ska falla dig i smaken.

 


 

Real Doll Robyn

real doll robyn

Se priset här

Om det är en unik sexdocka för onanisessioner utöver det vanliga som man är på jakt på efter finns det inget bättre val än Real Doll Robyn.

Fördelar

 • Penetrera eller penetreras av dockan
 • Ingår två löstagbara penisar
 • Härligt realistiska material och utseende

Nackdelar

 • Ganska dyr

Recension

Den här dockan har härliga former, mjuka bröst och inte minst en avtagbar penis. Med andra ord är det upp till en själv om du vill penetrera onaniprodukten eller penetreras av en av de två löstagbara penisarna som medföljer. Gör dessa upplevelser lite extra trevliga när du tar hjälp av värmestången för att värma upp dockan inifrån. Real Doll Robyn känns verkligen som den äkta varan!

Låt dockan stå i den positionen som passar ens individuella tycke då Real Doll Robyn både kan stå upp och positioneras såsom man föredrar. Den vattentäta egenskapen ser också till så att du kan njuta av Real Doll Robyn i badkaret eller duschen, så missa inte chansen att få ta del av den fantastiska sexdockan redan nu!

 

Hur använder du den?

Följ bruksanvisningen för hur du ska ta hand om den på bästa sätt. Se till att alltid använda glidmedel när du ska penetrera den.

Rekommenderad till

Passar dig som är ute efter en upplevelse så lik den verkliga som möjligt.

 

Sammanfattning

En unik sexdocka med utbytbar penis, det gör den här till en real doll som verkligen skiljer sig från resterande i testet.

 


Real Doll Tina

REAL DOLL TINA

Se priset här

Då har vi kommit till den sista dockan på listan, och här får du en riktigt het onaniprodukt som är redo för allt mellan himmel och jord.

Fördelar

 • Framställd i naturtroget material med ett realistiskt utseende
 • Värm upp dockan inifrån med en medföljande värmestång
 • Underkläder, rengöringsverktyg och mer ingår

Nackdelar

 • Vattenbaserat glidmedel köps separat

Recension

Ställ dockan hur du än föredrar då den både kan stå upp på egen hand och positioneras för gränslösa möjligheter. Inte ens de våta lekarna är en match för den här dockan då den är fullkomligt vattentät.

Real Doll Bella kan penetreras både oralt, analt och vaginalt samt levereras tillsammans med en värmestång så att du kan värma upp sin docka inifrån.

För en så realistisk upplevelse som möjligt är både sexdockans vikt och längd naturtrogen, för att inte tala om det verklighetstrogna utseendet och materialet som dockan kan bjuda på.

Real Doll Bella är helt enkelt det närmaste du kommer samlag med en äkta kvinna, och visst är hon redo närhelst du själv känner för att uppfylla alla ens vildaste fantasier!

 

Hur använder du den?

Se till så att du placerat den i den position du vill. Tänk på att du även kan byta underkläder och övriga accessoarer precis som du själv vill. Använd glidmedel, vi rekommenderar dessa.

Rekommenderad till

Passar dig som har en del kraft i armarna för att du ska orka använda Bella på det ultimata sättet.

 

Det säger andra kunder

Andy – ” Riktigt skön docka att ligga med. Inga problem att komma.

Tyvärr är den alldeles för tung och otymplig att positionera i sängen eller på golvet för mig. Så det blir oftast missionären.

Snabb, smidig och diskret leverans.”

 

Sammanfattning

Om vi inte har övertygat dig än med att köpa hem en av testets alla produkter så vet vi inte vad vi ska göra. Bella ger dig en fantastisk upplevelse och kom ihåg att det krävs att du är stark på grund av vikten.

 


 

Vad är en real doll?

Det är en docka som efterliknar en riktig person, kropp eller könsorgan. En real doll är det närmsta du kan komma den äkta varan och upplevelsen.

Olika typer av real dolls

Det finns flera olika sorters real dolls. Vi har tagit med alla möjliga här i testet. De finns de som är som en hel person, de som består av en halvkropp, de som endast är underdel. Det varierar även mellan vad för typ könsorgan och vilka hål som är möjliga för penetration.

Olika material på Real dolls

Det finns flera olika material på real dolls men de vanligaste är TPE och Silikon. Det finns en och annan gjord i latex.

Många i det här testet är även gjorda i Fanta Flesh som är Pipedream/Fleshlights eget framställa material.

Vad är skillnaden på en real dolll, sexdocka och sexrobot?

Sexdocka är huvudkategorin och därunder finns det många olika typer av produkter, exempelvis kan det vara uppblåsbara dockor. En sexrobot är däremot en sexdocka med en dator i sig, oftast med AI och som därför blir ännu mer verklighetstrogen.

De kan utstråla värme och vibrera vid beröring, vissa kan till och med kommunicera med dig. Men de är fortfararande inte så vanliga på dagens marknad.

Hur fungerar en real doll?

En real doll som är i form av en helkropp kan du böja och forma precis som du vill. Det krävs dock en hel del kraft för att få den i den positionen du vill, men det innebär också att den är stabil när det väl gäller.

Oftast ingår tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre så som värmestavar, glidmedel osv.

Varför ska du köpa en real doll?

En real doll kan användas både för klassiskt onani, tillsammans med en partner som i en trekant eller för träning. Träning i form av uthållighetsträning.

Du kan styla din sexdocka precis som du själv vill, sminka den och byta kläder på den.

Vad finns det för olika real dolls?

Marknaden för realistiska dockor, även kända som “real dolls” eller “sex dolls”, erbjuder en mångfald av val för olika preferenser. Först och främst finns det helkroppsreal dolls som representerar en komplett mänsklig figur med realistiska detaljer, inklusive ansiktsdrag, kroppsform och anatomiska delar. Dessa dockor är ofta tillverkade av högkvalitativt medicinskt silikon eller TPE (termoplastisk elastomer) för att efterlikna hudens känsla.

Utöver helkroppsvarianter finns även delvis anatomiska real dolls som fokuserar på specifika kroppsdelar, som endast överkropp eller underliv. Dessutom finns specialiserade real dolls med extra funktioner som rörliga leder, vilket möjliggör olika positioner.

Anpassningsalternativ är vanliga, där kunder kan välja egenskaper som ansiktsdrag, hårfärg, ögonfärg och mer för att skapa en personlig touch. Med avancerad teknik har vissa real dolls till och med inbyggda sensorer och värmeteknik för att förbättra realismen i användarupplevelsen. Dockan inom detta område är omfattande, och varje real doll representerar en kombination av estetik, teknik och personlig smak.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här